Sözlendik bile! Her şey gönlünüzce olsun.
Yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyor mu?
Sözlendik bile! Her şey gönlünüzce olsun.
Sadece bir aydır tanışıyorsunuz.
Kızın sevgili var, ama bildiğin sana yavşıyor afedersin.
Gerçekten sana karşı bir şeyler hissediyor diyelim, madem öyle neden o adamdan ayrılmıyor. Bu 1.
2. olarak bugün bunu sevgilisine yapan, yarın sana yapmayacağı ne malum?
Evet bu yüzden kafam çok karışık. Biraz fazla erkek arkadaşı var ve ben arada sırada kıskandığımı belli etmeye çalışıyorum az da olsa. Bir insanın bu kadar kısa süredir tanıdığı birine bu kadar yakın olması normal değil, değil mi? Ben de böyle düşünmüştüm. Ama ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Arkadaş olarak kaybetmekten de korkuyorum fakat onu istiyorum da. Yani işler cidden karışık biraz.
Normal değil elbette.
Bu ne rahatlık. Sanki senelerdir tanıyor gibi.
Anladığım kadarıyla hatun bayağı geniş. Güven olmaz.
Uzak dur derim.
Canını yakar ileri de.
Normal de bu kadar çok soruyu bir kızın sorması ve bir erkeği anlamaya çalışması gerekirdi biraz tersten olmuş.
Bence sevgilisi olan birisinden uzak durmalısın.
Peki artık ondan hoşlandığımı biliyor sayılır. Sevgilisinden kısa süre içerisinde ayrılırsa bu ne anlama gelir?
Ben de böyle düşünmüştüm. Teşekkürler. :)
evet elinden tutması rahatlıkla senle fiziksel temasta bulunması degil senden hoslandıgını seni istedigine direk isarettir diyebilirim ama sunu sor kendine diyelim ki onlar ayrıldı ve siz basladınız birgün banada aynını yapar mı ?
Tek kafama taktığım nokta bu işte. Yani kızın arkadaşlığından hoşlanıyorum. Bana dertlerini anlatıyor, bende ona dertlerimi anlatabiliyorum. Beraberken yeri geldiğinde ağırbaşlı, yeri geldiğinde samimi şekilde geziyoruz. Ama ne kadar mutlu olsam da kızda öyle bir çekim var ki resmen kalbim diyor ki, "Gel benim ol! Hep mutlu olalım." ama mantıklı kalmaya çalışıp ileride olabilecek şeyleri de düşünmeye çalışıyorum. O yüzden tam emin olmadan bir şey yapamayacağım sanırım.
dostum aranızda bir ilişki söz konusu sayılır benim başımada benzeri geldi ordan hatırlıyorum kız resmen senden ilk hamleyi bekliyor yani aranızda bir elektriklenme olmuşda haberin yok:)
Cevap
0Cevap
bu çok ilginçç ya o kesin hamleyi senden bekliyo ondan sevgilisinden ayrılıp seninle beraber sevgili olmanızı söyle ne söyler acaba .d
Pek emin olmadan böyle bir şey demek istemiyorum. Sonuçta terslenmek ve pirince giderken evdeki bulgurdan olmakta var. O yüzden biraz daha bekleyeceğim. Ama şu hoşlanma mevzuları araya girdikten beri aramızdaki konuşmalar daha bir ciddileşti.
Evet, bayağı bir karışık zaten kafam şuan. Düşünüp taşınmadan hamle yapmak istemiyorum.
Sonuç ne
şu an aramız nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar