Arkadaşımın çok hoşlandığı hatta reddedildikten sonra gecenin bir vakti sokakta ağlayarak yürüdüğü kızın benden hoşlandığını öğrendim. Hepimiz hep aynı ortamdayız konuşmalar muhabbetler normal gibi gözükse de bakışmalar her şeyi anlatıyordu aslında. Kız bana bakıyodu konuşurken kardeşim falan diyodu (benden 1 yaş büyük kız) ama ben tabi hafiften kıllanıyordum bu kadar samimiyet. Sonra zaman ilerledikçe samimiyetimiz arttı hafiften bende de bir kıpırtılar oluştu ama kendi kendime "saçmalama olum çocuk bu kız için ölüp bitio hep aynı ortamdayız ben bu kızla çıkmaya başlasam çocuk yıkılır resmen" çünkü arkadaşımda sevdiğim bana karşı her hangi bir art niyetini görmediğim sevdiğim birisi. Yine hep beraber buluştuğumuzda kızla bu sefer biraz fazla yakın olduk başını omuzuma yasladı falan ortamda kardeşim diyo ama görüntü öyle değildi ve arkadaşım yanımızdayken oldu bu olay. Ben resmen başkasının sevgilisini elinden almışcasına üzüldüm çünkü sonradan öğrendimki işemeye gidiyorum dediğinde (sahile içmeye gitmiştik gidip duvarları yumruklamış "benim yanımda onu sevdiğimi bildiği halde hem cinslerimle bu kadar niye yakın oluyor" diye. Kız telefonda "kaç kere dedim olmaz senle diye ama anlamıyor heralde" dedi. Muhabbet bunu üzerinden giderken bende en son kıza "sen benden hoşlanıyor musun" diye emin olmak için sorduğumda tahminimin doğru olduğunu anladım. Kız mersem benden ilk tanıştığımızdan beri hoşlanıyomuş he bende boş değilim ufaktan etkiledi beni son zamanlarda ama işte arkadaşım söz konusu hep aynı ortamdayız onun gözünün içine baka baka kızın elini bile tutamam ben yani yapamam nasıl üzüleceğini biliyorum çünkü.
Daha Üniversite başlayalı bu arkadaşlarla tanışalı 1-2 ay oldu ama hemen entrikalara falan girdik sinirlerim bozuldu resmen yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ne yapacağımı bilmiyorum.
Daha Üniversite başlayalı bu arkadaşlarla tanışalı 1-2 ay oldu ama hemen entrikalara falan girdik sinirlerim bozuldu resmen yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ne yapacağımı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer