Küçük baldız sorunu için yardım!

öncelikle yaşım 23 bunu belirtmek istiyorum. Konuya gelecek olursam kız arkadaşımın liseye giden kız kardeşi var. En küçük olduğu için o şımarık büyümüş her isteği olmus, şu yaşta bile olmadığında trip yapıp ortalığı kasıp kavuran biri bana anlattığı kadar cidden öyle:) sırf sussun diye babası kızacak diye hala istediği yapılıyor. Çoğu zaman anlaşamaylar kız arkadaşım sinir olur ama sürekli onu bana sevdirme çabasında. Onla çok iyi anlaşacağımi. Istediği bi iki bişeyi aldığımda kardeşinin gözümde benden iyisinin olmayacağını söylüyor. Evlenince yanımıza gelir kalır gezeriz hep beraber diyor. Unv olursa babama yük olsun istemem yardım ederim diyor. Dün tartıştık tek ablası senmisin niye tek biz yardım ediyoruz falan dedim babasına kıyamazmis. Içimden bi ses bu küçük baldız ilerde evlenince özellikle, aramızda çok tartışma konusu olacağa benziyormuş gibi geliyor. Tatillerini bizde geçircek ve herşey alt üst olacakmis gibi. Nasıl yaklaşmam lazım acaba bu konuya tavsiye ve yorumlarımızı bekliyorum
Küçük baldız sorunu için yardım!