AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Belki cömerttir ama iktisatlı biridir. Cimri olmak ayrı iktisatlı olmak apayrı..
Senin yerinde olsam o pahalı dediği yerde yemeği ısmarlar cevabımı öyle verirdim.. Seninkisi tavşan dağa küsmüş dağın haber olmamış hesabı...
Haklısın canım banada oldu soğudum gerçekten. Adamın dediği kelime bozuk paralar cebimi deliyor oha yuh dedim çektim gittim
Maddi durumunun iyi olup olmadığı konusunda fikrin var mi? Maddi şeylerle ölcmekten vazgecin insanları. belki cebindeki son parasıyla buluştu seninle
yaşanmış yaşanmıştır. geriye bakmaya da değecek biri değil anladığım kadarıyla. ben size yemeğe çıkma teklifinde bulunuyorum. ne dersiniz?
Cimrilik yaptığına emin misin? Belki parası yoktur çocuğun. Parasızlık ilk gün bile olsa utanılacak bir durum olmamalı. Anlayış lazım azıcık.
ılk bulusmada off kotu olmus. keske sende yemeyelım paran bıter deseydın:))
:))))
Adamın cebinde kaç lirası var bilmiosun sana artistlik yapmamış en azından
öylede ilk buluşma bu :\ benım eskı nısanlım hıc öyle yapmadı bol bol herseyı yapıyordu zamanı gelınce ben ısmarladım zamanı gellınce burası pahlı başka yerde oturalım dedı ama bırbırımızı tnıyorduk bu ilk buluşma olunca soğudum :\
İlk buluşmada bebeğe götürüp
sonrasında ise çiğköftecide limon sıkan çocukları çok gördükl :D
öyle olmasını tercih ederdim :d
Bir dahakine artık :D
Bütçesi yetmiyordu belki. Neyse anlayışsızmışsın iyi kurtulmuş çocuk
Bari içinden deseymiş. İlk ve son buluşma ben olsam bende soğurdum :)
Sen yine iyi soğumuşsun ben direkt üstüne kusardim.
yoo haklısın bende soğurdum da benimki ilk başlarda cömertti sonra böle oldu :D
Cimri değilde parası yoktur belki hor görmemek lazım bence.
Cimriligini bilemem ama hata yapmis
Düşünmeden karar vermis olmasi yani
nevarbunda ben de hesabı kitleyeceğim beni taşıyabilecek hatun arıyorumm -.-
Ekonomik gücü yoktur. Bide ataerkil bir düşünce yapısı varsa. O menüdeki fiyatı 2 ile çarpıcan.
madem o kadar elın boldu cımrılerden nefret edıyordun o zaman sorun degıl ben oderım dıyeydın bayan elıbol
onu bunu boşverde sen onu gerçekten sevmemişsin öylesine çıkmışsın...
3 kisiye 500 ml lik su alan birini hatirlatti bana.;)))
aşk kalplerden cüzdanlara indiği günden beri. ne tadımız kaldı nede tuzumuz
Aynen öyle
ayy sen yanlış değilsiinn o yanlıışş koşarak uzaklaş ondan :D
yuh yani pahalıysada öyle denirmi lenn :DD:d. d. dd
:DD:D:d.:D. d:d.:D. D:
Aa pahalı dedi sonra hesabı ödemedi mi? Belki de muhabbet olsun diye demiştir
Adamın durumunu bilmiyorum o yüzden saygı duyuyorum
bu ulkede insanlar asgari ucrete calisiyor bunu gozardi etmemek lazim, erkekler para makinasi degil,
Haklısın kız milleti işte dertleri para yemek..
Edep , ahlak almamışlar ki analarından.
valla beyler kacin kurtulun o ulkeden , gidin avrupaya amerikaya, kizlar hem manken gibi hemde cok mutavezi , turkiyede bu zihniyetteki kizlarin birde anneleri var , hemen ilk sorduklari sigortali isin var mı evin var mı
adam fakirdir öğrencidir olabilir yokluğun ayıbı yok derler bizim oralarda
Buda cimrinin ağababasıymış :D mal madem pahalı bastan neden girion da belli edion cimriliğini :D kalbin temizmiş kurtuldun erkenden :D
parası yetmiyordur belki sen götürseydin keşke daha iyi biryere
Bunu sesli bir sekilde soylemesi dogru degil hic dogru degil bu yuzden sogumanda normal
:D nasıl buluyorsunuz arkadaşım bunları ama bir taraftan da samimiymiş :D
ofsayta yakalanmış, çal düdüğü, durdur oyunu görmezden gelme
Abartılcak bir durum değilde onu söylememesi lazım karşındakini daha tanımıyorsun. Haklısınız
İçinden geleni söylemiş pahaliysa doğru soylemistir.
Sen Sevgilimi Arıyorsun İhtiyaçlarını Karşılayacak Bir Eşşek mi?
Ulan aa burası cok pahalı diye İlk buluşmada denilirmi Çüş ya Hanzo :D:D
cımrıyle ısın olmasın hayatmı cekılır cımrıyle sen zengınını bul bol keseden harcayanını bul
adam yakışıklı değilmiş. yakışıklı olsa farketmezdi.
Iste herkes bizim gibi değil. Ne hesaplar ödedik be..
Belkide cebinde okadar parası yoktu abartıyorsunuz bence...
Hatunla buluşuyorsan gideceğin mekanı yapacağın aktiviteyi hepsini ayarlaman lazım. Adam acemilik etmiş. Bir de üstüne patavatsızlık eklenince tam olmuş.
napsın adam seni seviyor ama parası yokmuş ya da orası bilmem sadece seviyorsan devam et başka bir yerden gidin ucuzla çok yersin :D
Saflıgından o cevabı vermıste olabılır farkındayım bıraz abez kacıyor ama bence saflıgı tamamen demekki uyuşmuyosunuzdur olur biter
Bende senden soğudum. Ne güzel adam hesabını biliyormuş. Parası çıkışmasa hesap öderken daha mı güzel olcaktı.
pahalıymış demesi normal gibi geldi de hesabı sana ödettirmeye kalktıysa soğumakta haklısın
Yok artk daha neler gunumuzde boyle gormemis insanlar kaldimi..
Belki ağzından kaçtı ya da sırf muhabbet olsun diye konu açtı bunlarda olabilir
bidaha oraya gitmeyip sessizce otursaydı sıkıntı yoktu yani? bence erken teşhis iyidir :D
çok haklısınız canım
ondan hayır gelmez
ilk buluşmada söylenicek lafmı
odunnnnnnnnnnnnnnnn
Benim sorduğum soruya Bakarsınız para ile konu ile çok ilgili hatta Cevapları bulabilirsiniz
Bence haklısın soğumakla seninle konuşuyo düzenli olarak bir daha konuşmazsın olur biter
Bilmediğin yere neden oturursun :) ben bozuntuya vermezdim başa gelen çekilir uygun şeyler yerdim ;)
Yani insan biraz sogur ama genede abartmamak gerekir herkes zengin deyil
doyasıya yedirip ölesiye s*kecek birini arıyorsan. bulursun sıkma canını.
başlamadan bitir bence
öyle yaptım zaten:) mesele para degıl hala anlamıyolar yorumların bazılarına bakınca
en iyisini yapmışsın gerek yok öylesine bekar kal daha iyi
Abarttığın falan yok bence çok normal soğuman :)
Böyleleren uzak duracaksın:)
Ya belki durumu i deildir oralarda harciyacagi parayi gelecegine yatirabilir nekadar paragoz bazi kizlarda hic anlayis yokk.
durumu iyi olmayabilir ama bura çok pahalı demek durumun iyi olmadığını değil öküz olduğunu gösterir durumu iyi değilse bunu daha düzgün bir şelikde söylebilirdi değil mi?
şöyle dese daha güzel olurdu haklısın , buranın fiyatı pahalı sen o ağzını kullanmak gerekecek patron arkada bekliyormuş tamam mı canın gibi.
Nerenden anlamak istiyosan orandan anla benim için sorun yok istediğin gibi anlayabilirsin:)
Cocuk ne yapsin anlatamamis iste artik ilk bulusmasi ya heycanmi yapti ne yapti kendini biraz öküz durumuna düsurmus olabilir ama sizinde biraz anlayis gostermeniz lazim sen onu her haliyle kabul etmelisin sevgilinse olmaz ben bole istemem dersen zengin birini bulcaksin cnm.
ilk kez buluşmuşlar ama sen pat diye söylemisin bura çok pahalı diye çok pahalı demek yerine başka bir yere de gidebiliriz vs. diyebilirdi
pahalı yere pahalı denir , hem siz ne siniz ki bu kadar g*tunuz kalmış. Sanırsın ingiltere kraliçesi.
OK.
Dininiz imanınız para olmuş la sizin.
kaç kaç kaç hemen hemen
Insan hakli sebep sogur yani
Belki o anda parası yoktu