AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
ben hastane geçmişim pek yok maalesef o yüzden bişi diyemem
Kendilerine bir sempatim var. Tatlı ve çekiciler :)
Peki erkek hemsireye nedemli kizlar evlenirmiydiniz :D
Hemsireyle evlenmek istemem vardiya olunca cocuklara nasil bakacam ben :-)
Bak burada haklısın
hemşirelere veya doktorlara sonucta ihtiyacımız var
Her zaman çekici ve sempatik bulmusumdur ama her hemşire için geçerli değil bu
Herkesin bakis acisi tavirlari farklidir onemli olan anlasmak diye dusunuyorum
kutsal bır meslek yapanlara ıftıra atanlar cok. hemşirede ınsandır...
evlenirim sabırlı oluyor hemşireler ^^ amilyat olduğumda fark ettim ^^
Annemden fazla hemşireler baktı beni alırım hemşire.)
eski sevgilim hemşireydi. yeniside hemşire olsa hyr demem :=)
bayan hemşirelere erkeklerin ilginç bir fantezisi var şahsen eşimin hemşire olmasını istemezdim
İşte dediğin gibi bazı erkeklerde öyle bir düşünce var gerçek çok farklı
hemşire işte iğne felan yapar çoğu insanın korkulu rüyası elinde şırıngayla felan çok ürkütücü :)
Hemşirelerin birçok kişiyle diyaloğu sebebiyle birlikteliklerininde fazla olduğuna inandığımızdan :D
Hemsirelerle tek gecelik iliski cok yasadim arkasimda bir hemsireye takiliyor genwlu rek gecelik iliski ye sicak bakiyor ye ic... taktigi
Ben de pek evlenmeyi düşünmem. Hem zor meslek hem de bazı nedenler dolayı adı kirlendi
Hemşire ve hosteslere hep ayrı bir ilgim olmuştur 😊
Neden evlenmim hemşire kızla? Meslek değilmi hemşirelik
bayan hemsireler cok tatlı ama eskısı kadar goremıyorum sanırım nesılleri tukenmek uzere
Nedense hep bir hemşire ile evlenmek istefim. Sanırım sıcak davrandıkları için sempati besliyorum.
geçen ay hemşireden 5 günde 10 iğne yedim lazımlar bize... çokta memnun kaldım
hemşire tanıdığım çok iyi kız arkadaşlarım var, bence önyargı yanlış.
Hemsirelerin bir albenisi var. ben. oluklu bakıyorum :p
Koskoca Htc one telefon olumlu yazamiyoruz :p
Benim hayatta tek hayalim bir hemsire ile evlenmek. Yemin ederim.
Evlenebileceğim kız tipi hemşire kızlar. Beyaz giyen kızlara bayılırım :)
yeni başlamış hemşireler çok tatlı oluyo Alla sahiplerine bağışlasın :))
nöbete birlikte gidebilirsek sorun olmaz. tatlılar :)
cok ıstedım hemsıre arkdsım olsun ama hep öğretmen oldu
Benim bakış acım sayende degisti.
Hem seksi guzel birde canlarini yakmak istiyorum
45 derecelik açıyla.. :(
düz bir açıyla bakıyorum, direk yani
Direk (t)
Hemşire fantazim var
İşte bòyle şeylere de ayrı sinir oluyorum meslek bu git fantazi mi yapıyorsun ne yapıyonuz başka yerde yapın
uf git suradan kezo
Tabi işine gelmeyince peki bende o zaman sana kamil mi demeliyim
hahaha de valla :D <3
ne kadar hemşire gördüysem hepsi suratsız oluyor
mahkeme duvarı gibi :)
yanlışın var dikkatli bak
dikkatli bakmam ben kimseye
Ben öyle değilim bazen gülemiyorum her insan sinirlenir ama hastalara bunu yansıtmamaya çalışıyorum genelde güler yüzlü olmaya çalışıyorum :-)
hemşire dediğin böyle olmalı bana denk gelenler suratsızdı :D
Güler yüzlü olanlar da var denk gelir inş.
inşallah
Genelde kaşar gözüyle bakıyorlar.
Candır :)) @cedricsizchen
bazılarına bayılıyorum manken gıbılerr valla :=)
Bazıları çok suratsız bazıları da çok içten :/
hıç bı bakıs acımız yok acıkcası...
Hemşireler aşırı seksi geliyor bana :)
iğneden korktuğum için hepsi soğuk geliyor bana ;)
Korkma eşin olsa hergün sana iğne yapacak değil
iğne yapmasından değil antipatimi dersi ne dersin bilmiyorum tuhaf bir duygu
Tamam sevilmiyoz yani
ya benimki psikolojik ;) mesleğinize saygım var ama korkuyorum
Sen hastaneye falan da gitmiyorsun yani o kadar korkma ya iğnelerle gezmiyoz heralde
bir insan doktor ilaç yazarken terlermi reçeteyi görene kadar sırılsıklam oluyorum
Çok komiksin ya şimdi merak ettim bende köpekten korkuyorum bana da az gülmüyorlardır
ha birde o derdim vardı gittim köpek aldım bir tane kurtuldum o dertten :D hemşire alınca kurtulursun deme sakın :D
Dur şimdi nası ya köpek korkun vardı eve köpek mi aldın valla ben arkadaşlarıma bile rest çekiyorum ya kòpek ya ben diyorum iyi cesaret hemşire de alabilirsin tabi iyi çözüm :-)
bir tane golden aldım havlamadığı sürece sıkıntı yok :D ama baya anlaşıyoruz :)
https://i.hizliresim.com/q20qM5.jpg
Baya iyi anlaştığınız anlaşılıyor kıyafet paylaşımları falan gòmlek yakışmış ama :-)
biraz tüy sorunu var ama idare ediyoruz tavsiye ederim çok zeki hayvan ;)
Malesef ben yolda görsem yol değiştiriyorum hiç bana göre değiller :-) ama hayvan severimdir tabi uzaktan
ben arabada korkan adamdım bu hale geldim :) birde hastane korkumu yenersem tamam olacak ama zor gibi geliyor
İğneden herkes korkar ama seninkisi biraz aşırı kan falan da tutuyor mu
sadece kendi kanımdan etkileniyorum, başkasının kanından etkilenmiyorum
Aslında her şey düşünce tarzımızdan kaynaklanıyor yani sen şimdi kocaman iğne hayal ediyorsun şöyle olacak bòyle olacak diye ama gerçekte daha basit oluyor hem burada hemşirelerin suçu ne sadece iğneyi yapıyorlar hastaneye gittiğinde sadece doktorun dediğini dinle mesela sonrasını düşünme anı yaşa kısacası :-)
iğneyi genellikle hemşireler yaptığı için yoksa hemşirelerle alıp veremdiğim yok sadece korkuyorum :) bende metale karşı alerji var deyip kaçıyorum zaten anı yaşıyorum :D
Aferim sana böyle devam bu kaçış nereye kadar olabilir ki mutlaka birgün gelir ve sen iğneyi yersin valla benden söylemesi :-)
kaçamadığım zamanlar oluyo zaten korkudan sapsarı oluyorum terliyorum, geçen sene zehirlendim serum takacaklar o kafayla hemşireye rüşvet teklif etmişim yapma sana para veririm ne istersen yaparım diye :)
Hemşireye serum takmasın diye rüşfet ilk defa duydum :-):-):-) ya kaçış yok yani olan bize oluyor korkan hasta belli oluyor zaten bir konuşuyorlar hiç susmuyorlar ben zaten bir süreden sonra hastanın sorularını cevaplamaya yetişemiyorum ama daha konuşması bitmeden işlem bitiyo zaten :-):-)
sen iyiymişsin yaa bana niye hep aç kolunu yat şuraya diyenler denk gelirki :) şans yok bende ayda yılda bir düşerim hastaneye ondada despot hemşirelere denk gelirim :)
Yazık sana acıdım şimdi :-) ama bazen de mecbur öyle olmak zorundalar sırada bir yığın hasta var ne yaparsın :-\
insanla uğraşmak gerçekten zor ne derdi biter ne isteği biter bunun farkındayım korkmama rağmen hiç bir zaman ağzımdan kötü bir laf çıkmadı o kadar iğne vurundum yaptığım tek gaf rüşvet teklif etmekti :) eminim o hemşirede unutmaz beni :D
En iyisi zaten òyle olmakta gerek hepsi senin iyiliğin için zaten ben olsam bende unutmazdım sanırım :-)
meslek hayatın boyunca karşına çıkan hastalar arasında rüşvet teklif eden birini görürsen ciddiye alma sakın :D ben olabilirim :D
Belli olmaz tabi kim bilir :-) okuyorum şu anda 2 yıl kaldı o zamana kadar sen alışırsın belki:-)
kendimi bildim bileli böyleyim alışmam zor gözüküyor :D bişey kalmamış yarı etmişsin okulu :)
Bende bitmesini dört gözle bekliyorum :-) inşallah yenersin korkunu :-)
bitirince özlersin ama bu günlerini ;) inşallah yenerim her gittiğim yerde malzeme çıkıyor arkamdan iyi gülüyolar :)
Herkes öyle diyor ama sankim özliyecekmişim gibi pek gelmiyor ailemden uzak biraz zor oluyor arkadaşlarım falan iyi ama bilmiyorum korkular kolay atlatılmıyor biri bana da gel köpeğe dokun dese dokunmam yani çok zor ama sen sanki başarırsın gibi geldi :-)
ben özlüyorum o günlerimi , ozaman bitsede gitsek derdim şimdi gitmeye çalışıyorum :) köpek korkusuda çok basit ya köpek yanında büyünce sıkıntı olmuyor en basitinden benim paşa beni görünce üzerima atlar sevmem için senin korktuğunu bildiği için surunerek yaklaşır korkma diye :)
Paşa tatlıymış kòpek düşünceli çıktı annem eve kòpek aldırcağını pek sanmıyorum düşüncesinde biraz kesin ben de tek başıma bakamayacağıma gòre o iş yatar ben yine sokaktaki köpeklerin insafına kaldım galiba :-)
annelerin genel özelliği sanırım :D yalnız biz önce köpeği aldık sonra izin istedik bişey diyemedi :) sende okul bitip atanınca alırsın bişey kalmamış, ozaman kadar sokak köpekleriyle antreman yap :)
Siz iyi yapmışsınız sonra izin isteme biraz tehlikeli olsada işe yarıyabilir :-)
Yarıyor :) biraz emri vaki oluyo ama olumlu oluyor
Köpek alma konusunda cesaretimi toplarsam öyle yapacağım :-) malum yarın pazatesi ben kaçar iyi geceler :-)
Ben uyumuş kalmışım. :) günaydın
Günaydın sen benden de erken kalkmışsın :-) yazık bize
:))
Ben meslegine bakmam bence evlenirim :D
onların geliş yönüme göre değişiyor
Bir tane hemşire var çok tatlı
hemşireler her zaman ilgimi çekmiştir
Hemşire hemşiredir arkadaş.
Bazıları çok soğuk bazıları çok tatlı oluyor
onlar birer iyilik meleği bilmiyor musunuz?
Acımasız oluolar kan filan alırken. d
Doktordan aşağısı kurtarmaz
Valla benim için sıkıntı yok olabilir ¬¬)
bayan hemşire diye bakarım
hemşireler candır gerisi heyecandır :)
eğer seksi bir hemşireyse hoşuma gider..
Kişiden kişiye değişir de benim için sorun yok
yan öyle bir ayrım yapmadım
bakış açım iyi kendi de iyiyse tamamdır :)
lütfen iğne yapmayı öğrenin canımız yanıyor
Hemşirelere ayri cazibem var
işlerini yapıyolar işte
sapık he. hey Allah'ım.