Kız arkadaşım benden hoşlanıyor mu?

Sorumu okuyan ve bana yardımcı olmak isteyen herkese şimdiden teşekkür ederim. Aşağı yukarı 4-5 yıldır tanıdığım ama 2 yıldır çok samimi olduğum bi kız arkadaşım var. Aslında ben zaten ondan hoşlanıyorum ama olaylar biraz karmakarışık. Biz 2 yıldan beri her konuda konuşup tartışabiliyoruz. Dediğim gibi biz 2 yıldır samimiyiz ve ben 2 yıl önce başlarda yine ondan hoşlanmıştım ama bazı olaylar yüzünden bu hoşlantımı içime gömüp bende başka kişilerle ilişki kurmuştum. 2023 yılının yazında aynı spor salonuna gitmeye başladık. Tabi günlerimizin neredeyse çoğunu birlikte geçiriyorduk. Bazen birbirimize iltifat ediyorduk bazen minik jestler yapıyorduk. Yeni yıla kadar bir şey yoktu. Yeni yılda sürekli benimle buluşmak istediğini söyleyip yeni yılın ilk buluşmasının benimle olmasını istediğini söylüyordu. Ben bu durumlarda biraz sorgulamaya başlamıştım durumu. Başta işte seni benimle yakıştırıp sevgili sanıyorlar tarzında bi konuşma yaparak onu gözlemledim. Çok ciddiye almamıştı ama sonrasında aynısını o bana yaptı. Beni kadın kuaförüne ve birden çok kadınlarla ilgili mağazaya götürdü. En sonunda ikimizin ortak bir eşyası olması gerektiğini söyledi. Bi dükkana girip ortak bişey alalım dedi. İlk başlarda bi anahtarlık olur falan diye düşündüm ama benim yaşlarımda sevgilim var damgası olan bileklik almayı teklif etti. Biraz garipsedim ama zaten garipsemekte haklıydım çünkü gün boyu bana bakarak aşk konusunda bişeyler vurguladığını hissettim. Şimdi çok kararsızım ona açılıp iyi bir arkadaşlığımı riske mi atmalıyım yoksa konuşmayıp her şeye kaldığı yerden devam mı etmeliyim?

Kız arkadaşım benden hoşlanıyor mu?