Abi ben anlamıyorum ya bir erkeğe neden yüz vermeye gelmiyor bir erkek sürekli bana bakıyordu anlamayacak kadar aptal değilim ben de hoşlanmaya başladım bende bakmaya başladım bu sefer de o kesti daha dün bakıyordu illa yüz vermemek mi lazım
Cevabın nedir?
Bakmadığını nereden biliyorsun, illa her gün mü bakması gerekiyor hoşlandıysa illa her gün sana sürekli bakacak hali yok, belki o gün dalgındı bir sorunu vardı? Böyle hemen yargısız infaz yapman hiç hoş değil. Genelleme yapmayın artık her erkek bir değil, her bayanın aynı olmadığı gibi!!!
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce de dedim zaten belki bana öyle geliyordur diye genelleme için de kaç defa özür diledim yine dilerim
Soran+1 yılEvet ben de zaten bu nedenleri öğrenmek için sordum soruyu teşekkürler :D
En İyi Cevaplar
Madem genelleme yapmışsın bende sana bir genelleme yapayım.
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/.../...688688_n.jpg
*iç ses* Bunun da nedenini ben merak ediyorum. Kızlar neden böyle?03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle böyle değilim ama böyle olan kızlar çok aşk acısı çekmek şu zamanlarda popi ya herkes bir aşk acısı almış gidiyor
Soran+1 yılO konuda haklısın ben orda ki genellemeyi kaldırayım kendim için soruyorum bu soruyu yani o bahsettiğim çocuk için
+1 yılaynı benim muhubbet :D bakarsın o bakmaktan vazgeçer bakmazsın kendini bğenmiş olursun. ama şunu anladım ki erkeklere iyilik yaramaz
05 Yorumla
Soran+1 yılAyyyynen :D Bakmayınca da kendini beğenmiş egoist kızlardan oluyorsun :D
- +1 yıl
of sorma ya :D keşke teeeee en basından kızlar teklıf etmeye baslasaymıs her sey daha gulluk gulustanlık olurmus :D
Soran+1 yılAhahaha aynen ama ben yinede adım atabilirmiydim bilmiyorum :D
- +1 yıl
şöyle bir şey var genel kanı ılk adımın erkegın atması gerekli oldugu o yuzden bız teklıf etsek kasar damgası yerız. ama ılk zamandan berı bız teklıf etseydık hıc ole kotu damga yeme muhabbetı olmazdı
Soran+1 yılKesinlikle adım atsak kaşar atmasak kendini bir b*k sananlardan oluyoruz ne yapalım ölelim mi yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşver bakmayı kes bakarsa sana hayırdır ne oluyor de
127 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş ama yapamıyorum çocuk resmen oyun oynadı benimle :D Daha iki gün önce yanımdan geçerken yar yar diye bir şarkı bile mırıldanıyordu :D
Cevap sahibi+1 yıl:D bakma sen boşver bir taraflarını kaldırma
Soran+1 yılAslında sadece dün bakmadı pek fazla ama yinede sanki ben bakınca vazgeçmiş gibime geldi :D Tamam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım:) hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin canım :D
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler eic için canım:)
Soran+1 yılRica ederim canım :D
Soran+1 yılDeğil zaten çocuk biraz serseri tipli gibi ama orda sadece ikimiz vardı beni görünce bir süre bekledi sonra yar yar diye gitti :D
Soran+1 yılDurumu senden daha iyi kapacak kapasiteye sahibim bunlara hiç gerek yok :D
Cevap sahibi+1 yılahaaha helal sana arkadaşım kapak oldu sanada mimic:DD
Soran+1 yılÇak bir beşlik :D
Cevap sahibi+1 yılçaktım arkadaşım:)
Soran+1 yılHelal arkadaşım :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) manyak kafasın ha
Soran+1 yılÖyleyim iltifat mı hakaret mi anlamadım ama sağol :D
Cevap sahibi+1 yıliltifat arkadaşım aynı kafayız:)
Soran+1 yılOooo alırım bir dal o zaman :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) al kız
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılSaçma saçma yorumlar atıp kendinizce birşeyler felan mı kazanıyorsunuz?
Soran+1 yılMaalesef
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
118Cevap
Çünki çogu (hepsi demiyorum çogu) sadece sahip olma derdinde. Sahip oldukdan sonra istedikleri yerine geldikten sonra yetiyor bu erkeklere. Başarmış hissediyorlar ve hevesleri bitiyor o anda:) senin durumundada bakmış bakmış seninde bakmanı istemiş sende baktıgında istedigine ulaşdı ve bitti orda onun için..
06 Yorumla
Soran+1 yılKafam karıştı bir yandan da utanıyor diyorlar bir yandan bu iş bitmiş ben ilkine inanmak istiyorum :/
Soran+1 yılHaklısın ama gerçeği öğrenmenin yolu yok mu yani hevesi mi kaçtı yoksa utanıyor mu bunu nasıl anlayabilirim
- +1 yıl
Ben sadece sahip olma derdinde değilim.. erkeklerin adi cikmis bir kere.
Soran+1 yılKuru yanında yaş telaş yapmaz :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2031486-kiz-arkadasim-sizce-benimle-neden-gorusmuyor
Bırak hoşlanıyorsa gelecek... Gelmezse hoşlanmıyordur01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında olay bu kadar basit de ben kafama çok takıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de aynı şeyi sizin için düşünüyordum tam yeri oldu bu soru, neden kızlar 2 baktın mı egosu tavan yapar, kıza yüz vermiyordum köpek gibi dolaşıyordu etrafımda, şimdi burnu düşse eğilip almaz modunda, zaten o halini gördüğüm gün soğudum o gündendir ilgilenmiyorum yine dolanmaya başladı ama o kezban modundan sonra prenses olsa yanaşmam artık
01 Yorumla
Soran+1 yılBende çok gıcık oluyorum işte genelleme yapmak zor benim sorunumda seninkinin erkek versiyonu diyebiliriz dkasfhd herneyse ama ben soğuyamıyorum lanet olası :/
+1 yılErkeğe Yüz Verme Verince Seni Yarı Yolda Bırakabilir Unutmayın
Seven Erkek Huysuzlaşmaz Ve 2. Günü Dayanamaz Yanına Ugrmaya Çalışır
O Sana Baknıca Sende Ona Bakki Olayı Anlayın
Facesi Varsa Facesini Gözlemle Konuştugu Kız Falan Varsa Boşver Yüz Verme yüzde alma.01 Yorumla
Soran+1 yılFacesi yok ya bir olsa çoğu durumu anlarım da yok ama ben gözlerimi kaçırıyordum bundan sonra ben de bakayım o zaman
Aynısını kızlarda yapıyor. Kendilerinimi deniyorlar nedir güzelmiyim diye. Güzel olmasa bile erkeke bakarsan sana bakar. Çirkin olsan bile girintin vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben başlatmadım
+1 yılBelkide tam tersidir ya da dediğiniz gibidir. Karakter meselesi desek nasıl olur
12 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru cevap olur galiba
- +1 yıl
Eyvalalh
Yüz verirsen götü kalkar bacım bir erkek olarak söylüorum süründüreceksin peşinden gelmesi için. ya da adam olanlardan bulcan
23 Yorumla
Soran+1 yılAdamı denk gelirse artık
Soran+1 yılBaşarabilirsem :D
+1 yılalakasi yok yuz vermemekle, baska birseyden bakiyodur erkekleri deney tahtasi yapmayin allah askina sevin , cok sevin , ilgi gosterin... boyle yaparsam boyle yapar sok soyle yapalim erkekler boyle diye diye iliskileri cok yipratiyosunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişki felan yok ortalıkta başka birşeyden bakmadığına adım gibi eminim ya belki de bakmayı kesmemiştir bana öyle geliyordur bakalım pazartesi günü ne olacak
Pesinden dolandircan guzelim o zaman kiymete biniyosn yoksa sallamiyolar zor olan her zaman insanoglunun ilgisini cekmistir acik ve net
15 Yorumla
Soran+1 yılZoru kapmak marifet olduğu için haklısın canım
Soran+1 yılAhahaha yapamıyorum ben öyle ya yani tersleyemiyorum insanları kolay kolay ama ağırdan alacağım :D
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBelki utandığı için bakamıyordur :-) Seviyor ama açılamıyordur :-) Öyle bir tip değilse salaklığına doymasın.
012 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle bir tip değil
- +1 yıl
O zaman salaklığına doymasın.
Soran+1 yılBence sırf cool olmak için böyle davranıyor
- +1 yıl
O zaman sende onu görmezden gel baksa da bakma ;-)
Soran+1 yılBu sefer de başkaları kapacak diye korkuyorum çok fazla kız var pek kızlarla takılmıyor ondan hoşlanan çok kız tanıyorum
- +1 yıl
Kapmazlar merak etme onun içinde sana karşı bir şeyler varsa başkası kolay kolay ilgisini çekmez.
Soran+1 yılUmarım öyledir
- +1 yıl
Senden hoşlandığını düşünüyorsan onu kaybedeceğin korkusuna kapılma derim. Normal her zamanki gibi takıl. İşine gücüne bak. Niyeti varsa gelip teklif etsin.
Soran+1 yılOndan bir emin olsam hiç bu zahmetlere girmezdim kaybetmekten korkuyorum
- +1 yıl
Emin ol zaten senin değil, senin olmasa da bir şey kaybetmezsin ;-) Ama dediğimi yaparsan içinde bir şey varsa o sana gelir ;-)
Soran+1 yılHaklısın :D Herkes farklı şey söylüyor ne yapsam bilemedim ne yapsam boş gibi geliyor bazen de zaten
- +1 yıl
Tercih senin ;-)
Ego tatmini için bakanlar oluyor. Iste ben bakarsam bakar bana diye. ya da bir taraflari kalkan oluyo. Erkekler kadinlara zor diyor fakat onlar daha zor bence. Ne istediklerini bilmiyolar genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/q2zNpd.jpg erkeğin ruh hali :D erkekler beğenin la
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da abartmayın ya
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Öküzde trene aşık ama bir türlü kavuşamıyorlar.. Kuzum bu iş bakışmakla olup bitecek bir iş değil.. İki bakarsın fırsat verirsin konuşmak isterse gelir konuşur birbirinize açılırsınız.. Olmazsa olmaz olursa olur
028 Yorumla
Soran+1 yılBizim sonumuzda öküzle tren gibi galiba :/
Soran+1 yılYok yok gerçekler bunlar :D
Soran+1 yılDeme boşver zaten :)
Soran+1 yılİkisini de olmamayı isterdim ama madem ortada bir olay var treni seçiyorum :D hem de bakılan taraf olurum ahahahah :D
Soran+1 yılKara tren şarkısını beklerdim bunu değil :D Ağzına takıldıysa tüm gün böyle gider dikkat et toplum içinde söyleme yoksa öküzün trene baktığı gibi bakarlar :D
Soran+1 yılTren olma diye şey ettim ama sen bilirsin :D Kaç günlük ki bu dünya zaten? :D
Soran+1 yılAhahaha ayrılık vakti demek :D
Soran+1 yıl:(((((((((((((
Soran+1 yılAhahaha :D Sakin ol :D
Soran+1 yılBen yıpratmamışımdır umarım :D
Soran+1 yılDaha önce melek diye iltifat almamıştım ilk oldu teşekkürler :D
Soran+1 yılBana çok ayıp ediyorlar ya :D
Soran+1 yılBir feto iki sen :D Bir durum olursa hemen haber veririm :D
Soran+1 yılBir de bedduadan master yaparsan oh mis kebap :D
+1 yılBence erkeklerin genelinde var bu. Egosu falan yükselmiştir ona ilgi gösterdiğin için.:Ddd
12 Yorumla
Soran+1 yılO egoları yok mu zaten :D
- +1 yıl
Ahahaah sorma sorma:Dd
@Nemsi :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=cIJ4o-cl72g15 Yorumla
Soran+1 yılNapıyonuz ak *
Soran+1 yılAy Allah razı olsun
+1 yılYa o yuz vermek falan degil bence hayatnda baska biride vardir o yuzden oyle yapmstr bir erkegin hayatnda kz olsa bile kzlara bakar ama tansmaya yaklasmaya geldmi aklna sewdgi cktgi her neyse iste o gelir hemen geri cekilir :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSonunda başka yönlere de kayabildik :D Teşekkürler bir aralar arkadaşım söylemişti o çocuk sürekli telefonuyla ilgileniyor sevgilisimi var gibisinden konuşmuştu ahhh galiba o olabilir :(
- +1 yıl
Tam tahmn ettgm gbi desene :D
Soran+1 yılUmarım değildir yoksa çok üzülürüm :(
- +1 yıl
Nediyim umudunu yitirme seen
Soran+1 yılTamam
+1 yılŞımarıyolar hemen egoları tavan yapıyo kendilerini birşey sanmaya başlıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
Erkeği ne kadar süründurrsen o kadar kymetli olursun .
05 Yorumla
Soran+1 yılSüründüreceğiz o zaman başka yolu yok
- +1 yıl
Lanet olsun size
Soran+1 yılAsıl size lanet olsun dostum
Soran+1 yılAynen yaranamıyoruz :D
+1 yılille yüz vermeyeceksin işte, erkek milleti nedense g. tü kalkıyor hemen bunların.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım
+1 yılAkıllı bir kadınsın belli sadece yüz vermeyi ve değer vermeyi biri birine karıştırma.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğer veriyorum ama ona değer verdiğimi bakarak anlayamaz daha fazlası gerekir
hep erkekler peşinizden koşmalı değil mi azıcık da siz yanaşsanız ölürsünüz değil mi ?
027 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyi peşimden koşturmam çocuk kesti bakmayı ben ne yapayım gidip yanına konuşayım mı ne istiyorsunuz
Soran+1 yılBen ağırdan almayı seçiyorum
Soran+1 yılAma maalesef hoşlandığım kişi sen değilsin :D
Soran+1 yılÇocuk biraz serseri tipli gibi nasıl anlatacağımı bilemiyorum ben kimsenin gelip konuşabilecek cesaretinde olduğunu sanmıyorum o yönden şanslıyım ama gider kendi başka birisini bulursa o zaman durum vahim
Soran+1 yılMüslümanın müslümana hayır duası kabul olur canım :D Ben yemeği belki sonraya saklıyorum? :D
Soran+1 yılBu ne arkadaş niye kimse benden yana değil ben masum masum sevdiğim için mi illa üzerine mi atlamak gerekiyor? :D
Soran+1 yılErkek kadın eşitliliğine ilk kez hayır dedirttin ya bana helal olsun :D
Soran+1 yılNe olacakdı? :D İşime gelmeyeni ben ne yapayım :D Tabi ki de işime geldiğine göre hareket ederim :D
Soran+1 yılAllah'ın işine sual olunmaz , elbet vardır bir bildiği :D
Soran+1 yılBilmem sorularımı hep gizliden sorarım :D
Soran+1 yılHayatta böyle yerlerde takılmaz ahahahahah ya düşünüyorumda ks de olduğunu o çocuğun soğurum ben bir kere :DDD Özel hayatın gizliliği kuralı için yapıyorum ben bunu yoksa özgüvenim tam
Soran+1 yılCidden güldüm sağol :D
Soran+1 yılYa bir git işine o çocuğu biliyorum nerelerde takıldığını öyle bir tip değil hesabı yok burada bu sitenin var olduğundan haberi bile yoktur belki neyse şu an benim yerimde olsaydın ne saçma bir şey söylediğinin farkına varırdın
Soran+1 yılYa hiç böyle düşünmemiştim gizli kullanıcı sorusu yaparken öylesine yapıyorum
Soran+1 yılistersen sana mesaj atabilirim bir gizlim yok
Düşük seviyeli kişiler cinsiyet farketmez hak etmedikleri şekilde davranıldığında tıpkı senin dediğin gibi olurlar canm sen yoluna bak o da bilinmez yola devam etsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım çok haklısın
Bnce erkek bayana yüz vermemesi lazım ondan böle oluyor !!!
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
alakası şu senin yüz vermen önemli değil onu karsılamak değer vermek önemli ben böyle düşünüyorum herseyi kendinizde biliyorsunuz cok pofpofluyosunuz bir kere sorduğun sorunun başlığı saçma erkeğe yüz vermeye gelmiyor ama zaman geçince köpek gibi peşinden koşamda o yüz vermeyenler umarım anlamıssındır!!!
Soran+1 yılAnladım da ne atarlanıyorsun ak? Bir soru sorduk borçlu çıktık millet yaşanmışlığını buraya getiriyor kendi durumunu anlatıp bana sövüp gidiyor gelmeyin o zaman ya
Yüz vermekle alakası yok zamanında sen de baksaydın. Çocuğu süründür işine gelince bak
01 Yorumla
Soran+1 yılİşime gelince değil hoşlanmasam niye bakayım
Ne içiyorsanız Allah aşkına banada söyleyin.
Kendi kendine tribe giriyor burada hey Allahım.11 Yorumla
Soran+1 yılSu içiyorum sana da tavsiye ederim tribe girmekte bir numara , benim tribimden sana ne kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunları sorarsınız, aradan 5 sene geçr.. neden evde kaldım dersiniz..
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bulunur ya
- +1 yıl
İnşallah. Umudunu yitirme.
Soran+1 yılAllahtan ümit kesilmez
+1 yılyaaa basitlesmeyin okadar ya ben sahsen erkek olsam bana iki kereden fazla bakan kiza deger vermem basittir o kadin benim icin:/
03 Yorumla
Soran+1 yılAh canım sen çok zorsundur eminim ki
- +1 yıl
sorun zor olmak mi acaba:/
Soran+1 yılHerneyse
+1 yılbence olgun ol eğer hoşlanıyosan ve sevgini vermeye değer biriyse belkide utanıyor.
değerse sen teklif yap bana göre03 Yorumla
Soran+1 yılBana kalırsa benim sevgimi hak etmiyor ben çünkü cidden seviyorum ama bilemiyorum belli etmeyi düşünüyorum artık birşeyleri anlasın gelirse ne ala
- +1 yıl
ne alaka ya neden açık olmuyosun
bence açık olmak ciddileşmektir.
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılRahatsız olursan o da baktığından rahatsız olur. Yanlış anlaşılmaya sebep olur.
En iyisi bu utangaçlık aşamasını geçip yüzyüze konuşabilmeniz.01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım belki sonra konuşabilme cesaretine sahip olurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynisini bende yapiyorum ozguven eksikligi aslinda benim bakisimdan rhatsiz olduda ondan sinirlenip bakiyodur rhatsiz etmiyim diyr bir de utaniyotum. Kiz bana okuz gibi baksa yanlisikla bakmistir diyorum :(((
023 Yorumla
Soran+1 yılOf şu özgüvenler :/ Kesinlikle senin bakışından raatsız olsa oflar bir tepki gösterir sana öküz gibi bakmaz :D Benmi soruyorum millet mi bana soruyor anlamadım ama soran varsa gelsin ahaha :D
Cevap sahibi+1 yılKacamak da bakabilir bilmiuorum benim ozguvenimi zedeleyen 2 yil once bir olay yasadim ve ozamandan beri bakıslara hic onem vermemeye basladim. Yani isterse 2 3 saat izlesin beni umrumda olmuyir bende bakmiyorum kimseye zaten
Soran+1 yılEvet aslında bu bakışma işlerinin çoğu boş çıkıyor kesmekle bitmiyor sonuçta bu iş orada haklısın ama herkes aynı olmaz
Cevap sahibi+1 yılHani benim yasadigim olay bakisma olayiyla baslayan bir olaydi degisik sekillerde gelisti en son beni cok uzdu yani bu yuzden şu an swvdigim bir kiz var aylardir gidip Merhaba demiyrum başta azar azar bakiyodum şu an bakmiyorum bile bakamaiyorum aslinda hani o farkinda baktigimin bu yuzden bakmayi kestim cunku istemiyo canim ne biliyim
Soran+1 yılHer gelen seni üzecek diye bir kaide yok böyle düşünmene üzüldüm ben de bugün belki bu olay yüzünden mutsuzum ama ilerde beni gerçekten mutlu edecek birisi karşıma çıkacak ve eğer senin gibi yaparsam elimin tersiyle itmiş olurum canın istemiyorsa o ayrı ama eğer yine aynı olayın olacağından korktuğun için yapmıyorsan yanlış edersin diye düşünüyorum bir merhaba evlilik teklifi değil git söyle zararı gelmez
Cevap sahibi+1 yılKorktugum icin yapamiyorum buna engelde olamiyorum ki artik is isten gecti. Birisiyle gorusmeye basladi goruyorum bazen okuldaki cafelerde falan sevgili degiller dsha ama gorusuyo lar ben gördükçe dsha kotu oluyorum kendime kiziyorum ve buna neden olan kiza lanet okuyorum :(
Soran+1 yılBence o kız senin için hayırlı değildi sen de gözü olsaydı senin bir merhaba demeni beklerdi ben öyle sen geç kaldın kaptılar kızı diye düşünmüyorum kendim için biliyorum ondan başka biri gelse de konuşmam neden çünkü onu seviyorum aslında demek ki iyiki de konuşmamışsın
Cevap sahibi+1 yılYok o bekliyodu zaten hatta yani cok asirj belli de ediyolardi onu gorunce arkadaslarim ds beni yanina gondermeye calisiyodu da 1 yil bekleyince simdi diger cocuk onla konusuyor o zaten cok istemiyo gibi ama yinede konusuyolarb:(
Soran+1 yılşu an kime ne diyeceğimi bilemedim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılInsallah ben salagim zaten ya benden bisey olmaz benim neyime ki cesaret de yok ben yalnız kalmaya mahkumum
Soran+1 yılÖyle düşünme ben inanıyorum karşımıza iyi birilerinin çıkacağına karamsar düşünme Allahtan umit kesilmez büyük günahtır
Cevap sahibi+1 yılBen umit kesmiyorum ki karsima iyi birinin cikmasi da farketmez bende bir hareketlenme olmadigi icin sorun yok yani :(
Soran+1 yılUmarım artık bir hareketlenme olur ya da kız adım atar sana
Cevap sahibi+1 yılHaha o 2. Dedigin daha imkansiz :D
Soran+1 yılİmkansız değil ne kızlar var :D
Cevap sahibi+1 yılCidden imkansiz :D bana yaklasmaz kimse
Soran+1 yılO kadar mı kötüsün :D
Cevap sahibi+1 yılYok biraz tam tersiyim :D yuz mnkenligi yaptim stilistim yakin bir akrabam genelde onun istekleri yonunde giyiniyorum ve disardan ultra mega havali gozukuyorum :D oyle bana yaklasicak ozguvenli kiz yok bizim okulda :))
Soran+1 yılHa ha ha anladım durumu inan karşına ne kızlar çıkacak sen şuana kadar gördüğün kızlara ve benim gibilere bakma ah ne kızlar gördüm hem cinslerimden nefret ettim :D
Cevap sahibi+1 yıl:D ya zaten kızlar çok garipler ben bu yuzden dedim ya ozguven imi zedeleyen bisey yasadim diye hareketleri anlasilmiyo sinsi oluyo çoğu dun okulda aymi fakulteden iki kiz arksdaslarina benim hakkimda demisler ki bize yavsadi yuz vermedik falan halbuki yüzler ini bile ilk kez goruyorum :D seytan bazilari tobe est.
Soran+1 yılAh vuracan kırbacı vuracan kırbacı cidden deli oluyorum :D
Cevap sahibi+1 yılKırbax hafif odunla vurcaz. d
Soran+1 yılIslak odunla :D
sadece erkek mi hayır sadece erkek değil kız da aynı durumda kimseye hakk etiği değerden fazla vermeyceksin ona yüz vermeyeceksin kızda olsa erkete olsa yanı benim için
016 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun yoksa bir tarafları kalkıyor
Soran+1 yılDoğru söz denir :))
Soran+1 yılTeşekkürler hocam kargoyla yollasanız olmaz mı yormayın şimdi beni :D
Soran+1 yılBende mi gariplik var bilmiyorum ama o tür kitapları okuyamıyorum :D
Soran+1 yılEn yakın zamanda okurum inşallah tabi beni baymazsa :D
Soran+1 yılO kitabı biliyorum ben zaten :D
Soran+1 yılBeni tanıyor musun da haberin olacak? :D
- +1 yıl
wallah sende doğruyu dedin sanki 20 yılık arkadaşınmışım gibi cevap verdim bende beklemiyordum kendimden :) ya şampiyon kelimesi :) gecen ay ağzıma girdi belediye arabasına girdik bir * karısını dövüyordu adam çingeye benziyordu bayanda 30 lü yaşlardaydı bende 5 arkadaşla eve geliyorduk parktan :) bayana yerimi verdim ayakta kalktım baktım adam kadına küfredip duruyor evliler ama tartışıyorlardı :) çok bağrdı böyle karıya Bende (HEY ŞAPMİYON YAVAŞ OL DEDİM ) geriye baktı :) tekrar kadına bağrdı arabdan çıktılar sesiz sedasız :)))) bizim arakadaşlar ve belediye şöförü kahkalar atrılar :)) söz için :))
Soran+1 yılAhahahah samimi olmak iyidir samimi insanları severim :D Sen neymişsin de haberimiz yokmuş cümlesine ithafen söyledim ben onu :D
Erkek milletine ne kadar yakın olursan anlayıslı olursan bos hep araya bir mesafe koycan yoksa kusura bakma g*tleri kalkıyo... 😾 (tekrar kusura bakma )
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayır :D Çok doğru diyorsun kesinlikle kalkıyor :D
Soran+1 yılKimseye fazla değer vemeyeceksin bunu anladım
Soran+1 yılKarşımıza doğru düzgün biri çıksa da artık şu muhabbettlerden kurtulsak :D
Soran+1 yılAmin :D
dsa:DSA:FSAF:ASF en sevdiğim seydir:D:D
bkz:kuul ayakları03 Yorumla
Soran+1 yılKuul olmaya çalışıp da tuvalet terliği olanlar dlsahfjsd
Soran+1 yılBencede ama çok azı :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir tanidigima ilk adimi ben attim sonra havalara girdi konusmuyo
06 Yorumla
Soran+1 yılEn çok da bundan korkuyorum o yüzde adım atmıyorum
Soran+1 yılMuhabbet yok zaten henüz
Soran+1 yılAcaba belli etsem mi ki diye düşünoyrum ben bazen bakışlarımı kaçırabiliyorum göz göze geldiğimiz de
neden yuz verilmez cunku yuz verirsen astarını ister :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha haklısın canım :D
+1 yılSen tekrar bakmamaya basla sonra o tekrar bakarsa ne bakıyon öküzün trene baktıgı gibi de.. intikam alll
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha olabilir :D
erkek bakıyor diye hoşlanıyor sayılmaz çoğu erkek önüne gelene bakar sende bakınca yanlış anlamasın diye kesmiştir dikkat ediyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılYani herkese bakan bir tip değil öyle tiplerde var ben gelip onları yazmıyorum buraya ama haklısın erkek dediğin bakar yani
Soran+1 yılÇok bakıyordu işte
Hoptara leylim havası, yandı pilav tavası. ERGEN kızlar kaçıyor, vermeyince babası türküsünü söyle teselli bab'ında.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon ak?
Soran+1 yılOf uğraşamam
+1 yılAdamına göre değişir , genelleme yanlış olur. Gerçekten seviyosa zaten karşılık bulunca ilerletmek ister , boşver onu sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılÇok farklı bir şey bu isler. ben bakarim ama kiz bana bakinca utanirim bakmayi birakirim sonra. başka yol denetim veya kizlar gibi onun ilk adini atmasini beklerim. biraz ters ama boyle.
13 Yorumla
Soran+1 yılİlk adımı at diyorsun yani
- +1 yıl
Duygusal çekingen biriyse benim gibi düşünüyor büyük ihtimal ama dediğim gibi biri değilse ego yapiyor.. tanimadigim için bu kadar yardimci olabiliyorum sana.
Soran+1 yılAhh bana kalırsa kesinlikle çekingen duygusal bir yapıya sahip değil serseri ya resmen yine de teşekkürler
Çünkü erkekler köpektir kaçarsan gelir kaçmazsan kaçar
01 Yorumla
Soran+1 yılBu iyiydi :D Saldırmasınlar da aman :D
ya egosu havasi tavan yapar ya da astarini ister yuz verince
07 Yorumla
Soran+1 yılŞu egoları çekmekten de bıktım
Soran+1 yılAh aslında o egoları biz yapıyoruz farketmeden süründermek en iyisi
Soran+1 yılBenim yerime de boğ bir lütfen :D Haketmiyorlar bizi :D
Soran+1 yılAh ahh aynen :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılböyle sacma insanlarda mevcut boşver. bildiğiniz bakısmylaa hoslanmıssınız ha şaka maka öyle. d
013 Yorumla
Soran+1 yılYa baya oldu yaklaşık 1 aydır çocuk bakıyordu bu ne bakıyor ya felan diyodum hatta bir ara bunu her yerde görmekten sıkıldım felan diyordum şu an da bu durumdayım garip yani ben bile anlayamıyorum
- +1 yıl
ee sonra bakmayı mı kesti
Soran+1 yılYa belkide ben abarttım durumu işte iki gün önce ben de bakmaya karar verdim dün pek bakmadı ben bakınca mı kesti diye düşünüyorum bir yandan da zaman gösterecek
- +1 yıl
bakma o zaman...
Soran+1 yılSenin söylediğin kadar basit değil işte insanın gözü kayıyor
- +1 yıl
olanların tamamı basit admdaki tavra baksana?
Soran+1 yılTavır derken?
- +1 yıl
tavır davranıs. hani o bakan şahısın.
Soran+1 yılYa biraz kasılıyor sanki bir ara arkasından yürüyordum benim olduğumu biliyorsu çok zor yürüdü yani çok kastı kendini
- +1 yıl
hiç konusmadınız mı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
konussanız ya ortak arkadas yardmıyla
Soran+1 yılSanki konuşuruz gibi geliyor çünkü sürekli aynı ortamlardayız ama ben biraz kaçıyorum bundan sonra kaçmayacam
Ya off genelleme yapma sen bana oyle bir baksan simdiye ayarlamistim sahsen
03 Yorumla
Soran+1 yılO senin şahsına özel
Soran+1 yılDemek ki
öyle bir niyeti yokmuş sadece senle oynamış ya da sapık başka açıklamsı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler umarım ikisi de değildir
ayni sey basima geldi dellendim bende bakmiyom artik
11 Yorumla
Soran+1 yılne çektik be
ERkegi bilmem de adam gibi adamsa yuz verilmeye deger...
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu da bulamıyoruz ki be kardeşim
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılNe dedim ki şimdi :D
Belki senin bakışlarından etkilenmedi. Belki bir erkeğe nasıl bakılır bilmiyorsun. Belki her erkek aynı değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem olabilir
+1 yılEtkiye -tepki vermeyen erkek -salla
21 Yorumla
Soran+1 yılTuttum bu yorumu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılCUNKU biryerleri kalkiyor! Daha gecen eski sevgilime dedimki: 'Sana yuz verdigim icin bana kotu davraniyorsun' beni azarladi kopekmiyim ben l*n * git dedi
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgiliyle muhatap olmak yapacağım en kötü şey olur herhalde sen de boşver
Cevap sahibi+1 yılHaklisin
Ya daha başkaları da varsa ona bakan? Hanginize yetişsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle bir şey varsa baştan bitsin bu iş
+1 yılo bir ay kesmiştir sonra sen bakınca haliyle böyle olur
07 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay değil 2 hafta felan oldu ben de bakmaya başlayalı 2 gün oldu
- +1 yıl
2 hafta yani hiç konuşmadan senden ışık beklediği 2 hafta ve bu durumu yargılıyosun şimdi :D bence bidahakine daha az naz yap
Soran+1 yılNaz değildi bu yani şimdi hoşlanmıyordum o zamanlar ne bakıyor bu dediğim anlar bile oldu sonra ne değişti ne oldu bilmiyorum hoşlanmaya başladım :D
- +1 yıl
oda 2 hafta ışık alamayınca bıraktı bu çok normal yani bence kızmaya hakkın yok :D
Soran+1 yılGeç kaldık desene :D
- +1 yıl
Tecrübe oldu senin için :D
Soran+1 yılYeap :D
Erkeğine göre değişir o durum, ben olsam gelir konuşurdum karşılık alınca.
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sen olsaydın o zaman :D
Hayır yüzle alakası yoktur başka birşey vardır araştırın.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam bir iki arkadaş devreye sokayım
Soran+1 yılBelki sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka bir kızla çıkmaya başlamıştır , başka bir kızdan hoşlanmaya başlamıştır ya da her erkeğin patlama zamanı oluyor o zaman geçince isteksizlik olabiliyor ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılÜçü de değildir inşallah :D
Sen de bakma boşver ne kadar az yüz verirsen o kadar çok önemser oyleleri
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler :)
Yuz vermekle bitmez bu bitmeler... bir vermeye başlarsan hep isterler ;) bende
03 Yorumla
Soran+1 yılSen çok veriyorsun galiba? :D
Soran+1 yılKimsenin isteyeceğini sanmıyorum elinde kaldı ahahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz vermemek gerekiyor sanırsam. Çünkü yüz verince kendilerini üstte görmeye başlayanlar oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bu insanın doğasında var
+1 yılooo takılma böyle şeylere bende bir kızla bakışıyordum karşılıklı emin olmak için bir hafta sonra kıza açıldım kız beni istemeye gelecekler dedi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne yapayım şimdi
bir tarafı kalkıyor özellklede yay burcuysa kendini çok birşey sanaar o yüzden sende takma onu bak nasıl düşüyor peşine
01 Yorumla
Soran+1 yılBurcunu bilmiyorum ama takmamayı düşünüyorum ben de
- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri