Kız benden hoşlanıyor mu, yoksa samimi bir arkadaş mı?

İlk başta ömrüm boyunca kadınları anlamak konusunda takdire layık bir beceriksizliğe sahip olduğumu söylemeliyim. Belki de bir kadını anlamak için fazla mantıklı yaklaşıyorum onlara. Neyse sorum şu ki iş yerinde 3 yıldır tanıdığım bir kız var ve kendisi son zamanlarda "fazla samimi" bana karşı.

Örnek vermek gerekirse daha bugün benimle tatile gitmek istediğini ve yakın zamanda dışarı içmeye gitmek istediğini söyledi. Benimle vakit geçirmekten hoşlandığı açık ama bana dostum diye hitap ediyor. Ayrıca ikimizin de beraber olduğu kişiler var. Geçenlerde sevgilisiyle el ele yürürken karşılaştık, resmen çocuğu bırakıp yanıma gelip benle konuştu. Bu kız başkaları ile böyle samimi değil.

Öyle herkese yüz veren bir motor kız da değil. Ama başbaşa olduğumuz zamanlarda bana bir şekilde dokunuyor. Elimi tutması, bana sarılması, bacağıma dokunması sanki arkadaştan öte gibi. Ben kendisine ümit verecek, onu farklı düşünmeye itecek bir davranışta bulunmadım hiç.

3 yıldır nasıysak hala öyleyim. Tabi yıllardır tanıdığım bir insan olduğundan kendisine nerden geliyo bu samimiyet de diyemiyorum. Ama farkında olmadığım bir şeyler mi oluyor sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınız için teşekkürler. Benimki sadece bir merak ve ufak bir şüpheydi. Sonuç olarak hala düşüncem o kızın bana karşı hislerinin arkadaşça ve yılların getirdiği samimiyet ve güvenden dolayı bu kadar yakın olduğudur.

Zaten hoşlanıyor olsa bile aramızdaki ilişkiyi değiştirecek bir durum söz konusu değil. Karşı cinsi öcü olarak görmeyen her insanın kafa dengi bulduğu biri ile yakın olması, konuşurken fiziksel temas kurması bence normal ve doğal. Farklı anlam aranmamalı.
Kız benden hoşlanıyor mu, yoksa samimi bir arkadaş mı?