Sevgilimin olmamasını çok kafama takıyorum nasıl umursamam?

çirkinim olmuyo bu kadar basit neden bunu kabullenemeyip kendime farklı ve yüce anlamlar yüklüyorum ki? artık buna son vermek istiyorum zaten 23 yaşındayım olmadı hiç. böyle idare edebildiysem şu güne kadar bundan sonra da böyle devam edebilirim. beni istemeyen erkeklere neden değer vericem ki? zaten artık kimseden hoşlanamıyorum bile sanki şartellerim inmiş gibi. kimden hoşlansam içimde kaldı. bırak söylemeyi yüzüne bakmaktan bile çekindim. tam bir rezaletim. hayatımdan bu düşünceleri tamamen çıkarıp kendimi nasıl başka şeylere endeksleyebilirim? mesela mesleksel başarı gibi? kafam dağınık olduğundan odaklanamıyorum bütün gün ne kadar çirkin olduğumu düşünüp kendime hayıflanıyorum. etrafımdaki güzel kızların kendilerine olan sonsuz özgüvenlerini herkese özgürce istediği lafı söyleyebilme özgürlüklerini seyrediyorum ve herşeyde yanrollerdeyim zaten. en azından bir konuda en iyisi olmak istiyorum ve ne olduğu farketmez.
Güncellemeler
+1 yıl
en son 3 sene boyunca hoşlandığım erkeğin başkasıyla çıktığını duymam beni bitirdi. yağmur yağıyodu şemsiye almamıştım sıçana dönmüş halde hızlıca eve gidiyodum. yolda kimi göreyim o ve mini etekli sarı boyalı sevgilisi sevgilisine şemsiye tutuyodu. ben seni ve sadece seni 3 senedir seviyorum. sen o kızı 1 aydır tanıyosun ama farkımız onun kıçındaki eteği ve güzelliği. allahım güzel de değil. sadık da sayılmaz. o zaman bendeki seni haketmememe neden olacak olan şey nedir
Sevgilimin olmamasını çok kafama takıyorum nasıl umursamam?