Neden 160-165 boyundaki Kızlar hep 185-190 Arası Erkeklerle Çıkmak İstiyorlar? Boyum 185 Etrafımda hep bendn 15-20 cm kısa kızlar asılıyor gidin boyunuza göre erkeklere asılın. Nedir bu kız boylu kızlardaki Uzun merakı?
Cevabın nedir?
zaten bı uzun boylu erkekle kısa boylu kızı bı arada görüyosan kızlara gidin boyunuza göre erkeklerle çıkın bılmem ne dıyemezsın çünkü zaten erkekte kısa boylu kızı beğenmiştir zaten beğenmeyen uzun boylu kızla çıkıyo anlatabıldım inş. birde demişsinki çok mal duruyo ben ıstemıyorum sen ıstemezsen zorla kısa boyluyla çık dıyen yok git uzun boyluyla çık uzun boylu erkeklerın bazıları ki çoğu kısa boylu yanı 60-70 arası sever onlarda kısa boylularla çıksın tercıh meselesi. alan memnun veren memnun herkes sevgılısıyle yanındakıyle mutluysa senın beğenıp beğenmemen pek bişey değiştirmez sen çook ıstıyosan eğer gidersin uzun boylu kızla çıkarsın.
526 Yorumla
Soran+1 yılyaw gidin ne halt yiyiorsanız yiyin bana bulaşmayında yer cüceleri
Soran+1 yılannem 1.70 bebegim babamda 182 gayet uygunlar sizin gibi 160 olu 190'la evlenmiyor ya da çıkmıyorlar
- +1 yıl
zaten ben oyle bırıyle çıkıyorum demedım ben sana boyumuda söylemedım benım boyum 165 türkiye standartlarına göre uygun zaten ben 90 erkekle çıkmam beğenmem yanı ıtıcı gelıyo fakat bazı kızlar çekıcı bulur aynı şekılde bazı uzun boylu erkeklerde kısa boylu kızları çekıcı bulur dediğim gibi tercıh meselesı keyfıne göre takıl git uzun boylu bı kızla sevgılı ol bu sana başkalarını eleştirme hakkın vermez
Soran+1 yılla kızım öyle herşeyi uızun yazma okuyasım yok
Soran+1 yılzaten çıkıyorum 173 boyunda bir kızla :D
Soran+1 yılya etsinler ya ama bana bulaşmasınlar diyorm niye bu kadar çok uzatıyon
Soran+1 yılbenm arkadaşım var 175 boyu var 165 boyunda kıza teklif etti kız ben uzun boylulardan hoşlanıyorum ya artistlik etti ve çocugun gururunu kırdı şimdi o kızlar kısa boylu erkekleri küçümsüyor bişe demiyonz ama ben küçümsemiyorum sadece boyuma yakın kız istriyrm dedgm için kötü olyrm
Soran+1 yılee öyle g. te böyle yar. k :D
Soran+1 yılney :D
Soran+1 yılseni eziq kısa boylu ama 185 seven kız :D
Soran+1 yıletrafımdaki en popüler erkegim :D
Soran+1 yıletrafımdaki kızlar hepsi zengin bebeler
Soran+1 yıls. kyiroum ztn cogunu :D
Soran+1 yılen sonda bu kısa erkekler s. kecek beni heppsi kıskanıyor beni :D sanki benm suçum onlar geliyor :D bide bu kısalar mal ya ciddi düşünoylar bu hatunlarla ama bunlar ne haltlar yiyior bilmiyorlar ki :D
En İyi Cevaplar
Ben de bunu erkekler için düşünüyordum. Benim boyum 1.62. Benimle çıkmak isteyenlerin boyu 1.78-1.90 arasında insanlardı hep. Asıldığım biri olmadı özellikle :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl178-180 yine idare ederde onun üzeri abazalar artık kız bulamıyor kızlarıın uzun boy zaafından yararlanıp teklif ediyorlar
- +1 yıl
Sieben insanlık da sana karşı ama idare ediyoruz işte
+1 yılbide eşitlik isterler nasıl eşitlik bu şimdi kıvırırlar ne alakası var bunla diye işlerine gelince herşey alakalıdır eşitlikle gelmedimi ne alakası var :D siz nasıl hayal ediyorsanız öyle olsun böyle olsun bizde yeri gelince öyle hayal ediyoruz hep ego meselesi bunlar takılmayın boya bosa okadar :)
37 Yorumla
Soran+1 yıleee öyle g. te böyle yar. k :D
- +1 yıl
hasstirrr :))
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yılbu arada senin boy kaçtı knk
- +1 yıl
hemen kankada olduk ohh :D 1,85
Soran+1 yılknk biz senle aynı f. kirdeyiz aynı boydayız o zmn knk olmamız lazm :D
- +1 yıl
o zaman eyw kanks :DD
İddaa gibi oranlar.
Bir uzun boylu erkek belli bir süreden sonra.160 boyundaki kızı istemez. Çünkü öpemez öpmesi için paso eğilmesi gerek buda sinir bozucu.
Bende 180'im biriyle çıktım 160 tı kızı öpemiyorsun sarıldığında kardeşine sarılırmış gibi oluyor. En iyisi dengi dengine boy01 Yorumla
Soran+1 yılevet kardeş en fazla 15 cm olsun ki ben 10 cm en güzeli diyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
20Cevap
+1 yılUzun boylu erkekler sempatik oluyo da sende cok uzunmussun :) kizdan kisa bir erkek pek hos gözükmuuodur ondan
18 Yorumla
Soran+1 yılgayet iyi bir boyum var 185'i türkiye'deki kızlarn %80'i ister bendedede istenmiyecek bir tip yok ztn kjahretsin cok sexym
- +1 yıl
Birazde kendini begenmis :D
Soran+1 yılbrz mı çok mütevazisin :D
- +1 yıl
Birimizim öyle olmaai gerrk :D
Soran+1 yılo zmn çıkıyormuyuz ne zmn buluşuyoz ne zmn sevişcez?
- +1 yıl
Yazik ya :D cok mu kizsiz kaldn :D
Soran+1 yılyok la elim degimişken senide s. kym dedm :D
- +1 yıl
Ay cok saol bende bunu bekliyorm ya :D manyak ya. d abazalik basina vurmuş yapcak bisi yok. Hado sen elindekilerr devam cnms bye
Her kes kendinde olmayanı merak eder.
Siyah beyazı, rengli rengsizi, uzun kısayı, kısa uzunu, yaşlı genci, gencler yaşlıyı, esmer sarışını, sarışın esmeri ve s. uzasan gider bu liste02 Yorumla
Soran+1 yılişte bunlar hep seks
Bende anlamıyorum bunu pek. Kısa kız ve uzun erkek yanyana komik gözüküyor. Bazen aralarında o kadar fark oluyor ki. Boylarına uygun erkek daha iyi olur bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılhakkaten bende onu diyorum yani kızın havalara bak 165 boyunda ama benm tercih ettigim erkek 190 olmalı duydum bunu ben bir güldüm :D
Soran+1 yılboş kızlar :D
+1 yılyahu şu genellemeleri bırakın artık bende 1,60 ım hiç de öyle 1,80 olucak mutlaka diye takıntılarım yoktur
04 Yorumla- +1 yıl
ya bazılarının var ama.)) kız boyu ne ki 1.95 diyor kabul etmiyor seni. DDDD
Soran+1 yılseni kastetmiyorum üzerine alınanlar atarını yaPıyor hatta laf sokmaya çalışıyor hatta küfür ediyor zilliler :D
- +1 yıl
ben o kızlardan değilim :) kalbi kocaman mı uzunmu büyük müü ona bakarım ;)
Soran+1 yıladamsn
+1 yılben 1 63 üm böyle bir isteğim tavım olmadı ve beni bulanlar 85 civrı genelde ben sorun etsem bile karşımdaki etmiyo ve genelde uzunlar minyon tiplere bakarlar gerçi ben öyle minyon çocuksu bir tip değilim :D
08 Yorumla
Soran+1 yılonlar mal
- +1 yıl
sende beni görsen öyle düşünürdün ;) öyle yargılama
Soran+1 yılo kadar sexysin yani
- +1 yıl
o kadar kelime mi :D
Soran+1 yılbenm olay seks başka düşünmüyorum aşk sevmiyorm :D
- +1 yıl
:D kim aşk düşünüyo ki zaten
Soran+1 yılseni hınzır sende seks seviyon benm gibi
- +1 yıl
ups sana bu kadar cevap yeter
+1 yılbence 1.70 ve üstü kızlar için o kadar uzun erkek iyi diğerleri kendi boylarına yakın bulmalı çünkü itici gözüküyor diğer türlü
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen bencede
- +1 yıl
uzun kızlara uzun erkek iyi ama kısalar kendi boyunda olmalı
Soran+1 yıltamam
+1 yıloff evet ya bırakın ulen onlar bizim hahah :D 1 80 biri olarak uzun erkeklerin bizim olduğunu düşünüyorum :PP :D
03 Yorumla
Soran+1 yılyok bacım sende fazlasın k. b sana 195 lazm :D bana 170-175 seviyrm :D
- +1 yıl
hahaha valla ben buldum bulacağımı zaten ama 195 değil..185 kendisi bana yetiyor kendisi problem yok :DD
Soran+1 yılmutlulklar o zmn
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sacma bir sorudur arkadas ya. Kac kizda gordun boyle bir sorunu? Ya da erkek sorun ediyor mu skr bakalim sorun etse neden kisa bir kizla ciksin. Ordan burdan duydugunuz ozenti laflarla gelip burada soru sormayin ,)
12 Yorumla
Soran+1 yılla g. zekalı gidin onlara asılın o zmn ben istemiyorum senin gibi kısaları salak mısın nesin o tipler abaza yokluktan sizle çıkıyor diye bendemi çıkayım
Cevap sahibi+1 yılSakin şampiyon.
Çünkü erkekler çıtı pıtı narin kızları sever ve genelde onlar bu kızların peşinden koşar. Demek ki sen istisnasın
03 Yorumla
Soran+1 yılben böyle dolgun gögüs dolgun kalça ve uzun boy seviyorm
Soran+1 yılolsun :D
+1 yılHiçte öyle değil yani ben hatta 160cm daha kısayım ama uzunlara öyle bişi yapmam yani tercih meselesi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılwalla üzerine alınana yazdım ben
+1 yılDaha cekici geliyor evet cunku erkek kisaboylu oldumu cok erkeksi gelmiyor mesela bana
05 Yorumla
Soran+1 yılsizde kısasınız hiç çekici gelmiyorsunz bana
- +1 yıl
Uzun boylu erkekler genelde kisa boylu minyon kizlardan hoslanirlar
Soran+1 yılonlar yokluk içinde olan abazalar :D
- +1 yıl
Hic alakasi yok yanlis tespit
Soran+1 yılee öyle g. te böyle yar. ak
+1 yıltopuklu giyiyorum falan yanımdaki erkek uzun olsun isterim ben seviyorum ya daha çok hoşuma gidiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılwalla ben sevmiyorum ben genelde 170-175 arası seviyorum boy dedigin 10 cm fark olur erkekle kızın arasında 20 cm çok fazla
- +1 yıl
ben zaten 1.70 mişim ve sorunu tam okumadan cevapladım yanlış anladın sanırım sende :) ben kısa erkeklerele çıkmıyorum demek istedim
Soran+1 yıltamam :D
onemli olan gonullerin bir olmasi degil mi kardeşim bak emre Altuğ a cagla Şikel topuklu giyince adam yaninda hobit gibi duruyo sikayet ediyomu
02 Yorumla
Soran+1 yıldöl israfı onlar
+1 yılArkadaslar niye oyle diyosunuz ben 1.55im sevgilim 1.80-85 hic sorun etmiyoruz daha cok hosuna gidiyo onun minyon olmam :D
08 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D la bırak
- +1 yıl
Evet arkadasim yaninda kucucuk bir kiz iste sarilmasi kucaklamasi kolay daha ne istiyosun :D
Soran+1 yıltercih meselesi bana bulaşmasınlarda :D
- +1 yıl
Ayrica topukluyla her turlu halledilebilir bir sey bence bu kadar buyuk konusma
Soran+1 yılyok benm sevgilim sporcu benm gibi topuklu giymiyor pek
- +1 yıl
Sevgilinin boyu kac
Soran+1 yıl173
- +1 yıl
Tamam iste sevgilinin boyu uzunsa sana gore salla
Benden aldım sevgilime verdim boyumu falan mi demek istiolar acaba. d yoksa benim boyum olmasada sevgilimin mi var demek istio acep. d
01 Yorumla
Soran+1 yılyok knk herşeyin uzununu seviyorlar :D
+1 yılTürk kızı bu.. Hepsi boşta işte, sonrada sevgilim yok.. Yalnızım, derler, burdan bir bayanla konuştum o şey demişti haddimizi bilmiyoruz kendimi dev aynasında görüyoruz demişti.. Ve çok haklıydı
01 Yorumla
Soran+1 yılhesi uzunlara veriyor knk ben şahıdım :D
+1 yılhe yaa bende 180 e yakınım kısacık erkekler beğeniyor beni ama ben begnmiyrm
01 Yorumla
Soran+1 yılben seni beğenirm koçum sıkıntı etme :D
Normal bir şey. Sarılınca daha hoş ve şirin hissediliyor ondan herhalde ^_^
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç hoş durmuyor bence çok mal duruyor ben istemyim :D
Soran+1 yılne saçma sapan romantikliklerinz var :D
Şuana kadar 1 tane benim boyumda olan kız aşık oldu bana diğerleri hep 20 30 cm küçük :D
03 Yorumla
Soran+1 yılam. na koduklarm bir s. ktirsinler :D
Soran+1 yılbirgün sinirlenirsem bu kısalar hePPsini s. kecem atacm :D
boy 1.88 1.50 boyu olan kız gelse kabul etcem okadar boştayım :S:S:S:S
01 Yorumla
Soran+1 yılişte senin gibi abazalar hep g. tlerini kaldıryor bunlarn
Kafalarında şöyle bir algı var 1.85 den kısa erkekler çirkindir gibi. Ne yazık ki
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
Soran+1 yılaynen çok var öyle senin gibi arkadaşm
+1 yılfızıgı duzgun olsun brazda seksi olsun skıntı degıl bunlar yanı
00 YorumlaDürüstçe bir cevap vericem :) Uzunlarla seks daha ateşli oluyo :)
06 Yorumla
Soran+1 yılbak o konuda haklısın sırf akıllansınlar diye 2 tane kısa boylu kızla seks yatm gene akıllanmadılar gene uzun istiyorlar artık nasıl bir tat verdiysem onlara :D
Soran+1 yılsenin boy kaç la
Soran+1 yılseninlede iyi sevişilir aslında :D
Soran+1 yılbak çok iyi sevşirim kaçırma derm :D
+1 yılhelal be :D kısalara baksınlar dımı evet evet :D :d
012 Yorumla
Soran+1 yılne diyon la ne kısası uzun boylu seviyorum ben hem sana mesaj attım yüz vermedin o kadarda güzelde deilsin kendini beğenmiş
- +1 yıl
ya bence sen kıt oldugundan cevap atmamışım. dıyorum kı uzun kızlar baksın kısa kızlar kısa erkeklere baksın kapiş? bıde agzını topla sana yuz vermek zorunda mıyım alala
- +1 yıl
sen bı uslubunu duzelt önce sonra muhattabım olursun özelde hadı canım benım
Soran+1 yılhadi kaybol sen elizabeth yapmaya devam et çünkü uzun bir süre daha erkeksiz kalcan
- +1 yıl
erkek erkek dıye gebermıyorum çok şükür
Soran+1 yılhe hep öyle dersinz sora cinsel soruları gizli yapıpp ya bu aralar canım cok cekiyor fazla elizabeth yaıorm nasıl azaltabilrm diye soru sorarsınz
- +1 yıl
sana nıye cevap vermedıgımı daha net anladım.
Soran+1 yılbende niye kimsenin seni s. kmedigini daha iyi anladm
- +1 yıl
ya ne karaktersizsin sen ya. hayır ne alaka? benım erkek arkadaşım senı ne ılgılendırır? sana cevap vermedım dıye aptal aptal konuşmayı kes. şu cumlelerıne bakıyorum da muhattabım olcak insan değilsin
Soran+1 yılo zmn niye ceva yazıyon aşagılık sürt. k ben sana birini sordum bunu tanıyor musun diye ne yappam senin maymun suratına versen s. kmem o derece t. ppsizsin...
- +1 yıl
hahahahahahahahaahhaahhahahahahahahahah
Soran+1 yılyazık sana aynaya iyice bak ama iyice içten bir dille cevap ver kendine güzel miyim deyil miyim de
+1 yılYine genelleme bıktık artık be. Kim demiş öyle olduğunu? Herkes aynı mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılablam bak üzerine alınanlar atarını yaıyor bana onlara diyom ben :D
- +1 yıl
:D:D
Soran+1 yılşu an beni görseler dövecekler o derece yani D:
Pardon da herkesin kendi tercihi kimse kimsenin seçimini sorgulayamaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılartık bunaldım hoşlanmıyorum kısa kızlardan
+1 yıl1·65 im 1·75 civari begeniyorum on cm fark ideal bence
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle bu beyinsizlerde senin gibi düşünse keşke
+1 yılAhaha aynen yap benden 20 cm kısa kız senden hoşlandım diyor çok büyuk hayaller kuruyorlar
09 Yorumla
Soran+1 yılhani bro anlamadım dertleri ne bir sürü 175 felan yakışıklı çocuk var uygun işte size ne ugraşıyonuz bizle :D
- +1 yıl
Benim boyum 178 ya da 179 daha uzuyor ben mesela en az 170ten hoşlanıyorum ahaha
Soran+1 yılbro senin işin zor 170 ler 190 istiyor :D
- +1 yıl
Yok ya genelde 170ler bana sıcak bakıyor :)
Soran+1 yıltatlı çocuksun ondandr :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim :)
Soran+1 yılçok s. kyin mu karı kız
- +1 yıl
Ahahaha :) istersem
Soran+1 yılaferin kısaları s. k akıllansınlar bende 2 tane s. ktm akıllansınlar diye ama yok gene istiyorlar uzun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun erkeklerin ilgisini minyon kızlar çekermiş gazetede okumuştum
03 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bişi :D
Cevap sahibi+1 yılistisnalar kaideyi bozmuyor yabancı ünlülerden bile bir sürü örneği var uzun dediysem şöyle 190 ve üstü falan
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoya gore aşk yasamak...
Git kendine 1.80 kiz bul o zaman ve sus. Egonu tatmin etme buralarda05 Yorumla
Soran+1 yıl180 istedigim yok sevgilim ztn 173 siz kısasınız diye sizle çıkmak zorunda deiliz
Cevap sahibi+1 yıl1.65 im ben sorun yok topukluyla da gayet uzuyorum. Ayrica bu isler boya degil tipe bakar
Soran+1 yıltiin ne kadar iyi olursa olsn ben 165 boyunda kız tercih etmem
Cevap sahibi+1 yılEtme zaten senin gibi sevgilisi olan a yazik
Soran+1 yılbenle sevgili olan hiç bir kız öyle düşünmedi ama :D
Çünkü yüksek tırmanışlar büyük haz verir onlar içini her türlü kontrolsüzlüğe müsaittirler :)
00 Yorumlasanane * sanamı sorcak millet birine asılırken amık
06 Yorumla
Soran+1 yılsus k. ppek
Soran+1 yılsendede şerefsizlik var abaza
Soran+1 yılula yarrm o kadar yakısıklıyım ki bu kısa kızlar asılmasın diye gizledm
+1 yılOrtalamayı 170-175 çekmek için açığı kapatıyolar :)
05 Yorumla
Soran+1 yıls. kerm onları rahat bıraksınlar beni :D
- +1 yıl
Valla zaman kötü, kolla dötü bilader ozaman:)
Soran+1 yılaynen bu devirde kız s. kyiro erkegi :D
- +1 yıl
Ooo sen ne diyosun. Gecen sevgilisi, bizim arkadaşı azarliyo, gece 1 de ne isin var sokaklarda diye. Utanmasa nüfusuna alıp başına da bekçi koyacak:)
Soran+1 yılbenmki öyle dese s. kerm gerçi demesede s. kyirm ama neyse :D
+1 yılboyum 1,74 benim 1,80-1,85 olsun yeter onlar abartıyor :))
018 Yorumla
Soran+1 yılaynen walla süper bir düşünce kesinlikle sana katılıyorum bende mesela 174 bana çok uygun diyorum kızlar sinirleniyor kızıyor bana
- +1 yıl
olabilir
Soran+1 yılozmn çıkıyor muyuz? :D
- +1 yıl
ahahaha :))
Soran+1 yılne gülüyon olum nerde buluşuyorz :D :D
- +1 yıl
çok istiyosan özele gel konuşalım
Soran+1 yılO gözler seninse olabilir :D
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılözele gelcektm sevgilim aklıma geldi boşver keser beni :D
- +1 yıl
oha sevgilin varsa neden öyle diyosun gerizekalı beyin :))
Soran+1 yılne bilim la sen daha tatlısın ondan daha güzel gözlern var :D
- +1 yıl
git abi git manyak mısın nesin :)
Soran+1 yılolum bak sPorcusunda bende Body yaıyorm :D
- +1 yıl
allah allah :) bende krav maga yapıyorum
Soran+1 yılbaba bu İsrail p. çlerin yaptıgı sPor değil mi o kadr dövüş sporu var heppsinden onu mu yapıyon bu arada sende İstanbul'dasn beenm gibi galiba çünkü krav maga sadece İstanbul ve ankarada var
- +1 yıl
hayır türkiyede değilim ben
Soran+1 yılla yürü git bende uraşıyom bide kaybol ztn s. ki atacaktm
- +1 yıl
ya hehe deli misin nesin arkadaş
+1 yılBoy istenilen standartin altinda anlaşılan
Isyan bu yüzden. D04 Yorumla
Soran+1 yılla salak azcık içerigi okuyon 185 dedim ya boyum
- +1 yıl
Mr. Akıl küpü istemiyorsan yüz vermezsin
Bunu neden soruyorsun git deki sizin gibi yer almasina mi bakacam de Allah Allah
Soran+1 yılsende haklısın :D
- +1 yıl
Her zaman olduğum gibi bazen doğrular batıyor
Bana saçma geliyor 165boyundaki bir kız en fazla 175boyundaki bir erkekle çıkmalı
010 Yorumla
Soran+1 yılaynen walla kesinlikle katılıyorum üstteki hatun 155 sevgilisi 180 :D
- +1 yıl
Ayy allah askina ne kadar sacma dusunuyosunuz bir kere insan sevince boya mi bakar boyuna bakip mi seviyoruz birbirimizi boy aska engel degil ne yani ben kisayim diye uzun adamla sevgili mi olamiycam askimizi yasayamayacak miyiz birakin allasen yaa
Soran+1 yılwalla ya :D
Soran+1 yılSizin aşkınızda yalan anasını satıyım kaç kız gördüm boyu yer cücesi aşıgız ondan çıkıyoruz sora 2 ay sora terk ediyor adamı
- +1 yıl
Ne alaka ya :D
- +1 yıl
Kambur falan oldugu yok gayet rahatiz biz :)
- +1 yıl
Valla allah boy vermis ama akil vermemis bazi insanlara ne diyim bacak boyu uzun olsa ne olur beyni bir gram bazi insanlarin :)
Soran+1 yılolsun bacak uzun olsun benm olsun :D
+1 yılöyle bişey bence saçmalık bir düşünce :) sonra boyla dalga geçtin oluyor :)
04 Yorumla
- +1 yıl
kızdaki boy 1.60 1.80 sin beğenmiyor. D :D rüzgar çıksa uçucak haberi yok
Soran+1 yılaynen walla yer cücesi s. kip atacan öylelerini
- +1 yıl
:)) öyle demeyelimde 1.60 olup çocuk 1.80 diye kabul etmeyenlere olabilir :D
+1 yılyo hiç öyle bişi istemedim aksine onlar gelip beni buluyor
00 YorumlaBen anlamıyorum kardeş kızlarda ki bu boy takıntısını kafayı yiyicem
011 Yorumla
Soran+1 yılaynen walla Ruslar mesela 175 boyundalar ama yanlarındaki adamlarda he onlara yakın boydalar
Soran+1 yılbenim arkadaşlardada çok var ondan üzlüyorum onlarada
Soran+1 yılyalnız ben itici deilm sexyim :D
Soran+1 yılyok knk o kadarda ego sevmiyom :D
Soran+1 yılknk bende o yüzden söylüyorum sizi düşünüyorum diyom bak mis gibi 170-180 arası gençlerimiz var boyları size yakın gidin onlara teklif edin diyorumda beni dinleyen kim
haı belki salıncak olarak kullnıcalklar erkekleri kucağına al salla beni falan :)))
00 YorumlaBen 1.73üm bence en fazla 1.85 olmalı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaferin kız diyerleri niye öyle düşünmüyor
boyum 1.70 ve 1.90 sevgilim olsun isterdim :D
010 Yorumla
Soran+1 yıl20 cm çok bence bir kızla erkegin arasında 10-15 cm olmalı
Soran+1 yılben istemem açıkçası en fazla 15 cm olsun
Soran+1 yılyoo gayet sexyler
Soran+1 yılyoo ztn 170-175 arası seviym dedm
Soran+1 yıltamam hadi çıkalım sende kurtul bende :D
+1 yılnerden vardın bu kanıya :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşımdan beri he kısa boylu kızlar asıldı bana burdan vardım ama onlara inat he uzunlarla çıktım :D
- +1 yıl
anladım :)
Ben en fazla 180 sevgilim olsun isterim. Boyum 160
04 Yorumla
Soran+1 yılkoçum benm bu salak kızlarada söyle sana özensinler
Soran+1 yılboşver %90'ı eninde sonunda 175 boyunda bir erkekle evlenecek :D
Maki de onlara hatta messi de shakira de :D
00 Yorumlakendileri küçük ama hayalleri büyük kızlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1.65im sevgilim 1.78
Yok öyle bisey yaniii05 Yorumla
Soran+1 yılablam üzerine alınını söyledm sen en dorusunu yaPıyon
Cevap sahibi+1 yılZaten merak ederim ciplak ayakla nasil opusuyolar diye dfadgahdga
Soran+1 yılerkek b. k Pozisyonuna geçiyor :D
Cevap sahibi+1 yılAhahaha yazık :D
175 mi olsun ne istiyon
01 Yorumla
Soran+1 yıl170 en az
Senin boyun kesin kısa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsoruda 185 boyum var diye belirttim azcık içerigi okuyun atlamayın hemen soruya
kısa kız hem uzunla hemde kısayla çıkabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılwalla benle çıkamaz kısa :D
Soran+1 yılsize mutluluklar dilerim bana bulaşmayında :D
Soran+1 yılaz içerigi okuyun ya 185 yazdım ya
Soran+1 yıl195'i inan kimse tercih etmez...
Cunku uzun erkekler her zaman 1-0 ondedir^-^
10 Yorumla
+1 yılUzun seviyorlarda ondan :D
00 Yorumla
+1 yılBizimde hakkımız uzun bebeyle çıkmak:(
01 Yorumla
Soran+1 yılyok olmaz kısa bebelere o zmn haksızlık olur sizle çıkarsak
Kısa kızlar bacımızdır :P
01 Yorumla
160 lik kız 190 i ne yapacak allah için
03 Yorumla
Soran+1 yılwalla hatunların hePsi bana kızıp küfrediyor öyle dedim diye :D
Soran+1 yılgelde bizim kızlara anlat
ben kısayım ama sevgilim uzun ımajı...
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılNe yani hosumuzs gidiyor olamaz mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılyani gidin boyunuza göre erkekleri seçin gidi 165 erkek seçin demiyorum ama 175 neyinize yetmiyor ben yanımda toPukluyla bile benim boyuma yaklaşamıcak kız istemiyom
- +1 yıl
Terbiyeli olmak isiyorum:) ama... siz erkeklerde hep büyüsün istersiniz ama bir türlü Büyumez minik küçük hep minik kalır. Büyük kuscuklar üzerine alunmadin
Soran+1 yılsaçmaladıgın için bişi anlamadım git birz beynini geliştir ondan sora laf sok. Bu laf sokma merakınıza da bayılıyorum eziqler :D :D
+1 yılboy konusunda komplekslilerde ondan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyar. ak konusunda komleksixli olmasınlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kızlar omzuna geln erkkler istrler
014 Yorumla
Soran+1 yılben istemiyrm
Cevap sahibi+1 yılSen istemeyebilirsin ama isteyenler var
Soran+1 yılO mallar mı boy var beyin yok tiP yok Para yok anca öyleriyle çıkarsınz
Cevap sahibi+1 yılBen genel olarak dedim yoksa bende aramzda 10-15 cm olsun isterim yoksa bende 20-25 cm olmasını istemm hem mal diyip geçme megan foxla kocasnn arasında 20 cm var hem bir adama bak tipsizmi hem yakışıklı hemde karizmatik ya da miley cyrusla liam hemsworth bak onlarn arasinda 26 cm var liam tipsizmi yakışıklı Türk erkklerine bin basar
Soran+1 yılbanane elin gavurlarından
Cevap sahibi+1 yılİşine gelmeyince gavur dersin hem megan fox da 1.63 boyunda sen onuda istemzsn dimi
Soran+1 yılonu bir s. kerm :D
Cevap sahibi+1 yılBence kızlara dalga gecme boyu kısa diye hem kısa boylu kızların fizigi daha güzel oluyo örnek olarak megan fox
Soran+1 yılhePte megan Fox :D
Cevap sahibi+1 yılMegan fox dışında leighton meester britney Spears nina dobrev bunlarda mi çirkin
Soran+1 yılhpsi'ni s. kerm
Cevap sahibi+1 yılOnlatda seni bekliyo ben örnek verdm istemezsin sen ben buarada kısa sanma beni ben 1.82 boyundaym
Soran+1 yıloooo senlede sevişirim boşver onları ben uzun seviyrm
Cevap sahibi+1 yılBen senle sevişmm ama
sarıldığında kalp atışlarını duymak için :)
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden 160-165 boyundaki Kızlar hep 185-190 Arası Erkeklerle Çıkmak İstiyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler