Benim Boyum 172 ancak 175'e kadar inebilrm benden uzun oldugu sürece ve ondan hoşlandıgım sürece sıkıntı yok ben böyle düşünrken 160 kızın 190 istemesi çok saçma değil mi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa boylu. 163 cm boyunda bir erkek olarak soruya hem bilimsel hem de kendimde ve gözlmlerimden yola çıkarak cevap vereyim. şimdi cidden bir erkeğin kısa olması kadar kötü bişi olamaz. çünk türkiyede brad pitt olsan bile bir skime yaramıyo. ha brad pitmiyim değilm. ama çevremdeki çoğu insan tatlı yakışıklı sempatik birisi olduğumu söyler. neyse lisede bir kızdan hoşlandım.3 ay sonra gittim açıldım. yani muhabbetim de var. ki okul da notlarım da gayet iyi. kız malın teki. yani filoloji ne diy soruyo tarih sınavında. bana. düşün yani. neyse açıldım. hani kız da tip de yok. 150 boylarında 65-70 kilo. kız açıldım. hayatımın içine edcek bu cümleyi kurdu. ya '' tipin iyi ama boyun çok kısa , bana yakışmazsın sen^^ dedi eve gittim hüngür hüngür ağladım. neyse lys ye girdim. odtüyü kazandım. dereceyle. gerçi mucize gbi bişi idi. dedim herhalde burdak, ler biraz daha entel, kişiği oturmuştur. falan filan. okulun ilk dönemi gene bir kızdan hoşlandım ama aşırı derece. kıza açıldım. özgüveni cidden yüksek biriyim. kız da 150 boylarında ama güzel bişi. tatlı yani. kızla bir hafta çıktık. arkadaşına çocuk iyi hoş tatlı ama çokkısa ank. aramızda 15 cm var nerdeyse. ben bildiğin depresyona girdim. cidden günlerce mal gibi ortalıkta dolaştım benm galiba hiç kız arkadaşım olmıcak falan dedim. kız bi, hafta sonra 190 lık bir tipsiz herifle. adam kel. gözlüklü. asık suratlı. neyse ama çocuk ta buna yapacağını yaptık. kızı kullandı attı. bekaretini de aldı. kız bildiğin motora dönüştü. gelen geçen çakımıyomuş arkadaşlardan duyduğuma göre. sonra be psikolğaa gittim fayda olmadı. aslında iyi geldi. psikolg kadındı. o da 155 boylarında bişi. konuştu konuştu. dedim eşinizin boyu ne kadar 183 . dedi. ben uzatmadım bir daha başka randevuya da gitmedim. okulu bıraktım.. çünki aşırı derece komplekse ve depresyına girmiştim. nerdeyse benden uzun erkeklrden ve benden de kısa kızlardan nefret etmeye başladım. neyse yorum kısmında devam edcem yazıya.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneyse. zaten okulun daha ilk hazırlık senssinde herkes birbirini kesiyo okulda. manita yapma derdinde. benim ise evleileck insan bulma derdinde. malım ya ben. neyse okulu bıraktım. bir dönem uğramadım.. kafayı yedim bildiğiniz. doktora gittim. protezle uzatabilirzi yaklaşık 15 cm dedi. tabi 50 bin tl gözden çıkcak bunun için. nerde bende o kadar para. neyse eve geldim konuyu bizmkilere açıkladım annem de rahatsız aslında boyumdan. evde herkes uzun bir ben kısayım ank. durumu biliyorsun oğlum dedi. neyse 6 ay psikolk bozuk şekilde dolaştım. şansıma turistlerle çalşına bir işe başvurdum. hayatım orda değişti.. belki insanlara tuhaf gelcek ama 2 kızdan çıkma teklifi aldım iksi de benden çokksa ama çok ama çok güzel kızlardı biri maltalı biri fransız. ing anlaşıyoruz. 3 ay içind belki 10 dan fazla kız arkadaşım oldu ama inadına o kısa kızlarla da çıkmadım. şimdi diyorum ki. kızlar. insanları dış görünüşe göre yargılamayın. şu an mı inan ki skimde deği. şu an ki kız arkadaşım benden
Cevap sahibi+1 yıl3 cm uzun ve benim dahi inanmayacağım şkilde çok güzel. yani ksacası. kısa boylu bir erkekğin kısa boylu bir kız karşısında şansı az iken. kendi boyunda bir kız karşısın da şansı daha yüksektir. yani kompleskli bir insan kendisinde olmayanı sende ister. ama komplkessiz bir kız ise sende ksur aramaz. tamtersine belki mükemmel olmadığın için seni daha çok sever. tecrübeyle sabitiir. * kız arkadaşımdan ayrıldım. suç benimdi.. yaklaşık bir ay oldu.
En İyi Cevaplar
Haklısın kısa boylu kızla çıktığın zaman beline sarılıp yürüyüm diyosun elini atıyosun kafadan yakalıyosun sanki güreşiyoruz :D
3011 Yorumla- +1 yıl
e olum manyaq mısınz çıkıyorsnz ha seviyorsan o ayrı ama onun dışında saçma bence çokta kısa olmaması lazzm çiftlerin birbirinden
- +1 yıl
yok canm ya 178-179 da olur topukluyla
- +1 yıl
evt knk kurtarırsın :)
- +1 yıl
Arif senin boyun kaçtı
- +1 yıl
:))) Beterin beteri var ama. Kadının boyu ile erkeginki yakinsa birbirine o da komik sonuçlar dogurabiliyor. Adamın, kolunu kadının omzuna atmasından sonra bir "Biraaderim naaber" demesi eksik kalıyor :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda bu kadar şekilci gerizekalıyı bir arada görmemiştim. İyi ki benden uzaksınız...
Yok 155 lik kız ölsün, yok erkek 185 olsun, yok yokluk yok boy farkı 12 olmalı...
Tebrikler Bedgörl, güzellik kriterlerinin birini (uzun boy) sağlıyorsun. Bunu başarmanın ne kadar zor olduğunun farkındayım. Bu da kısa bayanları aşağılama hakkını eline veriyor. Çünkü şekilci bir ÜLKEDE (avrupada kimsenin sikinde değil boyunuz) uzun boy size yaşama hakkı verir.
Boyum 160. Dünya'ya yine gelseydim, yine bu boyda olmayı seçerdim.
Nedeni, beni boyumdan dolayı istemeyecek şekilci gerizekalıları filtrelemesi. . Böylelikle çevremdeki insanlar beni fikirlerim, düşüncelerim yani kişiliğimden dolayı beğenecek kaliteli insanlardan oluşuyor. Beni boyumdan dolayı istemeyecek 180 lik 190 lık adamlar fersah fersah kaçılası insanlardır nazarımda, benden uzak olmaları güzel.
İllede 185 olsun diyen hanım ablalarımız da şekilciliğin en adi yüzünü hak ediyorlar. Kusura bakmayın ama biber sürerim boyunuza.
160 boyumla 1 metrelik adamla da çıkarım, 3 metrelik adamla da. Görüntü kirliliği de umrumda değil, kimsenin göz zevki için yaşamıyorum. 140'lık sevgilim olmuştu. Evet cüceydi. O kadar zeki, o kadar kültürlü, o kadar eğlenceli bir çocuktu ki. İnsanlar uyumsuzluğumuzu dile getirdiğinde "Size sormayı unutmuşuz, kusurumuza bakmayın" diyerek sarcasmımızı da yapıyorduk.
İnsanların estetik algıları için yaşamayı bırakın, değerleriniz olsun.
Sadece "zeki" insanlar, karşısındakinin iç güzelliğini görebilen insanlardır.
Her boydan erkeğe selamlar...50 Yorumla
Hiç kimse duygusal bişeyler hissettiği birini ay boyun kısa olmaz diye geri çevirmez. Ha dile kolaydır söylenir orası ayrı. Her insanın kurduğu hayaller olabilecek en üst seviyededir sonuçta. Ama kimse de kimseyi kimsenin elinden almıyo, uzun kızın kısa erkekle beraber olması nasıl ki "ayy seviyo!" diye karşılanıyosa kısa kızın uzun erkekle olması da aynı karşılaşmalı.
73 Yorumla- +1 yıl
evet hep seks istiyor erkekler
- +1 yıl
cevabını şimdi okudum A:DSAS:D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
105Cevap
+1 yılbencede çok saçma ben 160 boyundayım ama karşımdaki benden 2-3 santim uzun olsa da problem etmiyorum. 190lığın yanında hobbit falan gibi dururum zaten omzunda gezdirir artık.
44 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorm canm şimdi senin 173-175 boyundaki adamla çıkman normal topukluyla halledrsin aynı boylara gelirsin ama canm şimdi sen 185 le çıksan topukluyla bile halledemessin ya
- +1 yıl
diyorum ya hobbit gibi kalırım yanında yüzüne bakamam uzanıyım öpiyim desem yetişemem koala gibi tırmanıp anca
- +1 yıl
sen kaç boylarda bir erkek istiyorsun ki
- +1 yıl
ya bana fark etmez benden uzun olsun ya da aynı boy falan sorun etmiyorum. birinin yanında minik bir varlık gibi hissetmeyi sevmiyorum.
Boya fizige gore kıyaslama yapıldıgından beri gercek sevgi kalmadı. Bende kısayım ama 190 lık erkegınde 170 lık erkegınde pesimden kostugunu bilirim. Yani sırf boyu kısa diye o boyda bir erkekten hoslanmayacak dusuncesi yersiz. Kısa olabilir topuklu bir ayakkabı ile bir sekilde yanına yakısır. Ayrıca kısa kızlarıda hafife almayın girdigim bir cok ortamda cogu kızdan daha cok dikkat cektigimden eminim.. benim gibi bir cok kısa kızda aynı sekilde.
41 Yorumla- +1 yıl
evet walla gerçek sevgi kalmadı herkes fizik tip vücut peşinde
Erkek ve bayan arasındaki boy farkı en fazla 10 cm olmalı. İnsan kendisine eş alıyor yanında gezdirecek çocuk değil. Berbat bir görüntü oluşuyor. Alın örnek kızı mı yeğeni mi sevgilisi mi belli değil :)
t3.gstatic.com/images42 Yorumla- +1 yıl
omzuna bile gelmiyor ya çok kötü ama kız seksi ondan çıkıyorlardır
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende kısayım böyle bir egom yok ama aşırıya kaçmadığı sürece sen uzun olduğun için kısa birisinin psikolojisini anlayamzsın çünkü boyun uzun bu yüzden kendinden kısa birinide kabul edebilirsin ama kısa kızlarda böyle bir şey yok. sen hayatını uzun olarak geçiriyosun kısa bir kızın yaşadığı sorunları yaşıyor musun? hayır. işte bu yüzden ısrarla uzun boylu isteyen kişiler sana saçma gelir ama aslında bu istek normal... aşırıya kaçmadığı sürece
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir yerde hızlı okuma sonrası yanlış anlamışım düzelteyim senin boyun zaten uzun 1.75 kısa bir boy değildir bu yüzden 1.74 e kadar inmen çok normal.
- +1 yıl
evette senin kısa boyunla seninde 170 kadar inmen lazımken sen 180 üzeri istiyorsn
Cevap sahibi+1 yılben nerde 1.80 istiyorum yazdım? hangi cümlemde geçiyor bu sözcük? ilk cümlemdeki ifadeye bak '' bende kısayım böyle bir egom yok''yazıyor. pardon olmayan cümleleri nerden uydurdun?
- +1 yıl
tamm giderm
www.saka.tv/.../...l%C3%BC%C5%9F%C3%BC-192x108.jpg
Allah akıl fikir versin. Hadi birbirlerini seven çiftler başka ama istemek çok farklı böyle gülüyorum başka bir şey değil. :D11 Yorumla- +1 yıl
aynen tatlım sevmek hoşlanmak ayrı ama daha görmeden böyle kriter belirlemek saçma
götlerini kaldıran çok fazla karaktersiz abaza var, ondandır. :)
33 Yorumla- +1 yıl
aynen kesinlikle buda çok dogru
Aslında biraz istatistikle konussak Türkiye de 1.85 ustu erkek sayisiyla, 1.75 ustu kiz sayisi kesinlikle eşit değildir. Birde 1.75 ustu kizlarin manken, voleybolcu vs. olması ve dolayisiyla zengin kisa erkeklerle ciktigini düşünürsek çok sayida uzun boylu erkek mecbur kendisinden çok kisa boylu kizlarla cikmak durumunda kaliyor.
Kizlarda bunu kullanıyor ve ortaya komik bir görüntü cikiyor. İki tarafta memnunsa sorun değil baskasinin karismaya hakki yok tabiki.10 Yorumlaya pekı bundan sanane kızım. insanların tecıhlerı ısteklerınden sanane? boyum 165 asla 190 ıstemedım 170 olsun yeter derım hep ama dıger ınsanları elestırmek sana bana kalması kes sesını otur aşağı
61 Yorumla
+1 yıl190 boyum var 173 den kısa kızla çıkmadım... Ergenlik takıntısı olgunlaşınca değişicekler...
11 Yorumla- +1 yıl
hadi inşş canm bir ergen seni eksilemiş bile :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 180 190 olsun demiyorum ama 178 boylarındaki erkek olsun isterdimben 162 boydayım
uzun boyluları seviyorum sevgilim olmasa bile seviyorum boylu kızıda erkegide
kız yine kısaysa topukluyla kurtarıyor erkek kısaysa kötü olur ya
yinede ben 178lik erkekle evlenmeyi isterdim kısaları sevmiyorum013 Yorumla- +1 yıl
Harley Davidson bot giysinler benm sevgilm 176'di onu giyiyordu 181 oluyordu ben 5 cm topuklu giyiyrdm 177 ye 181 oluyorduk sıkıntı olmuyordu yani :D
Cevap sahibi+1 yılben pek topukulu sevmiyorum 162 lik boyla begenende oluyor ya
ama gördügüm 150 lik kız 177 le evleniyor bu tuhaf degil mi
Cevap sahibi+1 yılkurtarır ama kariyerli olan boyluları seviyorum
- +1 yıl
çok tuhaf
Cevap sahibi+1 yılesmer boylu mühendisler hoş oluyor
Cevap sahibi+1 yılöyle boylu sap gibi bir işe güce gelmeyen boylu erkek hiç begenmiyorum
- +1 yıl
yani para olsunda her türllü veririm diyor
Cevap sahibi+1 yılyok evlenmeden olmaz ilk olucak ama öyle paradan patlamış adam istemiyorum normal şartlarda yokluk görmeyecek şekilde zengin olsun yeter
- +1 yıl
evi olsun 2000 tl maaşı olsun bide spor 50 bintl lik arabası olsun yeter yani
Cevap sahibi+1 yılo kadar lüks araba olmasa da olur ama dedigin her şey olmalı
ayy keşke olsaydı ya- +1 yıl
olur iinşş canm ya onunda sırası var ama tek ne biliyor musun boya göre tip seçme huyunuzdan vazgçmeniz ondan vazgeçerseniz hertürlü bulrsn
Cevap sahibi+1 yılbende öyyle 150 lilik tıfıl kızların yanında 170 lik görüyorum şaşıyorumda begenen begeniyor dışarda neden bunlar birlikte denilmez ki iki tarafta razı dışardakiler boş yere çene yorar bu durumda
ben de benzer bir soru sormuştum :) www.kizlarsoruyor.com/.../q1917336-kadinlar-ne-ister-cok-merak-ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın canm ya bizler çok şey istiyorz dimi ama ben onlardan deilm merak etme
Bonzai kafasi yasiyorlar. Üstüne bir de Redbull cekiyorlar. Kanatlanip yüksekten ucuyorlar. Davul bile dengi dengine. O boyla bir tane bulsunlar da opsun basina koysunlar. Ac karnina tok teselli. ^^
22 Yorumla- +1 yıl
bencede tatlım yani sende uzun boylu görünoyrsn şimdi benm senin 185 istememiz normalde şimdi 160 kıza ne oluyorda 185 istiyor
Pigmeler boylarının kısa olmasını bir eksiklik olarak görüyorlar ve bunu akıllarınca uzun boylu bir adamla kapatacaklarını zannediyorlar. Eziklik psikolojisi işte...
210 Yorumla- +1 yıl
eziqler naparsn
- +1 yıl
boşver tatlım kıskançlar işte
- +1 yıl
@GUYGUYGUY Herşey insanın kendisiyle barışık olmasıyla, çzgüven sahibi olmasıyla başlar.
Ama denklik denen birşey de var. Davul bile dengi dengine. 1.55 kızın 1.70 boyundaki erkek erkek değildir demesi de, toplumun onlara yaşattığı bu eziklik duygusunu başkaları üzerinden tatmin etmesidir. Hem insanların şekilci olmasından rahatsız olurlar, ama şekilciliğin kralını da bu kısa boylu kız grubu yapar. - +1 yıl
180 altındaki erkeğe bakmam diyen kızla, 170 altındaki kız kız değildir diyen erkek aynı. Boyun bir güzellik/yakışıkllık kriteri olduğu doğrudur ve herkes uzun ister, tamam.
Ama, sorarım size, hanginiz "kusursuzum" diyebilirsiniz? Bu insanlar bana özelden foto atsınlar, en az 20 kusur bulacağıma eminim.
Çünkü kusur bulmak için bakan, görür.
Denkliğe inanmıyorum. Çirtler arasındaki boy farkı nazarımda önemli değil. Sapyoseksüelim ve ruhlar aleminde yaşıyorum. 190lık adama da çekinmeden kur yaparım (boy konusunu sorun ederse zaten, o bir kayıp değildir.)
140 boyunda sevgilim de oldu, dediğim gibi. 1 metre olsaydı da hoşlanırdım. Toplum yadırgıyordu evet ama "size soracak değildik ya sevgili toplum" der geçerdik. Boy sevgilide aradığım özellikler içerisinde yer almıyor. Ama herkes benim gibi olacak diye bir kaide yok.
Aşk ya bu. Sevgilisini mezura ile ölçen adamlar bana uzak olsun, hatta aynı oksijeni bile solumayalım mümkünse. - +1 yıl
Not: 135 boyundaki Tyrion Lannister için, 150 den 2 metreye bütün cengaverleri harcarım. O herif gerçek olsa yegane aşkım olurdu. Kusura bakmayın beyler ama kimse bir Tyrion değil, olamaz :P
Adam kralı gelse tokatı basacak kadar cesur, oturduğu yerden Westeros'u parmağında oynatacak kadar zeki. <3 - +1 yıl
@GUYGUYGUY Diyorum ya mesele şekilcilik. Türk kızının %90'ı için ilk kriter boy, pos, yakışıklılık, dış görünüş. Karakter ise amaaannn ne olacak istediğim şekle sokarım mantığında. Hepsi kendini odun yontacak marangoz zannediyor. Olduğu gibi kabul etmek yok. Dış görünüşe çare yok, olmuşken hayallerimdeki olsun, karaktere, kişiliğe, huyuna elbet ben istediğim hale getirmek için müdahale ederim diye düşünüyorlar.
- +1 yıl
O konuda haklısın malesef evet. Kızlarımız da şekilci ve sığ. Bazen toplumun %80inden daha zeki ve daha derin olduğum için çok üzülüyorum :(
Her şeyin görüntü olduğunu düşünecek kadar sığ insanlar var. Konuyu açan hanımablaya hak verdiğim yegane yer, boy kriteri koyan kızlara olan serzenişi. Boy kriteri nedir ulan? Böyle insanlara arka tarafımla gülerim. 170 olsaydım da istemezdim o kadar sığ birini. Anlaşamazdık bir kere, birlikte derine inemezdik. Ayrıca, sevildiğinde BOYUNA RAĞMEN seviliyor olduğunu bilmek güzel his.
Boyu 155-165 olanlar 190'lık erkeklere bakmayacak diye bir kaide yok. İnsanların "uygunsuzluğu onaylayan bakışlarından" çekinecek kadar korkak olmamalı kimse. Kimin için yaşıyorsun güzelim, toplum için mi kendin için mi?
Konuyu açan "abla" 20 yaşındaymış. Uzun boylu olduğu için kendisini tebrik ediyorum.
İsterse benden 10 cm uzun olsun birbirimizi sevdikten sonra kim karışabilir 185 ya da 150 olsun muhabbeti hoş, zeki ve ahlaklı birazda tatlı bir kızsa eğer neden olmasın ki.. boy kilo bunlar boş şeyler aşın bunları
20 Yorumlaevet saçma nokta virgül gibimi olucaz benim boyumda 1,62 kısayım ama 1,80 olsun isterim bakmmışısın 1,75 birini sevmişim bu fark eder kesinleme yapmam
06 Yorumla- +1 yıl
bencede yani bende 185 olsn isterm ama 175 ilede çıkarım yani öyle kesinlik belirtmem sonuçta gönül işi bu
- +1 yıl
190 istemem ya çok uzun en fazla 10 cm uzun olsn
- +1 yıl
aynen kesinleme yapmıyorz ama 185'i geçmez inş A:SD:
+1 yılEvet bıraksınlarda uzun adamlar uzun kadınlara kalsın uzun kadınlarda 150 adamlarla çıkmasın leblebiyle solucanı yan yana koymuş gibi olur alişan çağla şikel oluyor. arkandayım :D
010 Yorumla- +1 yıl
ya orası beni ilglendirmez ben her türlü erkek bulurum ama düşünceleri saçma ben 180-185 boyunda erkek istiyrm ama 175 boyundaki bir erkektende hoşlansam sıkıntı etmem yani
- +1 yıl
Ben ediyorum gerçekten komik geliyor bana ya. Omzuma geliyor falan kötü hissediyorum kompleks yaptırıyor. Uzun insan da komplekse giriyor.
- +1 yıl
kim erkek mi omzuna geliyor boyun kaç ki
- +1 yıl
Hassas noktadan geldi sorun. Ben basketbolcuyum boyum 180 bu konuda çok problem yaşıyorum. Yanımdaki adam benden kısaysa tribe giriyor ben komplekse giriyorum. Sıkıntılı yani. Söylediklerinde de haklısın. Bizde olmayan, yapamadığımız şeyleri karşımızdakinden beklememeliyiz.
- +1 yıl
e tatlım sende 181 se yeter de çok uzun isteme senden 1 cm bile uzun olması yeterli bence
- +1 yıl
Yani ben de öyle düşünüyorum artık yapacak bir şey yok kısmet :)
- +1 yıl
Sporcusun canm ztn bence topuklu giyme spor ayakkabı ve babet giy en azından 181-182'lerinde tekllif etmeye özgüveni olur
- +1 yıl
Topukluyu unuttum ya 5 cm en fazla. Düğünlerde falan platform giyiyorum insanlar fotograf çektirmek istemiyorlar. Korkutucu oluyor zaten :D
- +1 yıl
bence giyme o kadar uzun topuk 190 felan oluyorsn düşünsene 189 boyundaki adam bile yanında kısa kalcak
- +1 yıl
Haklısınn
+1 yılBoyu boyunda olsun yeter. 30 cm uzununu napıcaklar anlamıyorum. Bakarken insan boyun fıtığı olur be :)
13 Yorumla- +1 yıl
Walla ya ne güzelligi var anlamadım ki aksine görüntü kirliligi bence boylar arasında en fazla 10 cm olmalı
- +1 yıl
Bencede en fazla 10 cm ideal olur.. topukluyla kapatırız onuda zaten :))
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılKızlarımızda düşünce sistemi şu şekilde işliyor.
Boy 163cm + topuk 7cm + topuz 5 cm ettimi sana 175cm. Eee erkek 10 cm uzun olmalı :)
185 in aşağısı kurtarmıyor :)01 Yorumla- +1 yıl
aha aynen öyle mal kafalar ya
+1 yılDer onlar der salla... Boş konuşurlar, bir ton anlatırlar en sonunda alakasız bir tiple evlenirler...
12 Yorumla- +1 yıl
ama sevgili oluyorlar 190 larla acaba daha rahat sevişmek için mi bu uzun erkekler çıkıyor bu kısa kızlarla
- +1 yıl
Valla hiçbir fikrim yok :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.88 Boyundayim 1.60 1.70 lik bir kizla asla çıkmam en azından 1.78 1.80 arası olmalı bana sarilacagi zaman ayaklarinin üzerinde duran kiz istemem her şey dengi dengine olmasi gerek bizim kizlar bir erkek ile bir kiz arasinda olmasi gereken boy farkini iyice abartiyolar her şeyi kendi boylarina göre yorumluyolar malesef :)
00 Yorumla
+1 yılYaşayan birisi olarak söylüyorum sıkıntı, çok büyük sıkıntı yanımda çocuğum gibi kalıyor elimi beline koyma ihtimalim bile yok dans edemezsin yatakda uyum sağlayamıyor olmuyor yani
20 Yorumla
+1 yılBen karşımdaki insanın dış görünüşünü takmam. Kendisi böyle bir ortamda yetişmediği için istemsizce düşünmüş olabilir ya da kendini beğenmiş "peynir"in tekidir.
00 Yorumla
+1 yılBence bu tamamen orta boylu ve uzun kızların uydurması. Ben öyle bir şey ne duydum, ne de gördüm. Genelleme yapmak için herkesin çevresinde mutlaka öyle birinin olması lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
hepsinin agzına tükiriyim ben
Onlar kendelerini uçuracak erkek arıyor ama uzun boylu erkekler yürürken onları görmüyor bile buda ulaşılmazlık bence kadın kendini kısa göstermicek erkek seçmeli uzun erkekte ferrari herkes binemez tabi :)
02 Yorumla- +1 yıl
boxör nüsün
+1 yılcm lere takılıp gidiyorlar
Bilmiyorlar ki bir erkek için kalp hizası yeterlidir13 Yorumla- +1 yıl
bence çok saçmalıyorlar hem öyled diyorlar ama gene kısa boylu erkeklerle çıkıyorlar
- +1 yıl
biraz ego okşuyorlar bence
- +1 yıl
hay onların egolarına tüküreyim
+1 yılBenim boyum 174 cm, ayakkabı payı 175 cm :P
Yani çok güzel konuştun yüreğime dokundun duygulandım şu an. Hala bir fikrim yok ve aşırı saçma buluyorum ben de.01 Yorumla- +1 yıl
Çağatay Ulusoy' a nasıl kızlardan hoşlanıyorsun denmiş. O da kısa boylu kızlardan demiş. Ee kaç boyunda kızlar yani diye sormuşlar bu sefer.
O da 1.70 diye cevap vermiş. Yani kısa kız algısı da değişik. Adam benden kısa mantığıyla cevaplamış aslında.
+1 yılbaya saçma :D zaten o 185 lik çocuk ki ben 185 im 1.70 in altı kurtarmaz bence
04 Yorumla- +1 yıl
bencede yani senin 160 ile çıkman çok komik duruyor ha hoşlanırsn o ayrı mesele ama bu 160 boyunda bir kız var sınıfımızda neymiş efendim 180'in altında kimseyle çıkmam yürü git yer cücesi
- +1 yıl
ahah :) boy kompleksi var onlarda
- +1 yıl
evt :)
- +1 yıl
tamam dalga geçmiyorum ama kendi fiziksel durumuna göre belirler onu herkes bir shaq değil
+1 yılNe hikmetse sitede ki kızların boyları hep uzun, hepsi manken gibi. Yorumlara baktım da kısa kız bir kaç tane. Gerisi hep 170 üzeri. Madem herkes uzun, bu kısa kızlar nereden geliyor?
12 Yorumla- +1 yıl
biz uzunlar olarak toplandık ve buraya geldik
- +1 yıl
Sallıyorsunuz gibi geliyor. Burada ki erkeklerin çoğu gibi. Erkeklerde penis boyunu sorunca cevaplar hep 21 cm üzeri oluyor ama ne hikmetse 13 cm ortalaması var. Farklı bir kişiliğe bürünenler de ki amaç ne çözemedim.
+1 yılErkek ile bayan arasındaki boy farkı çok fazla olmamalı çok komik duruyor. Ben 167yim isteyeceğim en uzun boy 180 olur. Daha uzununa gerek yok. Görüntü kirliliği yaratmayın ve siz beyler de gidip 20 cm kısasıyla çıkmayın.
12 Yorumla- +1 yıl
bencede tatlım herkes senin gibi düşünse sıkıntı yaşamıcak kimse ha seviyorsa bişi diyemem ama kriter belirlerken en fazla 10-12 cm olmalı
- +1 yıl
Sevmesinler banane :)
Ben de yıllardır çözemiyorum. saçma, çok saçma, acayip saçma
03 Yorumla- +1 yıl
yıllardır mı var bu durum ya çok saçma bu kızlar yni bu kafadaki kızlar
- +1 yıl
boşverin ya saçma o kızlar ztn
Ya Ergen ve Kezban kafası başka hiçbirşey demiyrm hoşlandıktan sora bence bu boy konusuna ne erkek ne de kız çok fazla takmamalı
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle kesinlikle katılıyorm sana ben saçma hepsi
+1 yılçok saçma. kendilerini justin timberlake gibi insanlarla hayal edip güzelim delikanlıları harcıyorlar yazık vallahi. büyüdüğünde o seçici güzelliğide kalmayacak evde kalıp gidecek
01 Yorumla- +1 yıl
Justin Tİmburlake sanki onları çok takıyor gidip hep 175 boyundaki kadınlarla çıkıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy değil mi? Ve o uzun boylular da gidip onlarla çıkıyorlar sinir oluyorum. 😒😒
211 Yorumla- +1 yıl
aynen tatlım ya o yer cüceleri elimzden alıyor dalyan gibi delikanlıları
Cevap sahibi+1 yılO kadar da hakaret etme dalyan dediklerinin de suçu bize bakmıyorlar 1.78 boyumla yapayalnııızzzz ölecem 😢😢😔😈😈
- +1 yıl
canm sende 190 isteme yani 179 ve üzeri iste yani senden 1 cm uzun olsn yeter de
Cevap sahibi+1 yılInan 179 da yok hahahah :D
- +1 yıl
way nası yok ya dolu var
Cevap sahibi+1 yılİşte onlar tıfılgillere bakıyorlar :((
- +1 yıl
benm abim 180 o 170-178 lerle çıkıyor hep :D
Cevap sahibi+1 yılIstersen yengen olabilirim onu demek istediysen hahaha :D
- +1 yıl
ha yok onu demek istemedm ama yaparm sana istiyorsan ama dikkat et bu brz öküz benm abim sen aşkım çıkalım dersin bu arkadaşlarıyla halı saha maçına gider :D
Cevap sahibi+1 yılAman aman :D hahahh
- +1 yıl
Yani seni kızlarla deilde arkadaşlarıyla aldatıyor öyle bir tip :D
bende 1.65 im ama ben öyle 90larda felan istemem yani boynum tutulur bakarken :D 70 lerde olması iyi en son 80 o da belkiii
00 Yorumla
+1 yılBoyu Değil Kalitesi Önemli Olması Gerekir.. Sırıktada Boy Var Ama Nereye Koydun Orda Buldun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sana bir soru?
Ben 198 im? Aşşağısı olmaz dedigin sınır nedir benim icin?02 Yorumla- +1 yıl
190 malesef :/
- +1 yıl
Himm senin limit daha yuksekmis,
Ben en az 185 diye hesaplamistim yopuklu ya da platformla falan 195 falan olur, çookta şık olur diye dusunuyorum :))
+1 yılg*otu yere yakından korkacaksın diye boşa demiyolar isteler onlar isterler :D
00 Yorumla1.30 olsun benim olsun abi. Seviyorsam cüce de olsa severim..
25 Yorumla- +1 yıl
süpersin bacm
- +1 yıl
erkek olsaydm sana evlenme teklifi ederdm o derece yani :D
- +1 yıl
evet canm ama bizdede hata var biz gidiyorz aklı fikri sekste olanları buluyorz gerçekten sevenleri dei
160-190 saçma ama benim boyum 168 mesela ben 180 isterim erkek dediğinde biraz uzun olucak canım
013 Yorumla- +1 yıl
168 ile 180 normal yani olabilr ama 160 ile 190 çok kötü be bacım mesela ben kendimden en fazla 11-12 cm uzun isterim yani sevgilm 175-185 olsn
- +1 yıl
bencede ztn 185 üzeri bence çok uzun yani ben hoş bulmyrm ama yani 190 adama tutulrm o ayrı mesele :D
- +1 yıl
e o zmn ne diyilm inşş blrz 180 :D
- +1 yıl
o nası bir amindir önce bir adam olsn boy devedede var :D
- +1 yıl
yoo tatlım 175'lerde çok karizmatik oluyor benm eski sevgilm 176'ydı mesela brz kaslıydı ççok sexydi ve birçok uzun boyluya tercih ederm
Dengeyi yakalayacaksın. Onların ki saçmalıktan başka bir şey değil.
01 Yorumla- +1 yıl
evet katılyrm
Tanıdığım en uzun kız 165 boyunda o 190 istiyor :D
67 Yorumla- +1 yıl
haha sende deseydn yine 170 göbekli adamla evlenecen çok heveslenme bu arada yorumlrına bakıyorm niye seni ya çok eksiliyorlar ya da çok artı veriyorlar anlamadm ben
- +1 yıl
ya gerçegi söyle ya dalga geçmene gerek yok sadece merak ettm
- +1 yıl
hadi ya iymiş ama kızlar özellikle eksiliyor seni evlendin diye mi böyle yapıyorlar
- +1 yıl
Kıskanç karılara bak yakışıklısın diye çekemiyorlar :D O Sarışın güzel bayan mı eşin
Herkesin kendi zevki sanane ki bundan sen boyuna gore seversin baskalari kendinden uzun sever
40 Yorumla
+1 yılben boyum yüzünden 10 defa reddedildim kısa erkekler benim gözümde adam değildir dediler senin gibi bir boduru napiyim dediler kendiler 1.55'ti ya
00 Yorumla187'yim ve 170 ten asagisina bakmam.. 155'liklere selam olsun :D
219 Yorumla- +1 yıl
adamsn be :)
- +1 yıl
eyw Kenan'ım Burak Özçivit'im :D
- +1 yıl
eyw knk :)
- +1 yıl
@cerentrmn kızma adama ne yapsın. Adamın boyu 187 benim gibi 182 mi :)))
- +1 yıl
ya akcora boşver bu kısayı konuştuguna degmez
- +1 yıl
@cerentrmn güzel kardeşm ölme tabi ama 180 üzeride istemeyn ya
Allah beni 160lık kızlarla çıkmak için yaratmış :D boyum 193 ama çıktığım en uzun kız 164 :D
12 Yorumla- +1 yıl
salak şey nası çıkıyon onlarla eic'taki arkadaşın dedigii gibi oluyordur senin durum :D
+1 yılbence kızın boyu erkekten uzun olması lazım şahsen ben öyle istiyorum :D
09 Yorumla- +1 yıl
evet ben sana hak veriyrm kesinlikle A:SDA:DA: :D :D
- +1 yıl
benden boyun uzun belki aradığım kişi sen olabilirsin :D :D :D
- +1 yıl
yok canm en azından 1-2 cm benden uzun olsun :D
- +1 yıl
belki tipsiz olabilirim :D ama çok duygusal ve sevdiğine sadık kalan biriyim :D yengeç burcunun özelliği bilirsin belki :P
- +1 yıl
170 bende aynıyız hemen hemen :D
- +1 yıl
ben duygusal istemiyrm sert vahşi istiyrm
- +1 yıl
zaten sertim ve vahşiyim madem öyle gizlemeye gerek yok :D
- +1 yıl
üff istemiyrm slk :D
- +1 yıl
dünyam başıma yıkıldı :D
Aynen ya ben 1.74üm 1.80 yeter diğerlerini anlayamıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Walla ya bende enin kafadayım 180 olsun yeter yani napcaz öyle bizden çok çok uzun erkeklere bakışırken tam karşıma bakmak istiyrm ben yukarıya dogru değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenden veya uzun olması beni endişelendirmez, boy kompleksim yok.
11 Yorumla- +1 yıl
seninle aynı boyda olsun en azından senden uzun kötü durur bence
arkadaşım evin etrafına çit mi çakıyorsun da boyları eşit istiyorsun?
istediği boya birini ister ne olacak ki?00 Yorumla
+1 yılBide bize sorsunlar bakalim biz istiyor muyuz onları
04 Yorumla- +1 yıl
walla genç sen istemiyor olabilrsn ama sırf kız bulamıyor diye bir sürü uzun boylu çıkıyor onlarla
- +1 yıl
1.96 olarak istemiyorum, diğerleride istememeli. Kısa boylu kızla çıkılır, evet. Ama ego olan 1.80 altı istemem diyenin... :)
- +1 yıl
aaa senin boyunda çok uzunmuş 177-178 üzeri bul sen :D
- +1 yıl
Tamam oyle yaparım :)
163 kızla çıktım abisi gibi duruyorum yanında: D (boy 187)
017 Yorumla- +1 yıl
ahahaha şapşık sende çıkmasaydın
- +1 yıl
okullar yeni başlamadı m ıya :D
- +1 yıl
ha anladm artık piyasaya atıl bul 175 kız kendine :)
- +1 yıl
k. b tatlım ben mavi gözlüyüm ama sarışn deilm :D
- +1 yıl
mavi göz beyaz ten siyah saç sana uyar mı A:SDASD:
- +1 yıl
bir resim at :D
https://i.hizliresim.com/XY3Nz3.jpg bu 3 ay önceki halim
https://i.hizliresim.com/MlB2R6.png https://i.hizliresim.com/LoRNGJ.jpg 2. resim spor yapmadan önce 1. yi geçen gün caps için çektim - +1 yıl
şaka yapıoyrm yakışıklı ya sen kendine okuldan bir kız bul :)
- +1 yıl
yok çirknm brz :D
- +1 yıl
65 kilyrm
Kendileri Tavşanlı linyitspor istedikleri barcelona. İşte bunlar hep dötlerini kaldiran biz erkekler yüzünden..
03 Yorumla- +1 yıl
walla süper dedin sarışın hep süzün yüzünüzden sen Barcelona'sın niye gidip Tavşansporla maç yapıyorsun git Real Madrid ile maç yap
- +1 yıl
var nası yok ama siz kolay olsun maç banko bizim olsun diye gidip kötü takımlarla oynuyorsnz birz riske girin zorlu takımlarlada maç yapın ki dünya sizi tanısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyum 1.56 istemediğim halde 1.90lık erkekler peşimde biz ne yapalım?
110 Yorumla- +1 yıl
sizde çıkmayın
Cevap sahibi+1 yılçıktığım yok zaten en azından egolu uzun boylu kızlarla çıkacaklarını sanmıyorum hem biz sempatiğiz kısa boylu olarak fiziğimizde çok iyi yaşlanma derdimiz yok sen 30 yaşına gelde göriyim canım
- +1 yıl
merak etme canm gayet bakımlıyım hiçte yaşlancagıımı sanmıyorm
- +1 yıl
Haha sizin mi fiziğiniz iyi :D topukluya muhtaçsınız siz be :D her elbiseyi taşıyamazsınız. Ayrıca şu zamana kadar herkes yaşımdan küçük durduğumu söyledi ;D
- +1 yıl
Ve şunu da ekliyim ellerim ayaklarım. küçük 37 numara kürek veya palet diyemezsin :D
Cevap sahibi+1 yıl@Papatyakalbi kıskanç insanlarla muhattap olmak istemiyorum ayrıca siz hiç topuklu ayakkabı giyemezsiniz yakışmaz erkek gibisiniz iğrenç o ne öyle göz var nizam var erkekler minyon kızları tercih ediyor Allah boy vermiş bunlara akıl vermemiş egolu manyaklar naş
- +1 yıl
@Papatyakalbi salla canm ya bunlar kısa boyluların bahaneleri işte kıskanç hepsi
Cevap sahibi+1 yılhehe tamam
- +1 yıl
Benim gibi uzunlar kısa sevmiyor cevaplayan arkadaş yalan söyleme ;)
@Soran @Papatyakalbi - +1 yıl
Sevgilim 190 ise topuklumu giyerim ve ondan kısa dururum 9 cm. ;) sevgilimle özel biyere giderken giyerim zırt pırt giymem sizin gibi ihtiyacım yok çünkü :D
Sevditen sonra uzunu kisasi mi olur boyle genelleme yapan insanlara gicigım yok uzun kasli olsun bu ne abi ya
112 Yorumla- +1 yıl
evet ya uzun ve adonis meraklısı kaşarlar
- +1 yıl
evette kısalarla daha rahat yapılır lafı geçiyor bazen erkeklerden duyuyorm
- +1 yıl
Aman canm daha iyi onlarla işini görüp atarlar bizede gerçekten delikanlı olanlar kalır :D
- +1 yıl
helal güzelim sana senin boyun kaçtı
- +1 yıl
umarım bulrsn 180-181 felan delikanlı yakışıklı biri ):
- +1 yıl
benm abim var yapıyım mı sana 180 boyu var yakışıklıda aldatırsa seni gebertirim onu :D
Ben 183 um ama bugune kadar hayir diyen olmadi cok sukur. Ne kisasi ne uzunu.. hangi cilgin bana hayır diyecekmis sasarim
02 Yorumla- +1 yıl
ahaha seni egoist tatlı şey :D
+1 yılBöyle diyen kızlar genelde hayatında sevgilisi olmamış sap sap barzo takılan kızlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen da 160 im ve sevgilim 190 tatlm istedim ve aldim sanada sunu soyluyorum bu ikimiz arasindaki olay bosuna yorma su guzel ceneni:)
38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyy kiyamam nasilda kiskandi ne diyeyim bilemedim simdi ama ben senkn kadar kiskanc degilimALLAH sanada Nasip etsin :)
- +1 yıl
yok canm 182 yetiyor bana ;)
Cevap sahibi+1 yılOda iyi onu nasip etsin
- +1 yıl
yok var zaten gerek yok o yetiyor bana
Cevap sahibi+1 yılAy ne kadar iyiyim ya duam hemen kabul gormus senin icin baska bir dua ediyim Allah sizi mutlu mesut etsin bu arada hayirli olsun:)
Cevap sahibi+1 yıl@alonkid ben severken sizler gibi boyuna posuna bakmiyorum bu ego meselesi değil
160 boyunda kızla 190 erkek ne bilim maça çıksalar ak ciğere kadar yolu var :=
02 Yorumla- +1 yıl
. çsadçasd
Isteyen istedigini ister bende 180 ustu istemezdim bizi baglamaz
11 Yorumla- +1 yıl
banane istesinler
+1 yılegoları olanlarıda var çocukları uzun olsun düşünceleri olanlar da
01 Yorumla- +1 yıl
gitsinler basketbola yazdırsınlar süt içirsinler çocuklarına
- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu Diger Kızlar Neden Bu Kadar Boy Takıntısı İçersinde 155-165 boyundaki Kızlar 185 Aşagısı Olmaz Diyor Bu Nasıl Bir Egodur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler