AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Tam olarak öyle değilde sonradan sarışın olmadığı sürece problem yok derim? Peki sen :)?
Yani sen hangisi oluyorsun doğal mı sonradan mı:)
Eğer bu tez doğru olsa ortalık bekar sarışın kaynar.
Ne alakalası var? Bırakın şu koca-karı masallarını, nerede gereksiz laf varsa bizde!!!
He cok sacma o zamanda bütün sarışın larda evde kalsin
Bu Sarışın esmer değil aşk gönül meselesi sarışınların daha çok ilgi çektiği de bir gerçek.
Yok o oyle degil erkekler her kiza bakar sonra annesinin begendigi kizi alir.
yok öyle birşey önüne geleni devirme peşindedir denk getirdiğini becerir sonra gider bakire biriyle evlenir
Amaan öyle bir genelleme yok Kim kimle isterse evlenir :)
sarisin kizlari tercih ederim hem simdi hemde ilerde evlilikte ama gonul bu bir esmerede asik olabilir kank
yanlış bir düşünce... sarışın kadınla evli olan erkekte var bu dünyada
annenin sarışın bir düşmanlığımı var geçmişte..
valla ben oldum olası nerdeyse hiç sarışın kızlarla çıkmadım ve her zaman doğal kızı daha çok severim
her güzelin bir kusuru vardır. Bazılarının fiziğinde bazılarının kişiliğinde bazılarında ise ikisi birden :)
sarışın için dünyayı esmer için sarışın yakarım diye bir genelleme var o yüzden doğru gelmiyor bana :D
sen kumral msıın sarışın mı? ona göre dünyayı yakıp yakmama kararı alacam da :DD @gizeems_
@Sametiedi kumral ya ahahaha :D
@gizeems_ olsun :D önemli olan kafanın iyi olması :D
Bence asıl hastalıklı sarışınlar hakkında hastalıklı diye düşünenler. Sarışını kim kaybetmiş biz bulacağız. Pehh
sarısın var sarısın var, kımısı evlenılecekte olabılıyo yanı renkle bıtmez ama esmer guzelı hafıf ıspanyol mesela, bulursam dırek nıkah :D
Insan olsun, ahlaklı olsun... Inan hiç o kadar da esmer, sarışın olsum demem...
esmerler için cadoloz diyorlar ya demekki sonunda ne yapıp edip elde ediyorlar demek :))
Ben valla esmere bakmam sarışına bakar sarışın isterim DD (çakma olmasın)
Sarisin icin dunyayi
Esmer icin sarisini yakarim
Amqq amma abazanim :)
Yanlis hic evde kalmis dogal sarisin gormedim siz gordunuz mu?
ben bir kendimi bilirim :D
Esmere bakip sarisinla cikarim ama kumralla evlenirim bu daha sacma tm sustum
Knk sorun ulkemizde yeterli sayida sarisin bulunmamasi :)
beyaz tenli olupta siyah saçlı siyah gözlü kızlarda güzel mesela ben :D
Atalar bir şey diyorsa doğrudur onlar tecrübe abidesi
Babam hep esmer istermis sarisinla evli şu an :-/
Ben sarışına bakar sarışın alıım abi. Sarışınlara zaafım var.
Sarisina bakılır esmere tapilir demisler hayatım :Ddd
Hastalıklı mı o niye :D bide erkekler sarışın sever yazsaydın burası esmer candır diyenlerle dolardı
orjinal bir sarışın isyan etti :D
Ederim tabi :D saçma sapan triplere girmesinler @Sametiedi
@Papatyakalbi kıskanılıyosundr belk ide hem hiç hastalıklı gibi değil çok güzel görünüyolar bence :D Estetik yani
yıllardır hep bu yalanlarla kandırdılar insanları hatta erkeklerin kendi aralarında bir kızı anlatırken söylemi vardır esmer pis bir şeydi diye sanırım için rahatlamıştır
Sarışın alırım niye almayayım. Hele birde altın sarısı saçları varsa.
şimdi sarışın var sarışın var esmer var esmer var. şirin tatlı bir kız olsun yeter bana
yav sokayım esmer sevginize çingenler gibi neyini seviyonuz esmerin * kekoları
sarışınların hastalıklı gibi görünme olayına bir anlam veremedim. ama doğru esmer 1 adım öndedir.
yok artık... sen hiç kavuna bakıp karpuz aldın mı..
sarışınlar için dünyayı, esmerler için sarışınları yakarım. esmerlerin her türlü koyacağı malum :))
Annen doğru söy3miş binevi :)
Ben önce sarışına bakıyorum sonra kızılı alıyorum. Doğru değil :D
Belki sarışın kızıla boyatıyordur şaka bir yanada kızılların çoğu ya beyaz tenli ya da sarışın oluyor:-):-):-)
Harbi sarisin bulunmuyo kolay kolay geneli cakma o yuzden direk esmere yon3lme soz konusu :3
neden hastalıklı olsun ki güzel olurlar genelde dikkat çekmesi normal erkekler kendilerine güvenmedikleri için tercih etmez bence
aynen banada hastalıklı gibi görünüyolar bide burunları kırmızı oluyo sanki hep gripmiş silmiş sürekli reçeteyle gibi :) esmerler- kumrallar candır
Sarışınla eylenilir esmerle evlenir gibi bir saçmalık var ama bence tam tersi
Bildiğim kadarıyla erkekler esmerleri daha çok tercih ederlermiş
Tam tersi oldu ya la benim ama anne hakkı benim devreler karıştı cahildik o zaman :)
Gördüğüm kadarıyla evlenince herkes kalbe bakıyoMUŞŞŞŞŞ
işin aslı erkekler güzele bakar sonunda bakımlı alır" olmalıydı bence :)
hatunun görünümü sarışın, lezzeti esmer gibi olmalı
Türk Erkekelri Gooleden sarışın kız arar ama Onların imdadına Esmerler yetişir :D
Acaba :):)
Ben esmer kadınlara bakıp onlarla evlenmek isterim. Çünkü bana daha çekici geliyorlar.
Ben genelde beyaz tenli ve siyah saçlı kızlardan hoşlanıyorum artık hangi kategoriye giriyorsa
esmer kızların kendine has bir çekiciligi oldugunu dusunuyorum.
esmere bakarım esmer alırım:)) esmer çok tatlı oluyor yafff bitter çikolata gibiler:))
Sarisinlarin hepsi kiz kurusumu yapma yahu -_-
=^-^=
:D aynen kedicik :D
bu aralar sarışınlar hep gözümün önünde olmaya başladılar. Haydi hayırlısı.
Doğal sarışın severim ama illaki evleniceğim kişi sarışın olcağı anlamına gelmez anlayış sevgi bence herşeye bedel...
Sarışınlar tabi ki ilgi çekiyo ondan bakılıyo esmerlerde göze hitap etmiyo bence sen sarışın diye demiyorum bu arada benim görüşüm bu:...;
Türkiyede sarışınlar revaçta
Sarışın kızlar insansa ben değilim :D ( Güzellerini kastediyorum baya güzel oluyor güzelleri)
Esmer kızlar ölsün :D :D
Sen onu bırakta şimdi sen nasıl bir tipsin böyle, çok ilginç
ucube gibi miyim?
Gibi gibi
Lady Gaganın fotusunu koymus arkadas
@8nedensiz8 kendimi şu an çok kötü hissediyorum. Cahillik mode on aqq. Yalnız soruyu soran kızz bunu unutmam
Aksine tanımadıgın icin sevinmek gerekiyor. Cok matah bir sey degil Gagayı tanımak:)
Aynen hiç bir tutulacak tarafı yokmuş kadının
sarışının adı esmerin tadı esmer olsun bizim olsun.
Bilmem ola bilir de olmaya bilirde ben güzel olduktan sonra ikisinide isterim yani sıkıntı yok.
Kişiden kişiye değişir ama esmerin cazibesi bir baskadir benim için...
evet doğru ben yaşamıstım ama sımdı sarısın arıyorum :D