Az önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum, benimle konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Sınavdan yarım saat kadar evvel çıktım, eve dönüyordum. Bizim burada da pazar günleri pazar kurulur arkadaşlar, tıkış tıkış olur. Yorgunum terlemişim, açım, eve doğru geliyorum...

Şu an bile ağlayarak yazıyorum o kadar sinirlerim bozuldu ki...

Bir tane kapalı yaş olarak 35-30 yaşlarında bir kadın bana çarptı ve dengem sarsıldı, bir adamın üzerine düşmemek için devrilip bir çocuğa çarptım. Kadının yanında yirmili yaşlar da iki de kız vardı.

Sonra dönüp "yavaş biraz lütfen" dedim, "kes sesini, sen yavaş yürü" dedi. "koskoca yer var beni bilerek itiyorsun, utanmıyor musun" dedim, "beni döver misin sen?" dedi, çok şaşırdım, anlamadım neden bahsettiğinden "neden döveyim ya" dedim şaşırarak, "ben sana bi yapıştırırım görürsün " dedi, "yapıştır da göreyim, hak hukuk var darp raporu alırım içerden çıkamazsın" dedim.

"sana hukuğu yanlış öğretmişler" dedi yirmili yaşlardaki kızda koluma dokundu ve "git şurdan terbiyesizlik yapma" dedi, kadın da "tipinden belli bu şer" dedi benim için. yemin ederim üzerimde bol çiçekli ve iç belli etmeyen bir t-shirt vardı, kapalı bir t-shrittü, saçlarım açıktı ve yüzümde gram makyaj yoktu. Altımda da pantolon vardı, ben de o öyle dediğinde ağlamaya başladım, "Ben beş vakit namaz kılıyorum, sen benim saçlarım açık diye beni damgalıyorsun

Allah belanızı versin" dedim, o sinirle saçmaladım işte, oradan yaşlı kapalı bir teyze elimi tuttu gel kızım dedi, o diğer kadın da "iyi allah kabul etsin o zaman" dedi...

"Hep böyleler, hep böyle üzerimize geliyorlar" dedim, ya yemin ederim rabbimin üzerine ortada hiç sebep bile yoktu bana öyle laflar edecek, anlamıyorum, dün de başka bir kapalı kadın geldi koltuğa oturacakken ittirdi beni kendi oturdu.

Tüm bunlar saçlarım açık diye mi oluyor, yani neden Allahım anlayamıyorum. Bütün gece ağladım ve üzgündüm ve o kafayla sınava girdim ve olan olaylara bakın...
Az önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum, benimle konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız?