Kadınlar kendilerine iltifat edildiğinde bunların gerçek olmadığını sırf onları şımartmak için söylendiğini bilmelerine rağmen yinede iltifat duymak hoşlarına gider mi?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılTüm kadınların ne hissettiğini bilemem ama ben itifattı çok sevmiyorum.Nasıl bir durum olduğunada bağlı.Biri beni devamlı övüyorsa veya devamlı itifat ediyorsa bir süre sonra ben utanırım.Defalarca sıra sıra itfat ediyorsa içimden geçen şey neden bu kadar benle konuşurken zeytin yağı bol bol kullanıyor diye içimden bir duygu oluşur.Zeytin yağ yemeğe yakışır diye içimden bir duygu oluşur ve süpelenmeye başlarım..Ağzından devamli bal döken kişi her zaman o balı nedensiz kullanmıyordur ve devamlı ağzında itifatla dolaşan kişiler bunu ne amaçlı kullandığı hakkında süpelerim oluşur.Güzel dilli olmak ve durmadan itifat etmek arasında ince çizgiler olmalı.Ben kendim reel hayatımda çok tatlı dilliyim.İnsanların benim yanımda rahat olmalarını ve onlara olan duygularımı hisetmelerini severim.Beğendiğim şeyleri güzel dille söylemeyi severim insanların yapmış olduğu güzellikleri görmeyi ve onları ödüllendirmeyi çok severim ama çok fazla üstüme düşülmesini ve kendimde başkasının üstüne çok düşmeyi sevmem.Herşey hayatta okallı ve dengeli olmalı.Çok fazla ilgi beni biraz utandırıyor.Merkezde durmayı çok sevmiyorum ve özellikle dış görünüşüme yapılan itafatlarda bir çok kere kızarıyorum ama itifat seven ve bunu her gün duymak isteyen kadın ve erkeklerin var olduğunu biliyorum ama ben onlardan değilim.Iyi paylasimlar
03 Yorumla- +1 yıl
bu kadar zaman ayırıp yazmışsın sağol :.)
- +1 yıl
Rica ederim :) ben yazmayi seviyorum.Bu aslinda kisa sayilacak bir yorum normalde daha uzatirim.Iyi paylasimlar.
- +1 yıl
:)
+1 yılİltifat:iltifat; (arapça) 1. yüzünü çevirip bakma. 2. dikkat. 3. hatır sorma, gönül alma. 4. sözünü başka bir kişiye çevirme. - erkek ve kadın adı olarak kullanılır.
(Sözlük anlamı buymuş)
1. 2. ve 3. anlamları ile edilmiş bir sorun var.
Evet hal hatrımın sorulmasını bana dikkat edilmesini ve gönlümün alınmasını seviyorum.04 Yorumla- +1 yıl
Hayır.İltifat kelimesi,Taltif etmek kökünden gelir.Bu da aslında Türkçe'deki takdir etmek manasındadır :)
- +1 yıl
Al işte buldum ama sözlükten iyi mi biliyorsun yahu.
- +1 yıl
Kızım ben yarı Arabım.Bana mı anlatmaya çalışıyorsun taltifi iltifatı.
- +1 yıl
Kızım mızım derken? Konuşmana dikkat et istersen.
Arap olduğun belli, kabalığın buradan bile bağırıyor. Hem bilme hem konuş.
sen bu hayrıyelerın yapmayın etmeyın itici oluyorlarına aldırma zira hepsi yalançı
wc de meshane keselerını patlatacak kadar biriktirdikleri küçük abdestlerını ettıklerındekı huzurla iltifatı duydukları andakı huzurları arasında fark yoktur10 Yorumla
+1 yıldoğal olursan ve yerinde söylemesini bilirsen sorun yok, diğer türlüsü ters etki yapar.
kadınlar onları beğenen erkekleri değil, kendinilerini beğendirmek için erkeklerin peşinde olurlar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
1Cevap
+1 yılİçimiz fesat değil ki bizim..Yani yalandan iltifat ediyorlar diye düşünmeyiz de.Kimin nerede ne için söylediği önemli.Yolda yolakta böyle asılma amaçlı iltifat edenlerin amaçlarının evlilik olmadığı belli olduğuna göre...İltifat almak hoştur kimin söylediği önemlidir.
Yalandan iltifat edenlerin zaten bir süre sonra içinden bişey gelmeyeceği ve artık iltifat edicek bişey bulamadığı için ilişkiyi bombokh ettiği bir gerçektir10 Yorumla
+1 yılHer kıza söylenen belli başlı iltifatlar vardır işte çok güzelsin çok hoşsun vs vs .. Bunlar artık klasik sözlerimiz olmuş o yüzden pek hoşa gitmiyor ama çok farklı içten gelerek söylenen sözler cümleler her iki cinsinde hoşuna gider bence
135 Yorumla- +1 yıl
80'lerin yeşilçam starı gibisin. Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan karışımı sanki gözlerimi alamıyorum resminden :)
- +1 yıl
bunlarda klasik oldu başka dene:)
- +1 yıl
bak işte bu sefer iltifatla gerçeği ayırt edemedin. bu arada resmin gerçekten serğil çakmaklı ile banu alkan karışımı gibi.. bu benzetmeyi daha önce de yaptılar mı sana ?
- +1 yıl
hiçte bile ben ölesine dedim onu makara olsun die:)o benzetmeyi çoğu kişi yapıyo şaşırmadım
- +1 yıl
hadi yaa bende kendi kendime çok orjinal bir benzetme yaptım sandım :(
- +1 yıl
olsun sağol genede baya bi dikkatlisin;)
- +1 yıl
evet karşı cins dikkatimden kaçmaz...
- +1 yıl
belli atmaca gibisin gözünden bişey kaçmıyo:)))
- +1 yıl
evet biraz öyleyim ayıptır söylemesi...
- +1 yıl
belli belli:)
- +1 yıl
"Ooov.Panter desenli sarışın ama biraz makyajlanmış/hormonlu elmada mı yetişiyormuş?(GDO)" bu nasıl? :)
- +1 yıl
ne iş yapıyosun elma-şekeri ?
- +1 yıl
sen beğendinmi bu dediğini:))eleskirtli bi bayan olarak düşün kendini koy yerime ona göre sor nasıl die:)
- +1 yıl
elma-şekeri iltifatımı duyunca yerle bir oldu.Eridi kızcağız.Dur iki kendine gelesin exorcist :))
- +1 yıl
ericek bişey yok ben kendimi biliyorum bu bana yeter kimin ne dediği pekte umrumda değil açıkçacı ağzı olan konuşur klavyesi olan yazar:)
- +1 yıl
:) Şaka maka bir yanada.Bakışların çok güzelmiş.Öteki tarafların için değilde sırf sadece o bakışlar için seni sevebilirdim.
- +1 yıl
sağol
- +1 yıl
Birşey değil.Ben sadece gerçeklerden bahsettim :)
- +1 yıl
Doğal halinin de bu halinden çok daha güzel olduğuna eminim.
- +1 yıl
iyi kıvırdın ama:))
- +1 yıl
eleskirtli seninki iltifat olmaktan çıktı alenen yazma durumuna geçtin be hocam...
ama üzgünüm elma-şekeri sana yüz vermez... - +1 yıl
benim öyle bi niyetim yok zaten buraya soru sorulmuş bende cevabımı belirttim yazdım bu kadar uzatmanın bi alemi yok.
- +1 yıl
yok canım ben zaten öyle bişey olmayacağını ihtimal bile vermeden cevap verdim...
bence sen nickini değiştir istersen elma-şekeri yerine " çetin-ceviz" olabilir mesela :) - +1 yıl
Kıvırmak mı?Benim doğamda yoktur öyle şeyler :) İlişkisi varsa zaten yüz vermesin.Sonuç oalrak kimsenin sevdiğini elinden almka istemem.Ama yoksa vermez mi dersin? ;) Herkesin kendi seçimidir.Saygı duyarım :)
- +1 yıl
bence yüz vereyim mi vermeyeyim mi diye düşünmez bile hocam ...
( elma-şekeri kızma sakın senin adına cevap veriyorum hemen... ) - +1 yıl
exorcist 29.Eğer aranızda birşey varsa karşmka istemem.Ama yoksa benim üstümden saşma sapan yorumlar yapma.Benim ne halt yediğim seni ilgilendirmez dostum tamam mı?
- +1 yıl
ben en son noktayı koymuştum zaten siz hala neyin muhasebesini yapıyosunuz anlamadım:)
- +1 yıl
Benim yorumlarım üstünden kendince birşeyler devşirmeye çalışıyor arkadaş bende devşirmeye çalıştıklarını onun üstüne geri yıkıyorum.
- +1 yıl
aramızda bişey yok olmasıda mümkün değil zaten. ben daha ağır bir cevap işitmemen için seni uyardım ama istersen asılmaya devam edebilirsin bundan sonraki cevaplarını artık elma-şekeri verir...
- +1 yıl
yanlış anlaşılma olmasın burası kavga gürültü yeri değil maksat muhabbet afedersinizde b*kunu çıkarmayalım tamam kapansın gitsin konu uzatmanın alemi yok
- +1 yıl
ok ben zaten sustum ... meydan sizin...
- +1 yıl
Beni uyarmak sana kadar düşmemiştir emin ol.Kardeş,sen sen ol kimsenin işine gereğinden fazla karışma.Hayatta en sevmediğim iş.Alakasız insanların yaptığım işlere bir şekilde dahil olma çabasıdır.Bunun elma-şekeriyle falan alakası yok yani.Ben ona yazarım yazmam orası ayrı bir mesele.Ben ona yazarım o da düşünmüyorsa:"Teşekkürler.Böyle birşeyi düşünmüyorum" der olay biter.Yalnız senin burada bir bağlantın yok.Anlatabiliyor muyum?
- +1 yıl
eleskirtli arkadaşım sende uzatma fazla soran zaten demiş sustum die boşu boşuna gereksiz şeyler yazmayalım şuraya adam soru sormuş bize cevap vermekten diğer cevapları okuyamıcak yeter bu kadarı:)benim kimseyle işim olmaz bu siteye giriş amacım belli arkadaşım tavsiye etti hoş sohbet sitesi die yoksa sevgili yapmak değil amacım böyle bi amacım yok olamazda ihtiyacım yok,teşekkürler böyle bişey düşünmüyorum ne seninle nede başkasıyla bu kadar basit ok
- +1 yıl
Xper fakiri mesaj atmaya seviyen yetmiyor o yüzden burdan yazmaya kalmıyosun o yüzden bende sana yorum yapıyorum. soruyu ben sordum cevabı elma-şekeri verdi sen ne diye 3. kişi oldun ve yorumlarınla buraya salça oldun bi düşünsene ? özel konuşmak istediğin şeyler varsa özelden yaz benim sorumun elma-şekerinin cevabının altında saçmalayıp duruyosun saatlerdir.
- +1 yıl
O mesajı ben yazıyorken yazmış.Neyse konuyu kapatalım.
biri sana mantıklı ve doğal iltifat etse hoşuna gitmezmi? benim böyle iltifatlar hoşuma gider
01 Yorumla- +1 yıl
çok sevimli görünüyosun karpuz kafa :)
yani gerçek olmadığını düşündüğümde kes derim ama kendini de beğenmiş pisliğin tekiyim:(
seviyorum iltifatları01 Yorumla- +1 yıl
yaa kendini beğenmiş pislik olma durumu bende de var biliyomusun ve millet bu duruma gıcık oldukça ben daha çok seviyorum bu yönümü...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilim dışındaki insanların iltifat etmesınden hoşlanmıyorum.
00 Yorumla gerçek bir iltifat etmediğin ne kadar belli..
16 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim beni çözmüşsün. iltifat etmediğim gibi birazda ukalalık yaparım böyle üst perdeden laflar ederim o zaman daha bir sinir olur karşımdaki kızlar. ama bilirsin ki bir kadın bir adama gıcık oluyorsa ileride ondan hoşlanma ihtimali oldukça fazladır...
- +1 yıl
henüz benle karşılaşmadığın için olabilir...
- +1 yıl
gerçek hayatta da klavyedeki kadar kolay yazarım merak etme. ve yazdıklarımdanda genelde boş çıkmaz...
+1 yılnefret ederim..yapmacık şeylerden hoşlanmıyorum..
16 Yorumla- +1 yıl
sen biraz kazuletsin o zaman...
- +1 yıl
niye? illa kabul mu görmek gerekiyor sayın soran? aynı düşüncelerde olmak mı lazım? olamayınca da hakaret mi etmek lazım?
- +1 yıl
aşk olsun yaa hakaret etmedim ki. kazulet normal nazlı çıtkırıldım olmayan bayanlar için kullanılır diye düşündüm. tabiki kabul etmek zorunda değilsin iltifatları ama gerçekten sana hakaret etmek amaçlı bişey söylemedim...
- +1 yıl
- +1 yıl
bak çıtkırıldım olmadığı tespit ettiğim için o lafı söylemiştim. hakaret olarak algıla lütfen ayrıca bilgilendirmen içinde sağol..
- +1 yıl
algılama yazacaktım yanlış olmuş yaaa
+1 yılitici geliyo,yapmacık olmayın lütfen.
00 Yorumlane yaparsan yap yaranamzsın
00 Yorumla
+1 yılevet çokk !
02 Yorumla- +1 yıl
o kadar güzelsin ki bunu sana anlatmam imkansız ...
- +1 yıl
teşekkürler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler