Sevdigim kiza cok erken acildim, reddetti ama kapilari kapamadi; neden? Sansimi bidaha denesemmi?

Bundan bir sene once sevdigim kiza acildim. Şoyle oldu: asagi yukari 2 senedir tanisiyorduk. Cok samimi degil görüsmüyorduk sıkca ama birbirimizi tanıyorduk. Bunla son zamanda sıkca karsilasmaya basladik. Ben Saz caliyorum ve bir mekanda canli muzik yaptik arkadaslarla. Oda ordaydi. Videolarimizi cekiyordu ve ben buna Face uzeri yazdim ve konusmaya basladik. Videolari yollayabilirmisin derken numarami istedi ve Whatsapp uzeri yazismaya basladik. 3 4 ay gecti aradan ve hergun yazistik ama bilmeniz gerek sey o bana kendi yazmiyordu anca ben muhabbeti baslatiyordumki ozaman yaziyordu. Ama oyle kisa cevaplarda degildi yani oyle muhabbeti baslattiktan sonra akip gidiyordu. Neyse 3 4 ay sonra ben acilmak istedim buna bikac kere bulusma teklif ettim reddetti. Abisi cok tanidik biri kaldigimiz yerde o yuzden onun korkusundan bana bahane suruyordu surekli. Neyse ikna ettim bunu bulusmaya ve telefonda ona konuyu acmadim ama davayi cakmasina yardimci oldum diyelim. Tamamen surpriz olmasin diye amacim onu sok etmemek yani. Neyse gun geldi bulusacaz bu aradi olmaz falan gelemem dedi isim var zang zung derken zorladi telefonda soyletti. Neyse bu nazikce reddetti ama kapilari tamamen kapatmadi yani dedi sakin benden kacma hala devam yazisabiliriz konusabiliriz gibisinden. Bunun uzerine ben 4 5 ay yazmadim tabiki unutmadim hergun aklimdaydi fakat reddetmis sıkmak olmazdı. Neyse gun geldi bu bana kendisi yazmaya basladi ve simdi hala yazisiyoruz telefonlasiyoruz. Sonradan baskasindan duydum benim ona acildigim sira erkek aradasi varmis ama ben bilmiyordum onu. şu an kesin olarak yok. Sorum su; bu kiz benim niyetimi biliyor ve hala benle yazisiyor ama onceki gibi ben yazmasam o gun hic yazmaz anca ben yazacamki oyle yaziyor. Bu benim niyetimi bildigi halde benle gorusuyorsa birkez daha sansimi deneyip ciddi ciddi konussammi? Yoksa hicmi oluru yok. Arada iltifat ediyorum acikcasi fazlada abartmak istemiyorum boyle sıkmamak icin. Bayanlar yardimci olabilirse cok memnun olurum
Sevdigim kiza cok erken acildim, reddetti ama kapilari kapamadi; neden? Sansimi bidaha denesemmi?