2 yıldır sevgilim yok ,1,5 yıl sevgili aramadım ama son 6aydır olmasını istiyorum olmuyor, hayatımda 1 defa sevgilim oldu 3 sene sürdü, sonrasında kimse olmadı, yakışıklı sayılırım , iyi biriiyim , gitar vs müzik aletleri çalabiliyorum , konuskanım, sosyalim ama bir türlü kız arkadasım yok , sizce neden?
Cevabın nedir?
Çok sevdiğim bir hikaye var.
Bigün bir baba ve oğlu tartışmışlar. Çocuk yakışıklı yetenekli ama işe yaramazın, saygısızın tekiymiş ve akşama kadar boş boş gezermiş. Babasına sen çalışıyosun da ne oluyor kapıcılık yapıyorsun halimize bak demiş. Babası o ne derse desin ona sevgiyle yaklaşırmış ama bigün dayanamamış oda senden adam olmaz oğlum ben bunu anladım demiş. Çocuk bunu kendine yedirememiş okumuş çalışmış hırs yapmış ve yaşadıkları şehirin valisi olmuş. İlk emri bana babamı getirin demek olmuş. Babası gelmiş çocuk bak baba senden adam olmaz demiştin ama ben senin valin oldum demiş. Babası da cevap vermiş '' ben sana vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim adam olsan babanı ayağına getirtmek yerine kendin gelirdin '' demiş. aklıma geldi de :)22 Yorumla- +1 yıl
çocuk belki babasının kendisini makamında görmesini istemiştir? :P
En İyi Cevaplar
+1 yılDoktorların çoğunda aynı durum olduğu için genelde ya okul arkaşıyla ya da iş arkadaşıyla evleniyosunuz sıkıntı yok. Kendini sosyal olarak geliştirebilen küçük bir grup var sizin içinde gerisi mantık evliliği... :)
01 Yorumla
+1 yılÇünkü sağlıkçısın.
Asistanken 36'şar nöbetlere başladığın zaman o hastaneden o hastaneye koşarken ne demek istediğimi anlayacaksın. Bırak sevgiliyi, spor ayakkabılarının bağcıklarının nerede olduğunu bile hatırlamayacaksın. Bence şu dönemin tadını çıkar.17 Yorumla- +1 yıl
Yep.
- +1 yıl
Paramedik
- +1 yıl
Çok hekim arkadaşım var, hem okuyan hem çalışan. Hepsi aynı dertten muzdarip maalesef
+1 yılboşuna kafaya takma. zamanı değildir, eminim ki kısmetin seni bekliyordun. benim hiç sevgilim olmadı şu an üni. 1. sınıftayım sanırım sevgilisizlik olayı erkeklerde olmuyor...
010 Yorumla- +1 yıl
izmite yaşıyorum ama üniveriste için muğladayım...
- +1 yıl
çünkü hiç arama girişimine girmedim. çıkma teklifini edenler oldu, hayatımda kimsei istemiyordum. şimdi ise çıkma teklifi edecek biri olursa düşürüm...
- +1 yıl
ewt yok. sanırım sebebini biiyorum. ağır top olmak iyi midir kötü mü bilmiyorum. yaşayıp görecez inş...
- +1 yıl
genelde oturuşunu , kalkışını bilene derler. genelde tüm ailem ve akramlarım böyle derler...
- +1 yıl
saol.)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
72Cevap
+1 yılİş olmuyorsun karı milleti iş koymassa sittin sene sana açılmaz. Senden hoşlanan kızlar vardır illaki ortalama ya da üstü tipin varsa.
Örnek:S:sen:M:Mahlukat
S. şu an ne düşünüyorum tahmin et?
M:Beni (ahanda kezbanımız geldiiiiiii;)
sonra ordan burdan bıraz daha uzat konuyu kız benımı sevıyorsun falan derse iş bitmiştir.00 Yorumla
+1 yıl:D :D bariz kız arıyorum ilanının acitasyın şekli ile kibarlaşmış hali. :D herkeste bu adam tıp okuyor gitarda çalıo tipi de iyi a bir mesaj atayım moduna gircekti :D
20 YorumlaCagimizin en buyuk sorunlari cekingenlik dostum tabiki hoslandigin kiza git soyle kibarca hoslaniyorum sana cik bana de. Bu kadar biraz agzi laf yapan erkeklerden hoslaniliyor diye dusunuyorum gardasim
00 YorumlaBen de öyleyim ya. Mühendislik okuyorum ben de Türkiye'nin en iyi üniversitelerin birinde. Güzelim, bakımlıyım havalıyım ama gel gelelim benim de olmuyor :) Nasip kısmet herhalde bilemedim ki.
04 Yorumla
+1 yılbende tıp okuyorum kız olsam çıkmam yani kendimle :)) benimde yoktu denemek için buldum fakat sürekli yazmak istiyorlar konusmak istiyorlar bizim okadar vaktimiz yok bnde ayrıldım oyuzden okul bitsin yani.. intörnken zaten göremeyeceksin ne yapcan sevgiliyi:) okul bitince sürüsüne bereket bulursun..:)
00 Yorumla
+1 yılokulunu bitir. doktor adama neler gelir neler. az daha sabret :D kardeş tıpı tutturmak zormu yaw. şimdi derslere çalışmaya başlasam 2 yıl sonra ygs ye girsem tutturabilirmiyim sence. ünide 6 yıl okuması zormu biraz anlatsana.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpanpa artık yaş ilerleyince sana bakanlar da genel de aynı yaştakiler oluyor bu durumda daha ciddi düşünmeye başlıyor insanlar... sen doktorsun ya düşünüyorlardır ki bu bütün gün hastanede o hastayla bu hemşireyle falan...
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama zekisin
paran olacak
yakışıklısın
sosyalsin
geriye bu ihtimal kalıyor kanka:D
Cevap sahibi+1 yılne dediii? anlamadım:D
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani öyle mi değil mi bir karar ver:D
Cevap sahibi+1 yılhee tamam ama böyle düşündükleri içindir gene de... onları aydınlat böyle bir şey olmadığını ispatla:D
Cevap sahibi+1 yılee onu da sen bul doktor :)
Belki anestezi yapip ameliyat edersin diye tirsmasin kizlar :) abicim birak sevgiliyi konsantrasyonunu bozar önce okulunu bitir , tip okuyosun borumu? Zeki adamsin önce egitim abicim dimi?
00 Yorumla
+1 yılOlurki yakisiklisinda. Bircok kademe atlayacakksin. Nice kizlar vardir. Ah ah bende bir tipi kazansam ne sanslisin daktir ogrencisi
01 Yorumla
+1 yıltus çalış asistanken asistan, intörn, stajer en kötü ihtimalle hemşire att vs bulursun dert ettiğin şeye bak=) hala çok erken,,
011 Yorumla- +1 yıl
geçmez geçmez,, hatta ilk atamada gittiğin yerde bile bulabilirsin nasip,, 24ünde tanışsan o yıl nişanlanırsın yaza da düğün tamamdır=)
- +1 yıl
nerdeee,, tusta rakibinim ;p
- +1 yıl
6,, boşver okulu
- +1 yıl
özel hayat diye bir şey var ;p
- +1 yıl
=)) önemli değil
+1 yılBen de öyleyim benimde erkek arkadaşım olmuyor. Dengeye dönüştürmek lazım. Bağlanma sorunudur belki. Kızlar gelip benle çık demezki :D
011 Yorumla- +1 yıl
Etkilemeye çalşıyor musun? Mimik kullan. Çapkın gülücüğünüz var ya siz erkeklerin :D
- +1 yıl
Yok kur yapıyordu. Ama ayrıldık ya :D
- +1 yıl
Yaralar kapanalı çok oldu. Kabuk tuttu. Kabuğu attı. Yenilendi. İz kaldı bay doktor. :D
- +1 yıl
Kalıyor maalesef. Adım atmaya çalış. Belli et. Kendini çekerse ilgilenmiyordur zaten. En büyük göstergeside gece mesajları. :D
- +1 yıl
Hayır 22.30 dan sonra bir erkek naber yazıyorsa o adamda vardır bir şey. :D kızın anlaması açısından söylüyorum.
+1 yılAllah buyuk olur insAllah ama senin nitetin iyi olsn ciddi ol kimsyi oyalama kandrma ozman Allah oyle iyi guzl insan nasip edrdi ki..
02 Yorumla- +1 yıl
Ricaederim Allahtan iste onu. Icin zor degil. cok dua etmk lazim. iyi bir insanan icin.:)
Kızlarla çıkmak çok kolay iş bence. Biraz tipin varsa ya da paran ya da popülerliğin hepsi peşinde. Nefret ediyorum bu kızlardan ama bende bir kızım
24 Yorumla- +1 yıl
Sevgi lazim sevgi..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yaşındayım. Hukuk son sınıf öğrencisiyim. Hiç sevgilim olmadı. Resmen okumaktan zamanım olmadı. Gel sevgili olalım? :D
Boy 163 kilo 57
sarışınım bir de :)15 Yorumla- +1 yıl
benide alın danaya girermi ilişki yaşayak
Yakışıklısın, sosyalsin, konuşkansın bide tıp okuyorsun sevgilin yok bu işte bir yanlışlık var. Sen her kızın hayali mükemmel erkeği anlattın da bence atladığın bir konu vardır :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltipini s*keyim g*t oğlanı üç günde bir aynı konuyu açıyorsun seni doktor yapacak hocanın * koyim , yeter * üyeliğini de sitesini de sana sövmek ayrı bir zevk * kafalı böyle kahbeler doktor olup hastaları mıncıklıyor işte seni bulup s*kmek lazım da neyse piç kurusu o * sıfatın bir boka benzemiyor dimi , oğlum seninle hangi deliğini siktimin kızı birlikte olurlan o yavşak suratına boşalayım da bir boka benzesin ipnesin sen i*ne katıksız ipnesin travestinin oğlu ipnesin.
10 YorumlaBazen olabiliyor öyle hem tıp okumakla alakalı değil biraz çevrene bak bir kac adımı sen at oturduğun yerden olmuyor genede cok kurcalamamak gerek yalnız kalmakta güzeldir hiç ummadığın anda aşk çalıverir kapını
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılTıp okuyorsun diye olmuyor işte..
Bak elaleme; tıp okumak yerine Taksim'de karı-kız peşinde geziyor..00 Yorumla
+1 yılBence etrafına iyi bakmıyorsun sevmekten korkuyorsun zor bağlanan zor bırakan birisn ya da kalbini kimse çarptrmyorr:-)
08 Yorumla- +1 yıl
Bence önyargılarndan kurtul etrafına pozitif bak rahat ol sevdiğin kişiyle konuşmanla hareketlerle mesaj ver bide sevmeye çalşş
- +1 yıl
Aynı şekilde bende çokk zor birisini seviyorum diye seni çok iyi anlıyorum kim dersen onu sen bulacaksn ama tercihim çokk neşeli olsun:-):-)
- +1 yıl
Aynen bence seni öyle biri tamamlar çünkü agresif ve ukala kimseler çekilmez hayattan zevk alanlara bak
- +1 yıl
Yani olsa da farketmez ki çünkü mesafeler var :-):-)
Baska bir problem var demek ki.
Ya da dogru zaman degil (: biraz daha sabret.03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemiyorum genellikle çevremde sert ve soğukkanlı olarak tanındığım için çok fazla talep de olmuyor ama ben isteyerek böyleyim sonradan zaten kendimden yaşç büyük biriyle nişanlandım 12 yaş var aramızda ben mutluyum mesela
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbrn küçük erkeklere ilgi duymuyordum Gözüm hep büyüklerdeydi istediğim de oldy yani tercih meselesi neye ortam hazırlarsan onu bulursun
Cevap sahibi+1 yılneden bulamadığını anlaşıldı
+1 yılOnu bunu bırak doktor. Sen online muayane ücretinden söz et.
Neyse bulursun arkadaş. Arayan belasını da buluyor gerçekten.00 Yorumla
+1 yılGit kardeşim bir flört koçundan eğitim al. Joker ve Alkan Öztürk isimlerini araştır, onlar sana yardımcı olurlar bu konuda.
00 YorumlaNasip ya fazla dert etme büyük bir sorun değil henüz.. Elbet çıkar biri karşına Rabbim gönlüne göre versin.:)
02 Yorumla
+1 yılSorun sende degil 'Universitede' Birak Okulu, Kapali carsida calis, her gun bir yeni hatun ayarlarsin :)
00 Yorumla
+1 yılSende bir sorun yok okulunuzdaki kızlar lezbiyendir.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet görüyorum ağzın da büyükmüş :)
+1 yılTam ideal sevgili. Demek milletin tıpçılara garezi vamış. .
01 Yorumlabende de aynı dert var tıp okumuyorum tabi :) ama 23 yaşındayım bir sevgilim yok sıkıldım valla sap sap dolaşmaktan
00 Yorumlakonuskan olman bısey degıstırmez. kımden hoslanıyorsan gıdıp soleceksın ama olede odun gıbı de degıl. once bı takıp et ne yer ne ıçer nereye gıder nelerden hoslanır. ona gore hareket edersın..
00 Yorumla
+1 yılOlayı bu kadar acındırma kardeşim ya millet aç ekmek arıyo sen tıp bitiriyosun sevgili bulamıyosun beğendiğin bir kıza kibarca ilgini belli et olsun bitsin bu kadar yorma sıkma kendini :)
00 Yorumlaulan mühendisim 2 yıldır sevgilim yok bu kadar yakarış yapmadım :) fazla istekli olma arkadaş çek kendini biraz cool ol :D diğer bölümlerden arkadaşlarının yanına git onların yanındaki kızlar zaten asılır doktor olduğunu duyunca
00 Yorumla
+1 yılCiddi anlamda tıp okuyorsan kesinlikle hiçbir şeye vaktin olmuyor kendimden biliyorum ^^
04 Yorumla- +1 yıl
Bu senem daha kolay ki evlilik sürecindeyiz evlendikten sonra daha rahat olucağını düşündük :)
- +1 yıl
Evet :D
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Sanırsam sorun uç yıl olması benmde 3 yıllık bir buçuk yıldır kmseyi bulamadm bulsam ben beyebmiyorm
00 YorumlaBaska bir problem var demek ki.
Ya da dogru zaman degil (: biraz daha sabret.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki kızlara çok bilmiş geliyorsundur, belki de kendilerini senden aşağıda görüp sana ayak uyduramayacaklarını düşünüyorlardır
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldavul bile dengi dengine demişler. senden düşük bölümde okuyan, senin gibi ekstra yetenekleri olmayan bir kız kendini yetersiz hissedecektir yanında.
Cevap sahibi+1 yılturaç cafede takıl bulursun orda ılla ki=)
Cevap sahibi+1 yıladanalıyım=)
Cevap sahibi+1 yılfizyoterapi
Cevap sahibi+1 yılMuğla da=)
Cevap sahibi+1 yılşehir güzel, hocalar iiyi:)
Cevap sahibi+1 yılocaktaa dahaa çok varrr
Cevap sahibi+1 yılhaha tabiii ilk işim olacak seni bulmak emin ol:D
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmedim ki aaa. adanalı mısın peki sen
Cevap sahibi+1 yıliç çamaşarı dükkanı olan sen misin
+1 yılbu tıpta okuyan arkadasların hıcmı sevgılısı olmaz yav
https://i.hizliresim.com/XYjB56.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hemşirelik okuyorum doktor bir koca bulamassam sana talibim :-)
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe ablası ya 4 yas küçüğüm senden :(
Cevap sahibi+1 yılKötüyum ya sabahliyorum vize için ):
Cevap sahibi+1 yılNe yazıkki yok gibi anatomi bilgim sıfır olunca bunları da anlamıyorum :-(
Cevap sahibi+1 yılSimdi olmaz misinnn :-(
Nolur bak :(
Cevap sahibi+1 yılBirkaç sorum var ozelden sorsam :-(
Annene söyle alsın sana çıtı pıtı bişey Boşver kızları diyemiyorum çünki seni anlıyorum
00 Yorumla
+1 yılBu tıpla mı?
Esprisi tam sana göre ama resmin de yok ki..00 Yorumla
+1 yılTipcisin ondan bir hava bir hava gorursun bana su kucuk daglari ben yarattim oyke gezersen bulamazsin zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Madem oylr degilsin neden sevgilin yok bence sen oyle saniyorsundur yolda giderken sor birine soyler sana soru seklin bile belli ediyor cogunuzda var bu
Tıp okuyosan normaldir kardeş tıpsızsındır kesin gözlükte vardır hadi hadi tenefüslerde bile elinde test kağıtları vardır sen şimdi metroda kitap falanda okuyodundur
00 Yorumla
+1 yılBen de tıptayım 21im aynı durumdayım şu an yüreklere su serptin ya jdndndnjdjfkfkkkf
00 YorumlaSebep su ki herkes artik hayasizca yasiyor gerçek olan yok sadece 5 dklik zevkini düşünen ahlaksz insanlar sardigi için
00 Yorumlasana yalancı demiyorum ama bu işte bir terslik var bizim sınıftaki kızlar hergün tıpçı kovalıyor tıpçı olsun çamurdan olsun felsefesi hakim ...
00 Yorumlatıp okudum, süperim müperim diyosun ama nedense gelip burdan kız ayartmaya calısıyosun. kısacası malın önde gidenisin.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar beklenti içinde olduğun içindir, takma... (:
03 Yorumla- +1 yıl
Sen cool takıl o zaman daha havalı olur :D
+1 yılKimden hoşlanıyorsan git direk yüzüne söyle şahsen yaptığım birşey ya sövüyorlar ya da tamam diyolar :D
00 Yorumla
+1 yılaramamışsın ki birader, eski atalarımız kendi tipine falan bakmadan gidip ilgisini çeken dişiyle konuşur anlaşır yiyişirdi
ataların gibi yap yalnız 31i bırak sigarayı bırak testesteronu fulle00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam bu soruyu sora sora kaç kız düşürdü kim bilir :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirde oturuyorsun :) gitar çalabiliyorsun peki sesin nasıl :)
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahah :D bulursun bence yani sonuçta kimse arayıp da bulmuyor kader bir şekilde doğru insanı karşına çıkartır fazla kafaya takma :D
Cevap sahibi+1 yılBelki de doğru insanla tanışmışsındır falan ama farkında değilsindir yani her şey olabilir :D
Cevap sahibi+1 yılValla bilseydim hayrına söylerdim :D tabi zamanla anlarsın sen o kişiyi :D
Cevap sahibi+1 yılKandırmıyorum öyle ama hayatın gerçekleri de var 34 yaşında bekar kuzenim falan da var :D dua et kısmetin açık olsun sdfghjk :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle durumlarda elden bir şey gelmez :D
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri söylüyorum ben :D
Cevap sahibi+1 yılŞanslılardansındır belki yani belli olmaz ki bence bulursun birisini :)
Cevap sahibi+1 yılOkay :D bulman için dua ederim asdfgb :D
Cevap sahibi+1 yıloldu bak bende çocuk gelişimi okuyorum :D gerçi daha lise sonum :D
Cevap sahibi+1 yılyok :D küçük hanım deyince tuhaf oldum :D bir çok insana göre daha olgunumdur :D
Cevap sahibi+1 yılTrabzon :D ama başka şehirde yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnkara
+1 yılBendede var ayni sorun uc yildir kimse ile cikmadim belkide kaderim boyle imis diyorum.
00 YorumlaYa bulup ne yapacan, boşa masraf başa bela , salla gitsin
00 Yorumla
+1 yıldoktor sevgilim vardı çok kasıyorlar üstün sanıyorlar bunu aşarsın umarım
00 YorumlaAma yani bu kacinci hala tatmin olamadin mi dostum ya :/
10 Yorumlaişte yakşıklı sayılmakla kız bulunmuyor aga. gidecen atak olacan öyle bulacan:)
00 Yorumla
+1 yılReelde de bu kadar ısarcısan sevgilin olmaz. Konularından bıktık ya
00 Yorumla
+1 yılKanka sen TUS u kazan başla asistanlığa otomatik olarak sevgili ögesi hayatına yüklenecek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltıp okuyosun tipin iyi sevgilin yok hımm
63 Yorumla- +1 yıl
sırf tıp okuyosun diye bile yazan olurdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine mii senn bh ne egodur arkdsam ya hep yalan bide neyse tovbeee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu işte bir tuaflk var :))) o zman senin ksmetn baglanms :)))
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 23 yaşındayım , tıp okuyorum , son sınıfım , bir türlü hala sevgili bulamadım sizce neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler