- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır erkeklerin görücüsü olmaz.. anca işte arkadaş ya da akraba çevresinde bak şu kız tam senlik olum kaçırma sakın git yürü şeklinde bir talimat gelebilir. ama bunun dışında görücü olmaz.. zaten aşk evliliği yaparım sadece
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEvet, erkeklerin de görücüsü olabilir. Geleneksel olarak görücülük, genellikle kız tarafı için düşünülen bir uygulama olsa da, kültürel farklılıklar ve zamanın getirdiği değişimlerle birlikte erkekler için de görücülük yapılabiliyor. Bu durum, genellikle ailelerin evlilik sürecinde aktif rol oynamasıyla ortaya çıkıyor. Erkek tarafının özellikleri ve uygunluğu değerlendirilerek, kız tarafı gibi erkek tarafı da evlenme sürecine bu şekilde dahil olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet olur. Rahmetli kardeşim beni isteyecekler diye dalga gerceri fakat gerçek oldu. Babamın arkadaşı bizi beykoza evine davet etmişti. Bende evliyim büyük oğlum 2 yaşında şaşırmıştım. Adam mallarını mülklerini gösterdi." Benim bir oğlum var ondan da bir kız torunum var, kimsem yok torunumla sizin oğlanı evlendirelim rahat eder. " Dedi biz öylece kaldık. Kardeşime sorduk " Ben iç güvey gidecek adam değilim." Demişti ve bu iki kez başına geldi..
22 Yorumla- 1 yıl
Amin
Senide gelip isteyecekler
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. olur evet. bizde şey oldu babamın arkadasi iş yerine gelmiş oğluna kız bakiyomus iyi bit aile falan sonra iş yerinde çalışan baska biri ne bakıyorsun sana (babamın ismi Ahmet olsn) Ahmet ustanin kızı var ya demis adam da ciddi misin demis hemen eşine haber vermis, su an evliler yeni
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki olur, neden olmasın? Bence kadın-erkek fark etmez, herkesin görücüsü olabilir. Aşk kapıdan girer, tanışma işleri ise bazen görücü usulü olur. Ama şu devirde internet var, sosyal medya var; birinin seni beğenip tanıştırmak istemesi neden olmasın ki? 😄 Hem belki de büyük bir aşkın başlangıcı olur, kim bilir? 💕
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur bulalım sana bir 20/24 bandında biri görücü gelsin sana rujunu sür bekle 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Bide etek kısacık yanakları görünürse daha cazip gelirsin bence 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bir kez olmuştu, ancak çok oldu, olur niye olmasın ki kızın adım atması da bir nevi öyle sayılır! 😅10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılBir o kalmıştı o da olsun...😄
33 Yorumla- 1 yıl
Neyiniz eksik olmuşken tam olsun.😄
s 1 yılBu hayatta her şey olabilir şaşırmıyorum
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Evet olur isteyen çokta anam vermiyor sjhs
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
1 yılYakın gelecekte olacak gibi duruyor gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır bizim Türkiye Cumhuriyeti erkekleri daha buna hazır değil bünyesi kaldırmaz 😂
33 Yorumla- 1 yıl
Seni istemeye gelince gelince annene söyle ama kadıncağızın haberi olsun " anne yarın akşam beni istemeye gelicekler de😂 , vermezseniz kaçarım de 😂
- 1 yıl
Haha süpermiş 👍😂 ozaman bence hemen düğünü yapmalı
1 yılYok artık daha neler.. 😂 Lütfen bu bari olmasın.. 😂
512 Yorumla- 1 yıl
Hem daha neler diyip hem de bizi işe çıkarıyon seni yiyim.
- 1 yıl
@melankolikMelaike ben öyle dedim ama damat bey istemeye gelin diyince de duramadım.. 😂😂
- 1 yıl
Damad bey bu yoruma yazamaz. Önce parasını versin. Tuttum yorumu. 🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike ayyyy kıyamam ben sevdiceğime ama ama yaaa.. 😍
- 1 yıl
Ayyy bana yazdın sandım. Hüüük. 🥹
- 1 yıl
@melankolikMelaike sana da kıyamam da şimdi @o-m 'ya daha çok kıyamam.. 🫠😍
- 1 yıl
Hıh ben cevabımı aldım. Mutluş mutluş gidiyom. Karnım da doydu zaten. 🤣 Az tarlaya uzanim de hayal kurim. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike yerim seni kız.. 😂😂
- 1 yıl
Ay nazar değdirmesin pis gözlüler. 🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike Amin amin.. 😂😂 Şimdi bunu da kıskanan olur.. 😂
- 1 yıl
Hıh. ve bi daha hıh. 😌
- 1 yıl
@melankolikMelaike 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmaması için bir neden sebep yoktur kızlar yapınca çok büyük bie olay olmayacak kızlar kendilerini yüksekte gördügü için bu da onlara büyük bir sey geliyor sadece sevdiginiz bayıldığınız ülkelerde kızlar yapıyor bunu zaten ham ayriyetten su anda kızlar istediklerine bascak arasını açıyor istemedigine acmiyor bunu yaparken yapabiliyorlarken bunu niye yapamiyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBiscolata erkeği vardı da biz mi görücüye gitmedik 😂
318 Yorumla- 1 yıl
olsa gidecek misin 😂
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever evet 😄 şansımızı denerdik
- 1 yıl
- 1 yıl
Kıskançlar 😒 bak gördüğümde istiycem size de resim atarım
- 1 yıl
Benim de kaslarım var bir kere ://
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever e ne gelip seni mi istiyim barış 😂😂 bi biscolata değilsin kabul et 😂😂
- 1 yıl
@Degisik_-_ Ayıptır ya 😂😂 tamam bir biscolata değiliz ama biz de şekiliz şimdi gel iste beni
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever kız doğurunca gelip seni damat yapacam az bekle 😄
- 1 yıl
O ne demek anlamadım :D
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever ya barış 😂😂 şimdi bana küçüksün ya o yüzden kızıma alıp damadım yapıcam diyorum. Ancak öyle istemeye gelebilirim 😂
- 1 yıl
😂😂😂 neyse ben yeterince laf yedim gidiyorum.. ama ben olgun kadın severim söyleyim
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever ama ben küçük sevmem söyliyim, olgun severim 😂😂 yürü git be iyice kız isteme merasimine döndü 😂😂
- 1 yıl
Olgun severim tabi ki de.. neyse kaçtım ben 😂😂 beni isteyecek başkasını bulayım 😂
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever işte bende olgun severim küçük sevmem dedim aaaaa 😄 benden sana hayır yok
- 1 yıl
@Degisik_-_ iyi olgun sev :D 😒
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever 😂😂 kızıma alıcam bekle sen
- 1 yıl
@Degisik_-_ Bekliyorum 😂😂 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılGörücü değil de beğeni varsa tanışabilir bir insan, gayet doğal.
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Olur ama ben görücü yanlısı değilim başım bağlı 🐨❤️
34 Yorumla- 1 yıl
Kimse yiyemez onu benim o 🤣 ben adamı paralarım
@TatlıKızzzz34 çiçeğini çikolatanı al gel beybisi 🫶♥️🫶♥️🫶😂🤣😂😂
455 Yorumla- 1 yıl
Yarın akşam için hazırlan istemeye geliyoruz.. 🤣🤣 Annen vermezse kaçıracağım seni.. 😂🤣❤️
- 1 yıl
Onlar olmadan olmaz zaten.. Onlar kız tarafı.. 😂😂
@melankolikmelaike @r_engarenkyollar @portakallijole kızlar hazırlanın damadı istemeye gidiyoruz.. 🤣😂 - 1 yıl
@TatlıKızzzz34 bunu şimdi mi haber veriyorsun 😂 kaç kere diyorum böyle şeyleri erken haber ver diye , ne giycem ben şimdi kız tarafı olarak 😂 neyse tamam tamam gideriz ama baktık vermiyorlar mırın kırın ediyorlar damadı bayıltıp cuvala koyup alır geliriz hiç sıkıntı yok hallederiz 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar benim de yeni haberim oldu.. 😅 Git bişeyler işte güzel kadına ne yakışmaz.. Çuval giysen o bile yakışır.. 😂 Tamam güveniyorum size.. 🤣🤣
- 1 yıl
@o-m yok hayatım sen merak etme.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 geliyom. Ben kapıyı tutcam haberim olsun. Başkasına vermem. 🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike kız sen kimin tarafındasın.. 😂😂 Biz istemeye gidiyoruz ya ne kapısı.. 🤣🤣
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 ay dur hattım karıştı. Bi dkk toparlıyorum.
- 1 yıl
Kapıyı çalıcaz ya açacakları sırada tutcam ben. 🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike tamam kendine gel.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 puhahaha kendime geldim o ne sıcaktı ya. Köyümün gözünü sevim full yağıyo.
- 1 yıl
@melankolikMelaike iyi bari şimdi yarın akşam için hazırlan damadı vermezse annesi kaçırcaz.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 annesini mi kaçırcaz.
- 1 yıl
@melankolikMelaike damadı kaçırcaz deli misin annesini bırak.. 😂😂
- 1 yıl
@melankolikMelaike haha 🤣 evett annesini kaçırıcaz damat nasıl olsa peşinden gelir diye düşündük 🤣🤣
- 1 yıl
@r_engarenkyollar annesini kaçıralım kökten çözüm. Bırakma tatlı kızım. Tut şu halının ucunu ya. Tüm yükü bana bıraktınız ula.
- 1 yıl
@r_engarenkyollar sizden korkulur bende damadı elinden tutup da götüreyim bari.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 kızım bu kadar kolaydı niye bana halı getirttin. 🤣 Neyse damattan annesi için para istim bari. 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike sen halledersin canım.. 😂
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 yaa bizim bu kaçırma işlemi emel sayın filmine döndü 🤣 arabanın icindekiler de biz oluyoruz 🤣 kaç kere dedim size kaçırmayalım başımız belaya girer diye 😂
https://youtu.be/PVdrSD3v8B8?feature=shared
https://youtu.be/PVdrSD3v8B8?feature=shared - 1 yıl
@r_engarenkyollar yalnız biz ifşa olduk yüzümüz bunlar gibi kapalı değil kızlar. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike yok daha neler.. 😂 Anneyi hiç sarsmadan götürüp yerine bırak hemen.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 yok ben bi kımıl daha kımıldamam. Gelin götürün. Ben annesine kavurmalı pilav ısmarlatıcam hem az bi iş karıştırmayın. 😌
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 Sus bee kadın bir kerede vır vır etme 😂 sen karışma çekil kenara biz işimizi biliriz 😂😂 o iş bizde
- 1 yıl
@r_engarenkyollar kahkaha attım hakikaten böyle olduk.. 😂😂 Ay tamam sustum.. Bende damadı alıp kaçırdım zaten.. @o-m ver elini gidiyoruz.. 🤣🤣
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 harbiden öyle olduk kimi kaçırıcaz nasıl kaçırıcaz diyene kadar kesin yakalaniriz biz 😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar yok kız hallederiz bir kılıf buluruz.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 bizde bu zeka olduktan sonra evelallah hallederiz 😂👍👍
- 1 yıl
Damat beyden olmalı değil mi.. 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar aynen canım damat bey tarafında kimse yok sanırım ses seda yok.. 😂😂
- 1 yıl
@bynarcos aman efendim kimleri görüyoruz hoş geldin hoş geldin 🙋😂 @Bynarcos ' tan herkese çayyy
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 Damat bey yol yorgunu olduğu için henüz kendine gelemedi erkek tarafı olarak çayı Bynarcos ısmarlayacakmış biz bunu hakettik çünkü 😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar canım @bynarcos varsa biz nasıl kaçırcaz damadı.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 haha para teklif edicez 😂 paranın yüzü sıcaktır derler 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar tamam kabul eder inşallah.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 düşündüğün şeye de bak @bynarcos eğer bu teklifi kabul etmezse onuda kaçırırız 😂😂
- 1 yıl
@o-m hayatım bir kahve içecektik konu nerelere geldi.. 😂🤣
- 1 yıl
@r_engarenkyollar bu iş gittikçe çığırından çıkıyor.. 😂😂
- 1 yıl
Damat istemeye gidince eksiklikler var aslında..
- 1 yıl
Puhahajahah @o-m ulan ne güldüm. Ohh gözlerim açıldı validemizin kesesine bereket. Şimdi en yakın yerden gel anacuğunu al. Parayı unutma. Yüz görümlüğümü isterim. 🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike kız rahat bırak damadı.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 yok paramı almadan gitmem. Beni en iyi @nomercy7 bilir. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike en iyisi damadı senden de kaçırayım.. 😂😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 beni de benden kaçır. 😌
- 1 yıl
@melankolikMelaike tamam takıl bana hayatını yaşa.. 🤣🤣 Ama çıt çıkarmak yok anlaştık mı.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 yok anlaşamadık. Baştan alalım en iyisi. 🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike sonuç değişmez.. 😂😂
- 1 yıl
@nomercy7 puhahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aile tipine göre değişiyor. Eskiden görücü usulü ile evlenenleri çok vardı ve hâlâ da var. Her ailede farklıdır. Ben görücü usulüyle evlenmem çünkü zor beğeniyorum. 😃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılnarcos simdi seni de ne doktorlar muhendisler avukatlar ister de sen varmazsin, olur tabi erkeklerin gorucusu niye olmasin
12 Yorumla- 1 yıl
tam da hapisten cikmisti, bu bi tesaduf olamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 1 yılErkeklere de tanışmaları için kız öneriliyor ama kız erkeği istemeye gitse absürd bir durum olur.
11 Yorumla
1 yılBana gelmeli kesinlikle. Hiç kendimi yoramam. Bulaşık, çamaşır, yemek yapmayı biliyom daha napim halı bile yıkıyorum hahah
11 YorumlaOlmalı bence. Böyle bir kural olursa ilk gorucun ben olucam. Cicegimi cikolatami alip kapınıza dayanicam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Olur müsaitseniz seni evde kalmış görünceme istemeye gelcez 😄
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılYakında bizim sonn çiçegi çikolatı da alıp gidicezzz
11 Yorumla O kadar anlamıyorum bu işlerden 😄
Olur mu olur.14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmalı. Güzel kızlar bana görücüye gelebilir
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Görücü komitesindeki teyzelerin görmediği kimse yok.
11 YorumlaAbime olmuştu🙄 eve gelmediler ama saçma bişey kızın yerinde olmak istemezdim😅😅
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Valla bizim topraklarda beni beğenen bir kız veya aile duymadım ama 😂
30 Yorumla
1 yılErkeğe direkt görücü gitmez. Yakın arkadaş ortamında tanışmasına vesile olan kanka yönlendirmeleri olur.
10 Yorumla
1 yılkim istemeye geldi seni cabuk anlat 😀
32 Yorumla- 1 yıl
iyidir iyi iyi caktirma müşteri kızıştırıyorum 😉
Pek denk gelmedim, aileler zaten bu duruma yanaşmıyor :D
20 Yorumla
1 yılBen gidip aşık olduğum adamı istiyecem itirazı olan var mı varsa umrumda değil
10 Yorumla
1 yılBu bizim kültürümüzde alışılmışlık bir şey tuhaf gelir kimse de yapmaz zaten 🥳🙂
11 Yorumla- 1 yıl
Değil*
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın, aynı duyguları tatması çok harika 😂
10 Yorumla
1 yılEvet :) görücü diye gelmşyolar, misafirliğe gelip, kızı getiriyolar. Bi kaç kez oldu bana
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılMuhakkak oluyor ama öyle isteme falan olsun sanmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılErkekler prenses devrinde kdjd olur
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılbaşıma geldi biraderim hem de evliyken : )
11 Yorumla
1 yılYap kahveleri. Seni istemeye geliyoruz. 😂😅
14 Yorumla- 1 yıl
Ben daha el değememiş bir goncayım :D
- 1 yıl
Çok inandırıcı (!) 😂 O goncayı gül yapmaya geliyorum. 😂
- 1 yıl
Bekliyorum :D
- 1 yıl
Yoldayız hazırla kahveleri 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılBana oldu ya bu 🤦🏽♂️
11 Yorumla
1 yılBen cok duydum oyle
13 Yorumla- 1 yıl
Tum çevrem evli uzgunum😂
1 yılÖyle şey mi olurmuş lan, la bizi kim alabilurrr
12 Yorumla- 1 yıl
Dağda da bi mangal yaparız off
1 yılPek denk gelmedim hindistan da oluyor öyle şeyler
13 Yorumla- 1 yıl
Hint güzelleri kaçirabilir dikkat et hsbsbnsk
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Dişil enerjinize hayran kaldım💅
11 Yorumla
1 yılhiç bilmiyorum ve sanmam da
12 Yorumla- 1 yıl
Bir şeyi de bil be :D
- 1 yıl
bilmediğim şey az aslında 😃
Düşünemiyorum bile 😃
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne olurdu yani olsaydı çok mu şey istedik 🤭🤭🤭
00 YorumlaHiç duymadım ama öyle bir şey varsa da garip geldi🤔
10 Yorumla
1 yılBana zaten böylesi denk gelir. 🤣
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz hiç görmedim
10 YorumlaArtık öyle oluyor zaten
Devir tersine döndü10 Yorumla
1 yılDayıma olmuştu jdjdjdjd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayy olsa ne güzel olur valla 😌💅
10 Yorumla
1 yılOlacağını sanmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
m 1 yılÇok garip bir duygu ama olabilir..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Hiç duymadımda görmedimde bence olmaz
10 YorumlaOlması lazım yeter artık evde kaldık 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Keşke olsa bana gelse direkt beni kaçır derim 😂
10 Yorumla
1 yılPek alışık bir durum değil bilemedim
10 YorumlaOlabilir zaman dönüyor.
10 Yorumla
1 yılAhaha olsaydı değişiklik olurdu ne güzel 😂
10 Yorumla
1 yılOluyor tabi ama tipimiz olmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet oluyor 😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?