Bir kız ''imalı'' bakışlarla uzun süre size bakarsa, ve bunu fark ederseniz ne düşünürsünüz? :d
https://i.imgur.com/4AtwJZ4.gif
https://i.imgur.com/4AtwJZ4.gif
Sormayı tercih ederim. Birisine benzetmiş olabilir. Açığa kavuşturmuş olurum. Özlediği birisini bende görüyor olabilir. Ufak bir sohbetle iyi hissetmesini sağlamış olurum. Gözü dalmış olabilir derdini dinleyip rahatlamasını sağlamış olurum. Hoşlanmış olabilir. Kalbine boştan yere yük edip o düşüncelerle olumsuz düşünmemesini sağlamış olurum. En Güzelide kendim bu neden bakıyor diye düşünmek zorunda kalmamış olurum. :)
Hoslandıgını ^^
azmış bir lez diye düşünürüm benimde ona bakmama rağmen hala bakıyosa gider sorunun ne olduğunu sorarım lez mi değil mi öğrenirim :D
Ne tuhaf bir düşünce.
Belki modayla ilgilenen ve butikleri olan birisi. Senin kombinini beğenmiştir.
Belki kuafördür, saç stilini beğenmiştir fikir alacaktır soramıyordur.
Belki birine benzetmiştir, çıkarmaya çalışırken uzun süre baktığının farkında değildir.
- ÖZET OLURSA; ARTIK SAÇMA DÜŞÜNCELERİMİZDEN SIYRILALIM, BİR BİREY OLARAK.
valla bacım k. bakmada benim düşüncem bu yönde... zaten farkındaysan gider konuşur sorunun ne olduğunu sorarım dedim kimseyi durdukyere yargılamam bazen yeri geliyo bende herhangi bir kıza bir nedenden dolayı bakıyorum olur yani bişeyini beyenmişizdir tanıdık gelmiştir olur yanii olamaz demiyorum hatta bana bakılması benim hoşuma bile gider demek istediğim gider neden baktığını sorarım hepsi bu
Süreklimi bakıyo? Yani sürekli gördüğün tanıdığın birisimi yoksa öyle bir kezmi yakaladın?
:D:DDD harbiden çok değişik yazmışım ya :/ yani ona göre cevap veriyim diye şey ettim ben neiyse :Dd
Cevap
86Cevap
ben de ona imalı imalı bakarım boy aynası edası ile ayaklardan başlayıp yukarıya kadar süzerim en son göz teması kurar oradan mimelerine inerim sonra yine gözler, mimeler ve gözler arasında gider gelirim.. o an kızın yüzünde hafif bir tebessüm oluştuysa o mimelerin benim olacağının verdiği mutluluk ile önden çüküm arkadan ben kıza doğru giderim... to be continued... sfdsdfsdfdfff
media.tumblr.com/tumblr_m9yz77KKGx1qfc8cw.gif
Önden çükün ve arkadan sen düşündüm de. Biraz da karikatür yeteneğimi konuşturdum. Veryyyyy veryyy comic :D:SD:SA
bu bakış bu tebessüm çok manidar.. o. O
Kadınlara anlam vermezsin ki
Gidip sormak istersin ya terslerde yapar da kadın sonuçta
Hoşlandı dersin gıcık kaptığı için bakıyordur
Birine benzetmiştir
Daha ornekler çoğalır kadın neden bakar bilinmeZ
Erkek desen iki sebeb var
Asık oldu
ya da kız çok seksi
bir bakış hakkı daha var , eğer 2. de de bakıyosa yürüyodur muhtemelen bana :) ya da anormal bir durum vardır sıfatımda :)
Once fermuarim acik mi diye bakarim. Sonra gömleğimin dugmeleri acim mi diye bakarim ondan sonra ayakkabimin bagciklari cozulmus mu diyd bakarim daha sonra saclarim cok mu diye bakarim. hala bakiyorsa kor surekli bir hixaya bakiuor derim
Bana mı yürüyon sen bana mı kaptırıcan amacın ne senin yetişin komşularrrr taciz ediliyorum. Derim ama ne düşünürsün demişsin bişey düşünmem topluluğa gelemeyen bir insanım kimse yanaşmasın yanıma düşüncesindeyim
bakıştan bakışa fark var. İmalı dediğin nasıl bir bakış.
Flash ta ki gibi bir bakış olduğunu varsayarsak hoşlandığını ama çekindiğini düşünürum
kesin manitası var. son bakıştığımız 4 kızın 4 ününde sevgilisi vardı
Ooo sonunda imgur kullanan biri çıktı hizliresim bıktırmıştı :D
eheuehueh
https://replygif.net/i/1131.gif
saçlarım için bakıyor derdim eskiden.
şu an bişi diyemeyecegim.
gitti tabiki kızım 1 sene oldu :D
n- oldu bile.
ne düşünecem benden hoşlandığını düşünürdüm heralde
Ya görünüm olarak benden çok hoşlandığını ya da hormonlarının coşmuş olduğunu düşünürüm.
bu kız bana niye bakıyo diye düşünürüm burnumda sümük falan kalmış mı diye bakarım telefondan
Valla bir şey düşünemiyorum, bu bakışlara güven olmuyor. Baktığı için gidersin ''ohoo her baktığımıza...'', gitmezsin ''niye gelmedi o kadar bakıyom'';çetrefilli işler.
O kadar çok bakanım varki, hangisi hakkında ne düşüneyim.
Sanamı hsjdkd
Acaba burnumda sümük mü var lan? Diye düşünürüm açıkcası. Baktım burnum da temiz giderim yanına hayırdır bilader ne bakıyon der kafa atarım.
şu anime karakterdeki gibi bakarsa fermuar açık kalmıştır diye utanır giderim kardiş.
imalı bakarsa hoşlanmıştır diye düşünürüm. :)
açıkta bir şey mi var diye düşünürüm öbürüne ihtimal dahi vermiyorum -_-
Bilmem sebepsizce.
yüzümde bir tuhaflık olduğunu anlarım başta hala devam ediyosa beğendiğini düşünürüm. sen niye bakmıştın
o bana nasıl tatlı bakıyorsa aynı tatlıkla cevap veririm bakışına ve arada gülümserim bende ona tabi hoşlanırsam tatlı bulursam bide minik ellerimi var burnu minik mi gözleri minik mi dikkatli bakarım
Birşey düşünmeme gerek yok bakışından bellidir zaten ne için baktığı.
üstüme başıma bakarım acaba gömleğime veya üstümde kine kuş mu sıçtı diye başka türlü bakmazlar çünkü
Ne kadar güzel baksın hoşuma gider ama gidip konuşmam o kadar bakıyorsa gelip kendi konuşsun :-)
bunlara bakan yoktu canım oyuzden bilmezler heralde :D:D
Valla bilmiyomki korkarım kesin bişey olmuş üstümde dükkanımı açık bırakmış olabilirm
Normal karşılarım çünkü bazen bende bakıyorum kızlara :)
imaya bağlı? nasıl imalı? ne imaa ettiğini anlamam şart olay o zaten heç
Zaten baska kime bakcak diye egoist bakışlarla bende süzerim :D
Kesin birşeye sinir olmuştur. Tecrubeyle sabit ki ne varsa bakmayan kızlarda var
oluyor öyle sık, bir tepki vermiyorum sıradan oldu artık
Ne düşünmemiz gerekli? Veya bakmasındaki amaç nedir? Başıma geldi de o yüzden soruyorum
düşünmekle vakit kaybetmem durduğumuz hata şu an! :D
O sırada kalbim küt küt atar, gözlerimi kaydırırım.
Ya öldürecektir, Ya seciyordur
Hiçbir şey düşünmem çünkü gidip konuşmaya kalkınca g*t ediyorlar :d
Bana yazdığını hatta biraz daha bakarsa beni yemek istediğini düşünürüm :)
Benim hoşuma gitmez bir kızın bakması çünkü seçilmem secerim
düşüncem ne bakıyo la bu olur tepkim hayırdır der gibi bir bakış olur
Kesin verecek diye düşünürdüm =)
bende ona nanik yaparım :D
Öyle bir kız olmadığı için, bilmiyorum :/.
Ya aslında vardır, bilmem ki :/ :D. Niye olmasın hem ://. Ama ben bakmadığım için bilmiyorum heralde :D.
Eğer ki bir kız bana uzun bir süre bakarsa benim hakkımda birşeyler düşündüğünü hissederim. Sanırım benden hoşlanıyor, derim. Bu bana bir mesaj olur, senden hoşlanıyorum, diye. O kıza karşı tutumum değişir, eğer ben de ondan hoşlanıyorsam.
6 saniye kuralı diye bişey var biliyomusun :)
https://www.youtube.com/watch?v=Tjh4BvD0vUw izle ve bidaha düşün :)
Troll mü asdas :D koptum mayk :)
Tamam ciddi olmak gerekirse, bir kez farkedersem birine benzettiğini düşünür aldırış etmem2. defa farkedersem kılık kıyafetimde saçımda kötü bişey var diye psikolojik tedirgin olurum 3. defa farkettiğimde çelişkiye düşerim hoşlantı mı yoksa görünüşümde mi bilşey var diye eğer görünüşümde sorun yoksa ve 1 kez daha baktıysa emin olurum ki benden hoşlanıyo ;) oldumu bayan troll sorular uzmanı :)
Herkesin ne düşüneceği belli zaten.
Mutlu olurum l*n :D
Lezbiyen heralde derim
bkz: al abi snickers ye
6 Sn Kuralı Aklıma Gelir Hemen :)
Kaslarimi kaldirarak bakarim. Hayirdir der gibi :)
Yine ya yapmayinnn bunu bakmaaa yeterrr :)))
Kız bakıyor diye niye düşüneyim ki? Ne farkeder?
Yüzümde bişey mi var diye aynaya bakardım ^^
Let me take a sefie ^^
kendimi tren hissederdim heral :)
fermuarmı açık acaba mk
Kesin benden hoşlanıyor; )
Malesef şuana kadar böyle biri çıkmadı
Ya birine benzetti , ya da bana yürüyo derim :)
Beni öldürmek istediğini
Beni yatağa atmak istediğini düşünürüm.
Hoşuma gidiyor bu
beni taciz ettiğini düşünürüm :D
Öylesine bakıyorlarmış sordum
Niye bakıyor diye düşünürüm ne düşüneyim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar