Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. kız ayağının dibinde zaten.. neden face le vakit harcıyorsun.. git kızla konuş , bir şeyler içmeyi teklif et.. sohbet edelim de açık açık.. yok öyle mi böyle mi uğraşma bunlarla.. kız gelip senin kucağına mı oturacak bunu mu bekliyorsun? kızla yüz yüze konuş sohbet et.. şunu da unutma.. utangaç adamlar her zaman kaybeder.. tamam utangaç olursun da , bu kadarı da fazla.. kız ne yapacak yiyecek mi seni.. gidersin bir şeyler içmeyi teklif edersin.. kızın niyeti varsa zaten hık mık etse de er geç kabul eder.. ama baştan biraz sohbet et kızla.. kızların deyimiyle... kızdan kıymetli olma.. kızlar yeni gelin gibi süzülür.. sen erkeksin.. erkek gibi davran.. kıza da uzaktan yavru köpek gibi bakmaktan vazgeç.. gülümse kıza.. selam ver.. sohbet et.. çekil önümden gerizekalı salak falan demeyecek sonuçta.. bu kadarını belli etmiş.. erkek gibi erkek olursan , elin yüzün de biraz düzgünse , zaten sohbet ettikçe hem utangaçlığını yenersin hem de kız sana alışır.. ama mıy mıy mıy nereye kadar devam edeceksin? kız seninle sohbet edecek , sana faceden yazacak.. hatta o gelip seninle konuşacak.. oldu olacak kolundan tutup kahve içmeye de götürsün.. seni tenhada kıstırıp dudaklarından da öpsün.. ilanı aşk etsin.. yok böyle bir dünya.. bunlar gavuristanda olur.. türkiyede değil.. erkeksin sen.. kızdan çekinme.. kızlar erkeklerden çekinir daha çok.. çekinmeyi de bırak , git kıza açıkça ilgini belli et konuş bir yerlere davet et sonra da.. yoksa üç beş gün sonra elin adamı gelir kıza teklif eder , çenesini kullanır falan.. sen de bir köşede yeni gelin gibi süzülmeye devam edersin , kızı da koluna takıp gider elalemin adamı.. gıcık olan kız da gülümseyerek bakmaz bir erkeğe... kıza insan olarak yaklaş.. korkma , sen düzgün şekilde sıcak şekilde sohbet ettiğin sürece , kız durup dururken seni terslemez... sohbet eder o da seninle.. bunu düşünerek gir sohbete.. o zaman heyecanlanmazsın.. sen ta ki kıza , ben senden hoşlanıyorum falan diyene dek..
59 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için :)
Soran+1 yılBazen diyorum ki ulan git söyle ne olacak sanki okula gidiyorum onu görüyorum çok korkuyorum reddeder diye
- +1 yıl
Eig!!! Hepsi senin gibi dusunse keske
- +1 yıl
Bak sen suna
Soran+1 yılÖnemli değil
- +1 yıl
Yazsam roman olur dedikleri şey bu şekıııl bışeymi :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın milletinin beyninin nasıl çalıştığı konusunda bilim çaresiz kalmış durumda. Çok detay düşünmicen. Odun olcan. Bodozlama dalcan. Red edilme korkusunu taşırsan içine kapanik olursun. Git içindekileri dök. Olur ya da olmaz. Olmazsa dünyanin sonu değil. Biraz hayalkirijligi yasarsin ama bagisiklik kazanirsin. Red edildikçe yirtiklasir ve kendine güvenin gelir. Bodozlama unutma. Hadi aslanim hadi kocum benim. İnce düşünen erkekleri kadinlar anlayamaz. Odun ol. Öküz der ayi der odun der yinede senden vazgeçmezler. Onlar bir erkeğin ince dusunebilecegine ihtimal vermezler. Erkekler kadinlarin gözünde çocuk gibidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam cidden ya çünkü bu kız çok zor çokk anlamak imkansız gidicem söylicem muhabbet kurp
+1 yılBak beni yanlis anlama ama üzülceksin böyle yaparsin. Oyuncak yapmis seni resmen. Facebookuda sana yazma geregi duymuyor ama dersde sana bakiyor. Bence sen hic takma bunu sakin yüz verme eger senden gercekten hoslandiysa kendi gelir yanina veya bunu belli edicek birsey yapar. Facede varsa kalsin silme sakin ama sana yazinda hemen geri yazma veya sende onu bir hafta beklettir. dersdede bakma sakin. Senden hoslanip senle tanismak istiyorsa gelir sen ilk adimi attin zaten geri adim atmadigina göre. geri atma sirasi sende. hic bir sekilde umursamiyorsun. Eger sana gelmekse bilki senden hoslanmadi hic bir zaman. Hem üzülmezsin böylece. Kiz mi yok yaa bosuna kosma birinin arkasindan sen degersizmisin degilsin. cok yazdimda yeter :) dediklerimi dikkate al lütfen ve yoluna bak ama bence kiz ayagina gelecek :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten 1 haftadır hiç bakmıyorum ilgilenmiyorum
- +1 yıl
Cok iyi anlatmis ya bende boyle diycektim
- +1 yıl
patlojist ters derken? herkesin kendine göre dogru bir bildigi vardir ;)
Üzme kendini bos yere seven gelir
+1 yılÖncelikle facebook'a son zamanlarda ya da hergün giriyor mu onu öğren belki hesabının şifresini unuttu bunlar olabilir bilirsin neyse konuya gelelim eğer bu kız çok havalı bir grup içindeyse ve havalıysa ya da havalı zannediyorsa kendini çevresindeki her erkekde böle tepkiler uyandırmaya çalışıyor olabilir lütfen kızın ilk başta niyetini öğren gerçekten aşk ve arkadaşlık ilişkisi kurmak istiyorsa senle bunu bir öğrenmen lazım tabi burası da senin utangaçlığına kalmış bir şey sonra durum gelişince ben sana fikir veririm şimdiden bol şans kolay gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEkledi zaten konuştukta görüp cevap vermediği oluyor mesajlarıma ya anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Üzgünüm ama kızlar hep erkeklerden bekler adımı tamam atmışsında eyvallah. Ama üstüne gitmen lazım sonuçta tanımıyosun belki o da utangaçtır vs böyle sürekli içine atıp kendi kendine cevabı bulmaya çalışcağına ona sor niye cevap vermiyosun de yaz emin ol hiçbişey kaybetmezsin.
16 Yorumla
Soran+1 yılYazıyım mı neden cevap vermiyorsun diye ya utanıyorum cidden
Soran+1 yılBir yanım yaz diyor bir yanım ezik misin o kadar yazdın cevap vermedi yüzsüz gibi yine mi yazıcaksın diyor
- +1 yıl
Etrafında hiç erkek arkadaşlarının kız arkadaşlarıyla yazışmasını okumamışsın belli niye yüzsüz olcaksın ki ha hiç konuşmamış olsaydın tamam derste hayvan gibi bakmamış olsa tamam ama bunları yapan insan için niye yüzsüz olucaksın saçmalama hem yazarsan yine cevap vermezse tamam bitti dersin soğursun sende ama şu an soğumanın imkanı yok her iki şekildede yazman en sağlıklısı ve eğer yazcaksan çevrimiçiyken yaz
Soran+1 yılYa ama neden bakıp da cevap vermiyor ya psikolojim bozuldu şimdi bir yandan diyorum seviyor bir yandan cevap vermedi takmıyor çıldırıcam cidden
git konuş. valla bak. benim hoşlandığım çocuk da senin gibi, utangaç bana bakıyor hatta benim ona baktığımı da farkediyor. Geçen seneden beri durum böyle. Sen konuşmazsan kız da cesareti gösteremez, çünkü utangaç birisin ve kız senin ne düşündüğünden emin olamayabilir. Dediğim gibi git konuş, en fazla ne kaybedebilirsin ki, akşam yattığında kafan rahat olur, acaba hakkımda ne düşünüyo benden hoşlanıyor mu diye düşünerek kendini yiyip bitirmezsin. Git konuş rahatla, hoşlandığını söylemekle bir şey kaybetmezsin ki bence bunu ifade etmek alkışlanılası bir şey. Bol şans :)
(He bir de sakın internet üzerinden söyleme hoşlandığını karşısına dikil öyle de, ayrıca sen bunu söyledikten sonra artık onun aklını meşgul edecek şey sen olacaksın. )04 Yorumla
Soran+1 yılAcaba sömestr tatili geldiğinde mi söylesem sonra düşünecek çok zamanı olur 2 hafta
- +1 yıl
bence arada boşluk olmasın. Ne derler bilirsin gözden ırak gönülden ırak. Açıldıktan sonra seni sık sık görsün ki senin hakkında daha fazla düşünsün. önümüzdeki sömestrın başı bence ideal ya da istersen önümüzdeki hafta bile olabilir :) Sana kızlar hakkında bir ipucu vereyim, sen ondan hoşlandığını söyledikten sonra ne kadar çok seni görürse o kadar çok seni ve duygularını düşünür sonra rüyasında seni görmeye başlar sonrasında ise önceden sana karşı öyle bir şey hissetmiyorsa bile aşık olmaya başlar :)
Soran+1 yılPeki şimdi en önemli kısma geldi olay nasıl açılıcam daha kızla konuşamazken bile çok heyecanlanırım hani açılıcam diye düşünür düşünür onu görünce hemen vazgeçiyorum korkuyorum
+1 yılkardeşim dost acı söyler seni tanımıyorum ama aynı benim gibi durumun var O KIZ SENİ SEVMİYOR BELKİ HOŞUNA GİDİYORSUNDUR AMA DÜŞÜNÜYORDUR VE OLMAYACAĞINI BİLİYOR O YÜZDEN SOĞUK DAVRANIYOR... YA TİPİNİ BEĞENMİYOR ya da KARAKTERİNİ. benden demesi sen bilirsin git yüzüne konuş ama yalandan bol ne var uydurur birşey geçer
21 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna gidiyorsam neden beğenmesin tipimi veya karakterimi?
Face Face diyip duruyorsun ya girmiyorsa :)
Git konuş bişeyler içmeye davet et bak üniversiteymişsiniz. kantine götür. kahve çay bilmem ne ısmarla. ya da okul çıkışı bildigin bir mekan varsa oraya davet et. Korkma oda bir insan en fazla HAYIR der.15 Yorumla
Soran+1 yılGiriyor kardeşim ya face e girdiğini kesin biliyorum. İşte o kızla konuşma işi yatıyor sürekli o arkadaş grubuyla her zaman onlarla kardeşim bir an bile görmedim yalnız.
Soran+1 yılZaten biliyorlar galiba sevdiğimi ya kantinde beni göstermeler işte sınıfta çocuğun şu an sana bakıyor demesi filan. Ama ben bu utangaçlıkla sevdiğinden emin olmadan bir şey yapamam daha faceden eklemiyor baksana.
- +1 yıl
hay şu faceyi çıkaranı. Çogumuz geçtik o yollardan senin tek derdin konuşursam kötü cevap verirse diye kendi kendine düşünmen. En fazla hayır der, ilişki düşünmüyorum der, okulla ilgilenecem der. sende tşkr ederim der gidersin. sen ona bakıyorsun o san bakıyor. Gidip benimle çıkarmısın gibi saçma bir cümlede kurma madem utangaçsın. çay kahve birşeyler içmeye davet et sen hatta yanlız utanırım diyorsan kendi arkadaş çevrenide işin içine sok.
Soran+1 yılKız tek değil ki ya o sıkıntı :(
Sevgili olmak istiyorsan git sor. bence bunu bekliyor. Sormazsan korkak statüsünden kalacaksın onun gözünde. Anak sorarsan yüksek ihtimal ile hayır diyecektir. Bu durumda ona olan bütün ilgilini bir anda keser ve görmezden gerlerek hayatına devam edebilirsen. Seni tanıması ve başbelası değilde beynine kan giden bir adam olduğun profilini oturması konsunda güven kazanmış olursun. Bir süre sonra neden böyle davranıyorsun diye gelip sorarsa, sevgili olamadığınız takdirde bu şekilde kalarak kendini daha rahat hissettiğini ve arkadaş kalamadığın için üzgün olduğunu söylersin. Gerisi bayana kalmış. Sana birşeyler hissediyorsa karşılık verecektir eğer hissetmiyorsa olduğu kadar, olmadığı kader deyip beyefendi gibi yoluna devam etmen en güzel davranış olacaktır. bence :)
00 YorumlaBence kızın bir sevgilisi var memleketinde yaşayan biri olabilir mesela ve o çocukta face şifresi vardır bu yüzden senle facede konusmuyodur ama hoslanip bakiyodur
32 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünmeye başladım artık ya
+1 yılYorumlarını okudum da herkes ayrı kafadan :)) hepsinin olma ihtimali var! Fakat bana kalırsa cesaretni topla git rahat konuş relax ol o kim ki çekinme;) hatta istemiyorum derse de keyfin bilir de hiç uğraşma cool davran hatta facebook dan sil bak nasıl köpeğin olur;) böyle kızlar böyle tiplere bayılır. kaçan kovalanır taktiği
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen konuşmadan anlayamayacağım galiba ya
+1 yılbence yazmada konusmada aynı durum basıma gelmişti şimdi selam bile vermiyorum oda vermiyo gerek yok her gün karsılastıgımızda bir merhabamız vardı oda yok artık
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftadır yazmıyorum derste de bakmıyorum artık derslere gelmemeye başladı zaten
- +1 yıl
iyi yapıyosun bosver görmezden ghelmek en iyisi kacan kovalanır taktiği falan hepsi bosa :S
Elli kere niye mesaj atıyon sen ya cevap vermemiş bida atmışsın, olmaz o. Cevap vermediysem mesela ben o mesaja, tekrar mesaj attıgında soğurum o kişiden ya. Hiç konuşma etme sorma. Bakışıyosanız öyle devam edin. Liseliler gibi jhdykhghkşsk
bir sabah günaydın de gördüğünde.01 Yorumla
Soran+1 yılElli kere atmadım ilk başta attım cevap verdi filan baya konuştuk hatta yazdıklarıma hemen cevap verdi sonradan yazdığımda gördü cevap vermedi 1 hafta geçti merhaba nasılsın filan yazdım onu da gördü cevap vermedi ama sınıfta hala bakıp duruyor ya
senden hoslanıyorsa mesajına cevap vermesı gerekır dusunsene o sana mesaj atıyor sen nasıl hemen cevap verırsın empatı kur bıraz ıstedıgı kadar utangac olsun hoslansa mesajına cevap verır. bence o kız ne yaptıgını bılmıyor bıde soyle bırsey var mesela bırı bana baksın sureklı ınsan ıster ıstemez bende ona bakarım neden bakıyor fılan dıye nerden blıyorsun sana nasıl baktıgını bence sen o kızı bosver seni üzer dıye dusunuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte cevap vermediğinde dedim sevmiyormuş ya oh yani emin oldum artık şüphe kalmadı aklımda ama hala derste bakıyor mesela geçen arkadaşları 2 önüme oturdu onların yanı boş olmasına rağmen ben buraya oturucam dedi önüme oturdu işte kafayı yedricek
Sen kızla hiç konuşmuyor musun? konuşuyorsan söyle neden faceden istediğimi kabul etmedin de ama gülerek söyle ne olur ne olmaz. Sonra biraz muhabbet et agır başlılığını koru ama ağır başlı olucam diye de sus pus olma konuş ama tarzın varmış gibi his yarat onda sonra yavaş yavaş düğüm çözülür herşey sende bitiyor kardeşim
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç konuşmuyorum işte sorun o ya 4 aydır bakıyor kız bende tık yok anca faceden yazıyorum o yüzden cevap vermeyip gelmemi mi bekliyor acaba
Soran+1 yılSen güveniyorsunda ben kendime güvenemiyorum saol :)
Soran+1 yılDerste espri filan yapıyorum baya gülüyor
Bu devirde facebook kullanan çok az insan kaldı muhtemelen girmediği için görmemiştir. Twitter hesabı var mı veya instagram onlara bak. İkinci ihtimal olarakta adını soyadını tanımıyor olabilir seninde resmin yoksa ondan eklememiştir.
Üçüncü olarak internet paketi veya telefonu bozuk olabilir. Bu üçünden başka neden olacağını sanmıyorum yani srninle alakalı bir durum yoktur.02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ya derste bakıyor hep bakışıyoruz face de niye böyle yapıyor ki ama görüp de cevap vermiyor naz mı yapıyor acaba
Sana bakıyor ama yüz vermiyor gibi görünmek istiyor olabilir. Senden bir adım daha bekliyor olabilir. Çünkü biz kızlar böyle internet üzerinden konuşmayı ya da çıkma teklifi almayı sevmiyoruz. Yanına gidip bir merhaba demelisin ona göre tepkisinden anlayabilirsin bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kızla faceden konuştuk ama gerçek hayatta 1 kelime bile etmedim onu bekliyor olabilir cevap vermeyerek hani merak etsin konuşsun artık diye naz yapıyor belki de
Böyle kız mı olur la ilginç mi olmaya çalışıyor kızın sevdiği başka bir şeyi var mı senin yerin de olsam şu saçma salak tepkilere takılmam * ederim sonuçta öküz de trene bakıyor. Bende de aynı durum vardı düşün 2 yıl bir halt olmadı. Tecrübeyle sabit bakarsa baksın de geç sen yazıyosun belliki umursamıyor seni sende ona göre davran
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ne yapıyım madem hoşlanmıyor niye baksın ki anlamadım kız değişik
- +1 yıl
O bakma işini herkes yapıyor beni düşün aylarca sadece bakıştık hep baktı 18 ay dile kolay 18 ay ki ben hala 4 yıldır seviyorum o da ayrıdır ama şu yaptıklarına ragmen böyle davranıyorsa seni umursamıyor bir bakıma seninle oynuyor bir çok ihtimal var takılma ve daha fazla kendini kaptırma ona cidden
Soran+1 yılDeme öyle ya :)
+1 yılArkadasım neden facebook. Tamm bu tercıhın saygı duyalım. Bır fark yarat kendınde ve karsısına dıkıl bır yolunu bul ve ona duygularını aç eger korkuyorsan hayır cevabından hmn cevap vermeyebılırsın de. Uzaktan gozlemle sevdıgı rengı içtiği sıvıyı vs ve al ısmarla hayır derse salla gıtsın senden degerlı olamaz ya
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyayı gönül işlerinde kullanmak biraz saçma geliyor bana facebooku baz alarak girdiğin düşüncelere bak bırakın şu facebook olayını bu yüzden yuvalar yıkılıyor
Anlattığına göre sürekli aynı ortamda bulunma imkanın var
Neden yüz yüze konuşmuyorsun?01 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum ya bir de arkadaş ortamı var onların yanında sürekli gidip de nasıl konuşayım diyorum ama bir yalnız yakalayıp muhabbet kurucam
kararsız insanları barındırma ne kalbinde ne etrafında... bu kızın ne yapmak istediği belli değil... Senin yerinde olsam gider konusurum açık açık... olursa olur olmazsa en azından acaba diye ümit bağlamazsın... Git konuş kaybedeceğin hiçbirşey yok kardeşim...
03 Yorumla
Soran+1 yılAşk işte ne yapıyım buna kondu :)
Soran+1 yılTamam atarım
+1 yılKnk sana önerim o kız arkadaşı varya onu yanlızken denk getir kızın senden hoşlanip hoşlanmadıgıni senin oyle birseyler sezdigini sezgilerinde hakli ya da haksiz oldugunu sor aynen bu sekilde sor aranizda klamasini soyle bu muhabbwrin emin olki kalmaz :) o sende hoslandigini dusundugun kizin kulağına gider buda eger kiz senin ondan hoslanip hoslanmadigin arasinda kalmissa hoslandigin konusunda kesin emin olmasini sağlar
11 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşı dengesiz ya ona sormam :D
+1 yılkız besbelli yazışmak istemiyor canlı konuşmak istiyor bu yüzden sana bakıp duruyor sende ona bak ve ilgilen diye, utangaçlığınj yenmelisin bari dersi falan bahane et git knuş
312 Yorumla
Soran+1 yılArtık bıktımı acaba 4 ay oldu bakıyor 4 aydır daha hiç yaklaşıp konuşmadım bile kızla faceden cevap vermeyerek hani gelsin konuşsun mu diyor acaba
- +1 yıl
aaaaynen öyle, bir kiz 4 ay bekletilmez. Erkekligini göster biraz eminim seni reddetmez eger yanina gidip bir selam versen
Soran+1 yılEmin misin?
- +1 yıl
tabiki eminim. Nerden biliyorsun belkide kizda senden hoslaniyor ama sana acilamiyor ilk adimi senden bekledigi icin? sen ilk adimi atmazsan hicbirzaman bunu ögrenemezsin cünki kizlar durup dururken gelipte bir erkege senden hoslaniyorum demez, cok beklersin
Soran+1 yılAma hoşlanıyorsa neden mesajlarımı görüp de cevap vermiyor
- +1 yıl
sokakta selam bile vermeye cesareti olmayan birine internette neden cevap versin? ben olsam bende vermem
Soran+1 yılSeviyor ama cevap vermiyor mu yani
- +1 yıl
seviyor diyemeyiz daha ama hoşlanıyor bence ama senin ondan hoşlanıp hoşlanmadığından emin değil sen hiç kıza bişey demediğin için
Soran+1 yılİşte anlamadığım şu hoşlanıyor madem neden yazdıklarımı gördüğü halde facede cevap vermez onu anlamıyorum
- +1 yıl
faceyi * edermisin artik? facede yazismak yerine yüz yüze görüsmek istiyor bukadar basit kac kere dicem :D cevap vermicek tabi
Soran+1 yılBen de bir emin olabilsem işte cevap vermeme sebebinin gerçek de konuşmamı istemek olduğunu
- +1 yıl
vazgectim ben ya. Kiz senden hoslanmiyor hatta senden tiksiniyor. Senin gibi cesaretsizlere erkek bile denmez cünki. Sen bosver bu kizi bence annenin dizinin dibinde otur
Bence hoşlanıyor ama derdini arkadaşlarıyla paylaşıyor. O da senin gibi utanıyor olabilir. Facede eklememesi belki giremiyor sadece göz atıp çıkıyordur kızın günahını alma. Git bir konuş ama cıvıtma bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılİptal edip yolladım ekledi bu sefer biraz konuştuk ancak bu sefer görüp de cevap vermemeye başladı face de attığım mesajlara derste yine bakıyor ya neden böyle yapıyor gerçek hayatta konuşmamı mı istiyor
şu an aynı şeyi bende yaşıyorum. kızı facede ekledim halen kabul etmiyor. seninki kabul etmiş sonuçta. arkadaş olarak mesajlaşıyoruz. ben elimden geleni yaptım. ama ondan tık yok. bana kalırsa vazgec. çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum. kaç kişiye sorduysam seni parmağında oynatıyor dediler. sen sevdiğin farkında değilsin dediler. bende vazgectim artık yazmıyorum soguk davranıyorum. o cabalarsa birşey olur. cabalamazsa olmaz
00 Yorumla
+1 yılbence birşey deme biz kızlar manyağız :D ve faceden ekleyip konuşmaya çalışman kötü olmuş ortak yönler keşfet ve doğru zamanlarda ortaya çıkar yalaka gibi değil hani bide böyle hafif gizemli ol yani
12 Yorumla
Soran+1 yılM*nyak olduğunuzu anladım zaten :D Evet bir muhabbet kurmaya çalışıcam
- +1 yıl
onun iddalı olduğu bir konu varsa onu ondan daha iyi öğren ve baaamm :D anladınmı
Hoşlansa eklerdi bence hoşlanmıyor hata o kakadaş grubundaki gösterdiği erkekle aralarında bir şey olabilir ya da bu benden hoşlanıyor diye göstermiş olabilir bide kız utangaç olsa erkek arkadaşları edinemez
03 Yorumla
Soran+1 yılEkledi ya iptal edip tekrar yolladım biraz derslerden konuştuk filan sonradan yazdıklarıma gördüğü halde cevap vermedi 1 hafta sonra yine yazdım yine gördü cevap vermedi merhaba nasıl gidiyor yazmıştım ama derste bakıyor hala
Soran+1 yılO gösterdiği erkekle arasında bir şey yok eminim buna yan yana bile oturmuyorlar öyle bir şey olsa o çocuk benle konuşurdu zaten sevdiğime bakıyorsun diye
+1 yılGit yuz yuze normal bir arkadasinla muhabbet eder gibi muhabbet et konus havadan konus sudan konus belli bir konusma surecinden sonra hala msjlarina cevap vermiyorsa ya oynuyordur senle ya da konusmak istemiyodur NET!
00 Yorumla
+1 yılfaceden ekleyip te konuşmak çok sıradan ve basit bence. Cesaretini topla al kızı karşına üstünkörü çok duygularını yansıtmadan konuş derim. Hemen numara filan durumu da yapma bence...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyım arkadaş grubu yüzünden yaklaşamıyorum kıza bir yalnız kalsa nasılsın ne yapıyorsun filan dicem zaten kızla konuşamazken nasıl numara istiyim :=
- +1 yıl
utangaçlık güzel bir şeydir. Ama sende fazlası var.. önce bunu yenmelisin. Şöyle düşün gidip konuştuğun zaman ne kaybedeceksin ki ? Belkide utangaçlığın onu başkasına kaptırmaya neden olacak.. Sonra pişmanlıklarla dolu zaman. Kaybetmenin en acısı gecikmişlikler sende bunu yapanlardan olma. Dibine kadar kendini zorla. Adımını onun yanında bulduğunda yine sen ol. O zman ki utangaçlık eminim hoşuna gidecektir. Seni daha da ciddiye alır ;)
Ona biseyler hissetmiyomusun gibi göster kendini yoksa seni daha çok oynatır böyle bazı kızlar böyledir bakarlar çocuk seviyo parmağında oynatırlar çocuğu. Soğuk davran kıza o sana gelsin. Ne demişler sevdiğin bir şeyi serbest bırak geri dönerse senindir..
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 haftadır hiç ilgilenmiyorum bakmıyorum bile hiç bir derse gelmemeye başladı
+1 yılBakiyosa hoslaniyodur sahsen ben baktigini farketsem asla bakmam terslerim cevap vermemesinin sebebide gidip yanina yuzyuze konusmani istiyo olabilir sendem emin olmak istiyo
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle galiba 3-4 aydır bakıp duruyor bende sadece faceden ekledim hiç bir adım atmadım nerdeyse utanıyorum diye kızla daha yüzyüze konuşmadık sadece faceden 2-3 cümle ondan dolayı cevap vermeyip merak etsin konuşsun diye mi bekliyor ki
- +1 yıl
Oyle tabi kizlar erkeklerden bekler ilk adimi. Face den konusmaya devam edersen yuzyuze bakmaya hic cesaret bulamazsin bahane yaratirsin diye senden bekliyodur
Soran+1 yılO yüzden cevap yazmayıp yüzyüze konuşmamaı bekliyor galiba
Olgun bir insansın git konuş bence ve yüzyüze rahat edemezsen mesaj at anlat derdini belki oda çekiniyodur. En azından aklında soru işareti kalmaz bir sonuç elde edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar utangaç olsamda artık aşkımdan gidip konuşucam gibi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılFaceye girmiyordur. bir türlü iptal olmuşta olabilir. En iyisi gidip yuzyuze konuşup tanışmak. Pişmanlık çok kotu birşey her gecen dakika aleyhine. Utanmaya sıkılmaya gerek yok.
Keşkelerle çürütme ömrünü.01 Yorumla
Soran+1 yılİptal edip yolladım bu sefer kabul etti ama bu sefer de mesajlarımı görüp cevap vermiyor ilk başta biraz konuştuk sonradan böyle yaptı naz mı yapıyor ne yapıyor anlamadım
+1 yılYa kız görmemiştir bence istek yolladığını benimde aylar sonra aaaa bu beni mi eklemiş diye çok sonradan farkettiğim insanlar oluyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılEkledi sonunda itpal edip gönderdim de bu sefer de görüp de cevap vermiyor mesajlarma nazm ı yapıyor ki
+1 yılbence hayatında baska birisi olabilir senin ona olan ilginide anlamissa kendini tatmin ediyordur. ilginin olduğunu anlamissa hoşuna gitmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 aydır bakıyor ya bu kadar uzun zaman olur mu dediğin
- +1 yıl
evt sürebilir kendi egosunu tatmin ediyor eger hoşlanıyor olsa seninle konusma firsatini neden kacirsin
bence kız senden emin olamıyo neden sanaldan ulaşmayı denedin ki. karşına al kızı konuş nolacak sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle galiba ya 4 aydır bakıyor bende tık yok acaba sevmiyorum diye mi düşünüyor utandığımdan ben de bakamıyorum ama her şey tamam faceden merhaba filan yazdım o kadar yani durup dururken birine yazmazsın bunu görüp de cevap vermemesi gıcık ediyor
+1 yılDostum biraz çaba göstermen lazım. Malesef doğa bu konuda erkekleri etken kızları edilgen kılmıştır
12 Yorumla
Soran+1 yılHer adım benden her adım benden zaten çok utangacım ya
- +1 yıl
Bende çok utangaçtım ama bütün cesaretimi toplayıp sevdiğim kıza açılmıştım. Sonuçta reddedildim ama pişman değilim aksine çok rahatladım. Günlerce acı çektim ama en azından her saniye kendi kendime keşke söyleseydim keşke onu sevdiğimi bilseydi acaba o da beni sever miydi demekten kurtuldum. Çık karşısına canını alacak değil ya..
+1 yılKararlılıgını hissettir yuz yuze konus daha tesirli olur kabul ederse cıkarsınız etmesse hic degilse denemis olursun icinde kalmamıs olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam yüz yüze faceden olmayacak bu iş
+1 yılBakiyo arkadaslarina gösteriyo gulumsuyo ama arkadas ekliyince hemen kabul etmiyo yazdiklarina cevap vermiyo felan bukadar kompleks davranan biriyle arkadas olmakmi istiyon gercekten
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk bu kardeşim ne yapıyım? Kız artık beklemekten sıkıldı mı acaba ne biliyim cevap yazmazsam filan merak eder gerçek hayattta sorar belki diye 4 aydır bakıyor çünkü
+1 yılÜniversite 2 öğrencisisin ama sorduğun soruya bak ilkokul uslubu gibi hayatta karı kızdan daha başka şeyler de var , aşkı meşki bırakta derslerine odaklan.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyım benim sevgiye ihtiyacım yok mu?
+1 yılSevdiğini söyle saklamak başkasına fırsat vermektir ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılburada görüp evet söylicem diyorum okula gidince korkuyorum ya
+1 yılKızlar olarak dengesiz takılmayı seviyoruz. Ama anlattığın kadarıyla kızın seni sevdiğini düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermediği için sevmediğini düşünüyorum ya
+1 yılArkadaşlık isteğini 1 ay kabul etmedimi yani durduttumu yoksa red mi etti sürekli
05 Yorumla
Soran+1 yılyok beklemede kaldı galiba ben iptal edip tekrar yolladım kabul etti
- +1 yıl
Bence seni tanımadığından biraz zor kız gözükmek için kabul etmedi. İstemese red ederdi sürekli. Yüzyüze konuşmanı bekliyo kesin
Soran+1 yılEvet utangaç zaten ben baktığını görünce filan hemen kafasını çeviriyor ama cevap vermemesi kalbimi kırıyor ya
- +1 yıl
Diyorum ya yüzyüze git konuş sen utangaçsın asıl. Bide elini çabuk tut kız senden ümidi kesmeden kızı başkası kapmadan açıl kıza
Soran+1 yılEvet utangacım biliyorum :(
Hangi üniversiteye gidiyorsun? ONA gore yanitliyacagim guzel bir cevap
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır :D Ege'de bir yer
- +1 yıl
HIMkiz ggöçmen falan değil dimi o şekilde bir giriş yapabilirsin telefon almak daha kolay bir şekilde bir kiz arkadaşından rica et telini alir ve sende katana gire ekliyip mesaj atip duygularini ve habersiz tel. nosunu aldigin için özrünü beyan eden bir mesaj atarsn face olmazsa tel olur olmadi whatsup olabilir oradan yazarsin
Soran+1 yılTelefonunu alabileceğim birisi yok yok İstanbul'lu
Soran+1 yılZaten not istedim facede o not tam mı sende dedim hayır dedi
- +1 yıl
HIM silinti ozaman jestler yapmaya calis doğum gününü öğren yakin zamansa guzel bir hediye ile mükemmel bir etkileme yapabilirsin ama dogum gününe de çok uzun zaman varsa sinemayi severmiymis bir sor ne tarz filmleri seviyormuş ogrenirsen bilet al guzel bir filme ve bileti ona ver illlaki kabul edecektr
+1 yılGidip tanismak istedgni soylesen %51 red edecektir o yuzden arkadas ortamindan konusmaya başla onunla olacaksa oyle olur :)
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam gibi ya ama artık bıktım gerçekten bir şeyler olsun istiyorum
+1 yılİsteği görmemiştir, bana da olmuştu öyle geri çek tekrar gonder istek
02 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okursan. Ekledi konuştuk biraz ama bu sefer görüp cevap vermiyor yine de bakmaya devam ediyor naz mı yapıyor?
- +1 yıl
Aklıma bilerek cevap vermiyeceğine dahil hiçbişey gelmiyo çünkü kızlar gerçekte çekingen sanalda cesaretli olur böyle yapmasına inan anlM veremedim belki kaldığı yurt ev vs kuralları el vermiyodur internet düşüyodur falan kötü düşünme bence :) sanaldan değil bide gerçekte konuşma girişiminde bulun onada ters teperse bırak bu kızı demek içinde yaşamayı seviyor :)
Face kullanmıyo olabilir ya da senden de hoşlanmıştır ama çıktığı biri olabilir ondan gizlemek için faceden kabul etmemiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılİptal edip yolladım bu sefer kabul etti ama bu sefer de mesajlarımı görüp cevap vermiyor ilk başta biraz konuştuk sonradan böyle yaptı naz mı yapıyor ne
benimde kafamı karıştırdın bakk şimdi değişik bir durum tabi sen isteği iptal et bir daha yolla belki görmemiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılİptal edip yine yolladım kabul etti biraz konuştuk derslerden sonra attığım mesajları görüp cevap vermemeye başladı anlamadım ya
- +1 yıl
benim sayemde ilk adımını attın insan bir saol der la :) neyse bir teşekkür beklemiyodum zaten :) sen az cool takıl ;) içine düşme kızın ama çok uzakta durma sevdiğini belli et ama sürekli onun gözünün önünde olma çok sıkma fazla gevşekte bırakma zor iş ama yapcak bir şey yok ;) katlancan artık hadi kolay gelsin sana :)
Soran+1 yılEkledim de ne oldu ya konuştuk biraz sonradan mesajlarımı görüp cevap vermemeye başladı
Soran+1 yılValla bu beni çıldırıcak ya çok seviyorum ama bu yaptıkları çıldırtıyor
boş ver dostum o gelsin dengesiz biri galiba gidersen muhabbet sarmaz büyük ihtimal kendini düsürürsün hiç olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde karıstı boşver. d bence gruplarına gir konus ama kıza pek pas verme gruplarında olursan muhabbet iyi olur gibi geliyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam ya faceden olucak iş değil bu
+1 yılişin acı tarafı şu; hayatımız facebook a endekslenmiş resmen ve biz bunu bilinçsiz yapıyoruz artık, faceden eklemedi, cevap vermedi veya ne bilim dürtüklemedi diye birinin sevgisi ölçülür mü ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında benim zorluğum şu ya geçen senede vardı bu kız ama ben hoşlanmıyordum o yüzden hiç muhabbet filan kurmadım şimdi bu sene başladı bakmaya filan bende hoşlandım gidip de ne diceksin işte nasıl yeni misin :D 2. sınıf olmuşsun arkadaş grubu var bide o yüzden konuşamıyorum yalnız görürsem eğer dicem nasılsın filan
+1 yılSömestra girmeden bence konuş. Aranız iyi olsun. 2. döneme bomba gibi baslarsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam ya en son olmadı
Ya o da hoşlanıyor ve utanıyor ya da senin hoşlandığını anladı, bu hoşuna gitti, bunu kullanıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAçılıcam bu gidişle ya anlayamıcam yoksa bu kızı
Soran+1 yılÖyle yapıcam ya
+1 yılBen tek şeye inanırım mesaj atmıyor aramıyorsa sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama yine bakıyor sınıfta bu kafamı karıştırıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusura bakma kız baya uyuzmuş sende bir dahha mesaj atma da yüzleme şunu eğer senden hoşlanıyorsa mutlaka o yazar sen üzerine düşeni yapmışın eklemişin ayrıca konuşmuşunuzda
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya böyle dışardan bakınca çok iyi biri melek gibi ama bu yaptıkları beni ayar ediyor
Soran+1 yılZaten 2 haftadır yazmıyorum derste de bakmıyorum
+1 yılKiz onunla ilgilendigini farkedince sennle oynamış resmen
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olabilir ama öyle biri olduğunu düşünmüyorum ya
+1 yılBence sevglisi felan oldgndan degil kafaya aliyo seni. Ayrica faceden yazmk gibi cocukca bisey ypmak yerine cesaretini toplayana kdar bekleseydin reelde tansma ortami yaratsaydn dha kalici olrdu. Neyse artik :)
00 YorumlaValla ben her zaman derim. hatunlar cesur erkekleri sever. Konuşmalısın bence..
10 YorumlaBelki facebook u aktif kullanmıyordur
Konuş bir numarasını al whatsApp tan dene01 Yorumla
Soran+1 yılGörüp de cevap vermedi ama
+1 yılYaşın olmuş 20 hala utanıyom diyosun git konuş öğren ne bize soruyosun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadı ondan
Samimiyetin olsun konuş kızla. İlle facebooktan mı konuşman lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam ya gerçek hayatta konuşucam filan ne yapıyorsun diye muhabbet kurucam faceden olmıcak bu iş
+1 yılYa git nasilsin de cok mu zor
11 Yorumla
Soran+1 yılDicem yalnız yakalasam hep arkadaşlarıyla gıcık oluıyorum
Sakın gidip konuşma burada yapılanlara da bakma dalga geliyolar seninle kızda seni basit görüyo bence bu kadar takma
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ömrüm boyunca düşünücem mi seviyor mu sevmiyor mu bile sevse bile bir süre sonra bıkar o da
+1 yılBencede hemen git konuş konuşmazsan kız sıkılabilir ya da ne biliyim yanlış anlar herşeye boka sarar anında git konuş kaybetme sakın sevdiğini :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya 4 ay oldu 4 aydır bakıyor kız ben anca faceden yazıyorum daha hiç konuşmadım bile kızla onu mu bekliyor o yüzden mi cevap vermiyor acaba
- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar