Herkese niyi akşamlar. öncelikle bu mesajı yazarken ki ruh halimin hiç iyi olmadığını belirtmek istiyorum. ben 25 yaşındayım bekarım. bu yaşıma kadar ciddi bir aşk ,ilişkim olmadı. hiç kimseye aşık olamadım.. sevmedim. sevdiğimi sanmışım.. ta ki en son ki ilişkime kadar. o kadar çaresizim ki kendimi ineternet başında buldum bu sayfada. 34 yaşında birine aşık oldum.. 3.5 ay beraberdik. ilk başlarda sevemeyeceğimi sandığım adamı kısa zamanda çok sevdim ve karşılığını da gördüm. bir ay öncesine kadar çok değişmeye başladı. oysa ben her geçen gün onu daha çok seviyor. onu mutlu etmek için daha çok çaba harcıyordum...sırf onu mutlu edebilmek için kendimi üzdüğüm, sustuğum. ağladığım o kadar çok zaman oldu ki. bir gün kavgalı bir gün barışık olduk. ben babasız büyüdüm. karşımdaki erkeği sevince çok sahiplenen biriyim. ona tahmininden çok daha fazla buyuk sevgi verdim... ve buna hep minnettar kaldı ama acı çektirmekten vazgeçmedi... kıskançlıklarına en buyuk sabrı gösterdim. ne dediyse dinledim. o otuzdört yaşında olmasına rağmen ben yaptım hep olgunluk. bu süre zarfında ailesiyle tanıştım,ailemle tanıştı. evlenmek istiyorduk. bütün hayalim , isteğim sadece oydu. 3 ay bıyunca neredeyse her gün kavga ettik, her gün ağlattı beni. yaptığım her şeyden her gecen gün daha fazla lşikayetçi olmaya başladı. guursuzsun dedi bana. ben buna rağmen onunla aramızın iyi olması için ne gerekirse yaptım. o kaçtı ben kovaladım. onca hakaret etti sustum. sırf sevdiğine inandığım için. ama düşüğnüyorum çok seven insan sevdiğini her gün ağlatırmı, böyle canını yakar mı. ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. ölü gibi hissediyorum kendimi nee olurr birileri bana yardım etsinn ne olurr bana yardım edinn :((
Güncellemeler
+1 yıl
o bir yengeç erkeği.. sözde çok duygusal merhametli diyorlar. beni mahvetti.. hep peşinden koşturttu. hep koştum. hep üzüldüm. onu mutlu ettim kendimi hırpaladım. nefes alamıyorum ağlamaktan. harap oldum. ne olur yardım edin bana
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer