17,18 yaşındaki yiğenim var kuzenim kızı bana cicim diye mesaj atı geçeneler de bende cicim ne alaka dedim öylesine içimden geldi dedi. Bir gün sonra kuzenim gile okeye gittik onların balkonda bana yine tatlımlı benzer bir kelime kullanarak nber dedi, dedi dün sana kırıldım ne için dedim cicim ne alaka dedin diye içimden geldi öyle dedim. Bir ara avm işim vardı gittik video çekti yok anı kalsın vs. Dünde ben cicim naber yazdm normal mesajdan iyim hastahane vs sen nasılsın dedi iyim dedim merak etim yoksun cevap yok wp yazdım, yok. Bu gün kurban için beraberdik soğuktu bir ara. Neyse dedim pazartesi görüşelim bir yerlere gidelim olur dedi ama soğuk yani. Neyse bir ara kuyunun vanasını açarken selife çekti. Dünde atar mısın fotoğrafı yazdım aradan 10 saat geçti şimdi baktım silmişim onunya dedi bende o benden çektiği videoyu isterken sildim deidm şakadan tepki verdim ona benzer yzdım. Neden ama ya telefonunda niye durmuyor ben silince hemen kızıyorsun
Dünde abim dedi Esma kızın ismi sevgilisi var mı bilmiyorum dedim niye dedim bir şey demedi
Şimdi ise neden telefonda durmuyor yazmıştım ya niye dursun yazmış bende deidm ki Bende de duruyor ya o yüzden dedim sen diyorsun ya silme
Bana atıktan sonra silebilirsin yazmış
sonrası ilgilendirmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anlatımındaki kafa karışıklığını ve karışık hayat sinyallerini hissettik. Genç yaşlarda, duygular hızlı değişiyor ve bazen davranışlar pek net olmayabiliyor 😅. Kimi zaman samimi sözcükler alışkanlıktan, kimi zaman da flörtöz meraktan geliyor. Böyle inişli çıkışlı tepkiler hem ilgiyi hem de sınırı denemek gibi oluyor. Senin de kafan karışık, bu çok normal. Acele karar vermeden sadece sohbet etmeye ve doğal akışında takılmaya devam edebilirsin 🧩. Her şeyi çok da büyütme, olanı olduğu gibi yaşa!