Şu ana kadar kimseyle sevgili olmadım inancımdan dolayı. Ama görüştüğüm kişilerin bana karşı ufak temasları olmuştu mesela gel şu taraftan gidicez derken omuzuma dokunmak gibi. Ya da yan yana yürürken kollarımızın yanlışlıkla değmesi gibi veya bana dokunmak istediği için ani bir hareketle elimi tutan veya yanağımı sıkan kişi gibi. Hatta yanında iken bana yaklaşmaya çalışan hoşlandığım adam gibi. Böyle şeyler bile beni çok mest ediyor aşırı bir heyecan hissettim hep bu durumlarda bile iliklerime kadar. Acaba ben evlensem ilk gece heyecandan ölür müyüm. Birinin bana sarıldığını hayal etmek bile beni acayip titreten bir duygu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu sizin duygusal ve nahif biri olduğunuza delalettir...
Temasa izin veriyor olmanız hususunda da bilemiyorum ne kadar doğru, hakkınızda hayırlısını olsun.
Temasa izin vermiyorum yazdım bakarsanız
Pekala, hakkınızı helal edin.
İzin vermiyor oluşunuz işin en güzel tarafıdır zaten.
Maalesef kime izin vermedi isem benden sonra tanıştıkları kızlarla evlendiler
Neden maalesef?
Size uygun değişmiş, izin verenlerle evlenmişler demek ki.
Öyle düşünmeyin.
Ben sana şöyle söyleyim, etkileyemeyeceğim kız yoktur. Ama ben sana hasta oldum. Evleneceğim kızın senin gibi biri olmasını isterdim. Reelde sana benzeyen biri karşıma çıksın lütfen
Niye kızlar genel olarak ateşli ve cilveli benimki masum bir heyecan sadece. Hiçbir tecrübem olmadığı için ne cilve yapmayı ne ateşli olmayı bilmiyorum. Hatta beni hep beğenip teklif ediyorlar sonra sevgili olmadığım için benden kaçıyorlar. Evliliğe giden yolda dokunmadan duramazlarmış. Bu uğurda benden vazgeçiyorlar
Çünkü etraf cilveli ve ateşli dolu. Beni ne yapsınlar zaten. Soğuk nevale gibi görüyorlar
boş ver geçsinler, günah şeyler zaten, illa iyi biri çıkacaktır karşına
Umarım
Yokluk işte hemen evlen bir iki aya geçer bu istek heyecan
Öyle mi. Hm o zaman gerek yok evlenmeye. Ömür boyu heyecanım ve merakım daim olsun. Evlenilecek adam yok
Heyecan uğruna evlenip kendimi yakamam
Eğer sana değer veren biriyle evlenirsen ve cinsellikte kendi aranızda açık bir ilişki yaşarsanız emin ol o heyecan eksilmez. Ama rahatlarsin
Kendi aramızda açık ilişki ne demek
Özel fanteziler
Farklı zevkler mekanlar vs vs
Ben erkeğin kölesi gibi olmaktan veya zorla beni elde etmesi gibi durumlardan hoşlanırdım mutlaka ama bunu erkeğe söylemek ve terslenmek de ayrı bir durum tabi
Usulünü bilirsen bu söylediklerin çok çekici şeyler.
Ama ne kadar samimisin onu bikemem tabi. Burada bu şekilde kız tavlamaya çalışan erkekler bile varken
Samimi derken? Kaç yıldır hayallerimde bu var. Ama erkek karısına neden böyle bir şekilde yaklaşsın ki özellikle efendi bir adamla evlenirsem bu işlerden hiç anlamaz direk gir çık olur işi. Zorla ilişkiyi saçma bulur. Serseri erkek modeli sever böyle şeyleri bence. Ama onlarla da evlenilmez. Bir de usulü nedir ki bunun? Usulünü bilirsen dedin
Bu işin usulü samimiyet güven ve tutku
Bı kadın istediği an yapamayacagi şey yok bence.
Evlendikten somra da efendi erkek yatakta efendi olmaz. Olmasında senin tutkularını arzulayan o kadar çok kişi var ki anlat anlat bitmez bu mevzu
Benim turkularımı arzulayan erkekler mi kadınlar mı anlamadım o kısmı
Bi de bu Tutku’yu herkes hissetmiyor mu zaten
Erkekler. Bir çok erkek kadın üzerinde etkili olmak ister
Yani senin dediğin gibi eze eze tüm gücüyle kuvvetiyle
Yani ben evlendiğim kişiye bu tutkumu nasıl bir üslupla ifade etmeliyim ki ters tepmesin ya da bana sapık muamelesi yapmasın. En korktuğum şey bu. Sapık muamelesi yapması ya da ters tepecek kadar isteksiz ve tekdüze biri olması. Dümdüz ilişki istemem ben niye evleniyorum ki.
Bunu yavaş yavaş açacaksın ona
Uzun uzun anlattirma şimdi.
Senin gibi bir kadına sahip olmak isterdim ilk gece erirdin mest olurdun.. çok arzuluyorum senin gibi kadını
Ama sonra hevesin geçerdi di mi sonuç olarak o heyecanım baki kalmayacak
Hayır her geçen gün daha da arzulardım seni sana öğreteceğim çokkk şey var çünkü
Ben hiçbir bakirelikten evliliğe geçen kadından böyle çok heyecan gibi şeyler duymadım. Aslında o kadar da heyecan verici
Bir şey değil de ben mi fazla hayal içindeyim bilmediğimden gözümde mi büyüyor ki
Bizim toplum yatakta pasif yani yeniliklere pozisyonlara açık değil monotonluğu yatkın tecrübe desen çok nadir tecrübeli erkek var birde kadını orgazma ulaştırmayı kadını yatakta memnun etmeyi bilmez erkeklerimizin %80 i
Anlamadığım şey şu o kadınlar mı isteksizdi yoksa ben mi istekliyim. Ama bakıyorum onların hepsi benden kat kat cilveli. Onlar daha istekli olmasına rağmen o heyecanları hiç olmamış. Bir de ben sanırım seçimlerimde bende cinsel dürtüyü tetikleme oranı yüksek kişileri tercih ediyorum. Diğerlerinden etkilenmiyorum zaten. Alttan alta belli etmeden beni kışkırtan tipleri seviyorum
Umarım cinselliği sadece girip çıkmak sanmayan tecrübeli penisi benim gibi gibi yirmi cm kalın aletli bir eşin olur da doya doya haz alırsın, dedim ya erkekler erken boşalıyor misal beraber olduğum kadın 14 senelik evli boşandı benimle beraber oldu her erkeği eşi gibi penisi on iki, on üç cm falan sanıyordu 5.10 dakikada boşalan erkek sanıyordu ama öyle değil işte her erkek kendini geliştiremiyor benim bütün ilişkilerim yatakta 6.7 saat sürer her zaman.
Dini bakış açısına sahip birileri için uygun olabilir ama benim açımdan bakılınca saçma görünüyor.
Neyi saçma
Dini bağlamlar benim hayat görüşlüme uygun değil.
Böyle olduğunu bilerek küçük küçük dokunurum heyecanlandırmak için
Ya evet eski konuştuğum kişi bana bunu yapmıştı hiç farkında olmadığım bir anda dokunmayacağım diyerek bir parmağını kolumun yukarısından aşağı doğru hareket ettirirken hafif sürttü elini koluma. O anda bütün vücut hücrelerim felaket geçirdi. Titredim içimden bir şeyler aktı sanki ılık ılık. O anda nasıl baktı isem bana dedi ki
Bi daha öyle baksana. Nasıl baktım acaba merak ediyorum
Sen kesinlikle mükemmel birisin
Neden mükemmelim anlamadım
Küçük şeylerden bile etkilenmen çok hoş. O bakışını anımsadım. Süpersin
Anımsadın mı 😀bu bakışı yakaladığın kızlar oldu sanırım. Ben de tek ben heyecanlanıyorum sanıyorum ☺️
Fakat bu bakışa bu heyecana rağmen benden vazgeçiyorlar. Ten uyumunu anlayamadıkları içinmiş. Hatta biri gitti benden hemen sonra dünyanın en çirkin kızı ile evlendi herkes şok.
Yok olmadı. Sadece bir erkek tekrar öyle bak diyorsa tahmin ederim nasıl baktığını 😉
Öyle düşünme. Dini şeylere göre devam etmemiş olabilir
Nasıl bakmışımdır? Ne hissettirmişimdir veya. Ben neden nasıl baktığımı bilmiyorum 😀
Baygın bakışlarla, etkilendiğini hissettirmişsindir.
Bilmiyorsun çünkü içgüdüsel bir bakış olmuştur
Ama bence bir erkek gerçekten hoşlanıyorsa her şeye rağmen o kadınla devam eder diye düşünüyorum. Sence ben onun aklında mıyımdır hala ya da ilerde gelir miyim?
Ara sıra aklına geliyorsundur
Yani Beni hiç sevmedi bunu biliyorum sadece sürekli beş sene gitgelli yaşadı. Ve bana biz birbirimize ulaşmış olsak bu aramızdaki kopmayan o bağ bence kopar artık demişti. Şu an Instagram profilim de açık ama hiç bakmıyor. Gayet mutlu kendisi o çirkin ve yaşlı görünen kızla
O zaman sen de onu unut. Daha iyi insanlar çıkacaktır karşına
Bu durumda aklına gelmiyorum mu demek?
İllaki gelmişsindr ama kalıcı kalmamışsındır
Ben evlense de aklına geleyim pişman olsun istiyorum
Kadından hevesini alsın ben onu o zaman görcem
Doğru bir davranış değil bu
O kız nişandan önce verdi buna vereceğini. Hakediyor her şeyi. Yaptığı zinanın bedelini ödemiş olur biraz o da. Sen aklına gelir miyim sonradan onu söyle
Daha önce dedim anlık gelirsin.
Birisini aldatmasını istyorsun kendin için.
Sözümü geri alıyorum. Mükemmel biri değilsin
Aldatmak mı? Beni o kızla aldattı zaten o kız da beni aldatması için ona istediğini verdi. Kimse kusura bakmasın. Etme bulma dünyası. Ayrıca onun aklına gelmem aldatmak sayılmaz. İletişim kurmayacam sonuçta. Kendi kendine takılsın
Seni aldatanla ne işin var o halde
İşim olsa irtibat kursun isterdim. İntikam istiyorum. Aklı bende olsun onun ezikliğiyle yaşasın
Üzgünüm, evlenmiş biri bu kafada olmaz
NİYE olmasın eski sevgilisine yazan o kadar çok erkek var ki
O tür biri yerine mi konulmak istiyorsun? İçip sapıtınca aranılan biri?
Hayır içen biri değil ne alaka beni de bulamaz her yerden de engelli zaten
O zaman çok bekleme. O iş bitmiş
Ben engelledim o engellemedi
Biliyorum ama bitmiştir o iş
Ayrıca birini telefondan engellemiş olmam aklından da Kendimi engellediğim anlamına gelmez
Görürsün
alev alev patlamaya hazır sönmüs yanardag
En sevdiğim şeydir titretmek
Büyük patlama
O ne demek
Yakınlaşma yaşadığında yaşanacak olan şey
Yaşanacak olan nedir. Korkmalı mıyım Bi de ben çok utangaç çok heyecanlı ve çok paniğim. Uzun zamandır biri ile konuşuyorum ama sürekli gitgel içinde. Sevgili olmadığım için gidiyor. O bu süreçte sarılıp öpmeden ten uyumuna bakmadan duramazmış. O yüzden evlenmiyor. Bu çok saçma değil mi
Sevisken biriymiş ama evet ten uyumu önemli. Zevk almadığın biriyle nasıl devam edeceksin
Tamam da birinden hoşlanıyorsan o kişiden zaten zevk alırsın ne demek yani bu ten uyumu. O insandan çekim hissetmek zaten ona olan ateşinin simgesi yani. Kadını seviyorsan tabi ki zevk alırsın
Öyle olmuyor işte. Mesela ten uyumun olan bir kişi vardır onu sevmesen aşık olmasan bile ona dokunmak , onunla ten tene olmak zevk verir. Ten uyumu böyle bir şey
isterdim
Yaa güzel
Korkma olmezsin
Kaç yaşındasın ki
29
Yazar mısın bana bişey merak ettim
Bana yazsn konuşalım
hemen evlenirim