Umursamazlıktan vazgeçmeyip taktik yapan hiç bir insanı cinsellik dışında etkileyemezsin. Sadece zor kız havalarına girip geçici olarak etkilersin. Bir kendin ol bak nasıl da uzaklaşıyorlar...
Friend Zone altına alacaksın bu sefer sen kacacaksın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu erkeklerde kesinlikle kişiden kişiye değişir herkes aynı değildir peşinide bıraksan seni kovalarmı oda meçhul o zihniyetteki bi erkek sen kovalamayı bıraksanda seni kovalamaz büyük ihtimalle çevremden biliyorum
muhtemelen senin kovaladığın erkeği başka kızda kovalıyordur dürüst olalim çunkü muhtemelen kızlar tarafından ilgi çeken insanlardır dolayısiyla zaten kosturuyosa seni başka koşanda vardır senin onun peşini birakman bişeyi degistirmez çünkü elinde ekmek (yani kız) var ha o kızlar bitince emin ol ozaman senin peşinden koşucakdır
Olum sevgili değiliz ya birbirimize karşı bir ilgimiz var ama o ben adım attıkça adım atıyor böyle de sanki ben kovalıyorum o kaçıyor artık hani normalde gönderme yapardık onu da yapmıyoruz nolduysa a q
senin adım atman yanlış olmuş klişe olcak ama bırak ilk adımı erkek atsın emin ol erkeklerin gözünde öyle daha değerli olursun Tabi buda erkekden erkeğe değişir ben öyle birisi sevdiğini soyleyince oyun oynayan değilde şans veren birisiyim mesela
Knk zaten ilk adımı o attı o bakıyordu ben de baktım sonra baktım biyografiden gönderme yapıyor bende yaptım bu sefer ben yapınca o yapmayı bıraktı olay bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Umursamaz insanlar neden size hala bu kadar cazip geliyor anlamıyorum. 🙄
Knk cazip geliyor değil bende yoruldum artık anlattığım olayı biliyorsun artık o koşsun istiyorum o kadar
Umursamazlıktan vazgeçmeyip taktik yapan hiç bir insanı cinsellik dışında etkileyemezsin. Sadece zor kız havalarına girip geçici olarak etkilersin. Bir kendin ol bak nasıl da uzaklaşıyorlar...
Doğru beee haklısın da napayım bugün onu görücem diye kalbim yerinden çıkacak gibi fırladı ama bil bakalım noldu göremedim
Friend Zone altına alacaksın bu sefer sen kacacaksın
bu erkeklerde kesinlikle kişiden kişiye değişir herkes aynı değildir peşinide bıraksan seni kovalarmı oda meçhul o zihniyetteki bi erkek sen kovalamayı bıraksanda seni kovalamaz büyük ihtimalle çevremden biliyorum
Peki neden sence
muhtemelen senin kovaladığın erkeği başka kızda kovalıyordur dürüst olalim çunkü muhtemelen kızlar tarafından ilgi çeken insanlardır dolayısiyla zaten kosturuyosa seni başka koşanda vardır senin onun peşini birakman bişeyi degistirmez çünkü elinde ekmek (yani kız) var ha o kızlar bitince emin ol ozaman senin peşinden koşucakdır
İyi de hayatında biri yok ki
bu kadar emin olma derim net
Olum araştırdım be çocuğu gerçekten yok hem her neyse yüz vermeyeceğim ona ne b. ok yerse yesin
sen peşini bırak ama kovalamicak ozaman bana hak vericeksin malesef
Kovalamazsa kovalamasın anasını satayım o zaman da tamamen bitirmiş olurum
öyle diyosun ama bence boş değilsin ona karşı, bitircem diyip bitircemicen gibi duruyo ;))
Napim sevsek bir b. ok oluyo mu olmuyo en iyisi içinden sevmek ona söylememek
zaten ben de ondan yanayım sevsem bile ilişki içerisinde onu sevdiğimi fazla söylemem tabi dikkat et dozunu iyi ayarla yoksa ters deper :)
Aynen fazlası gö. tünü kaldırıyor
sevdiğini felan biliyosa sevgilimisiniz eğer sevgiliyseniz bu konuyu oturup konuşup olgunca çözün bence yoksa iyice çocuk oyuncağına döner
Olum sevgili değiliz ya birbirimize karşı bir ilgimiz var ama o ben adım attıkça adım atıyor böyle de sanki ben kovalıyorum o kaçıyor artık hani normalde gönderme yapardık onu da yapmıyoruz nolduysa a q
senin adım atman yanlış olmuş klişe olcak ama bırak ilk adımı erkek atsın emin ol erkeklerin gözünde öyle daha değerli olursun Tabi buda erkekden erkeğe değişir ben öyle birisi sevdiğini soyleyince oyun oynayan değilde şans veren birisiyim mesela
Knk zaten ilk adımı o attı o bakıyordu ben de baktım sonra baktım biyografiden gönderme yapıyor bende yaptım bu sefer ben yapınca o yapmayı bıraktı olay bu
biraz kolay oltaya gelmişsin bence keşke ağırdan satsaydın kendini
Allah Allah ya seviyorsam ne beklicem anasını satayım
sevdiğini elinde tutmak için :)) seven insan mantıklı hareket edemez çünkü
Neyse ne ya sağol yine de yardımcı olduğun için
rica ederim inşallah neyi istiyorsan allah sana onu hayılırlı kılar
Amin hepimizin
sıkıldıysan kovalama meselaa
Kovalamıcam zaten bundan sonra
Kovalama o zaman oda kaçmaz geri gelir.
Görmezden mi geleyim
gör ama umursama
Çok üstüne düştüm şimdi de G. ötü kalktı