Kız arkadaşım sevgilimden hoşlanıyo mudur?

Şimdi benim çok yakın bi kız arkadaşım vardı çocukluktan beri tanıyoruz birbirimizi ve onun annesi babası boşandığı ve evde başka kardeşi olmadığı için onlarda bile kalıyodum bazen. Neyse işte biz onunla çok yakındık hatta tek samimi arkadaşım diyebilirim, bir gün bi çocukla tanıştım ben ve ona karşı hisler beslemeye başladım çocuk da çok utangaç çok tatlı onu da anladım hemen ben ve açıldı bana bigün ve sevgili olduk. Arkadaşım çok kızdı bana ama bi süre benle konuşmadı o sıra çok depresyona giriyo gibi oldum çünkü dediğim gibi tek arkadaşım gibiydi ve derin bi geçmişimiz var. Sonra geldi özür diledi benden kırmak istemediğini barışmak istediğini söyledi baya çok duygusal olmuştum ben çok mutlu olmuştum ama sonra erkek arkadaşım ayrılalım lütfen kız arkadaşın beni istemiyo tuhaf tuhaf mesajlar atıyo falan dedi ama çok bazik biri olduğu için mesajları bile söylemedi bana ben olmaz dedim bi süre ara verelim o zaman dedik. Sonra arkadaşıma söyledim işte bi süre konuşmıycaz niye yapıyodun diye dedim ondan sonra görüşmeye gittik. Uzun bi süre bişey demedi böyle afalladı gibi oldu özür diledi elimi tuttu cidden bunu yapmak zorunda hissettiğini beni onla öyle görmeye dayanamadığını onun benim gibi birini hak etmediğini falan söyledi sarıldı bana sonra bende yine affediyor gibi oldum onu ama bilmiyorum arkadaşım çocuktan mı hoşlanıyo bana şantaj mı yapmaya çalışıyo ayırıp cidden imkan da veresim gelmiyo çok yakın arkadaşım ama tuhaf davranıyo cidden

Kız arkadaşım sevgilimden hoşlanıyo mudur?