Sevgilin var diyelim ama kıskanç her şeyine karışan sana nefes aldırmayan paronayak biri o zaman mı canın sıkılırdı yoksa rahat özgürce ayaklarını uzatıp sitede dolaşırken ve dizi izlerken mi canın sıkılırdı
Hayır emin ol bu yüzden değil çünkü önemli olan sevgilinin olması ya da olmaması değil emin ol yani önemli değil önemli olan karşıdaki kişiyi seviyor musun sevmiyor musun çünkü eğer mesela diyelim ki hayatında flört var ya da sevgili var ama seni sevmiyorsun sadece adam seni seviyor ya da belki de ikinizde sadece birbirinize zaman geçiriyorsunuz öyle düşün yani bu zevk vermez önemli olan sevgi aslında sevgili olması ya da olmaması değil kesinlikle
Sevgili olunca daha beter her gün bir sorunla uğraşıyorsun. Benim şu an kafam o kadar rahat ki istediğin gibi 3 saat film izle, dışarı çık, telefona bakma kafa rahat
Doğanın kanunu bu. Karşı cinsler birbirleri için yaratılmıştır. Anne ve Baban sevgili olmasaydı sen de olmazdın. Bu yüzden yalnızlıktan sıkılmak gayet normal. Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı insanlar çıkarsın 🤲
Sanki sevgilin olunca her gün güneş sana mı parlıcak sanıyorsun kanka ahhhhh ahh emin ol sevgilin olduğunda sonrasında daha çok canın hatta canlarınnn ciğerlerin bogazın böbreklerin kalbin nefesin vs vs sıkılacak, belkide şu yanlızlıgını öyle bir özleyeceksin ki
Şimdi biriyle tanışacaksın zeki olup olmadığına kendini ifade edip etmediğine albenesi olup olmadığına sohbetine muhabbetine güvenilirliğine bakacaksın sonra paylaşım süreci var seni anlayıp anlamadığı neyin peşinde olup olmadığı buluşma süreci hazırlık süreci sen çiti pıtı olacaksın o eşofmanla falan gelecek ne gerek var otur evinde ya🤣🤣
Selamın aleyküm sevgili okurum Öncelikle merhaba söyle söyleyim sevgilisi olupta sıkılan çok kişiler tanıdım önemli olan doğru dürüst bir kişi ile karşılaşmak her şey sevgili değildr anti sosyallik varsa oda sıkar biraz 😄
Bazen insan farklı uğraşlar istiyor, sana canının sıkıntısı alabilecek aktiviteler öneriyorum, içlerinden seç ve hayatına geçir, umarım faydalı olabilirim.!
46. Türk dil kurumu sözlük ve ansiklopedilerini inceleyin, bilmediğiniz kelimeleri anlamları ile birlikte öğrenin.
47. Telepati yoluyla mükemmel bir iletişim kurabilmek için, beden dilinizi geliştirin.
48. Güzel, etkili ve daha belirgin konuşma sergileyebilmek için kendinizi geliştirin, kalemi yatay bir şekilde dişlerinizin arasına yerleştirerek hafif ısırın ve elinize bir kitap alın, kendinizi yazıları okumaya zorlayın, belirgin, güzel ve etkili konuşma yapabilmek adına, bu yöntemle dil kaslarınızı geliştirin.
49. Heyecanınızı yenebilmek adına, diyafram kasınızı geliştirecek ve akciğerlerinizi şişirecek bir yöntem sunuyorum, Sandalyeye oturun veya yere sırt üstü uzanın ve burun yoluyla derin nefes alın, nefesinizi olabildiğince uzun tutun ve nefesinizi ağız yoluyla ıslık çalar gibi yavaşça bırakın, yapacağınız bu hareket zamanla heyecanınızı yenmenize yardımcı olur, bu yöntemi günde 10 defa uygulayın.
50. Yabancı dil öğrenin.
51. Eğlence merkezlerine gidin ve doyasıya eğlenin.
52. Huzur evlerine gidin, orada bulunan insanları ziyaret edin ve onlarla sobet edin.
53. Lösemi ve engelli kardeşlerimizi ziyaret edin ve onlara yardımda bulunun.
54. Toplum içine girin ve sosyalleşin.
55. Dünyayı ve insanları anlamak adına genel kültür öğrenin.
56. Türk milli kültürü öğrenin.
57. Eski tarihleri araştırın ve geçmişi öğrenin.
58. Birbirinden renkli maket kağıtlarla rüzgar gülleri yapın.
59. Dilek balonu uçurun ve dilek dileyin.
60. Futbol, basketbol, valeybol vb. kurslarına katılın.
Bende de var o can sıkkınlığı ya ara sıra geliyor. Sevgili olsa dertleşirsin, laflarsın, beraber türlü türlü şeyler paylaşır güzel vakit geçirirsin. Tabi bunları sana uygun birisi ile olduğunu varsayarak diyorum.
Bence alakası yok henüz kendi yeteneklerinin farkında olmamandan kaynaklı diye düşünüyorum ve hemen şimdi bir hobi edinmek icin araştırma yapmani öneriyorum:))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Soruda belirttiğiniz için evet. Umarım doğru kişi en kısa sürede karşınıza çıkar.