Yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyor mu?

Selam. Çok yakın dediğim bir kız arkadaşım var. Genelde buluşup kahve ve sigara içiyoruz. Bazen ona hediye çikolata alıyorum. Şimdi kızın bir sevgilisi var fakat beraber gezerken sürekli koluma giriyor, elimi tutuyor, burnumdan ve boynumdan öpüyor. Fakat ben bunları garipsiyorum. Ben de ondan hoşlanıyor sayılırım ama dediğim gibi bir sevgilisi var. Geçen gece yeni birisinden hoşlandığım hakkında onunla konuşuyordum. Ondan bahsettiğimi kesinlikle anlamış olmalı, biraz salağa yatarak "Kelimeleri boş ver, belinden tut, çek öp." dedi. Ayrıca konuşurken falan sevgilisi gibi konuşuyoruz. İnsanlar sevgili olup olmadığımızı soruyorlar. Soğuk havalarda elini ceketimin cebine sokup elimi tutuyor. Benden kısa olduğu için ayaklarımın üstüne basıp beni öpüyor. Bunlar tabi ki hoşuma giden şeyler ama gerçekten çok garip gelmeye başladı. Ondan hoşlandığımı dün gece anladı ve ben bu konuda üzgün olduğumdan bahsettim. Sonuçta bir sevgilisi var ve hayatını mahvetmek istemiyorum. O ise "Ne olursa olsun, hep yanındayım." gibi şeyler diyor. Hatta bir kaç gün önce gecenin üçünden sabah yediye kadar birbirimize sevgiyle ilgili mesajlar gönderdiğimiz olmuştu.

Asıl noktaya gelirsek, gerçekten benden hoşlanıyor mu? Sevgilisinden ayrılmak için bekliyor mu? Hamleyi benden mi bekliyor ve ne yapmalıyım? Ve bu kızla sadece bir aydır tanışıyoruz, bu derece yakınlaştık. Ayrıca çok iyi bir kız olduğu için onu kaybetmekten de korkuyorum. O yüzden çok fazla riske girmek istemem. Teşekkürler! :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca şu olayı da eklemek istiyorum: Geçen gün otobüs durağında beraber onun otobüsünün gelmesini bekliyorduk. O sırada bana belimden sarılmış kafasını omzuma koymuştu. Sigara içip muhabbet ediyorduk. Sonra ben kızı kafasından öptüm. O da bana bakıp gülümsedi ve önüme geldi. Beni burnumdan öptü. Ben de onu öptüm burnundan. Eski sevgilimden ayrılalı bir hafta kadar olmuştu ve bu yüzden ona ihanet ediyormuş gibi hissettim. Bu yüzden kendimi geriye çektim hemen. Bir şeyler olduğunu anladı tabi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben de olayı çaktırmamak için "Otobüsünü gördüm sandım." dedim. Fakat anladı tabi kız. Üstüme gelince anlatmak zorunda kaldım." İşte bu kadar yakın davranınca eski sevgilime ihanet ediyormuş gibi hissettim." falan dedim. O da "Kız senden ayrıldı ama sen hala bunları söyleyebiliyorsun. Adamsın sen gerçekten dedi." Ama bozulduğunu hissetmiştim. Sonra otobüsü geldi ve bindi. Otobüste ağlamış. Bunu da kendisi söyledi. Ne istiyor abi bu kız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu tamamen unutmuşum. Bilgilendireyim arkadaşlar. Dokuz aydır sevgiliyiz ve her şey mükemmel gidiyor.

Sözlendik bile! Her şey gönlünüzce olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Canımı yaktı.
Yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyor mu?