Biri hemşire bayanla evlenmem sevgili olmam diyor biri hemşire nadiren iyidir diyor òn yargınız ne nası bir mantıkla bakıyonuz çok merak ettim sapıksa hiç söylemeyin
Cevabın nedir?
Ben severim hemşireleri. Cinsel fantazilerim de yoktur kendileri ile alakalı.
Ama hemşireler bayan olduğu içün,
hemşire = kadın = cinsel obje
denklemine kendini kaptırıp, ortadaki kadını kaldırıp, "hemşireyse verecek yani" diye düşüncelere giren çok mahluk var. İşin kötüsü bunların pek çoğu da "doktor" diploması almış mallar. Ve malesef doktorlara farklı şekillerde servis yapan hemşireler de var. (1 yıl hastahanede görev aldım da...) Hastahane de de kimsenin gizlisi saklısı kalmaz. Dedikodu için kültür ortamı gibidir vallaha. Gece nöbetlerinde konuşacak konu kim kiminle nasıl nerde oynuyorlardı resmen...
Her mesleğin, insanın iyisi de kötüsü de var. Hemşirelerin içindeki bir kısım mesleğin adını çıkartıyor, sonra buyur temizle temizleyebilirsen.
Tüm hemşire fantezili arkadaşlarada büyük büyük iğneler diliyorum. Belki tedavilerinde faydalı olur. :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hastane personelleri genelde samimidir kadın erkek farketmez herşeyi rahatça konuşabilirler (konu +18 olsa bile ),,,,, ikinci neden daha önemli hemşireler doktorlarla fazla yakınlaşıyor cinsel olarak bile fazla çekinmiyorlar rahatlar ----> anlayışı var malesef
013 Yorumla
Soran+1 yılAnlayış baya yanlış evet hastanın bilgi vermesi önemli ama yuh yani kimse düşündüğün kadar ileri gitmez bir iki kişi yüzünden hemşirelerin hepsinin kötülenmesi saçma
Soran+1 yılO zaman düşünüldüğü gibi diyeyim ama gerçekten çok saçma yani insanların düşünce tarzları kendileri fesat milleti de òyle zannediyorlar
Soran+1 yılİşte eşte millettin içinde olduğu için sorma ihtiyacı oluyor umarım öyle saçma düşünceler barındırmayan biri olur
Soran+1 yılbir an sanırım evde kaldım dedim ama iyi bare herkes öyle düşünmüyormuş :-)
Soran+1 yılİçim rahatladı :-)
Soran+1 yılÇok şakacısın :-) dur daha o kadar düşmedim görmediğim birine hemen teklif edecek kadar
Soran+1 yılSağol umarım teşekkürler senin de Allah gönlüne göre verir umarım yorum için de teşekkürler :-)
Hemşirelerin büyük çoğunluğunun hastanelerde doktor edasıyla gezip triplere girmesine ayar oluyorum, hasta bakıcılar ve temizlik görevlileri onlarıda geçmiş durumda onlar direk başhekim modunda takılıyorlar, gülüyorum hallerine :) ama iyi hemşirelerde yok değil. Kısacası kişiyi kendine göre değerlendirmek lazım mesleği ile değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
128Cevap
+1 yılİyi huylu akıllı uslu birazda Allah korkusu olsun mesleği önemli değil bana kalırsa
Aksine hemşire mesleğine sahip bir insan fedakardır.
Empati yapmak gerekirse; nöbetleri için belki yorulduğunu düşünebilirim, ha işin güzel yanı sağlık açısından bol bol bilgilerinden yararlanırım diye düşünülebilir.20 Yorumla
+1 yılAlmanya'da bir hastenedeydim , ufaktım..( çok da ufak değil hani)
İğneden hafiften tedirgin olurum
İçeri bir hemşire girdi sarışın albenisi hadsafhada kibar kibar gülümsüyor
Bende yaylar gevşedi bir rahatlama , dedim vursun iğneyi helali hoş olsun korkumuyorum ulan ( kaba tabir için özür)
Sonra bir hemşire daha girdi sanırsın alman milli takımı halter takımından , kaslı maslı..
Len dedim bu vurursa çıkmaz o iğne ordan10 YorumlaBen kendimi bildim bileli hemşire denince aklıma hep bayan gelir. Erkek modeli çok görmediğimden olsa gerek pek fazla aklımda oluşmaz. İşini eline almış ekonomik özgürlüğü olan bir bayan ki bu bayan bir hemşireyse eğer saygım vardır. İyilik kötülük yetenekle sabırla ilgili kısımdır.
00 Yorumlaemekçi arkadaşlarımız işte kötü gözle bakmamak lazım ama hastaneler dallas gibi bir kaç arkadaşımdan biliyorum ayrıca hastanelere gittiğimde de gıcık olduğum tipler var ama bunu genellemek yanlış olur her meslek grubunda iyide vardır kötüde genelleyip hepsini kötülemek yanlış diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıl62 Yorumla- +1 yıl
aahahhahhaha :DDDDDDD
- +1 yıl
@Afrolevent :DDdd
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemsirelerdeki hava doktorlarda yok. Genelleyerek konuşuyorum hepiniz oylesiniz demiyorum ama böyle yani bir kasintilar bir kasintilar anlatilmaz. Zaten bir soru sorardım terslemeden cevap verirlerse al kafanın üstünde taşı o hemsireyi. Erkekler sorun etmez sanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum geçende hastahanede gördüm kadın salak salak trip yapıp hademeye bağırıyordu o olmayan olayı büyütmemek için hemşireye tamam efendim diyordu hemşireyi göreceksin 23-24 yaşlarında hadame 40 yaşlarında bu havası kime anlamadım bize ise kalsın istemem onun havasını acıdım valla kadına
+1 yılbir ara hasta olmuştum kötü üşüttüm o derece neyse hastaneye götürdüler beni. İğne olucaktım yatağa uzandım bir bayan geldi yok böyle bişi at desen at değil tay desen tay değil ben ona dırsak davşan dedim hg aç dedi kalçanı azıcık sıyırdım. Tam iğneyi vururken kulağına fısıldadım bu fantaziye bizim evde devam etmek istermisin dedim. Güldü içimden dedim oldu bu iş derken birden hatun yanıma doğru yanaştı kulağıma doğru eğildi senin * koyarım. Ben şok ben wefat ben iptal.
03 Yorumla- +1 yıl
* işaretteki cümle kızların manidar bölgesi :D
Soran+1 yılAyriyetten açıklama için çok sağol ya lüzumsuz insan ben olsam iğne biraz daha zor olabilirdi hatta belki yapmazdım al kendine nası yapıyorsan yap derdim sinir bozucu bir insansın sizin gibilerin düşünceleri yüzünden hemşirelik mesleği deyince insanlar sıcak bakmıyor
- +1 yıl
Aşırı çekici bir hemşireye kimse hayır diyemez mal olma :D
+1 yılBenim kuzenimin eşi ve komşularımızdan biri hemşire, gayette cici hanımlar, evlilikleri de mutlu mesut geçinip gidiyorlar. :)
10 Yorumla
+1 yılValla BACIM hemşireyle evlenmem sevgili olmam lafı doğrudur çünkü sağlık okuyup sonradan bölüm değiştirmiş biri olarak bugüne kadar sadece iki göze güzel gelen hemşire görüyorsam haklarında hiç bişey düşünmem ;-) benden daha erkek hemşireler gördüm arkadaşım!
00 YorumlaBen hemşireyim ve mesleğimide çok seviyorum daha önce ön yargıyla yaklaşan biriyle karşılaşmadım ama bu soruyu okuyunca ön yargılar falan şaşırdım dogrusu ☺️
33 Yorumla
Soran+1 yılBende sitedeki bir sorunun cevabında hemşireleri nadir falan tercih ederler ama falan yazınca ne kadar doğru diye sordum bende mutluyum mesleğimden ònemli olan insanın kendisin mutluluğu zaten :-)
- +1 yıl
beyazlar yakışıyor size zaten. güzelleştiriyor sizi. Melekler gibi oluyorsunuz. bence hemşirelik bayanlara en çok yakışan meslek :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadsm ben bir hemsire bayanla arkadas dim lise okuyordu saglik meslek. Lise bitti staj felan da tabi cok iyiydi efendiligi masumlugu devam ediyordu görev e basladi ayrildik o istedi simdi bakiyorum sigara agizda kufur affedersin kasarlasma ve cevrem deki arkadslarm dan da duyuyorum genelleme biraz oyle ya malesef tabi genelli oyle diyemem.
00 YorumlaZor meslek ilişki açısından düşünürsek meslek gereği geneli konuşkan sıcak kanlı ama malesef biraz geniş denilebilecek kavramlara sahipler istisnalar haricinde... kolay elde edilen ama eş seçimi düşünüldüğünde genelde kendisinden daha düşük seviyede eşe sahip olan bayanlar topluluğudur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılHer genç erkeğin hayalinde bir beyaz elbiseli hemşire yatar. Ben begenirim ama sırf mesleği için beraber olacak değilim ya
10 Yorumla bir insan birini mesleğine göre ayırt etmemeli. Ben hemşireyim. Önyargılıysa güle güle yakınımdan geçmesin:) İnsanın kendini seversin mesleğini değil.
10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/jYM2qg.jpg
Seviyoruz hepinizi :)00 YorumlaÇok saçma bayan hemşiye hususi bir bakış açısımı olmaslı?
Hani neden nadiren iyi olsun veya neden kötü olsun? böylesi genellemeler luzsümsuz saçma..00 Yorumla
+1 yıliğne yapacam diye kolumun ağzına sçmıyorsa sorun yok. olmadı öyle bir şey çok şükür. olduysa da hatırlamıyorum. anneme bir yapıyorlar simsiyah oluyor kolu tamamen.
00 Yorumla
+1 yılBenim annem hemşire ve 100'ü aşkın hemşireyle de tanışıyorum fakat aralarında ne cinsel açıdan ne de kişilik olarak erkeklerin zannettiği tarzda birisi yoktu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkim o nadiren iyidir diyen ne yönden nadiren iyidir diyor =
02 Yorumla
Soran+1 yılYani az kişi nadir kişiler hemşireler iyidir diyorlar hemşireyle sevgili olunur evlenilir diyorlar demek istedim bende o yüzden sordum zaten durum nedir diye merak
- +1 yıl
kızgın sinirli olur derler belkii o yönden..
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada nekadar konuşsanda bir elden ayaktan düştünmü hastalandınmı nasıl gidiyosun hastaneye yatıyosun sedyeye birisi vursun şu ineyide iyleşeyim yereki bırakın bu işleri artık kadın doktor kadın hemşire ayaklarını
00 YorumlaYa gecesi gunduzu olmuyor hemsirelerin yani nobet muhabbeti falan zor is.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet zor ama bütün çalışan kadınlar da belli bir yoğunluk içindeler hiçbir iş kolay değil yani
Türkiyede: hemşireler seksidir.
Doktorlar sapiktir.
Müteahhitler hirsizdir.
Avukatlar yalancidir.41 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef öyle düşüncelere sahipler
+1 yılevlenmeyi gerçekten bilmem. şunu derim anca kan aldırırken çirkin olanı tercih ederim çünkü elleri çok hafif oluyor. eger güzelse lak diye batırıyor acımasız :D
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl birisin bilemem ama mühendislik fakültesinindeki kardeşlerimizin ilk hedefi önce ibf dir sonra ya fen edebiyat ya da hemşireliktir erkek deyimiyle konuşursamda malzeme boldur yani :)
01 Yorumla- +1 yıl
yani temelden yetişen bir hemşire çalışmaya başladığı zamandada bu huyunu devam ettiriyor bundan dolayıda böyle bir algı var kısmende doğru hemşireyle birlikte olmak biraz sıkıntılı
+1 yıl2 tane hemşire sevgilim oldu ikiside bildiğin deliydi =))
şaka bir yana onlarla sevgili olmakta eş olmakta çok zor. çalışma şartları, sürekli ex diyalogları bir zaman sonra hayatı çekilmez kılıyor.00 Yorumlabenim hemşirelere kastım yok:)
aslında bir ara hemşirenin birini gözümü de kestirdim ama işte annem hastahanede idi. mutlak biliyorum beni de övmüştür ama işte işimiz gücmüz vardı. kaçırdık kısmeti:)00 Yorumlahemşirelerin özellikleri
-alayı ruh hastası oluyo
-insanı azarlamak için yer arıyolar
-aşağılık kompleksine sahip oluyolar
-kaşar oluyolar
-çirkin oluyolar
bu tespitler iyi kalpli hemşireleri kapsamamaktadır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGorumcem hemsire kimse onun hakkinda iyi seyler dusunmuyor cok guzel ve seksi acaba bu yuzden mi? Benim bile icim gidiyor yalan yok :)
21 YorumlaAhmet abi söylemiş zaten :)
https://www.youtube.com/watch?v=yLEHDiLtFo802 Yorumla
Soran+1 yılÇok güldüm ya :D
bu soruyu sorarak ön yargıyı sen yapıyorsun zaten.. hemşirelere neden ön yargımız olsun?
00 Yorumla
+1 yılNe bilim ben de evlenmezdim herhalde hemşire deyince direk cinsel şeyler geliyor aklıam sebebini ben de bilmiyorum :(
00 YorumlaHemşire olmayi istiyorum bu sene olcak inss çocukluk hayalim :)
24 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yorucu ama insanlara yardım etmek güzel inşallah olursun :-)
+1 yılbayan hemşireler bana hastalıklı gelıyor iğrenç bılmıom
01 Yorumla
Soran+1 yılSensin hastalıklı yani düşünce tarzın ya eldiven falan kullanılıyor her şeyde ilk kendi sağlığın zaten
+1 yılHemşireler hastaneye gelenlere insan gibi davranmayan gelen hastayı itelip kakalayan bağırıp çağıran babasındna buyuk insanları azarlayan kanı peş para ertmez grubuna giriyor
10 Yorumla
+1 yıliğne yaparken canımı yakmasıyla düz orantılı bir bakış açım var.
00 Yorumla
+1 yılİğne vurmadığı ya da kan almadigi sürece severim.
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın gibi olmuş :-)
- +1 yıl
Aynen öyle :))
+1 yılıkı kız kuzenım hemşire. ıkısı de evlı çocukları var.. çalışma şartları çok zor ama eşlerı de anlıyor onları.
10 Yorumla30 altına İşini yapıyor Seviyorki Secmiş bu işi diyorum +30 üsünede işi bırakmalılar diyorum yaş artıkca eli agırlaşıyo Kadınların..
00 YorumlaBir de Manisalı bir hemşirem var onu hiç unutamam kâriniz bile öyle mutlu edemedi onun nöbetinde neler yaptığımızı tahmin bile edemezsiniz taaa nerelerden hiç usanmadan giderdim aşkım seni hiç unutamam
00 YorumlaBayan hemşireler vicdani duygularını kaybediyor erkeği sadece ihtiyaç görüyor çalışma şekilleri yaşam tarzları hiç çekilecek gibi değil kısa süreli karşılıklı ihtiyaç dışında tavsiye etmem
00 Yorumlameslek meslektir yani :D güzel bir meslek... aklıma hep fantezi gelio :D
00 Yorumlayorum yapmak pek istemem ama şey ya nasıl desem yani :D
braz**rs tan kalan şeyler var aklımda ki gözlük taktıkları zaman dekolte ve siyah uzun saç kırmızı bir gömlek olursa iyi olur oyşşşşş <3 :D.02 Yorumla
Soran+1 yılHayal dünyana hayranım yani ama adı üstünde saçma hayaller işte pek fazla dalma sen istersen boğulursun
+1 yılErkeklerin her kadına ilgisi olduğu gibi her meslekteki bayanlara karşı fantezileri vardır örneğin "öğretmen, hostes, polis, sekreter, hemşire"gibi (kapıcı) diyen bile duymuştum :).. Bu bir ön yargıdır. Hemşirelik güzel ve zahmetli bir iş...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi para için yapıyorlar işlerini ve çok erkek talipleri olduğu için götleri havadadır.
06 Yorumla
Soran+1 yılKendi adıma konuşursam hiç öyle biri değilim her insanın iyisi ya da kötüsü olur hemşirelerinde öyle ön yargılısınız
Cevap sahibi+1 yılneden biliyor musun bir gün evde bir sıkıntı oldu neyse işte elimi cam kesti bayağı kanıyor tabi ben sinirliyim elim kanıyor falan gözüm bişey görmüyo işte hemşire içerde yüzüne gülüyor falan hani merak ediyor niye yaptın falan diyo şudur budur sanıyorsun ki gerçekten inanamadığı için falan ya da üzüdüğü için sanarsın. Sonra amcamlar falan dışarıda kapıda beni bekliyorlar işte taburcu olcam. NEYSE OLDUK TABURCU EVE GİDERKEN AMCAM BANA AYNI ŞÖYLE DEDİ. '2 tEMİZLİKÇİ ELEMNLA BİRLİKTE KONUŞMALARINI DUYMUŞ DİYOR Kİ ADAM KIZA HEMŞİREYE YANİ YA BIRAK YA SEVK ET ŞU HASTANEYE FELAN UĞRAŞMA KIZ DA DİMİ DİYOR KEŞKE ÖYLE YAPAYDIM DİYO BIDI BIDI DEDİKODU DAŞŞK GEÇİYORLAR. Duygusuz işte. Özeldeki hemşireler bile daha iyi onlarda para için peşinde dolaşıyorlar ama en azından samimiler.
Soran+1 yılBak herkes aynı değil işte her meslekte öyle tipler var ama sen herkesi kötüleyemezsin ki bize okulda ilk işlediğimiz derste onlardan bahsediyorlar hasta hakları yaptıkları şey hiç etik değil ben onları savunamam ama ben öyle davranmıyorum burada yalan söyleyecek halim de yok zaten
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle bir soru sordun lütfen gerçekten amacın ne ne duymak istiyorsun.:)
Eğer gerçekten dediğin gibiysen güzel bu iyi bişey.
Soran+1 yılYa hemşireler de bir insan sonuçta mesleği çok ayrı değerlendiriyorlar sinir oldum insanların bakı§ açılarını biraz da olsa değiştirmek benim gibi hemşireler de var demek istedim
Cevap sahibi+1 yılİlgi mi istiyorsun :) Biraz daha işin içine gir şöyle az başın ağrısın insanları biraz daha niyetlerine göre anla tanı o zaman belki dediğim gibi karşılaşırsın. Biraz yenisin herhalde yanlış anlama beni neyse bu benim fikrimdi..
Kırdıysam affola..
Ben evlenerim sahsen o da insan yeterki gonulum isinsin yani adi kirli vardiyesi var bunlar bahanee
00 YorumlaOn yargim yok hic bir konuda onyargi tasimam israil den ve pkk dan baska ancak efendi kafa dengi hemsire bulsam kacirmam
00 Yorumla
+1 yılabim hemşir ve birçok hemşire arkadaşı var hiçte ön yargılı yaklaşmıyorum. Sevgili olurum da evlenirim de. Yeterki gönüller bir olsun.
00 Yorumla
+1 yılValla bıkmışız bu şeylerden ya biri polise söylenir biri hemsireye söylenir bu ne ya herkes isini yapıyor millete ne oluyor bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılsorun hemşire olması değil tanımam lazım anlaşiırsam evlenirim zaten nedense hemşilerde hep güzel oluyo
10 Yorumlakendilerini bir halt sanıpta havalı havalı dolaşanlara uyuz oluyorum. tam sokmalık oluyorlar. akıllı ve işini iyi yapanlara sözün yok
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen meslektaşım diye demiyorum havalı olanlara bende sinir oluyorum
+1 yılO değil de erkek hemşireler çok abes kaçıyo yahu :)
00 YorumlaAy hemsirelere gore daha normal diyebilirim ;)
Sabrı zor meslek00 Yorumla
+1 yılSempatik ve cana yakın buluyorum hemen yatağa atılacak gibi kızlarda değiller namuslu çok fazla
00 YorumlaBazı erkeklerimiz , karalıyor onları, yok onlar düzgün değildir gibisinden. ama bence çok namuslularıda vardır. var yani
01 Yorumla
+1 yılhastahanede calısın bayan doktor yardımcısına hemsire denilir :))) amma velakin bazıları gercekten cok guzel oluyor
00 Yorumlavalla bizim ailede bir sürü hemşire var. Genelde severiz yani hemşireleri. Bir hemşire sevgilim olsun isterim.
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmiyoruz onu merak ettim onlar insan değilmi
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ama onların ne suçu var
- +1 yıl
Ben mesleğe takılmam işini namusuna laf getirmeden yapsın ne yaparsa yapsın
+1 yılNöbeti olan zor meslek olduğu için evlilik hayatı zor olur ama imkansız değil.
00 Yorumlaçok acımasız oluyolar en azından benm gittiğim hastahanelerdekiler...
00 Yorumlagenelde güzel oluyorlar yani iyi olanlarıda vardır mutlaka aralarında
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026