Yanlıs anlama bacım şahsına konusmıcam..
Bence sessiz sakın diye tabır edilen insanlar bana samımıyetsız gelıyor.. Yanı ıcı-dısı bir gibi gelmıyo.. Ben şahsen cok konusmayı seven, muhalefet, eglencelı, esprituel bı ınsanım.. Bunun yanında sevmeyı bılırım, sadakatı bılırım.. Oturup kalkmayı kımle ne konuscagımı saygıyı bılırım.. Kötü özelligim olarak herkesın tek bır ortak noktası var kendımı en ufak bişeyde bıle çok aşırı savunuyorum ve özellikle iş yerımde hiyerarşi isteyen bı tipimdir.. Yanı işte iş, arkadaslkta arkadaslık.. Gibi gibi.. Bence sıkıcıdır öyle suskun utangaç olmak.. herkesten herşeyden utanılmazki.. ben bana iltifat edıldıgınde utanırım mesela veyada duyulmasını ıstemedıgım şeylerın 3. şahıslar tarafından duyuldugunda utanırm. ama durup dururken kımseden utanmam.. bence iyisin hossun.. ama aşırı utangaçlıktan ve sessiz olmaktan vazgeç.. Havada kapılırsın ;)23 Yorumla
Soran+1 yılsağ olunön yargılı olmadığınız için hiç arkadaş çevrem olmadı ki yoksa sıcak kanlıyımdır çünkü dışlandım ben sessiz olduğum için
- +1 yıl
Biraz sivrilmekte fayda var.. İnsanlar etrafındakı sessız kısılerden rahatsız olurlar acıkcası.. Söyledıgım gibi samimiyetsız gelir.. Üniversite ortamındaymıssın galıba.. arkadas olcagın çok ortam olur.. Biraz atak yap utanma sıkılma.. hiç luzum yok utanmaya.. Ortaya laf atın, sohbetlere karışın, konu açın vs..
- +1 yıl
ailesi ezmiş olabilir arkadaşımızı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Şimdi sen burada "herkes ister oo, alırım bir dal" tarzı yanıtlarla özgüvenini artırmaya çalışıcaksın sanırsam. İlerde eşin ya da sevgilin olcak kişi senle iletişim kuramaz, her zaman kırılma ihtimalin olduğu için sana karşı açık sözlü olamaz. O yüzden hayır, bir erkeğin senin tarzında bir bayanı eş olarak isteyeceğine inanmıyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yıldevam o zman
İsteriz yani ben isterim ama kendini biraz dışarıya at anladığım kadarıyla pek sosyal biri değilsin çokta asosyal değilsin sadece arkadaş ortamını biraz genişlet kız arkadaş ortamını oku tabi bunlar için birazcık cevre lazım bir anda pat diye yanına yaklaşan erkekten de hayır gelmez seven erkekte çekingenlik gösterir çok çirkin olabilirsin çok güzelde olabilirsin ben ne kızlar gördüm aniden değişmiş kıyafet çok önemli unutma giyinişine dikkat etmelisin fazla bol giyinme fazla açıkta giyinme renkli giyin ünlülerin giyinişine biraz bak içten anlattıgın gibi olabilir sin ama unutma birşeyleri değiştimek istiyorsan içindeki karakteri değiştirme sadece dış görünüşünü değiştir ben mesala topuz saçtan nefret ederim saçlarını aç biraz bakım yap kendine inan zamanla geçmişinden iser kalmıyacak Saygılar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılmakyaj yapmam
Herşeye Evet Diyen Bir Eşmi Olur Ya :D Çok Kötü Olur Bence Ben İstemem :) Şunu Yap Tamam Bunu Yap Tamam Şunu Yapma Tamam ÇAy Yap Tamam Ruj Sürme Tamam Evden Çıkma Tamam Ufak bir Örnekti :) Alıngan Olman Kötü Seni Lakap Takarak Sevemez Mesela :D Birazda Bu Yönden Bakmak Lazım :) Bayan Dediğin Biraz Zeki Olmalı Dediğini Yaptırmalı :) Eğer Böyle Olursan Olmaz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılşöyle açıklık getirim.. Şunu yapma dediğini yapmam dediğim şey onun istemediği şeyleri yapmam demek istiyorum ayrıca lakap takılması hoş olur benim demek istediğim kızgınken ya da ne biliyim pot kırar yainsan istememden bişey çıkar ağzından ona bozulurum üzerime alınırım bana kızmaz ama bana kızdığını falan düşünürüm. ruja gelirsek makyaj yapmıyorum zaten :D
Soran+1 yılo kadarda değil ama ya :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
bir kere sen böyle bir kız olsan gelip böyle şeyleri buraya yazmazsın utangaç olduğunu söylemişsin burada duyunca utanıcağın şeyler yazıyolar ama sen buna izin vermişsin bu nasıl utangaçlık? ikincisi seni beğenmeyen insanları evlenmeden veren derneğine üye yapma oturduğun yerden insanların namusunu yargılama haddin değil ve insanları karalamak büyük günah üçüncüsü ise gerçek olsaydın yani dürüst olsaydın profilini gizli tutmazdın
22 Yorumla
Soran+1 yılsanane çok bilmiş sanane
Canim evlenmek marifet degil ne yazik ki. Onemli olan adam gibi birini bulmak ve evliligi surdurmek. Sen bu yapida biriysen karsindakinin seni ezmeye calismasi cok yuksek bir olasilik gibi gorunuyor. Yapma diyince yapmamak sadakat degil ayrica kendi kararini verememektir. Fazla teslimiyetci olma guclu ve kararli ol. Allah iyilerle karsilastirir bizleri insallah. 💕
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşllah herşeyide yapacak değilim ama istemediği şeyleri yapmam
Tabiki her erkek ister öyle birini ve ki şayet sen anlattığın gibi biriysen allah seni gerçekten hak edene seni gerçekten sevene bağışlar inşallah senide o kişiye ve simdi soylecegim sozu lutgen ustune alinma sana saygısız davranan pis türk erkeklerine derim ki bu soruyu soran dizinde kız kardesiniz olabilir ona gore cevap verin ha eğer derseniz ki benim kız kardeşim yok istediğimi derim diyene de derim ki seni dünyaya getiren bir anne var. Hayırlı geceler.
02 Yorumla
Soran+1 yılsağ olun
+1 yılbir an beni anlattin sandim :D Bende aynen boyleyim, sessiz sakin ve fazlasiyla utangac biriyim. Karsi cinsten biriyle gozgoze gelince bile utanir baska yone bakarim. :D Talibim cok ama ben ilkimin esim olmasini istedim herzaman :) Aslinda turk erkegi tamda bizim gibi bir kizla evlenmek ister bence :)
23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ön yargılı olmadığın için hiç sevgilim olmadığı için yerden yere vurmak için elllerinden geleni yapıyorlar yazık. ben yabaniyim utangaç olduğum gibi konuşamam kimseyle mecbur kalmadıkça
- +1 yıl
Evet yorumlari okudum da insanlar bu kadar mi kiskanc olur yahu, aldirma sen
Soran+1 yılilla birisiyle yatmamı bekliyorlar kendileri gibi
+1 yılAlınganlık ve hassaslık dışında birbirimize çok benziyoruz hayatım :) emin ol kıymetini bilen birisi muhakkak çıkacaktır , doğru zamanı bekle derim 😉
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
sen resmen bensin açdıgım konuyu oku 8 gün önce aynısı resmen
www.kizlarsoruyor.com/.../q1948035-23-yasindayim-bu-yasa-kadar-sevgiye-deger-veren-bir-kadin-gormedim08 Yorumla
Soran+1 yılokurken benmişim gibi ruh eşim gibi geldi :)
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılaz bir tipin varsa her türlü giderin vardır :)
Soran+1 yılinşallah
+1 yılIki insan bir mahalle arasinda denk gelir kadin tokezler duser gibi olur adam yakalar düşmeden iste orda baslar ilk kivilcim ve mukemmel bir ask la evlenirler yaşadıkları hayata herkes imrenir birbirlerine besledikleri sevgi yillar gectikte dahada artar iste bizedevtam bu lazim...
024 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
- +1 yıl
Yani iliski dedigin boyle olcak gun gectikce azalmiycak cogalcak bizede boyle bir mutluluk lazimdemek istedim
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Peki hic dusundunmu nasil bir sevgili olsun isterdin ne ozellikte
Soran+1 yılşöyleki ilgili sevsin adam gibi saygı duysun düşünceme ve fazla kıskanç olmasın ben onu taç yaparım başıma :D
- +1 yıl
Peki senden var mı yaa varsa bende tac yaparim basimaa
Soran+1 yılbenden ben varım :D
- +1 yıl
Hanii nerdesinnn :)
Soran+1 yılburdayım ben ama sanala karşıyım
- +1 yıl
Sanal alem yalan alem ama iste sen dogrusun ben dogruyum zaten bir insan cikar duzgun oda boyle olur istee
Soran+1 yıliltifat olarak algıladım efendim teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Zaten iltifat cik gel yaa karsima :)) cunkii artik gercekten biseyler paylasmak isterimm
Soran+1 yılsanal aşklar yalan aşklar :D
- +1 yıl
Okudigun harfler sanal olabilir ama sozcuklerin anlamii tamamen dogaldir :))
Soran+1 yılvay vay
- +1 yıl
Nolduu bu kelimeler bunumu hakketti vay vay :))
Soran+1 yılne diyim güzel konuştunuz
- +1 yıl
Tesekkur ederim sanal dusmanii :)) ama harbii cikmis olsan karsimaa bas tacimsinnn..
Soran+1 yılaynen sizde öyle :)
- +1 yıl
Ayy gercektenmiiii cik gel ozamann bir yerlerdenn yaa
Soran+1 yılistemediğiniz bişeyi yapmam ama düşüncelerime saygı duyacak birisini isterim
- +1 yıl
Her zaman saygi sonsuzzz
Soran+1 yılkarşı tarafı güldürebilmek için saçmalayabilirim
- +1 yıl
Ypimi aynii :(ya gelllĺll
+1 yılBende boylesi birini bekliyorum. Lakin insan sozle lafla bunlari demesi basittir cok duydum ama is gercek yasama dokulunce bencillikler anlayissizliklar saygisizliklar ortaya dokuluyor. Ben sosyal medya kullanmam kullanmasini da istemem bunu bile kabul ederim deyip iki gun sonra bu yuzden tartisip yolunu ayiranlari da gordum. Saygi anlayis fedakarlik olacak ki o yol tek duze gitsin. Bunlar sevgiyle cikar ortaya.
04 Yorumla
Soran+1 yılne facem nede başka bişey Allah sizi inandırsın valla arada buraya girip sorular soruyorum sadece bu
- +1 yıl
Yok ben size bir ithafta bulunmadim zaten bende kullanmam ve nefret ederim. Ayrica bu saydiginiz ozellikler guzel bu dunya icin iyi lakin Allah ile sevgi nasil bas secdeye degiyor mu eline Kuran-i Kerim'i alip okuyor mu bu da cok cook onemli dir.
Soran+1 yılşükür biliyorum hepsini söylemeyim şimdi
- +1 yıl
Cook sukur yok burada soylemene grek yok. Iste evlenmek icinde bu sart. Hadis te efendimiz bir bayanla dort sey yzerine evlenilir birinci guzellik ve dorduncu ise dini bikgisi ilmidir. Siz dini ilme sahip olani secin ki mutlu huzurlu olasinuz der.
Her erkek ister böyle kız
bazı godoşlar seks yapmayı bilsin demiş ama yanı normal türk erkeği böyle kız ister.190 Yorumla
+1 yılZamanla herşey olur kafaya takmayın eğer siz bu özelliklerde birisiyseniz ben sizin erkek versiyonunuzum :) Ama fazla sessizlik utangıçlıkta iyi değildir okul ve iş hayatında size negatif sonuçlar doğurtabilir Allah kalbinize göre versin
01 Yorumla
Soran+1 yılamin sizinde
Ya kotu yanlarin yok mu bende iyi yanlarimi yazayim sorayim soru diye gelsin yuksek egolar kalkan gotler
29 Yorumla
Soran+1 yılg*t yetmezliği :D
Soran+1 yılalınganım diyorum utangacım diyorum ama beyin olmadığı için algılamakta güçlük çekiyor vah zavallı
Soran+1 yılçekemezmezlik vol 21324654 :D
Soran+1 yılçokta şeyimde ön yargılı geri kafalı kezo
+1 yılErkekler böyle bir kız ister elbette ama emin ol sonradan değerin kalmaz gözlerinde nasıl olsa karsı gelemez nasıl olsa avucumun içinde biraz kendini toparyip düşüncelerini belli etmen gerek bence herşey tamam dememelisin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılben o ne derse yaparım derken istemediği bişey olduğu zaman ısrarcı değilim anlamında
- +1 yıl
Daha çok uzlaşma olmalı benim demek istediğimde buydu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldediklerinde samimiysen eğer,
etliye sütlüye karış.. pısırık olma.. ha bu demek değil ki önüne gelenin anasını ağlat.. ama biraz da diş göstermen gerek..
ilerde bu huyunu kullanmak isteyen elti melti gelir karşına da ilişkiniz bozulur eşinle..
son olarak, aranılan bir eş adayısın :)010 Yorumla
Soran+1 yılevet uyanık olmak gerek çünkü bunun sorununu yaşadım
Cevap sahibi+1 yılya sen ne kadar iyi niyetli olursan insanlar o kadar faydalanmak istiyor senden..
çünkü devir gerçekten de çok kötü..
bu sebepten dolayı biraz diş göstermek gerekiyor.. bazı şeylerde taviz vermemek lazım
Soran+1 yılarkadaşlarım tarafından hep dışlandım ben
Cevap sahibi+1 yıldemek ki onlar "arkadaşın" değillermiş..
Soran+1 yılsınıf arkadaşımdı adı arkadaş işte
Cevap sahibi+1 yılboş ver be.. Allah iyilerle karşılaştırsın..
çıkar ilişkisi arayanları gördün mü yol vereceksn - mümkünse - ..
Soran+1 yılaynen acımasız olmak gerek
Cevap sahibi+1 yılacımasız.. yani gerekli kişilere karşı.. hak eden diyelim..
ama her insana karşı da diş göstermek lazım yoksa çevremizde ki herkese karşı acımasız olmak zorunda kalabiliriz...
Soran+1 yılşimdi kimseyi takmamak lazım
Cevap sahibi+1 yılkısmen..
dengeyi bulmak lazım...
+1 yılAçıkça Böyle Bir Genç Bayanı Erkeklerin Hepsi İster %90 Aldatırken Rahatlıkla Aldatır Kısacası Yanlış Anlamayın Ama Slak Yerine Koymayı Severler Tabi Bütün Erkekleri de Harcamamak Gerekir Dürüst Bir Erkek Sizin Gibi Bayanla İzdivaç Kurmayı Düşünür
00 YorumlaDediklerinin aynisi sevgilime yaptim da ne oldu yalan soyledi hep.. İstersen melek ol karsindaki degerini bilmezse ne anlami var.. O kadar kizlar gordumki bu dediklerinin hep aksini yapti ama en degerli o oldu.. hayat boyle
43 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları buraya yazmandan dolayı sende diğerleri gibi oldun aslında bir farkın kalmadı ki o saydığın Özellikler şimdiye kadar biriyle ilişki yaşamış ya da yaşamamış olsan ne fark eder. Resmen iştahla bekliyorsun sen bunları demekki, buraya böyle yazdığına göre !
00 YorumlaGüzelim cidden böyle olsan niye buraya yazasınki kocamı arıyon söle bulalım ne gerek var böyle şeylere
04 Yorumla
Soran+1 yılhemde bu gece lazım fikirlerini alıyorum Allah allah her şey suç oldu
Soran+1 yılevet biliyorum ifşa ettiğim falan yok yazdım öyle hem fikirlerini almış oldum hep bir ön yargı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin gibu bir karim olmasini cok isterdim. Hatta boyle akilli soz dinleyen bir karim olsun, her dedigimi yapsin ve sozumden disari cikmasin, ben onu mutlu etmek icin herseyi yaparim. Sana taparcasina asik olur severdim. Seni daha yakindan tanimak isterdim ciddi anlamda. Fakat isteyas farki var aramizda ve daha okuyorsun :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaşallah çok iyi sin :)) Allah nazaran saklasin seni:) her şey gönlünce olsun. Utangaç olman problem değil takma kafana diğer hayalin da gayet güzel olmasi gerektiği gibi yani. Kendine dikkat et henüz geçsin de daha ne olsun bir çok erkek böyle bir sevgili hayat arkadaşı es ister bence
00 YorumlaGuzel ozellikler fakat bu kadar utangac biri fazla pasif ve sikici olur. Seni elestiren kizlara da hemen hakaret etmissin kendinle celistin yani bilmiyorum denemeden bilinmez diyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bana bu yaşadığım acıları yaşatmasın yeter artık
youngwriterinsideme.blogspot.com.tr/.../...un.html10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenç olsaydım ben isterdim ama yaş aralığımız çok fazla. Hakkında hayırlısı. Sadece cevap vermek için buradayım. Saygılar ve sevgiler.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla kardeşim benim yaş 24 hiç sevgilim olmadı el ele bile tutuşmadım kimseyle evleneceğim insanında öyle olmasını istiyorum hatta son zamanlarda çok kafaya taktım böyle birini bulamayacağımı düşünüyorum umarım senin gibi biri çıkar karşıma ve evlenirim yani şu yazdıkların beni umutlandırdı demek ki senin gibi kızlarda var hala
014 Yorumla
Soran+1 yılköy hayatındayım normaldir :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman köyden kız alayım ben :) köy şehir diye ayırmaya gerek yok senin yaptığın zaten normal olan olması gereken ben şehirdeyim sosyal çevrem geniş etrafımdaki ilişkilere baka baka kimseye güvenim kalmadı resmen bunalıma girdim...
Soran+1 yılkişiden kişiye değişiyor ama bu
Cevap sahibi+1 yıldoğru diyorsun da benim kimseye güvenim kalma sırf bu yüzden evlenmesem mi ömür boyu yalnız mı kalsam diye ciddi ciddi düşünüyorum
Soran+1 yılkal bence
Cevap sahibi+1 yılkal derken? yalnızlığımı seçeyim yani?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılneden?
Soran+1 yılçoğunluğu ihanet ediyor
Cevap sahibi+1 yılooff off bir yandan bende böyle düşünüyorum zaten aradığım kişi bulamıycam işine odaklan diyorum ama nedense o defteri bir türlü kapatamıyorum ya ciddi bir takıntı oldu yani ney apmalıyım bilmiyorum bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı olsa mı diyorum sonra pişman olmayım diyorum bir yadan şimdi biri girerse hata yaparsam ilerde eşim olcak kişinden bunu bekleyemem diyorum diğer yadan ya beklediğim gibi biri çıkmazsa diyorum binlerce soru kafamı kurcalıyor aslında birine sarılmaya çok ihtiyacım var bende mutlu olmak istiyorum ama ne bileyim kafam çook karışık
Soran+1 yılbende evlenmemekten korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılneden kokuyorsun?
Soran+1 yılevde kalmaktan köyde beni tanıyan yok evde yaşıyorum dışarı fazla çıkmam
Cevap sahibi+1 yılnasip kısmet hiç öyle düşünme elbet gelir bulur senin sen kendini eşine sakla olduğun gibi kal emin ol çıkar karşına elbet biri inşallah doğru insanı bulursun. Ee ben şehirdeyim sosyal hayat var üniversite okudum benimde hiç sevgilim olmadı yani bu işler dışarıda olmakla evde olmakla alakalı değil
+1 yılböyle anlaşılmazki o ilişki ilerledikçe rengini belli eder böyle olsa bir site oluştur özelliklerini yaz kabul eden gelsin :)
10 Yorumlaben de eskişehirde okudum. neresinde oturuyosun eskişehirin? çünkü eskişehir tam öğrenci memleketidir de , o kadar öğrencinin içinde hiç mi arkadaşlık kurmak isteyen olmadı?
02 Yorumla
Soran+1 yılaçıköğretim
+1 yılAynen beni anlatmissin bende seninle tıpa tip ayniyim valla :)
14 Yorumla
Soran+1 yılama bize ön yargıyla yaklaşıyorlar :)
- +1 yıl
Boşver ben kimseyi takmiyorum sende takma bu devirde böyle kız az bulunur ben kendime benzeyen bir kızla hiç karşılaşmadım gerçek hayatta herkesden farklıyız ne güzel ışte lady gaganın bir sözü var "Siz bana gülüyosunuz çünkü hepinizden farkliyim, bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz" demiş :)
Soran+1 yılsüpermiş söz sağ olun
- +1 yıl
:) rica
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerin aslında tam da olmasını arzuladıkları kız tipi bence. sevdinmi sonuna kadar :)) ve gözü gönlü ilk defa sevdiği erkekte açılacak.. umarım gönlüne göre birisi karşına çıkar canım
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim kıskanmayan bir kız gördüm sonunda
Bu gün tutar kolundan nikahı basarim.
Ama siz sessiz sakin ve kapalı kapılar ardında oldugunuz için biz bulamıyoruz.00 Yorumla
+1 yılBen seninle şu an evlenebiilirim karakterin bir kizda çok zor bulunan cins
03 Yorumla
Soran+1 yılalınganım ama
- +1 yıl
Bu daha da güzel ben çok severim alingan duygusal kizlari erkekler böle kizi bulurlar sonra güzelini ararlar benim hayatimda çok güzel kiz oldu ve artik güzel çirkin bir önemi yok sadece karakter ve keşke senin gibi biri hayatimda olsaydi
Soran+1 yılyabaniyim biraz yani utangaç
+1 yılSenin istediklerini yaparsa sen de onun istediklerini yaparsın. Hayat öyle hep karşıdakinin yap dediğini yapmakla yürümüyor. Bir günden sonra sıkılırsın. ve resti çekersin.
10 Yorumla
+1 yılSana senin gibi ama senden bir adım öte birisi lazım. Hem sana yol gösterecek hemde seninle o yolda ilerleyecek.
00 YorumlaBeni anlatmışsın sanki :D Kısa kesiyim, ciddi düşünmeye başlamış çoğu arkadaşım böyle birine denk gelsem keşke diyor.
00 Yorumla
+1 yılSahsen ben isterim boyle kizi bulduysa birisi opsun basina koysun bnce allah seni sahibine bagislasin umarim mutlu olursan senin gibiler hak ediyo cunki bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Amin arkadasim cumlemizden
valla böyle bişi buldukmu güzelliği avon halleder :) fazla güzel olmasına gerekyok miss turkey dedeğiliz zaten şirinliği bile fazla kalır bu davranışlara.
02 Yorumla
Soran+1 yılyeterince güzelim diye düşünüyorum
+1 yılSen cankızsın be... Senin gibi birini istemeyen ölsün diyesim geldi bir an :)) Utangaçlığını anlıyorum. seninle bu konu hakkında konuşmak isterim utangaçlığın belki bir nevi azalır.
04 Yorumla
Soran+1 yıl18 yıldır mücadele veriyorum olmadı
- +1 yıl
yardmcı olmamı ister misin?
Soran+1 yılyok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Herşeyin gönlünce olması dileğimle...
Bakire ve Namuslu kızlarımız CANDIR. Diğerleri yani zinacılar delikli şekerler (pololar ) ucuz heyecanlardır !!!
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. nikahtan sonra hemen sesin çıkmaya başlar, birden horoz olursun merak etme..
10 YorumlaKim istemez diye sorman lazımdı, İnşallah mutlu bir evlilik hayatın olur kardeş.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim.
Eğer dominant bir eşin olursa mutlu olabilir , ben kendi kararlarını veren , aktif , katılımcı , geride kalmayan bie sevgili tercih ederim
20 Yorumla
+1 yılEğer su ya da toprak grubu burçlarından birine sahipsen olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılbalık :)
- +1 yıl
O zaman neden olmasın :) Yaz bana istersen tanışalım :)
hahahhah sen dün ki soruyu soran kızsın ego tatmın olmadı tabi
16 Yorumla
Soran+1 yılyeniyim ben sanane bundan ben erkeklerin cevabına bakıyorum
- +1 yıl
:D www.kizlarsoruyor.com/.../q1979228-evlenecegim-adam-sizcede-sansli-degil-mi sen bu değilsin şimdi yani hadi kızım ordan uzak oyna kek
Soran+1 yılaçıyımda gör kimim o zman yersin şeyi!!!
Soran+1 yılneyse zaten o arkaş gizliymiş kıskanma lolita
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılAha ideal gizli :))
Kismetin açilir simdi merak etme😎11 Yorumla
Soran+1 yılaçtım sırf merak edenler için :D sanallara kapalıyım efendim..
Eşin seni bu kafayla eve tıkayıp g*t gezdirir. Senin kendi aklın yokmuda eşinin sana bileyleri yasaklamasını kabul ediyosun?
22 Yorumla
Soran+1 yılah ön yargılar ah. istemediği bişeyi demek istedim ben orda
Yaw arkadaş toplum öyle bozulmuş ki terbiyeli namuslu insanlar kaşarları gördükçe ben onlar gibi değilim kim sever beni demeye başladı artık merak etme birçok türk erkeğinin istediği gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sinirlisiniz?
Daha benim yaşımdasın bu yaşta ne evliliği ya , doktor olmamı bekle alayım seni :D :D
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha erkek egemenligunden ciksan isterdim ama şimdilik bir köle gibi duruyorsun :)
14 Yorumla
Soran+1 yılher dediğini yapacak değilim
- +1 yıl
Bence toplum kadini seviyor sayiyor fakat hiçbir zaman erkek egemenliginden cikamadi.. ne yazikki bayanlar tam ozgur degil... bencede yapma
Soran+1 yıldevir çok kötü ama
- +1 yıl
Ne anlamda
+1 yılNedense bu sitedeki bütün kızların hiç sevgilisi olmamış ama erkeklerin en az 10 sevgilisi olmuş
Sanırım bu sitedeki erkekler gay..10 YorumlaBence idealsin, aşamadığın konularında eşin olduğu zaman zamanla aşarsın merak etme.
00 Yorumlaİşim yok ama benle evlenirmisin. inşaatda çalışır yine bakarım sana. tam evlenilcek kızsın bence, anlattıklarında kendimden bişeyler buldum hemde
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sözünüzden çıkmam ama düşüncemem saygılı birisini arıyorum :)
Soran+1 yılamin sizinde hayırlısı neyse o olsun
utangaçlık topluma karşıdır. eğer vaktinin çoğunu birisiyle geçirirsen ona karşı utangaçlığın kalkar.
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru tespit tanışmadan önce utangacımdır
Soran+1 yılallah razı olsun
üniversite okuduysa yemek yapmayı biliyosa evlenirim ben
00 Yorumla
+1 yılBen de dahil herkes ister. Hatta senin gerçekten var olup olmadığından emin bile değilim o derece bir ütopya :)
Ama madem hiç sevgilin olmadı ilişkide nasl brisi olcağnı nerden bilebilirsin ki?04 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulü ile artık yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Ne alaka ki şimdi?
Soran+1 yılyani benim istediğim olmaz
- +1 yıl
Sen ne istiyosun ki?
Çok idealsin , bu yüzden ben istemem )
Tamamen benle alakalı )00 Yorumla
+1 yılBenimle evlenirmisin :) ya da @gokhan389 ya da @tefix53 yabancıya gitme bari senin gibi helal süt emmişi zor bulunuyo :D
02 Yorumla
+1 yılBelki İnanmazsn ama benm bayan versiyonumsun bir yerde kaderin kavuştrması dileğiyle :D :D
06 Yorumla
Soran+1 yılamin :D
- +1 yıl
:D Allah sana senin gibi birini nasp etsn :D
Soran+1 yılamin :)
- +1 yıl
sana da diyeydin iyiydi :D :D
Soran+1 yılsana diyorum zaten
- +1 yıl
:D :D :D
sen şimdi kendindenmi bahsettin yoksa olması gerekendenmi bahsettin?
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anladıysan o
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne isteyeyim ki? Allah yolunu benle kesisistirsin ya da senin gibi biriyle ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılamin diyelim :) Hakkınızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
Universite okuyorum demişsiniz neresi? Bnde okuyorum AÖF kamu yönetimi son sınıf öğrencisi yim
- +1 yıl
Sagolun sizede iyi biri cikar inşallah ;)
Soran+1 yıleskişehir anadolu
- +1 yıl
Aynı okul işte açıköğretim mi yoksa örgün mü?
Soran+1 yılaçıköğretim
- +1 yıl
Aynen bnde bölüm ne?;)
Soran+1 yılsosyal hizmet
- +1 yıl
mesaj a gelsene AÖF hakkında konuşalım dicektim isterseniz?
Soran+1 yılanasayfası yeterince açıklayıcı
- +1 yıl
Kaçıncı sınıf öğrencisi sin?
Erkeklerin Byük Çoğunluğu İster Böyle Kız. Hayallerimin kızını yazmışsın aslında ^^
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Dış görünüşünle birleştirirsen her erkek icin idealsin eğlenilmelik değil evlenilmelik cinsinden foto at sana soliyim. d. d
00 Yorumla
+1 yılSen annemin aradigi bnim hayal ettigim kizsin biz bulamadik senn gbisini henuz allah sahibine bagslasin
03 Yorumla
Soran+1 yılbu yaşıma kadar olmadı bundan sonrada olmaz
- +1 yıl
Ne olmaz
Soran+1 yıleş olmaz
- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem