Bu kız ne yapmaya çalışıyor, aşık mı değil mi anlayamadım:(?

Arkadaşlar üniversite 2 ye gidiyorum geçen seneden de tanıdığım kız var okulda bu sene başında bakmaya başladı bana bende etkilendim işte hoşlanmaya başladım ancak çok utangacım daha hiç sevgilim olmadı bu yüzden çok bakamıyorum ben o bakmadığı zaman anca neyse bende bir adım atıyım dedim. Face'den ekledim ancak 1 -1,5 ay oldu ve hala kabul etmedi.

Anlayamıyorum gerçekten ya 20 ortak arkadaşımız var etmemesi için hiçbir sebep yok sevsin veya sevmesin. Neyse ondan sonra kantinde otururken işte arkadaş grubu var onun 1 kız 2-3 erkek filan erkek arkadaşlarından birine beni gösterdi, ben görmüyormuş gibi yaptım. İşte orada filan dedi geçen derste de uyuyordu bende çarprazındaydım, uzak ama amfi sınıf arada bakıyordu. Tahtaya bakıyor gibi yapıyordum ben de görüyordum baktığını. Sonra arkadaşı önündeydi döndü o da bakıyor şu an sana bakıyor filan dedi yani anlayamadım gitti ya yemin ederim.

Faceden eklememesini anlayamadım cidden ya buna bir tavsiye verin sevse de sevmese de eklemesi gerekmez mi 20 ortak arkadaşda ve acaba sevdiğinden mi bakıyor yoksa ne biliyim hoşlandığımı anladı da gıcık mı oluyor kafam karma karışık :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar isteği iptal edip tekrar gönderdim kabul etti bu sefer biraz konuştuk hemen cevap verdi yazdıklarıma sonradan yazdığım şeyi gördü ama cevap vermedi 1 hafta sonra yine merhaba nasıl gidiyor yazdım onuda gördü cevap vermedi ama bakmaya devam ediyor derste geçen derste hoca bir şey dedi bana şakalaştık filan kız arkadaşıma söylemiştim o kızı sevdiğimi o da dedi sen konuşurken hocayla sana döndü böyle tebessüm etti baya dinledi seni güldü filan dedi.
Bu kız ne yapmaya çalışıyor, aşık mı değil mi anlayamadım:(?