Sevgilim olmasını çok istiyorum. Herkesin küçük yaştan itibaren oluyor ama ben hep yalnızdım. 29 yaşındayım yakında 30 olacağım ve hayatımda hiç kimsenin girmemiş olmasının eksikliğini hissediyorum. Nadiren hoşlanan maymun iştahli olmayan birisiyim ve hep reddedildim. Çevremdeki kız -erkek arkadaşlarım hep sevdikleriyle yaşadılar her şeyini ve mutlular, sevildiler. Bana anlatırlardı ve ben de hayal ederdim hep bana da biri bir gün birisi bunları yapar mı, elimi tutup gözlerime aşkla bakar mı diye. Onları kıskanıyorum biraz da ben neden hak etmedim bunu diye. Hatta küçük yaşta sevgilisi olan insanlarıda kıskanıyorum... Lütfen böylesi daha iyi diye yorumlar yapmayın çünkü değil, kişilerin istekleri ve ihtiyaçları farklıdır. Yapabildiğim şeyler; kaslı olmak ve iyi giyinmek ve iyi bir kariyer. Bu kadar..
Biraz tipsizim birazda ağırbaşlıyım. Tabiri caizse günümüzde biraz daha boş konuşabilenler seviliyor gibi
Sadece çok üzülüyorum yıılardır :(.
Hayat nasıl geçer böyle?
Biraz tipsizim birazda ağırbaşlıyım. Tabiri caizse günümüzde biraz daha boş konuşabilenler seviliyor gibi
Sadece çok üzülüyorum yıılardır :(.
Hayat nasıl geçer böyle?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar