AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
burası Turkiye sen koşmaya başla illaki kovalayan çıkar
sakın öyle bir şey yapma. hak eden insanla her zaman ilgilen.
Ya kendin ol.. degisme hicbisey icin.. taktikler cok sacma bence bir insanin kendinde vardir boyle davranislar
biz kıza kaçan kovalanır taktiği yapalım dedik meğer kız bizden kaçıyormuş :(
Önce üstüne düşeceksin. Mutlu edeceksın. İlgileneceksin. Sonrada ilgiyi azalt. Mesele bundan ibaret.
o seni umursamıyosa kaçsan da değişmez, 7/24 peşinde dolansan da.
Ya sen nasl yaklaşmak istiyosan nasl davranmak istiyosan öyle davran. Bana soğuk davrnsa erkek arkadasım bunu ona sorarm nie böylesin die ama peşinden koşmam.
Bu taktik dediyin iki tarafi keskin bicak, ya olur ya da karsindaki kisi vazgecer, mesela ben birinin arkasindan avci kopeyi gibi kosmayi sevmem mesela, herseyin olcusu var
Baştan ona ilgi duyduğunu belli et bir süre boyunca sonra mesaj atmamaya başla ama eğer seviyorsan yapamazsıın hep ilgi gösterirsin uygulayamazsın bunu
Bastan hoslandigini belli et, bir iki iltifat et. Sonra bir sure yazma, daha olgun konus bazi sorularini acik uclu cevapla, hafiften umursamaz davran ama ayarini da kacirma. Good luck :)
bir profesör önce basıcan ilgiyi sonra geri çekilicen noluyo l*n desin bir kendini toplasın diye falan filan demişti :) tabi daha tıbbi bir dille :D
aynen yaa çok işe yarıyorrr birde yapabilsemm :D
Yapacak adam da yok ki deniyim :D
Bizde kaçan kovalanmaz, gelen ağırlanır, giden uğurlanır 😉👍🏼
Anlatayım ben sana ilk zamanlar sen mesaj atıyorsun üstüne düşüyorsun ama o biraz uzak kalıyor sana. Biir süre sonra attıgın mesaj sayısını düşürüyosun ya da mesaj atmıyorsun aramıyorsun sonra o seni kovalıyorr :D
Ölçü nerde olmali? Ne kdr kaçmali nerde durmali? Ben yoğun ilgi gösteri çok üzerine düşmustum. sevgili deglz zamanla o ilski yasayabilecek potansiyeldeyz hep bn mesaj atar hep bn gorusmk isterdim. 2gundur soğuk dawraniyorm hoşuma gütmeyen bir hareketinden dolayi. Kendini düzeltmesini istyrm. Geri cekilp pesmden gelip gelmeyeceğini görmek ilgisini ölcmek istyrm. Bn aramiyorm artık. Aradgnda kisa ve soğuk konsyrm. O mesaj atmadan bn atmiyorm. Nereye kdr dewam etmelym buna. Nerde durmalym?
Hoslandigin kiza 3 4 ay ilgi göster ona nekadak deger verdigini söyle sonra okadar ilgiden sonra kendini geri cek ama geri cek dediysey kac demedik bazen mesaj at ilgiyi kısıtla sonra oo geliyo cok yaptım
Seni sevdiğinden eminsen başlarda yaptığın iltifatları artık yapmamaya başla arada bir nadir yap yapacaksanda o seni kıskanıyorsa sen kiskansanda belli etme mesela bunun gibi şeyler üzerine fazla düşme kısaca
eğer kaçan karizmatik, zengin, yakışıklı, kaslı bir erkek ise veya çok güzel bir kız ise doğru olan önermedir. şahin k kılıklı bir adam miranda kerr'den kaçıp kovalanma beklentisi içindeyse s... tirip gitsin lütfen. :)
Aslında vur kaç taktiği o durduk yere kovalamazlar önce bir tetikleyici olay olmalı
Umursama arama sorma herşeyi ondan bekle ama ölçülü ol yoksa kaçar
Oyle bir taktik yok bence yani biz kizlar genel olarak erkeklerin pesinden kosmayiz pesimizden kostururuz :)
Güzel kardeşim herkeste tutmaz bu taktik, çok kötü sonuçları olabilir demedi deme...
Kiz kacar sen kovalarsin anlarimda sen kacsan ne olacak sanki sakin bir kizin pesinden cok kosmayin sonra cilekes olrsunuz
Bak konuscaksin hoslandigin kisiyle onla konusurken bir anda niye bu mesaj atmadi acaba diye o seni aricak zamanlama onemli
kişiden kişiye değişir seviyorsa peşinde dolaşır ama sevmiyorsa zaten bırakır ;)
Ayarını bilmen lazım ayarı kaçınca b.. ku çıkıyo :)
pek arama sorma
yanyana gelincde tersine cok ilgilen ondan fazla sen ilgilen
Bu taktiği kullanmazsan ilişkin uzun sürmez diyorum anla artık..
Kızın seni sevdiğinden emin ol. Sonra biraz ortalarda dolaşma ve en beklemediği anda karşısına falan çık işte...
Sen ynlış anlamışsın onu. Kovalanan kaçar, her kaçan kovalanmaz... ;)
www.oyunkuzusu.com/.../...rry_kac_kacabilirsen.jpg böyle knka :D
kaçan kovalanmıyor kardeşim. kaçan kaçtığıyla kalıyor
bir hafta oldukça ilgi göster dahasonra ilgisiz davran tabi konuşmayı tamamen kes demiyorum ama daha mesafeli davran 1 haftada da bak nasıl bu sefer sana ilgi gösterio
valla kıza değer vermeyince değere biniyorsun dene kardeş :)
bunu yapmak icin sna olan askindan emin olmalisin yoksa hersey bos
Nasil olsa bu cocuk benimle ilgilenmiyor diyip baska erkeklerle ilgilenebilir dikkatli ol 😄
Ona özel olduğunu hissettir çok güzel konuş alttan al sonrada onları sen yapmamis gibi davran degismis gibi davran kzda kaybetme korkusu yaşasın ve üzülsün mesajda atma o atsn surunsn amacin bu mu?
Taktiği vermişsin, sonra da gurur yapmışsın :). Evet sizin yaptığınız gibi.
Bu liseli ergenlere uygulanır anca , benden kaçandan ben soğuyorum tam tersi ilgi beni bağlıyor
msjlara yerıne ulaşıyo :))
bir zahmet ulaşsın :))
@GENETİKKIYAMET
ben sen kaçıyosun nede ben kovalıyorum ıkmızde dıkılyoruz bu daha ıyı değilmi :)
En doğrusu da bu , ergen triplerinde değiliz :)
@GENETİKKIYAMET
:))
Bildiğin kaçıyosun aradada arkana bakıyosun geliyomu diye
aynı espriyi bende yaptım sanırım komik değil :(
berbatız
Aaa pişti olduk uf
SEN KAÇARSIN O SENİ KOVALAMAZ O İŞTE ORADA BİTER :)
Hem yuz goster hem dirsek hem istedigini belli et hemde kaç ama bu kizlar için erkek adam kaćarmiymiş çik direk soyle..
bunların hepsi yalan söylemiş ben sana doğruyu söyleyeyim koşmaya başla peşinden biri kovalamaya başlamışsa uyguladın gitti demektir :D
Kızı sıkboğaz etme yeter bence. Kaçma muhabbeti yeni tanışma esnasında biraz işe yarıyor. Onun haricinde kızlara özgü bir taktik bence.
yapmacık değil de adam gibi davransan yetiyor... ancak bir yerde artık yoruluyorsun.. bir kere daha düşün kovalanmak istiyormusun?
Valla kaçanı hiçte kovalamam bırakırım ne hali varsa görsün sende bu saçma taktiği uygulama derim üzerine titre ilgi göster ısrarcı ol
İlgi göstermek hoşuna gider mi bir erkeğin ve naıl
Bir erkeğe sorarsan daha net aydınlanabilirsin
sosyalport.com/.../su-kadar-beynin-yok.jpg
Avutma kendini boşuna
Bu işler cidden boş seviyosan kendini ifade et emin ol açık sözlü olmak her zaman etkiler karşıdakini hem böyle yaparak kararsız durumuna düşersin ki sanırım kızların en son isteyecegi kararsız bir insanın karşında olmasıdır
Kizlar yapabilir ama erkekler yapamaz diye dusunuyorum kesinlikle
Sen kendini agirdan satiyosun kizda kaybetme korkusu oluyo bu kadar extrem bisey yok yani
Yaniiii
seni sevmiyosa kaçmanın bir mantığı yok zaten kovalamaz ama seviyosa orasını bilemiycem
Fazla yapılmadığı sürece işe yarar unutma fazla naz aşk usandırır.
kaçan kovalanır evet ama biyerden sonra vazgecer ve bu sefer de sen kovalarsın buda hep böyledir benim basıma da geldii
Vur kac taktiği yapcaksn kelimelrn gizemli olcak hem ilgili durcn hem ilgsz avin hem sana yakin olcak hemde uzak vay be ne guzel yazdm :D
Mevzu yazmak değil uygulamak :)
Uygulanmadigini ne malum ;)
O anlamda değil, sana göre yazması kolay ama bize göre uygulaması zor anlamında :).
git birine küfür et seni dövmek istiyicekdir sende kaç? biraz düşünün olm ya
hepmi ben söyliyicem bunları. s. s
Hafif ilgi göstereceksin, karşındaki de sana ilgi gösterecek. Tam ama tam heveslendiği ama hevesinin kaçmayacağı zamanlarda bir adım geri duracaksın. Kıymetin artacak.
elinden gelenin en iyisini yapıyosun, gerisi ona kalıyor.
İnce bir çizgi var o çizgiyi kaçırırsan yüzüne bakmaz. Dengeli gitmelisin.
Böyle bir taktik yok arkadaş varsa da ters tepiyor test edildi yani
daha çok kızlara karşı işe yarıyo bir kız benle ne kadar ilgilenip ilgisini kesse dikkatimi çekmez :))
Evet mantıklı aslında :)
Kesinlikle soğur. Hele bir erkeğin yapması çok itici. (tecrübeyle sabit)
Yani kurduğun Kapanı avın farketmeyecek 1. Kural bu
Hepinizi standart oyuncusunuz prof mu sanyosunuz kendinizi? Evet bence profsunuz dandik ve saf insanlarn dandik dizileri nasl seyircisi varsa sizin de olmakta bir beyisligi yok.
3 kere okudum bir şey anlamadım
O is bende yok ya yapamiorm yapan varsa bir anlatsn
bir kiz gorursen kosarak uzaklas kanka pesinden kovaliyosa senindir kovalamiyosa kendi kaybeder