arkadaşlar bırıyle tanıştım ve buluştuk bır çay içtık sonra ısrar etti yemek diye bır yere oturduk aaa burası cok pahalı dedı :\ bırden buz gibi oldum soucta ilk buluşma ben bir kız olarak bıle bunu asla düşünmem soğudum o an sımdı yazıyor duruyo ben ıstemıyorumkı benmi abartıyorum?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bundan 3 sene öncesi arkadaşlar vasıtasıyla tanıştığım kız telefonlarımızı bizlere verdiler sadece 2 miz 1 hafta mesajlaştıktan sonra buluşmaya karar verdik :) neyse biraz gezdik orya buraya gittik sahil kenarında kordonda (izmir) bir yere oturalım dedim sandalyeye oturmak için harkete geçtim yok burası pahalıdır dedi ne nasıl yani? dedim yahu dedi boşver burada oturmayalım pahalıdır dedi bana? yahu sanane dedim ben istiyorum oturalım dedim hayır lütfen dedi sonra kalktık konak meydanda ben kumru istiyorum (peynirli domatesli susamlı ekmek arası) 2 tane aldık bir köşede yedik neyse sonra bizim bunla aramız bozuldıu bana ne demesini beğenirsin? Sen çok cimrisin bana kumru ısmarladın 1 buçuk liralık :D güldüm kahkaha attım resmen birde gülüyo yaa dedi sinir oldu bana :D :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Haklısın , neden? Çünkü bu ilk buluşma olduğu için. Tamam cebinde para olmayabilir ama o zaman ya da önceden planlayıp kesesine uygun bir yer seçecek ya da bir bahane uydurup şu an için buluşmayı erteleyecekti. Yaptığı çok yanlış ve cidden insanı daha başlamadan soğutacak tarzdan. Onun yaptığı şey doğallık değil, patavatsızlık. Pahalı olsa bile sesini çıkarmaması gerekirdi. Bir bayanla buluşup da sanki ona hiç değer vermezmiş gibi onun önünde kalıp da öyle bir şey denmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun benı anlayorsun ilk buluşma olduğu ıcın hanı ilk izlenım cok önemli benım derdım maddıyat degıldı ve durumunu bılıyordum
Soğudun mu.. Kendine bir banka gorevi gorecek adam mi ariyorsun seni mutlu edebilecek bir insan mı.. Abartması bedava.. Soğumuş muş.. Pehhh. Adam riyakârlık yapmamış bütçesini aştığını belirtmiş. Ne yapsin bulaşikmi yıkasaydınız.. Hahahah
171 Yorumla- +1 yıl
++++
+1 yılAynisi benim basima da geldi bir daha da açmadim telefonlarini :D Seni coooook iyi anliyorum!
215 Yorumla
Soran+1 yıldirek soğudum:)
- +1 yıl
Sizin erkeklerde salaklık yemeği yiyip parayı şu kız arkada size ödeyecek diyerek çıkıp gitmeliydi.
- +1 yıl
Ne. kadar paracisiniz yaa
- +1 yıl
Şunlara biri eskort kadınların nasıl çalıştığını anlatsın bakalım arada ne kadar fark varmış.
- +1 yıl
Dökülmüs cimriler
- +1 yıl
@Plüton31 Tabi cicim bunlar da üstüme geliyorlar :(
- +1 yıl
Kendisi ta kendim
- +1 yıl
Seni aramaya ısrar ettiyse aptalın tekini bulmuşsun zaten iyi etmişsin çocuğa yazık olmamış.
- +1 yıl
Dürüst olmak da kabahat :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
130Cevap
belki cimri değildir herkese zengin demek yanlış olur. belki orayı karşılayacak kadar parası olmayabilir bu cimrilik değil hayat koşulları bazen sevgilimle giderdim menuye bakar paramızın yetiğini alırdık herşey cimrisin demeyin bence herşeyin fuzuliside güzel değil hemen soğuman gerekmıyordu tabi herkesin bakış acısı farklıdır cebimde para bile olsa yerine göre davranırım niye dersen lüks bir yerde aynı yemeği önüne bırakıyor adı çıkmayan yerde veriyor tek fark oranın kirası fazla olduğu için 50 yerine 100 ister veya 200 ister onun için hemen soğuma hayatın koşulları bu kardeşimne kadar iyi buluşmanda olsa öyle yapmamalısın ilk buluşmada ayıp etmsin belki çocuk zengin değil belki calışmıyordur belki ailesinin durumu iyi değil herşey olur bu hayattır sonucta kardeşim bence soğuma hmen derim sana
32 Yorumla
+1 yılparası olmayabilir doğrudur inanırım ve anlayışla karşılarım ama sen biriyle buluşuyorsun ilk defa ya yanında para bulundurmaya çalışacaksın ya da pahalı bir yere götürmeyeceksin kızı durumunu söyleyeceksin. benim eski erkek arkadaşım ikinci buluşmamızda hiç param yok napıcaz demişti :) güzel bir yemek ısmarlamıştım ona sonra nargile içmiştik. bayağı pahalıya patlamıştı bana o gün. ama 3 sene çıktık :)
20 Yorumla
+1 yılolabilir yani böyle bir durum herşey para değil kasıntı yerlerde yemek yemektense boğazda plastik sandalyelerin üstünde rahatlaa balık ekmek yemeyi tercih ederim ben sadece söyleme şekli biraz kaba olmuş ama bu kadar büyütme :)
80 Yorumlaaskerden yeni geldim fazla param yoktu farklı şehirde oturan sevgilimin yanına gittim dönüş bileti alırken 14 lira idi bilet 10 lira verdim 4 lira da cebimde bozuk paraları ararken sevgilim 4 lira verdi bileti kesen kişiye sonra ayrıldıktan sonra bana dedi ki senin yol paranı verip de yollamadım mı seni daha niye mesaj atıyorsun dedi şok oldum
00 YorumlaToy bir delikanlı. Bunu bu şekilde dile getirerek kalkması çok yanlış tabi ki. Eğer yemek yemek varsa aklında bunu önceden ya planlamalıydı en azından bildiği bir yere götürerek ya da es kaza oturdu kredi kartıyla ödemeye razı olmalıydı bir diğer son çare de menüde bana hitap eden bir şey bulamadım ya da buraya geldik ama aslında çok güzel bir hamburgerci, iskenderci, köfteci biliyorum diyip bu bahaneyle başka bir yere götürebilirdi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Yeterli parasi olmayabilir uzerinde , fiyatlari da farketmemis olabilir , heyecandan falan ahzindan pat diye cikmis olabir diyecegim ama , bir kere daha gozlrmle bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. "Önemli değil, hazırlıksız geldiysen ben veririm" diyemedin mi?
Diyemezsin.. Çünkü siz daha cimrisiniz ve erkeğe her şeyin en pahalısını aldırmaya çalışırken kendiniz kuruş bile harcamak istemezsiniz..34 Yorumla
Soran+1 yılben öderim dedım zaten kabul etmedı alt tarafı bır yemek
Soran+1 yılokadarda pahalı degıldı menüye baktım ben sececegımız yemek ortalama 35-40 mılyondu ilk gün ıcın cokmu bırseydı?
+1 yılYa arkadaş ben kız olsam o oğlanı seçerdim. Çünkü ekonomi yapmayı biliyor. Sana layık görmediğinden falan değil. Cebini ve bütçesini zorladı demek ki. Yanında o kadar parası yoktu belki... Abartıyorsun bence. Parasıyla övünen bir insansa, har vurup harman savuruyorsa parayı ondan korkmak lazım. İleride evlendiğinde ne olacak? Para bitecek... Sonra ver elini haciz. Aile faciası...
10 Yorumla
+1 yılBiz yeri geliyor erkek arkadaşımla bir simiti bölüşuyoruz heyy gidi hey.
122 Yorumla- +1 yıl
Amin.
Adam cimri olsa sana illa yemek diye ısrar eder mi bil bakalım? Sana ilkokul düzeyinde soru sordum hadi bakalım bilebilecek misin? Seçenek de veriyorum A -) EVET B-) HAYIR
ne mal insanlarsınız ya cimrilik başka enayilik başka. Yanına yeteri kadar para alıp almadığını ne biliyorsun? ne biçim insanlarsınız siz ya.20 YorumlaCocugun durumu olmayabilir bnuda dusunmen lazim ama oda bnu caktirmamaliydi hani burayi begenmedm baska yere gecelim falan diyebilirdi daha uygun olurdu
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAz kalıbının karısı olsaydın da elini cebine atsaydın, haya yoksunluğunu karşındakine zerk etmen senin acizliğindendir
60 Yorumla
+1 yılTam aksine hesabın sadece erkek tarafından ödenmesine karşıyım sadece bir kişi ödedi o da ilk buluşmamız olduğu için anlayışla karşıladım. BELEŞÇİ KIZLARRRR
70 YorumlaMantıken bir yeri pahalı buluyorsanız oturmamanız gerekli, yani oturduktan sonra kalkması bence yanlış olmuş ama önceden daha ucuz bir yer seçseydi problem olmazdı. Ne dedin sonra çok merak ettim, ben ödeyeyim derdim herhalde.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle dedim pahalı olsun ben oderim dedım olmaz dedi
+1 yılfazla abartmıyorsun canım. sonraki buluşmalarda bunu yapsa neyse de daha ilk buluşmadan bu tarz bu cümle kurmamalıydı. belki o an parası olmayabilir ya da az olabilir tabi ama ona göre planını yapması lazımdı en baştan. bunu da mı biz söyleyelim?
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle burada derdim maddıyat degıldı ve durumunu biliyordum ama ilk buluşma sonuçta ve burada bana bıraktığı izlenim cok önemliydi
benim erkek arkadaşım da pahalı bulduğu yerlere pahalı diye yorum yapıyor ben de diyorum burası pahalı burada yemeyelim bu çok güzel doğallık
42 Yorumla
Soran+1 yılevet benım nısanlımda yapardı ama ıyıce bırbırımızı tanıdıktan sonra :)
Kendi açımdan bakarım. O da para basmıyo sonuçta. İnsandır. Boğulacağı sularda yüzemez. Anlayış gösteririm. Zaten kendim de hoşlanmıyorum öyle kasıntı mekanlardan
30 YorumlaBen Acırdım Çocaa Len Nolcak Peynier Ekmek iyiyn yani
Ben derdşim hatta Pahalı burası diye
MAl da yalan mülkde Yalan.. Bar biraz da sen oyalan...71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsdhjahja bn de aylar önce bn de hatun kişi ile organik'im da birşeyler yemek için oturdum kız fiyatları görünce hadi kalkalım başka bir yerde yiyelim dedi.. o kadar ısrar ettim anca organik'im de bir portakal suyu içirtebildim.. :D erkeğini düşünen hatundu bizimkisi. :D
00 Yorumla
+1 yılEn azindan oldugu gibi gelmis sana, öyle insanlardan zarar gelmez bence birdaha düsün derim..
52 Yorumla- +1 yıl
sizlerin sayısı neden az ki çeşke daha fazla olsa :)
- +1 yıl
Herkes icinden geldigi gibi yazsa bence sayimiz daha fazladir.. :)
+1 yılYaa takılmam böyle seylere hatta yemege götürmek istese ben istemem erkege para harcatmayi sevmiyorum bana burasi cok pahali derse hoşuma gider yakin gormuski demis hatta bazen destek bile çıkarım :)) alam usulü
30 YorumlaAbartmissin. Sevgin paraya mi bakiyor? Cocugun durumu yok belki. Sevseydin peynir ekmek yer sessiz kalirdin. Ben onunla cig yumurta bile yemeye raziyim..
10 Yorumla
+1 yılBu romeoooo'ya da iyilik yapılmıyor anacım =/
Romantik bi' erkek görüntüsü vermek için herifi boğazda balık ekmek yemeye götürüyorum, yok yinede beğenmiyor herif =(/
Erkeğin cimrisi de çekilmiyor cidden =/00 YorumlaHani dürüstlük duyup durursunuz ya adam dürüstçe söylemiş ne var. Bunda cimrilik değil bu tedbirli davranmış belki haklilk payın var ben olsam asla bir kızın yanında böyle davranmam ama çocuk açık sözlü böyle tiplerden korkma sev onu :))
00 Yorumla
+1 yılşimdi orda oturup yemegi yedikten sonra ödüyücek parası olmayınca mecburen senden para istemek durumunda kalacaktı bu seni daha kötü etkilerdi bence maddiyat önemli degil bu kadar ama tabikide karşısındakinede uygun bir dille anlatmalı pahalı diyip geçmek ayıp biraz
00 Yorumla
+1 yılİlk bakışta öyle demesini yanlış buluyorum bende. Lakin, herkesin bütçesi farklı sonuçta.. Senin de ona saygı duyman gerekir. Maddi durumundan dolayı o kişiye olan duyguların değişiyorsa, sorunu kendinde ara derim ayrıca..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5. bardağı içti zalımın kızı :D hiç de acımıyor
neyse şaka bir yana cimriymiş ya. ilk buluuşmada yapılmaz.
Ama benim şöyle bir huyum var Masada yarım şise kalmış suyu kalan kızla evlenirim bile o derece :D bunada cimrilik demezsiniz herhalde. d10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen sonuna kadar haklısın çünkü ilkve diğer buluşmalarda erkeğin para sorunu yapmaması lazım onu önceden ayarlamalı eğer o an cebinde yoksa ayrıca o çocuk gelecekte cimriliğinden sana çok çektirir örnek:küçük emrah :)) adam 250 tlnin hesabını yaptı daha yeni
00 Yorumlacimri mi fakir mi bu ayrımı iyi yapmak lazım... Oturduğunuz yerden menüye bakıp kalktıysa büyük tedbirsizlik yapmış ve ayıp etmiş... Neyse işte sana göre değil o
00 Yorumla
+1 yılErkek birey öküz değilse, ilk buluşmada gidilecek yer seçiminde fevri davranan bir kız vardır ortada.
ilgili buluşmanın son buluşma olarak da sayılabilmesi mümkün olmuş zaten00 Yorumla
+1 yılSonrada erkekler sevmiyo sizin gibi kizlar yuzunden hep anlayisli olsaniz biraz belki parasi yoktu o siraa ya yemegi yiyince parayi odeyemeyip rezil olsaydiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılben öderım dedım zaten allaha sukur dışarı çıkınca hazırlıklı gıderım
Cocugu yerin dibine sokup kiza yazilanlar , babanizin parasiyla elaleme agalik yapmayin. birak sende kizim adam soylese suc soylemese suc birakta cocuk kurtulsun senden dunya senin etrafindami donuyo bee.
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma burasıda böyle yavşak kaynıyor.
Adamın cebinde okadar para yoksa, g*tunu mu verecek kasaya? Bencillik yapma
20 Yorumlasizede insanlık yaramıo. bir arkadaş var harem kurdu kız arkadaşlarından kızlar ısmarlıyor her seyi birde yol parasını bile veriyorlar. çocuğun belki parası yok. nie soğuyosun?
00 YorumlaBu tür bir kız ile karşılaşayım var ya en pahalı restorana götürüp hesabı ona kitleyeceğim. Ayıp be. Çocuk gerçekçi davranmış.
Gözünüz ne kadar açmış be.00 YorumlaAma oldugu gibi gorunmus sonucta pahali yere ilk oturdaniz sonradan oturmazasi diyeceksin sen degistin diye. Cocuga bravo cebini dusunuyormus.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk buluşmada sen bir kız olarak bile düşünmezsin normal. Çünkü hiçbir ilk buluşmada kızın cebinden para çıkmaz. Sonraki buluşmalardada çıkmaz. Çooookkk nadirdir. Hiç hesap ödeme kaygınız olmadığı için hayat size güzel geliyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki az parası vardı ve açık sözlülüğü yüzünden bunu dedi. Ben de sevmem cimri insanları da bir cümleyle de yargılamamalı aslında.
00 Yorumla
+1 yılHer zaman söylediğim bir söz var; paran yoksa çapkınlık yapmayacaksın. İlk buluşmada böyle davranıyorsa sonrakileri düşünemiyorum bile. Dikkat et zamanla sana ödetmesin odun.
00 Yorumlasoğuduysan mini fırına gir vaaaaaa patlattım kankaa @red_hat :DD:D:D:DF:D:DD:D wlefhnkjbhsakdfbskfbskfeslkİŞDKQŞJALNFLKQ902843027098379037U903UYC 0JEOFDJSDFJSLIFSLSHFDNLKlzjlzxclsjdflsfjlsdjf :D:DD:D:DD:DD::D:DD:
02 YorumlaHic birşey yedirmeseydi tamam haklisin sadece hesbina yani bütçesine gore davranmis ne var bunda adam asgari ücret aliyisa maasinin yarisini 3 tabak yemegemi versin biraz nantikli düşünün fazla havalarda ucmayin
00 YorumlaBelki parası yoktur, esnafa öpücük verip mi yiyeceksiniz.
30 YorumlaYemek diye ısrar edip üstüne bu lafı kullanması olmamış
Bu konu bana çok çektirdi ama gıkımı çıkarmadım ortam bozulmasın maksat.
Hemcinsimi bu durumda savunmadığım ender konulardan biri.
Özet : Totoş madem ısrar ettin kapa çeneni00 Yorumla
+1 yılsen kızsın. 10 erkek seninle yemeğe çıkar birini seçersin
ama erkek 10 kızla yemeğe çıkar ancak biri onu seçer00 Yorumlaişte herkez bir ben bir @RememberUS değil
adam diyor akşam senı yemeğe götürücem gittimiz yer balıkcı :D:D. D35 Yorumla- +1 yıl
Boğaz manzaralı bi'yerde balık ekmek yiyorsun, daha ne istiyorsun ulan =(
- +1 yıl
=(( taşa oturtsam midemi bozdum deyip sitem ederdin =/
Sana da yaranılmıyor yahu - +1 yıl
hehehe
- +1 yıl
Herkez değil herkes
Amaç evlilikse bence süper bir erkek bulmuşsun kendine.
00 YorumlaHayır abartmıyorsun, öyle erkekle 1 dk dahi devam etme, hayır gelmez.
01 Yorumla- +1 yıl
sadakat, dürüstlük ararsınız dürüst adama da yanaşmazsınız. tamam çocuk oyle demese iyiymiş ama bir pot kırmış.. doğal biriymiş en azından. zengin ayakları oynamamış. belki ilk sevgilisidir belki heyecanlanmıştır falan filan hiç anlayış yok sizde anlaşılan.. belkide gerçekten parası yoktu ayıp mı? günah mı? pahalıymış dediği için o adamdan hayır gelmez diyene kadar adam bu durumda bile dürüst ve açık sözlüymüş helal olsun diyebilmelisiniz.. neyse
O para kolay mı kazanılıyor :) Hele babasından alıyorsa kolay mı sanıyorsunuz :)
.10 Yorumlayapılmaz tabi elin bonkör olacak en azından ben öyleydim :)
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu çok iyi değildir belki bu kadar önyargılı olmayın.
20 YorumlaHaklısın knsma ya öyle denir mi? Paran yoksa da güzel bir şekilde sole. Olmayınca yp çak bse ykda amann😊
00 Yorumlanapsın cocugun parası yoksa dobra ve kendini baska biri gibi gostermemesi mukemmel bisey sizler keske ölseniz.
10 Yorumlaİlk buluşmada yemek için ortalaöa 90 lira ayırırım, + bir kafede oturuarak birşeyler yeme içme içinde 50 lira. Makul bence bu
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ve kesinlikle gesabı erkek öder.
Ama parayı sorun edene,
Bu da benden olsun diyemediysen bu senin ezikliğin.11 Yorumla
Soran+1 yıldedimki:) ben öderım sorun degıl dedım ım kım yaptı yok kalkalım dedı
Herseyiniz para arkadas o an adamin paradi yoktur belki sanki altın tepsiden yemek yiyorsunuz saki sizinle evelenlere allah kolaylik versin ( kendisi doğan istediği mersedes)
10 Yorumlaiki türlü bakmak lazım ama. blki o an orayı karşılayacak parası yoktu? yine de gitseydi rezil mi olsaydı yani?
ama sırf para gitmesin diye yaptıysa en azıdan ilk buluşmada yanlış bence00 Yorumla
+1 yılZamaninda öyle bir kiza denk geldim ki emdi resmen sonra yemin etmistim bidaha hic kimseye bişey ismalamiycam diye yine ismarladim ama samimiyetine guven diklerime.
00 YorumlaAbartmayin arkadaslar. ayagini yorganina gore uzatiyordur belki cocuk. herkesin cok parasi olcak diye bisiy yok ki. aza kanaat etmeyen cogu bulamaz canlarim :-***
00 Yorumla
+1 yılsöyle l*n ederini vereyim para s*ktır git şu siteden karnını doyur , kaç para ederin söyle üç kuruşluk insanlarsınız. Para için hayatnızı satıyorsunuz.
11 YorumlaPahalı yere 'pahalıymış' dediği için 'cimri' diyorsan... TAMAM
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği