Bir kız var konuştuğumuz abla kardeş gibi aramız. Sonra bu hikaye atmış. Nasıl diye bana sordu WhatsAppdan. Bnde iyi falan dedim. Sonra WhatsAppda bir yerlere tıkladım yanlışlıkla profil fotoğrafım kalktı. Ondan sonra bu da kaldırdı. Sonra konuştuğumda ise soğuk konuşmaya başladı. Bana mı küstün dedim. Yok hyr dedi. Arayıp soran kız birden aramamaya başladı. Bn mesaj atıyorum kısa cevap veriyor. 1 aydır konuşmuyoruz ama rehberinde ekli olmama rağmen fotoğraf eklemedi. İnstgramda hesap dondurmuş. Benide takipten çıkmıştı. Önceden arıyınca güzel konuşuyor. Mesajda kısa cevap veriyor. 1 gün sonra attığım mesaja görüldü atıyor. Ne yapmaya çalışıyor sizce.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20Açık açık ona bunu sor bence. Konuşarak bir şeyler çözülür
Küstün mü diye soruyorum. Bu seferde beni tersliyo. Birdaha böyle şeyler dersen siler atarım diyo bna
Bence buraya tüm yazdıklarını, düşüncelerini aynı şekilde ona söyle. Hatta mesajda değil. Sesli olarak ya da yüz yüze konuşun. Bazı insanlar mesajda daha cesur olurken yüz yüze ya da sesli aramda konuşurken daha farklı olabiliyor. Bu tarz konular sadece konuşarak çözülür ve ancak böyle uzamaz. Kızıp seni silerse de bunu göze alabilen biri çok da düşkün değildir sana bence.
3 aydır hep böyle yapıyor. Ama bilmiyorum çok korkuyorum aramaya. Çekiniyorum. Hergün içim içimi yiyor.
Senden hoşlanıyor galiba bilemedim şimdi
Hoşlanıyor mu sence. O zaten beni kendine çekti. Öyle arkadaş olduk. Hep ilgi gösterdi. Bana şimdide konuşmuyor benimle
Sana karşı bir ilgisi olduğu belli bu kolay kolay kabul etmiyor ç şöyle yap “ ben kötüyüm” diye bir yalan uydur dikkatini çek sonra yavaş yavaş konuş. Sen ona karşı birşey hissediyor musun pekiyi? Bence sende hoşlanıyorsun gibi geldi bana
Ona karşı büyük bir sevgim var. Kendime bile söylemiyorum ama çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Devamlı onun yanında olmak istiyorum. Geceleri bile onu düşünüyorum. Ama bilmiyorum aşıkmıyım. Emin değilim
E sen bildiğin abayı yakmışsın kardeş hayırlı olsun👌☺️bunun adı aşk, ama en güzel tarafıda karşılıklı olması oda sana karşı boş değil, ona iyi olmadığını görüşmen gerektiğini söyle ve hislerinden eminsen ki aşıksın sen, ona karşı hissetiklerini söyle açık açık
Ama aynı işyerinde çalışıyoruz. Durumlarımız farklı
Durumlar farklı derken biraz konuyu açarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim
Benden 4 yaş büyük sevgilisi var. Tabi o söylüyor. Bnde engel durumu var. O sapa sağlam
Yanlış anlamazsan eğer ne engelin ver? Belkide yalan söylüyordur sevgili konusunda... peki siz ne kadar süredir arkadaştınız?
Kas hastalığı var. Kas erimesi var. Özür dilemek için çiçek yolladım. Bugun benimkide gönderdi dedi. İşyerine yollamıştım. O yüzden sevgilisi vardır diye tahmin ediyorum.
Hmm eğer gerçekten hayatında birisi varsa yapacak birşey yok, ama bir anda sana engel atması çok saçma belkide hayatında biri var diye seninle arkadaşlığını bitirdi
Aşık olduğumu anlamışmıdır. Çiçek yolladığımdan.
En azından ona gerçekten değer verdiğini anlamıştır
Ama benim onun yokluğunda perişan olduğumu bile. Beni yokluğunla sınıyor.
Engellemiş beni WhatsAppda mesaj attım. Tek tık kaç saattir
Engellediği için tek tik demekki
Ama yazmadan önce çevrimiçi gözüküyordu. Belki internet kapalı olabilir. Çok kötü ağlıyorum şu an ya.
Üzüldüm senn adına, başka bir numara ile ara onu normal gündelik konuş neden böyle davrandığını söyle öğren şimdilik duyguların konusunda da birşey dillendirme ters teper
Aynen ters teper zaten teşekkür ederim yorumların için.
Bugun konuştum. Senlik Bi sıkıntı yok diyor. Her zaman arayıp sorabilirsin diyor.