İki aydır falan hoşlandığın biri var kendisi biliyor bir ara Instagram’dan attığım mesajları açıp görüldü yapmıştı sonra ben bir şey söyleyip engellediğimde oda engellemişti daha sonrasında yine mesajları attım bazen yazdıklarımdan sonra engelliyordu ama son zamanlarda güzel şeyler yazıyorum takip isteği attım hem isteğe dokunmuyor hem de beni engellemiyor. Neden aşk dolu ya da samimi güzel şeyler yazdığımda engellenmiyorum okuduğundan da eminim açıkçası
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akışına bırakmıştır sende zırt pırt yazma ne kızlar gördüm benim için sokağın ortasında bağıran seni seviyorum diye veya ailesini karşına alıp benimle birlikte olmak isteyen bu tür şeylere gerek yok abartmayın
Nasıl akışına bırakmak bu birbirimiz görmüyoruz karşılaşmıyoruz ki
Güzelim sen güzel şeyler yazıyorum dedin ya oradan çok üzerine düşme bak erkekler çok çabuk sıkılır böyle seylerden
Hayır ya güze derken samimi ve neşeli şeyler yazıyorum. Ayrıca konuşmanıza dikkat edin sizin güzeliniz falan değilim had aşmamayı öğrenin bu da benim tavsiyem
Özür dilerim🙋♂️
Mesela yazdıklarımdan bir örnek
“Bir kere seninle uyusam nolur
Öyle dışarda görme isteği hiç geçmedi içimden sevmem kasıntı şeyleri
Senden bişi beklemiyorum ben hem
Ve gerçekten sarılıp uyumaktan bahsediyorum
Zaten uyuyamam sen aklıma gelince bile uyuyamıyorum ki
Uyursam zaman çabuk geçer 😄
Konuşmadan öyle durmak istiyorum yanında”
Bunu yazmıştım
Güzel demişsin kötü bisey yok bunda ama çocuk tepkisiz kalınca dünyayı da versen pekde umrunda olmaz
E işte siz akışına bırakmıştır diyorsunuz bu nasıl akışa bırakmak akan bir şey bile yok ki
😂😂 Ne olmasını planlıyorsun mesela sana göre akış ne olabilir mesela
Hayır yani konuşmuyor bile bu şekilde neyin akışına bırakmış olabilir ki
Seni bırakmış olabilir tabi yazsin dursun diye çocuk ilgi gösterse sana tamam mı zaten yazar yazmıyor işte
Ben de ilgisi var demedim zaten siz dediniz akışına bırakmıştır diye ben de onu sorguladım.
Biseyde anlaşamıyoruz ama neyde bilmiyorum😂 sen diyorsun ki çocuk yazmıyor zaten diyor bende çocuk akışına bırakmıştır ilgilenmiyordur senle diyorum aynı şeyleri söylüyoruz 👍
Bana yazma beni rahatsız etme vs diyebilir o zaman?
Dese yazmiyacakmisin😂
Ne alakası var? Tepki gösterebilir ben ondan bahsediyorum. Siz de bir erkek olarak gayet iyi biliyorsunuz ki bir erkek istemediği hazzetmediği kıza gayet de kötü ve kaba davranır
Hayır ya ne alakası var kişiden kişiye değişir bu istemeyebilirsin ama kalbini kiramazsin karşındaki kişide insan
Valla gayet de mesaj attığımın dakikasında açıyordu mesajı. Üstelik mesajlarımı bir keresinde geri çekmiştim meğer bunun bildirimi gidiyormuş o da yazdığı soru işaretini geri almıştı hemen
Sevse zaten seni seviyorum der bukadar uzatmaz sağlıklı bir ilişkide olmaz bu şekilde benden soylemesi
Pardon ne sevmesinden bahsediyorsun kardeş? Bir kere gördüğü birini nasıl sevebilir bir erkek ne sevgisi ya benimki bile sevgi değil hoşlanma. Ayrıca sevse diye bir cümle kurmaya gerek tok hoşlansaydı zaten şu an burada seninle kafa patlatmak yerine onun yanında olurdum. Bahsedilen şey akıl oyunlarıyla alakalı ne sevgisi hoşlanması ben bana karşı davranışından düşüncesinden bahsediyorum bunu soruyorum
Bir ilişki de olmaz bu şekilde derken ahahahha nasıl şekilde pardon? Biz birbirimizi tanımıyoruz bile dünya üzerinde ne durumda ne aşklar yaşanıyor sanki biz kavga kıyamet birbirimize girmişiz gibi altı boş bir yorum yapıyorsunuz..
Bilmiyorum kanka suçlu ben oldum özür dilerim sorunu onunla çöz bana vakit ayirma