Kaçan kovalanır diye bir taktik var çoğu kişi işe yaradığını söylüyor fakat bunu nasıl yapabilirim? Bunu yaparsam karşı taraf soğumaz mı?
Cevabın nedir?
+1 yılBöyle saçma sapan taktikleri ancak ezikler yapar fakat yine de aklıma gelenleri söyleyeyim.
İlk olarak kızla flört et, flört ederken kıza karşı asla ezilme ve kız seni değerli birisi olarak görsün (ezilme derken egoist gibi de değil)
Kız seni kendisinden ne kadar değerli görürse sana o kadar ilgi duyar. Sosyal zekanı ve sosyal yaşantını kıza tamamen yansıttıktan sonra kızın sana adım atmaya başladıgını hissettiğin an kendini geri çek ama bu geri çekiş kızı da sana çekecek şekilde olsun. Yani şöyle ki kızdan ne tamamen kaç ne de sabit kal. Kendini geri çek ve sana adım atabilmesi için ufak bir aralık, işaret bırak. Sana adım attıkça kızla biraz ilgilen ve tekrar bir geri adım at ve arkana bakmadan koş. Çünkü kız arkandan kovalıyor olacak.
Sonunu abartmış olabilirim :)23 Yorumla
Kova+1 yıleic bu işte yapmazsa hakkını yer
Oğlak+1 yılGenelde saçma cevaplar eic seçilir, o nedenle takılma :)
Oğlak+1 yılEee seninki zaten sacma. Hangi kiz türü bu bahsettigin?:)
En İyi Cevaplar
+1 yılBu birazda yakışıklıysa veya sempatiksen işe yarar :) Yani şöyle düşün sen sevgiline her sabah gunaydın mesajı atmak zorunda mısın? Bırak o yazsın o kendini mesaj atmaya mecbur hissetsin üstüne düşme çok, kendini çeker , yalnız bırakma çok , kendini çeker :) Yani allah yardımcın olsun ;)
00 Yorumla
Sevdiğin ya da hoslandigin insana karşı onu kazanmadan çok micmic olma. Insanlar biraz üzüntüyü, acıyı seviyor. Kaçan kovalanir taktigini yapman için karşı tarafın mutlaka senden hoslandigini anlaman gerekiyor daha sonrasinda kacan kovalanir taktigini uygularsin ve bu kızı kendine bağımlı hale getirirsin. Ama diğer türlü seninle ilgilenmeyen birine islemeyebilir. Erkeğin de kadının da yaptığı en büyük hata her dakika karşı tarafa ben burdayım diye sinyal vermek. Her mesaja aninda cevap her aramaya cevap zirt pirt aramalar daha iliskinin başında sürekli canim cicim. Öyle işte.
00 Yorumla
Sakın umursamaz olma o zaman trip yediginle kalirsin. Sadece kimseye yeri doldurulamazmis hissini yasatma. Herkes yeri doldurrulabilir. Ve ona ihtiyacin oldugunu hissettirme. O kadar ayaklarinin üstünde durabil ki seni terketse senin kaybedicegin aslinda hic bisi olmadigini düsünsün.
212 Yorumla
Kova+1 yılHaklı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
138
Cevap
111Cevap
Üstüne düşüyorum kendini çekiyoooo , Umursamıyorum olay çıkıyoooo :D Ünlü bir şairin dediği gibi oluyor. Dediğin olaya çiftlerden örnek verirsek her zaman çiftlerden biri daha fazla sever ve bu ilişki bitimine yol açar. Kaçan kovalanır dediğin bir bildiğin ya da inancın varsa olur Tom Jeryy i hiç bir zaman yiyemicekti ama inanıyordu ya da bir bildiği vardı. Ama bir erkeğe vericeğim en güzel taktik 1 kere bakışınızı belli edin bir daha bakmayın doğanın çekim yasasıdır bu her türlü sizi ister istemez kesicektir. Saygılar
63 Yorumla
+1 yılkeşke insanlar taktikler yerine kendileri gibi yaşasalar aşklarını. ben kaçtım şimdi o kovalasın filan gerek yok aslında böyle şeylere ya düz beyin olmak gerek bazen ilişkide. kaçmanında sınırı var çok kaçarsa kaçtığı yerde kalır sonra ağlayan o olur ;) fazla naz aşık usandırır demişler :)
120 Yorumlaİlk yapman gereken sakin ağır başlı biri olman, asla ortamında cıvık hareketler yapma, konuşmana çok dikkat et sonrasında hoşlandığın kızı sadece göz hapsine alman lazım ve kesinlikle onunla konuşmayacaksın o konuşmadığı sürece merhaba demek bile yok , onu umursamıyormuş gibi yapacaksın sadece ara ara gözlerini onda buluşturup ilk gözlerini çeken taraf sen olacaksın bu kadar umarım başarılı olursun :)
114 Yorumla
Terazi+1 yılSenin dediklerini yapıyorum bir kızla aynı senin dedigin gibi oldu 2 hafta göz göze kesiştik sonra merhabalar başladı. Tabii işyerinde oldugu için geçenlerde yine geldi işim baya yoğundu sadece merhaba deyip geri işime baktım. Kızın suratı bayağı bir düştü. Geçenlerdede 2 tane erkekle geldi hiç ilgilenmedim bile. Oluru var mı sende :D
Başak+1 yılÖyle de olmuyo :D
Yay+1 yılo bu taktikleri defterime ekliyim
Bunu kıza yapma bence bizler yanlış anlarız beni istemiyo ilgilenmiyo diye üzülür uzaklaşırırız. Kovalasak olmaz cunku basit olduğumuzu düşünecek deriz içimizden. abartırsan soğur. Ama işe yaradığı gercek daha değerrli gelebilyo o an gözüne.. abartma ilgilendiğini göster ve birazda geriçek kendini
80 Yorumla
+1 yılOlay şudur ki bu durum genelde zaten birbirlerine bişey hisseden kişilerce uygulanır bir taraf bir turlu açılamıyors veya kıçı duvar pozisyonundaysa onu kendine getirmek amaçlı uzaklaşma, olm bak gidom kendine gel ha'dır. Tek taraflı dediğimiz malımsı olay da ise tamamen ters teper çunku karsı taraf zaten gitmeni istiyordur işine gelir 'oh be kurtuldumamk sonunda' dedirtir çizgiyi bulmak gerek
33 Yorumla
Terazi+1 yılAma o oh be kurtuldumdan sonra bu cocuk niye yazmıyo düşünceside gelir uzun bir süre sonra aklına. Acaba hala seviyomudur soruları falan :D
Boğa+1 yılÖlçü nerde olmali? Ne kdr kaçmali nerde durmali? Ben yoğun ilgi gösteri çok üzerine düşmustum. sevgili deglz zamanla o ilski yasayabilecek potansiyeldeyz hep bn mesaj atar hep bn gorusmk isterdim. 2gundur soğuk dawraniyorm hoşuma gitmeyen bir hareketinden dolayi. Kendini düzeltmesini istyrm. Geri cekilp pesmden gelip gelmeyeceğini görmek ilgisini ölcmek istyrm. Bn aramiyorm artık. Aradgnda kisa ve soğuk konsyrm. O mesaj atmadan bn atmiyorm. Nereye kdr dewam etmelym buna. Nerde durmalym?
bende işe yaramıştı aslında önceden o hoşlanıyodu ben istemedim sonrada ben hoşlanmaya başladım ama sonra bişey oldu baktımk ki gerçekten ondan hoşlanmıyomuşum sadece benimle o kadar ilgilenmediği için cazip geldiğini farkettim ve şuanda ondan hoşlanmıyorum.
80 Yorumla
+1 yılKendi adıma cevaplıyım. Yapıs yapıs olmıcak sık bogaz etmicek ama sogukta davrnmıcak. hani sevgisini yerine gore belli edecek. Orta dengeyi saglamalısın. surekli ilgilenirsen bunalır. Surekli kacarsan da sogur. bir yerden sonra yeter der. Yerine gore sert yerine gore ask dolu olmalısın. Umarım anlatabilmisimdir. Denge cok onemli.
40 YorumlaOnu umursamayarak başlayacaksin işe ilk adimlari birak o atsin kovalanmak istiyorsan kısaca kaçmak ne olduğunun belli olmaması demek ilginle onu havalara uçururken biranda kendini geri cekmen mesela herşeyi bilmislik taslamak gicik ama cool davranmak bir erkek ancak bu şekilde kovalanabilir zoru oynayarak. Kolay gelsin şimdiden :)
40 Yorumla
+1 yılkarşı taraf kesinlikle soğumaz önce kişiyi seç ama seçtiğin kişiden emin olman lazım yani gerçekten sevmen lazım sonra onun etrafında ol (ortak arkadaşlar yoluyla olabilir) bakkala çıkarken bile güzel ol kendine güven sanki dünya güzeliymişsin gibi ama sinir bozucu bir özgüven olmasın dikkat et onunla konuştuğunda ise şirin bir heyecan olsun gözünün içine bak ve kendini sevdir
o seni hak ediyorsa zaten işe yarar22 Yorumla
Oğlak+1 yıl:D öyleyimdir
Önce ilgileniyorsun kendine bağlıyorsun sonra hoooopp ilgiyi kesiyorsun karşındaki ne oluyor falan diyo kendi kendine hırslanıyor ya da başkası mı var diye kıskanıyor o da seninle ilgilenmeye başlıyor ama bunu abartmadan ve uzatmadan yapman gerekiyor yoksa soğur karsındaki.
31 Yorumla
Boğa+1 yılÖlçü nerde olmali? Ne kdr kaçmali nerde durmali? Ben yoğun ilgi gösteri çok üzerine düşmustum. sevgili deglz zamanla o ilski yasayabilecek potansiyeldeyz hep bn mesaj atar hep bn gorusmk isterdim. 2gundur soğuk dawraniyorm hoşuma gitmeyen bir hareketinden dolayi. Kendini düzeltmesini istyrm. Geri cekilp pesmden gelip gelmeyeceğini görmek ilgisini ölcmek istyrm. Bn aramiyorm artık. Aradgnda kisa ve soğuk konsyrm. O mesaj atmadan bn atmiyorm. Nereye kdr dewam etmelym buna. Nerde durmalym?
Iliskiye, taktik, plan gibi duygunun icinde olmamasi gereken icraatlarla baslarsan, bu iliski baslamadan bitmis demektir. Duygunun oldugu yerde plana, programa, taktige gerek yoktur. Yapilmasi gereken kalbini karsiliksizca karsindakine en saf haliyle acmaktir. Bu sekilde iliskinin temelleri saglam olur.
42 YorumlaKacan kovalanr ama öyle bor anda herseyi brakp arkanı donme yawas yaws sogumus qibi yap
O 3 mesaj atarsa sen 1 tane at kız ya bir bahane bulup sana damardan girecek ya da baskasi var diye salakca seyler yapip sseni tekrar kazanmayi deneyeck cok uzarsa bu kiz seni terk edebolir
Kiskanclk tozunu biraz indir o bunu hemen fark eder zatn ama pes edersen bu sefer kız sana ayni seyi yapar00 YorumlaSen ondan vazgeçemediğini ona gösterirsen nasıl olsa bırakamıyo diye sana daha kötü davranacak. Ama ondan vazgeçebileceğini fazla nazdan usandığını ima edersen sana umrunda olmadığını söylese bile içinden üzülecek emin olabilirsin. Bu tuzağa düşmüştüm de. Yide de sen kaçan kovalanır yerine çift kişilik sinema bileti al. Onu lunaparka götür paraya kıy biraz beleşe kız tavlayamazsın :)
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarsi tarafta ayni taktigi uyguluyorsa bosuna ayri kalirsiniz. Sahsen ben şu an uyguluyorm o da uyguluyor oylee ayri ayri takiliyorz salak sey.
110 Yorumlakendimden örnek vereyim herkes kaçan kovalanır diyor benim durumuma. kardeş bak şimdi kız benimle hergün ilgilendi her dakka mesajlar filan ben tabi kaçıyorum. baktım bir gün kız ayrılalım dedi o günden beri kızın peşindeyim böyle bişe işte ama şimdi ben bıraktım dönerse süper olcak :D
01 Yorumla
+1 yılöncelikle bir etkileşim olcak haliyle. kızı kendine çektikten sonra ufak ufak uzaklaşcaksın. inan ısrar edicek çünkü kızların zoru sevme özelliği var biliyosun. üstüne abanırsan direk bu cepte diyip uzaklaşırlar. he doğru mu yanlış ama malesef böyle=)
00 Yorumla
+1 yılKanka sen kaçıcan oda kovalıcak Şaka bir yana yardımcı olayım kardeşime diyelimki onu gün içerisinde birden fazla kez görüyorsun diyelim sabah ilk gördüğünde manalı manalı bak aranızda bir iletişim doğsun sonraki görüşlerinde sanki onla hiç ilgilienmiyomuş gibi kafanı çevir Arada bir güzel bişi söyle dikkatini çek hoşuna gitsin sonra o sana sıcak davrandığında senle ilgilenmeye başladığında soğuk dur böyle böyle ya iyice kendine bağlarsın ya da kendinden nefret ettirirsin bol şans :)
00 Yorumlakovalamak falan bırak bu işleri çünkü aşkının peşinden gittin mi kızın gözünden iyice düşüyosun ve sapık abaza durumuna düşüyosun sen sen ol sevdiğinin peşinden asla gitme istemiyosa cehenneme kadar yolu var gitsin piç serserilerle yatsın der geçerim ben
12 Yorumla
Aslan+1 yıl@engeler aşık olunca evet ama fazla naz aşık usandırır üstte de söyledim kovalayınca sapık abaza oluyoruz ve kızın gözünden düşüyoruz tabi kızın isteğiyle düşüyoruz bizi ısrarla istemiyor ama gel gör ki yakışıklı bir serseri gelse iki kelime güzel söz söylese anında yatağına girmeyi bile kabul eder. siz kızlarda alışkanlık oldu bu. sizi yürekten seveni dışlayın itin hor görün ama piç serseri gelse siz onun peşinden koşarsınız
Bunu yapabilmen için karşı taraftaki muhteremi sevmemen gerek. Seven adam taktik uygulayamaz geç onu kardeşim.
122 Yorumla
Balık+1 yılkesinlikle, eline yüzüne bulaştırıyor tecrübeyle sabit
+1 yılseven kovalar sevmeyen kaçar sonra seven bıkar sevmeyen pişman olur seveni kaybetti diye o başlar kovalamaya olay bu :D
81 Yorumla
+1 yılAçıkçası kaçanla işim olmaz. Hele ki taktik olduğunu sezersem biter benim için. Kaçanı kovalama işleri genelde hirstan kaynaklanır. Heveslerini aldıktan sonra sogurlar onlar da. Özgüvenini yüksek tut ve kendin ol. Yormayin kafanızı boş yere.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkatiliyorum kacan kovalanir. Bir kadina cok ilgi gostermesin bir erkek kadin sonra o erkegi her sekilde memnun eder bu videodaki gibi hem opusur hem sevisir hem asik olur olaysahneler.com/.../
01 Yorumla
Terazi+1 yılvay be :D bundan sonra ilgisizmi davranalım yani
hıc kacmam hıc kovalamam, gelenın basımın ustunde yerı var kacan ceheneme dırek olsun, oyun degıldır sevda işlerı muhasebe hesabını hıc sevmez, kım hesap kıtap yaparak baslıyor ve oyle devam edıyorsa o kaybeder..
10 Yorumlabenden hoşlanıyor dediğim erkekte benden kaçıyor ama inan hiç iyi bir şey değil açıkcası ben soğuyorum üzülüyorum onun bana olan sevgisine varsa da inanmamaya başlıyorum git kızla ilgilen ne kaçması ya :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimden biliyorum baslarda cok ilgileniceksin sonra ilgini bir anda kesiceksin. gec cevap aticaksin ukala gibi ters ters konusacaksin
ama bir sure sonra bikiyo insan o kadar bunaldim ki şu an aldatiyorum.42 Yorumla
Başak+1 yılKiminle? :o
Yay+1 yılevet bunu yapmayın bende aldatmaya yöneliyorum
öyle bısey yok karsındaki sevıyosa seni herzaman arar sorar ama sevmıyosa kacsanda kovalamaz ölsen umrunda bile olmaz
41 Yorumla
Koç+1 yılçok haklısın
+1 yılPas at ilgilen bırak o ilgilensin bir süre tekrar ilgilen ilgiyi bırak o ilgilensin böyle bir döngü
32 Yorumla
Yengeç+1 yılTeşekkürler
+1 yılMesajlara gec cevap ver, en az 5 dakika beklet.
Bulusmayı istediğinde en az 1 2 kere isim var de
Telefonunu sarja takarken, arkadaslarınla muhabbe ederken her isin oldugunda ben sana yazıcam de 1 saat falan yazma ama belli aralıklarla yap ki tamamen soguk durma..10 Yorumla
+1 yılsana karşı azda olsa sevdigini düşünüyosan bu taktik işe yarıyor evet. eger dozunu ayarlayamazsan soğur tabi. en basitinden mesajlasıyosanız eger dakkasında mesaj atmazsın..
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne kaç nede kovala.. herşeyi oluruna bırak gitsin.. su akar yatağını bulur.
90 Yorumla
+1 yılBen hemen soguyorum hayirdir diyip tamamiyle iletisimi kesenlerdenim:) bence uygulamamak lazim
50 Yorumla
+1 yılKaçıcaksın ama arada bir ilgi gösterip tamamen kaybetmeyeceksin. Bir süre ilgi gösterip birden ilgiyi çekersen kız merak eder takar kafayı sana.
20 YorumlaDozunu iyi ayarlamak lazim fazla kacmak bosa kacmaktir cnku arkana bir bakmissin ko kovalayan kalmamis :)))
30 Yorumlamesela o mesaj atar hemen cevap verirsin seni basit bulur ve o sana geç cevap vermeye başlar en basit örnek bu
20 Yorumla
+1 yılSen çok sıkarsan o kaçar. Ben kacayim o kovalasin dersen ikinizde kopmus olursunuz cunku onun istedigini ona vaerirsin. Once kovalamayi birak. Kovalamayi birak ki onun kacabilecegi bisey olmasin ortada. Sonra o sana yenasmaya basladiginda. Ilgilen biraz kendine bagla. Daha sonra sen kac...
00 Yorumlakovalaktan ayakkabılarım söküldü hala pes etmedi :) yeni kız buldum şimdi o beni kovalıyo kızın yanında sevgilime güzel sözler söylüyom konuşuyom filan it gibipişman oluyo emin ol bu yöntem süper :)
00 Yorumlakacmayi basarabilirsen gorebiliriz kovalandigini :) herkesde ayni sonuc olmuyo aradaki duyguya baglantiya da bagli bazen kacan kovalanir bazen de kacarak ona istedigini vermis olursun..
00 Yorumla
+1 yılÖnce taşlayacaksın. Köpek taşlar gibi. Gıcık olacak. Sonra kaçacaksın. Ama arada bir "hoşt" demeyi unutma. Bırakıverir. (Hiç köpek taşlamadım ve hiç de kovalamadılar, o biçim bir tecrübe)
00 YorumlaKesinlikle soğumaz. nasıl yapıldığına gelince çok basit o senle konuşana kadar onunla konuşma onu takma sürekli ona bakma onun peşinden gitme falan filan
00 YorumlaValla yalan olmasin birusi benimle ilgileniyodu belli de ediyodu ama hem ben yuz vermedim hem o acilamadi simdi suratima bakmiyo ama bu sefer de ondan ben hoslaniyorum.
04 Yorumla
Akrep+1 yıldenesemmi acaba ama kaybetme riskide var
Akrep+1 yıltrip nasıl atılır bilmem sen 98 limisin?;-d
Aslan+1 yılRisk almak iyidir
Sana kendimden örnek verebilirim. Hoşlandığım çocuk umursamaz davranıyordu. Bende öyle davranmaya başladım. Onun arkadaşlarıyla falan konuşuyor onu takmıyordum. Arkadaşıyla konuşmamdan 2 gün sonra arkadaşı beni sildi. Silmeden öncede hoşlandığım çocukla konuşmuştu. Hoşlandığım çocuksa sırf bana soru sormak için ask. fm açtı ve arkadaşının ismini yazıp? Koydu. Cidden işe yarıyor ;) ama işin suyunu çıkartmamak lazım :D
00 Yorumla
+1 yılHemde nasil sogur... bizim iliskimiz tamamen atak yapmaya bagli ben kacsam ya da o kacsa olmazki ne o oyle kimlerden aliyosun sen onerilerini ergenlerdenmi? Ona hediyeler al bende cok iyi fikirler vae bu konuda yardimci olabilirim istersen
00 YorumlaKaç ve bir daha gelmeee.. Sizin gibiler yüzünden kezolar kollarına jiled atıyorrr.. Yapmayıın duruunnn :D
10 YorumlaEskudrn yaptigin hareketlerin tam tersini yapmaktir. Hep sen mi ariyosun mesaj atiyosun vs vs. Birak o yazsin o arasin. Az bir cek kendini gor bak nasil geliyo.
01 Yorumlafazla üstüne düşme nerdesin napıyosun o kim gibi soruları çok sorma gerektiği kadar soru sor ve seninle ilgil herşeyi ona anlatma ki merak etsin
11 Yorumla
Koç+1 yıleic hakkın :)
Kızla ilgili konuş, ama yavşama anlamında değil. Konuş bir iki gün güzel sohbet edin. Sonra mesaj atma. O atmazsa bende birşey bilmiyorum:D
10 YorumlaNormal sağlıklı insanlar kaçan kovalanır düşüncesinde olmaz veya bu tür şeylere başvurmazlar, zaten ciddi biri bu tarz hareketler yapmaz hiç gerek yok böyle şeylere derim..
00 Yorumla
+1 yılşöyle ki ilgileneceksin samimi olacaksın sonra bir adım geri çekileceksin amaç karşı tarafın ilgiye alışıp kıçının kalkmaması
00 Yorumla
+1 yılisteyerek kacarsan hıc bı halta yaramaz
cıdden ıstemeyıp unutup yoluna bakcaksın
o zman kapından ayrılmaz
ulan hep boyle oluo be00 Yorumla
+1 yılBak ben figene teklif ettim kabul etmedi... Şimdi aRadan 20 gün falan geçti şimdi bana naz yapıyor ama ben sürekli geçiştiriyorum yani kaçıyorum... Benden tekrar teklif etmemi istiyor sanırım :)
00 YorumlaHiö kovalamam baktım o taktiği uyguluyor ne yapıyoruz git gidebildiğin kadar deyip orda bırakıyoruz. Sonra kafasını duvardan duvara vurmasını keyifle izliyoruz :))
21 YorumlaKardeşim ergenler yazmış , muhtemelen sende ergensin ama sana değer verip yazıyorum böyle bir taktik yok bu taktiğe kanan hatun varsa uzak durun bir kız bu kadar salak olmamalı
30 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 733 cevap paylaştı. Sen şimdi başlıyorsun koşmaya.. Bitip adım atacak halin kalmayıncaya kadar koş. Sonra durunca arkana bak bakalım kaç tane kız gelmiş..:))
00 Yorumla
+1 yılDüşüncelerini hemen belli etme bırak o seni çözmeye çalışsın. Tabi bunu fazla usandırmadan yapmak şartıyla
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 963 cevap paylaştı. cidden istememek lazım.. istemeyince oluyo klasik morphy oyunları :(
31 Yorumla
Boğa+1 yılKesinlikle :)
+1 yılbiraz bakış at , sürekli karşısına çık sonra bekle bırak dönsün dursun peşinde :)
10 Yorumla- 00 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkıza bağlı bir şey bu bunu uzatmaman lazım yoksa ters teper
22 Yorumla
Boğa+1 yılÖlçü nerde olmali? Ne kdr kaçmali nerde durmali? Ben yoğun ilgi gösteri çok üzerine düşmustum. sevgili deglz zamanla o ilski yasayabilecek potansiyeldeyz hep bn mesaj atar hep bn gorusmk isterdim. 2gundur soğuk dawraniyorm hoşuma gütmeyen bir hareketinden dolayi. Kendini düzeltmesini istyrm. Geri cekilp pesmden gelip gelmeyeceğini görmek ilgisini ölcmek istyrm. Bn aramiyorm artık. Aradgnda kisa ve soğuk konsyrm. O mesaj atmadan bn atmiyorm. Nereye kdr dewam etmelym buna. Nede durmalym?
Koç+1 yılo sana atacak merak etme 2 gün kısa daha
+1 yılvalla ben soğurum kaçan kişiden sakın bulaşma kaybedersin..
10 Yorumla
+1 yılValla ben uyguladim halada kaciyorum ondan kimse kovalamiyor beni
Birak kovalamayi adam nisanlandi ;(
Yani bence yalan kovalamakmis kacmakmis02 Yorumla
Başak+1 yılYok be onunda haberi varsi hatta serefsiz kendisk bana unut verdi onceden herseyi o baslati sonra ben devam ettirdm o kacti ben kactm o kovaladi en sonra simdi baskasini kovaliyor :(
- Devamını Gör (189)
Devamını Gör(234)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem