bende şöle bir takıntı var .bir erkeğin kariyerine çok önem veriyorum .yani önemli bir mesleği yoksa çekicide gelmiyor bana .sizde böyle bir durum var mı ?
Cevabın nedir?
+1 yılmesleğe göre çekici gelmiyor yani...
mesela belli bir noktaya kadar anlarım.ama böyle doktor,subay,hakim savcı,işadamından aşağı kesmeyenler mesela bi öğretmene,memura,polis e,astsubaya,esnafa,kendi işini yapan insanlara küçümser gözle bakanlar var onlardan biriysen insanlığını kaybetmişsin.
ben erkeğim mesleğin çbir kızın çekiciliği etkilemesine en ufak bir katkısı yok...
sadece karşı cinse karşı değil...
kalitesine bakarım..kaliteyide meslek,kariyer belirlemiyor...
ev kızıyla doktor kızda aynıdır benim gözümde..
siz kızlar başkalarının ne düşüncelerine beğenileriee göre yasadığınız için böylesiniz..hepiniz değil ama büyük çoğunlupunuz...mesela yanındaki erkeğin yakısıklığına cevreden gelen ayyyy ne yakıştınız laflarına göre karar veriyorlar...bir çok kadının hayatı hemcinslerine nispet yapmak üzerine kurulu...
simdi benim kocam subay,doktor demek daha cazip geliyor.kendilerini daha bir önemli hissediyorlar kompleksleri daha bir yatışıyor...
durup dururken konusu açılmamışken kocasının,oğlunun,kızının mesleğini söyleyen var...
kel kız ablasının saçıyla övünürmüş...
tamam mühendissin bir simitçi çekici gelmeyebilir hadi anlarızda..ama böyle ben mühendisim işadamı milletvekili,doktor subaydan asağısı kesmez olayı çirkin...gözümde sıfırdır böyle insanlar...
genelde böyle kızlar çirkin olur...güzel kızların özgüvenleri tamdır..kompleksleri azdır..bu tarz seylere takılmazlar...
birde bu mesleğine önem verme çirkin kızlarda oluyor..kendine güvenmedikleri için birlikte oldukları erkeğin mesleği38 Yorumla- +1 yıl
yoo gayet güzelim aksine o dediğin meslakteki erkekler çirkin kızlara asla bakmaz zaten .kendi bir yere geldiği için güzel kadınları severler .hep eşleri güzeldir dikkat et kendinden genç ve güzel kadınlarla evlenirler çok yanlış bir tespit .eşinin mesleğinle gurur duyabilir bir kadın bunda birşey yok .sağlam mesleği olmazsa olmaz benim için
- +1 yıl
valla benim 1 arkadaşım doktor, karısı çirkin sayılırı şişko birşey... aksıne arkadaşımda yakısıklı,subay var tam kendine göre normal görüntüde güzel olmayan bir eşi var...
eşi en güzel arkadaşım polis bir arkadaşım...iş adamı mühendis savcı olan insanlarda var kendi mesleğinden normal kendilerini aşmayan görüntüde kızlarla birlikteler...herkes kendine göre birini bulmus dıs görünüs olarak...aksine böyle turizm de çalısan,esnaf,öğretmen o tarz arkadaşlarımın eşleri güzel.sen kompleklisin - +1 yıl
herkes kendi mesleğinden değil...avrupalılarda böyle değil..yasadığım yerde bi tanıdık var adam turizmde calısan sıradan bi hizmet sektörü çalısanı eşi avrupada bir gazetede üst düzey bir yönetici...onun için türkiye ye yerleşti..sonra onun ülkesine gittiler..avrupalılar bir insana mesleğini sormuyorlar öyle ilk tanışmada...ona göre davranmıyorlar...çalısıyormu çalısıyor tamam...bi doktor kızla markette kasiyer adam evlenebiliyor...bizim insanımız görgüsüz kompleksli bu konularda...
- +1 yıl
herkes senin gibi kalitesiz değil maalesef...parası için değil..onunla hayat bir araya getirmiş onu tanımış meslek ve para dısında insnalığı, görüntüsü ,kadınlığı,erkekliği hoşuna gitmiş.güzel bir ikili olmuslar..hayatı birlikte yasama kararı almıslar...
En İyi Cevaplar
Şu zamanda iki değerede önem verenler var. ilki kariyer sahibi yüksek mevkili paraya önem verenler. Diğeri iste kişiliğe saygıya ve sevgiye önem verenler. Bu iki değer arasında fark vardır. Para ve kariyer odaklı insanlar daima sevgiden ve bağlılıktan uzak olabiliyor. (Kesin konuşmuyorum) ilerki dönemlerde ise olur ya dünya hali ters bir durum gittiğinde iflas eşiğine yada olumsuz bir durum meydana geldiğinde sorunlar başlayabilir. Bunun gibi bir çok olumsuz örnekler var ama tabiki olumlu örneklerde var lakin düşüncem sahip oldugun imkanlar neticesinde böyle bir takıntı olabilir ama fazla bir bağlılık olmaması daha iyi olackatır insan gönlünde kariyer sahibi olsun yeter. Benim düşüncem
03 Yorumla- +1 yıl
tabiki meslek önemli mesleği olmayana kız vermiyorlar zaten :))) ama her mesleğin kendisine göre bir kariyeri var zaten önemli olan mesleğinin en iyisi olmak zaten bir kariyerdir. Meslek gruplarını ayırıp seviyelendirmemen gerekiyor bu yanlış olur bence Allah her insanı belli bir seviyede yaratmış.
+1 yılher insan sevdiği işi yapmalı, hayat şartları vs. de bu kariyer planlarını etkileyen önemli etmenlerdendir... ilgi alanları, çevre, arkadaşlar, özenmek vs... o yüzden şu ana kadar kimseyi mesleği ile yargılamadım, o bir birey olarak değerlendirdi... mesleğinden önce kişiliği konuşma üslubu adap erkan bilip bilmediği saygısı samimiyeti dürüstlüğü beni ilgilendiriyor. hiç aklıma gelmedi, bir erkeği çekici veya değil olarak yargılamak için önce mesleğini öğrenmek
12 Yorumla- +1 yıl
samimiyim kendim 2 senedir medya sektöründe çalışıyorum. hiç kendi sektörümden bir sevgilim olmadı ama çok farklı mesleklere sahip erkek arkadaşlarım oldu...
bazı kadınlar kendileri birşey olamadığını/olamayacağını bildiği için bir erkekle sıfat kazanmak istiyor bence...
1020 Yorumla- +1 yıl
benim bir ark. var ünv. asistanı o da mühendis.. mühendis oldum diye sevgilisini harcadı çıkardı hayatından yok yere... neymiş daha iyileri olmalıymış hayatında daha büyük oynamalıymış.. o büyükler ne yaptı biliyor musun kullandı attı onu.. insan olsun insan.. ahlakı dini maneviyatı insanlığı yerinde olmadıktan sonra kariyer dediğin ne senin? ha dersen hem insan, hem de kariyer.. insan olan adamı da hak etmek lazım derim..
- +1 yıl
iyide tatlım kız kendini kullanıdrmasaydı yani herkesin kendi seçimi .senin bir duruşun vardır hayatta en iyisi bile gelse bozmazsan benim krtiterlerim bu yaşayışım bu dersen karşındakide buna saygı duyarsa seni harcamaz .demek ki o dedin arkadaşı sevmmeiş görüştükleri erkekler belki talihi döner bilemezsin .hak ediyorum dibine kadar merak etme
- +1 yıl
ben o kızı bilmem hatalıydı ya da birilerinin ahı tuttu.. fakat hayat bizim kurduğumuz kurguladığımız bir oyun bahçesi değil.. diyelim ki sen bu dediğin adam ile evlendin sakat oldu çalışamıyor ne olacak o güçlü adama.. insanın gücü önce içindedir.. ben sana git o bu şu sokak serserisiyle muhattap ol demiyorum ama, bböyle bakarsan sen karşındakini kariyeri için seversin ve bu kimsenin hoşuna gitmez.sadece bekareti için kızlarla evlenen erkekten ne farkın var.ha seversin bir de kariyer yapar ayrı
- +1 yıl
tatlım püf noktası bu zaten sen mesleğini gözü tutmayanları sevmiyorsun, o zaman mesleğini gözün tutunca o şahsı mı sevmiş oluyorsun kandırma kendini.. tamam tercihtir.. buna saygımız var ama, benim hiç hoşuma gitmezdi böyle biri ile yanyana yürümek.. neden güven vermez bana.. yine bir ark. doktor ile evlendi sırf doktor diye adamın bir sürü artisliğine göz yümde niye doktor bilmem neyin karısı desinler diye.. sana buradan yazıyorum en fazla 5 yıl, en fazla.. evliliklerde bitiyor merak etme..
- +1 yıl
dur bakalım ya ne diyorsun sen bu kadar negatif konuşmana gerek yok .sen tercih etme ben ederim .benim için önemli ne yapim alla alla ya .sen git okummaış birinle ol ben olmam .tabiki çekici gelmeyen birinle asla olmam ama çekici olması gerek diyorum baştan beri mesleğide önemli kimin ne dediği beni ilgilendirmez ben güçlü erkek severim
- +1 yıl
benim kriterlerim belli ve seninkilerin yanından geçmez ama,şu da geldi aklıma benim mühendis var mühendis var.. piyada gıda mühendisi olup makina mühendisi gibi kasılanlarda var.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. ne istediğinize dikkat edin çünkü, onu elde edersiniz.. son sözümde budur selametle...
- +1 yıl
kariyer denilen şeyin tersi işsiz güçsüz demek değildir.namusuyla çalışıp eşini, çocuklarını güzel yetiştirecek bir sürü erkek varken böyle sıfatlar arayan kadınlar nasıl güven verdiğine şaşırıyorum.bir de bu kadınlar gerçekten bilmiyor ya da akıllarına gelmiyor herşey nasip kısmet.. hele ki evlilikte gerçekten nasip.bakın emine erdoğan mühendis miymiş şu anda başbakanın karısı.demek bu suzzzyy abla olsa zamanında rte yi harcardı :)) ama adam şimdi ne halde.o yüzden kişye bakmak en mantıklısı...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
36Cevap
+1 yılsırf kariyeri,parası var diye hem görüntüsü hemde kişiliği mide bulandırıcı erkeklerle takılan kızlar çok bu ülkede...paraya ,kariyere,şan ve şöhrete tapan insanlar...
ama cok düzgün kızlarımızda var...bir yere kadar önemsersin..sen devlet memurusundur,üniversite bitirmişsindir oda memur olsun üniversite bitirsin iyi olur dersin ama bir insanın sırf mesleğine göre cekici gelip mesleğine göre cekici gelmemesi çok tiksindirici...
çekici bulursun ama evlenmezsin onada saygı duyarım ama seninkini anladım..sen cekicide bulamıyorsun...
odunun kariyeri olsun brad pitt gibi gelir sana...39 Yorumla- +1 yıl
insanmısın sen ya..bi daha birşey yazma..nokta...
- +1 yıl
valla benim anam öyle değil mesela...burada mesleklerini yazmak istemiyorum ama annemin mesleğiyle babamın mesleği kazancı arasında ucurum var...babam çok yakısıklı biridir annem aşık olmuş görüntüsüne,kişiliğine evlenmiş..meslek falan dinlememiş yani...böyle örneklerde var...senin dediğin insanlarda cok basta sen olmak üzere onları insan sınıfına sokmuyorum ben..
- +1 yıl
iyi oku sadece yakısıklılık demedim yakışıklılığına ve kişiliğine aşık olmuş dedim...valla yakısıklılığına güzelliğine kişiliğine aşık olma mesleğine diplomasına asık olmaktan daha insani birşey...görüntüsüne kişiliğine aşık olmayacakta neyine aşık olacak?
- +1 yıl
gücü nerede gördüğün önemli..kimi parada görür,kimi yürekte,kimi dış görüntüde.kimi erkekliğinde...senin güç anlayısın diplomada...evet kadınlar güçlü erkeği sever de gerçek bir kadın kişiliği 5 para etmeyen bir erkekle 5 dakika bile durmaz bu tarz kızlar toplam kız nüfusunun yüzde 3-5 ini olusturur onlarda bize yetiyor:)
Bana bak suzyy.Seni dürüstlüğünden dolayı takdir ediyorum.Ama senin gibilerle de Allah aynı yoldan yürümeyi bile nasip etmesin diyorum.Kişisel birşey değil dostum yanlış anlama.Kariyerli biri olsam da bu tarz kişilikli insanlarla yanyana olmayı pek sevmem.
11 Yorumla
+1 yılherşeyden önce aşağıkdaki yorumlarından yola çıkarak sana birkaç düzeltme yapayım. kariyer, "akademik kariyer" demek değildir. herhangi bir işte yükselmiş adam kariyer sahibi demektir. burdan yola çıkarsak para da kariyerle doğru orantılıdır. son olarak kariyerli takınntım var diyorsun. senin kariyer durumun nedir?
210 Yorumla- +1 yıl
jeodezi ve fotogrametri mühendisi misin? ne mühendisisin? ayrıca eğer senin kariyerli olman gerekmezse mükemmel bir ev hanımı mı olacaksın? mesela erkeklerin de iyi bir ev hanımı olması gerekmez. sen de böyle fark kapatmayı düşünüyor musun?
- +1 yıl
adamım yanlış yerden girdin. hatun gıdacıymış :) kızım sen de yükseklerden uçma. akıllı ol azcık :p ha ben de mühendisim. öyle bisküvi mühendisi falan da değilim. gocunduğumu sanma :))
- +1 yıl
burdan sonrası artık senin sıkıntın. sana kariyer mi beğendireceğiz?
- +1 yıl
:)
+1 yılBn kimseye bişeyler ispatlamak için diilde kendim öyle istediğim için kariyere önem veriyorum . Hoşlandığım kızın kariyerine diil bni param ve kariyerim için tercih edip etmediğine kısacası karakterine değer verir bakarım. Kariyeri okdr umrumda olan bişy diil ..
00 Yorumla
+1 yılbu sitede buna benzer soruya biri cevap vermişti: Kızlar lise döneminde erkegin tipine bakarlar, üni oldugunda bölümüne, sonrasındada paraya bakarlar. istisnai kızlar elbette vardır. Ama genel budur.
05 Yorumla- +1 yıl
yani derken?
- +1 yıl
ben paraya bakıyorsun demedim zaten:) sadece daha once boyle bı soruya bi abının yapmıs oldugu tespiti yazmıştım.
+1 yılNasıldı .. Derler ya Güzel kıza 40 günde doyulur Güzel huyluya ömür boyu doyulmaz..Erkekler için de aynıdır.Kariyerliye 40 günde Saygın ve sevecen erkeğe Ömür boyu Doyulmaz diye düşündüm bi an :D
13 Yorumla- +1 yıl
... Bu senin seçimin Eninde senunda Bulursun inş.Çook KAriyerli Bİ Erkek
Sen normal bir kızsın. Panikleme. Kızlar genelde kitabın içeriğiyle cildiyle ilgilenirler:) Paketin içinde ne olduğunun (karakter kişikik) bir önemi yok; ambalaj iyiyse sorun yoktur. Vasat ve basit kızlar için gayet makul.
22 Yorumla
+1 yılşu televizyona çıkıp , evi , arabası olmadan evlenmem diyen tiplerdensin işte.Seni kabul eden erkeğin kafasını ...
36 Yorumla- +1 yıl
Kariyer dediğin nedir ? iyi bir hayat kazanmak değil midir ? Yani maddi ağırlık getirir kariyer.Ha bahsettiğin saygınlıksa bunun kariyer ile hiç bir ilgisi yok.Senin gibi bayanların bir karizma sevdası var , yanımdaki erkek kariyer sahibi olacakta , boylu poslu olacakta , etrafa havamı atıcam.Ne diyeyim , bi kere elinde patlamadan bakış açın değişmez.Ne demiş atalarımız , bir musibet bin nasihattan yeğdir..
- +1 yıl
bak belli bir eğitim düzeyinde olman kendi kafa yapında biriyle olmak istemeni getirir.Bu gayet normal.Ama her ünv mezunu yada kültürlü insan kariyer sahibi olamıyor.Şansı yaver gitmiyor.yada olamıyor.Israrla kariyer sahibi olmasını istemen , saçmalıktan başka bieşy değildir bayan artist
- +1 yıl
Bende diyorum ki yapına tüküreyim :D
Kariyer bence de çok önemli. Ben en azından öğretmen olsun diyorum. Hatta öğretmen olsa süper olur. Meslektaş oluruz. 2 ay paşalar gibi tatil yaparız diye düşünüyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
İşte mesela senin kıstasın daha güçlü dursun tarzında otoritesi olsun gibi düşünüyorsun büyük ihtimalle avukat gibi falan olsun demişsin çünkü. Bense insanın gelecekteki hayatını belirlemek, yön vermek istiyorum. Biraz tanrı kompleksi var bu tavrımda bunun farkındayım. İki meslek vardı önümde ben bunu seçtim tüm yaşantısını belirleyebilmek için. Ha diğerini de olabilirdim ama istemedim. Senin bakış açınla benimkisi burda ayrılıyor işte.
+1 yılnie ki boş gezenın boş kalafasını alıp adam edeek gücün yok mu ? hazırcısın biraz :) erkekği erkek yapan herseye raggmen arkasında duran kadındır
120 Yorumla- +1 yıl
dönüpte bakmam bile ozaman. kariyerim varsa sende de o güç olmalı. tek basıma yaptıysam beni ileriye götürcek biri olmalı hayatımda hazırı yiyen değil
- +1 yıl
evet çnkü kadın güzeliğiyle dikat çeker baktırır kendine zekasıyla da istetir kendini :)
- +1 yıl
onlar ambale tipler :D kadını yatak arkadaşı olarak algılarlar sadakatinden şüphe et onların
- +1 yıl
evlenmek sadaket anlamına gelmez ki . zeki kadının meziyeti daha iyidir . en azından dusunup farklı seyler bulabılır :) sevişmek için evlenenler var ya .D
- +1 yıl
şehir efsanesi klişeler arkasına gizlenilentabular bunlar hep. bir kadın herzaman hükmetmekten oynatmakdan zevk almaz ait olmak ister cogu zaman hele ki zeki ise zekasını gçrebilen biri ile mutlu olur. erkek de de yapacagı çapkınlıkta yakalanma korkusu yalan soyleyememe korkusu olursa kacar. sora bok at ızı kalsın der gibi tabular olusur :)
- +1 yıl
valla bunlar gerçek .zeki kadın bağlanmaz .efsane falan değil bu.zeki kadın her istediğini elde eder ve sıkılır o yüzden tehlikelidir ama zekası ortalama bir tip için çekicidir o yüzden bak çok zeki kadınlar çok zeki erkeklerin ddikkatini çekemez neden mi çünkü rakip olurlar herşeyde .adam uğraşmaz uğraşmak istemez
- +1 yıl
bu sekılde uzar gıder bu konu aslında hatamz nerde bılıyomusun ınsanları tek duze olarak degerlendırmekte. yaşam tarzı farklıdır. senın cevrenle benım cevrem farklı goruldugu uzere :)
kendi adıma konuşayım. güzel kadın kavramı basit geliyo ha güzel olmayan bi kadınla ilgilenirmisin sadece zeki oldugu ıcın desen hayır derım. güzel ve zeki olmalı ozaman monton hisetmiyorum dusunduruyor zorluyor sıkılmıyorum ve zekanla mutlu etme ıhtıyacı duyuyorsun bunun hazı daha hş gelyor - +1 yıl
neden savunmaya geçtin ki yargılamadım. sadece ortam farklı ondan bahsettim. bıtırdıgn bolum yada okudugun unıversite kariyer demek değil . burda sana iltişim mezunu ve senin haylini bile kuramiyacagın kariyere sahip insanlar sayabilirim. beni sormuşsun ya necisin die burda anlatma gereği bile duymuyorum yalnızca sana sunu soyliyeyim sen az cok cıkarım yaparsın
- +1 yıl
mühendissin gunde ortalama 12 saat çalışsan ve basarılı olsn ıyı kazanırsın ama omrunun yarsı calısarak gecer zamanın karsılıgında para kazanırsın.40 lı yaşlara yaklastıgındada eşek yukuyle paran olur saygı duyarlar sana basarılı derler. ben bir günde senın gıbı 10 muhendısın 12 ser saatını satın alarak 120 saat çalışırım sana göre 10 kat daha çabuk senın ulaşacagına ulaşırım. işte kendıne hep sordgun sorunun cevabı onlar benden farklı ne yapyor ? :) hayatta basarılar
- +1 yıl
İtü'yü bitirip mühendis olmuşsun ama adam olamamışsın... Herkes mühendis olacak diye bir şey yok ki! İyi ki herkes senin gibi mühendis değil yoksa ortalıkta adam kalmazdı...
- +1 yıl
valla ne iş yaptığını merak ettim .ayrıca zeki kadın isterim diyende sensin yani yaklaşımın benden farklı değil benzer düşünüyoruz .iletişimcinin iyi olması beni ilgilendirmez bence önemli değil yaptığı iş .zeka gerektiren bir iş değil asla .parayla alakası yok benim dediğim şeyin ben paraya bakmıyorum ki etiket benim için önemli bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
misal acun ılıcalı ozaman :D hiç bi iş zeka gerektirmez oyle yada boyle öğrenir inek gibi gider gelir .mühendis hariç ama. adam yıllar once muhabirdi zekasını kullanmayanları zekası ile gördü onlara hitap etti etiketi aldı . sen muhendıssın bransın bu eksiği görüp yapıştırcan. üretici olacaksın . beni boş ver :D zeki kadın arayan avareyim
evet en önemli şey karıyer.sen çalışır kazanırsın "karı yer" ;) bende diyorum ki nah yer! kime ne lan benim kariyerimden?
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin kariyeri erkek için önemli, kadın için değil. Evlenmeden önce "Evi ossun, arabası ossun, döşü gıllı ossun" diyen kadın kendini pazarlıyordur. Net!
Parası neyse verelim çekici gelmeyelim size gözünüzü seveyim.48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana söylemedim üzerine neden alındın ki?
"(...) diyen kadın" dedim. Sen de böyle diyorsan üzerine alınabilirsin.
Bu arada kariyer ile para doğru orantılıdır.- +1 yıl
kariyer parayla doğru orantılı mı ?sen hangi ülkede yaşıyorsun ?bu ülkede bir profesör kaç para maaş alıyyor sen biliyor musun ?bilmeden sallama azcık araştır .öte yandan kendi işi olan okumamış biri dünyaları kazanabiliyor .benim için para değil kariyer önemlidir dedim ... diyen kadınların kendi tercihi sizi ilgilendirmez .alındım çünkü benim konumdasın şu an
Cevap sahibi+1 yılTamam.
ben tıp okucam eğer senin gibi bir kız da böyle zeka ve kariyer sahibi değilse beni hiç ilgilenirmezsin ;)
125 Yorumla- +1 yıl
sana göre güzel ama .belki kriterin düşük bilemicem genelde çirkin olur .bende okudum güzel bir kızım ama genelden bahsediyorum ben .bizim okulda iki üç tane güzel kız vardı gerisi faso fiso yani hep böledir .o senin güzel dediklerin bakımlı olduğu için güzel gelmiştir .çok güzel kadın asla zeki olamaz çok yakışıklıda zeki olamaz msela
- +1 yıl
valla kardeşim benim gördüklerim öyle belli bir tecrübem var yaşım gelmiş 26 ya .sanırım küçüksün bir gün anlarsın beni .bak mankenlere türkiye güzellerine hiç biri öyle acayip okullardan mezun değiller ama çok güzeller bu böyledir .bak kıvanç tatlıtuğya ünüveriste bile bitirmmeiş .benim sevgilimde doktor uzaman doktor mzel bri hastanede bakarsan tipi güzel beni çekior ama bir çağatay ulusoy bir kıvanç değil asla .çok yakışıklı erkek beni korkutur zaten
- +1 yıl
bak doktor var doktor var .doktor olmakta yetmiyor iyi bir bölüm kazanmak gerek yoksa mühendis ol hemen kazanmaya başlarsın para işe girersin .iyi düşün .sıkı tutucam çalışcam yapabilirim diyorsan tıp seç öyle eften püften bölüm seçme sonunda gerçekten çok önemli ne doktoru olduğun .öle radylog falansan oturuyrosun paso .rahat edicem diyorsan başka ama o kadar puanı yapmışsın kendini zorla iyi yerelere gel .ben senin yerinde olsam en yisini hedeflerdim .rehber öğretmen gibi oldum ya
- +1 yıl
çalışma süresi maaşı filan. E kadın kendinden 1 2 kademe üst rütbe isteybilir doğaldır. Ben sınıf öğretmeni eş tercih ederim mantık olarak :s mühendis filan da olabilir çalışma saatine göre.
Evet lise mezunu kızlardan üstünsün statü olarak. Güzelliğin de varsa en iyiler için yolun açık :)
+1 yılOto tamircisiyim Pc programlama yazılımda uzman olacam inşallah devlet memurum Evlen benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmak sorun olmaz heralde :)
- +1 yıl
çeyizde istemiyorum bi sen gel telefonda alma yanına :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz mühendisiz de noluyo dışardan çekici değil iticiyiz. yani sen nadir insanlardansın mühenis yada doktor seven .)
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvallaha sorusunu bile sordum yok mühendisler asosyal yok oduncu gömleği giyiyolar filan dediler.dıardan böyle gözüküyoruz ne yazık ki.senin ne mühendisiliği merak ettim.bu arada tabi erkekte kariyer önemlidir ama adam gibi mühendis olacak öyle tornacı gibi çalışanlardan değil şirketine kar yaptıranlardan.
- +1 yıl
valla insanlıktan nasibini almamış insanları mesleğine göre değerlendiren bir doktor,hakimimğhendis bi kızın yerine ...güzel,kişilikli karekterli, hanım ,oturmayı kalkmayı bilen mesleği olmayan bi kızı tercih ederim...bir kızın en büyük kariyeri budur..
Cevap sahibi+1 yıl.benimde makina.bakalım ilerde gelin adaylarına bi sorarım :) şimdilik okuyorum daha.
+1 yılbende aynı senin gibiyim çok önem veriyorum.ilk sorduğum soru oluyor ne okuyorsun ne iş yapıyorsun. Benden bir adım önde olsun istiyorum
00 Yorumlaerkekte kariyer önemli!meslekle ne alakası var cözemedim?
04 Yorumla
+1 yılTabi ki önemli olacak canım, Biz boşuna mı okuyoruz :D
00 YorumlaSeninle kariyerin varsa bunu istemenin gayet normal ama basit bi ev kızı olupta kariyerli birini istemek saçma. Benim için pek önemli değil. Aşk sadece gerek
15 YorumlaZedcezir çok haklı. Double katılıyorum kendisine üstüne de söz söylemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılbenim güzel bir mesleğim ve kariyerim var ama ben yinede kimseye çekici gelmiyorum sanırım :)
03 Yorumla- +1 yıl
aslında tipimin kendine özgü bir yanı var bence orjinal bir suratım var öyle değil mi baksana resmime ?
+1 yılkariyerim olsaydı önemliydi kariyerim yok o zaman önemli değil
00 Yorumla
+1 yılBaban , yada annen bir holdingde Ceo 'du değilmi ?
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var diyorsun pff. Neyse. Gönlüne göre birini bulursun inş.
+1 yılyürüyen dolar olarakta görüyon mu erkeği?
23 Yorumla- +1 yıl
bişey demiyorum...herkesin seçimine saygı duyuyorum
- +1 yıl
ahahahhaa +9212121545
sen nesinki ne arıyon...
06 Yorumla- +1 yıl
kızım senin hiç örfün adetin yokmu ,nerde kaldı erdemlik dürüstlük sevgi saygı insan yeri geldinmi ugrunda canverecek birini arıyor adam sana kariyerini bile feda etmez ...gözünüzü hırs ve para bürümüş sizin..bence kariyerden daha önemli şeyler var kişilik gibi karekter gibi ( kariyer gibi diğil ufak insan)
+1 yılbanada öyle oluyor açıkçası.
03 Yorumla- +1 yıl
evet mantıklıyız çünkü.
İyi bir meslek bazen göreceli bir kavram olabilir.
01 Yorumla
+1 yılerkeğğin mesleği evet önemlidir
010 Yorumla- +1 yıl
önemli derken yani iyi bi mesleği olmalı erkeğin ama insan değilsin derken farklı bi yaklasım göstermısler sankı
- +1 yıl
sen neyle mesgulsun peki
- +1 yıl
yani şöyle düşünüyorum ben erkeğin mesleği üstün olabilir kadından ama kadının ki üstün olmasın diyorum yada dengi olsun
mesela ben doktor veya mühendis olsam bi ilkokul mezunuylada yada lise mezunuyla evlenirim yeterkı ınsan olsun ahlaklı olsun ama erkek lise mezunu yada düşük bi meslekte olursa kadın mhendıs yada doktor olursa bana abes geliyo
örnek sen mühendissin senınle evlenıcek ınsan basta ailende öyle ister okumus biri olsun en az mühendis veya dengi bi iş sahibi olsun - +1 yıl
yani böyle düşünüyorum he herseyden önce ınsan olmalı kişi ama denk lık olmalı biyerde yok sen bakma oyle dıyenlere
- +1 yıl
kısmet hadı bakalım ;)
+1 yılarabası da önemlidir muhtemelen
00 Yorumlamesela ben arkeolog um :))
00 Yorumla
+1 yılmeslekten ziyade şuan para herşey
03 Yorumla- +1 yıl
çoğunkuk için öyle
çok para kazansın yeter <3
03 Yorumla
+1 yılönemli meslekten kastın nedir,
09 Yorumla- +1 yıl
bayanlarda meslek aranmaz, hatta ben mesleksiz olmasını tercih edenlerdenim. Erkeklerde aranabilir
- +1 yıl
doktorluk isteyenleri anlarım da diğerlerini arayanları pek tasvip etmiyorum, onun yerine maddi durumu iyi olsun demesi daha açık sözlü olur
- +1 yıl
özel doktorların ne kadar kazandığını biliyormusun, yarım saatlik ameliyata 1000 tl alıyorlar, sadece doktora kalan, mühendislik de iş yapabilirsen iyi para var, özellikle kendi başına çalışanlar
- +1 yıl
ne doktoru olduğu da önemli tabi,
avrupada bulursun.
15 Yorumla
+1 yılkesinlikle önemlidir bence.aşkla karın doymazzzzz
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke sadece iş olsa bende boy takıntısıda var:-(
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın:-)
Cevap sahibi+1 yılSen kaç o kaç?
Cevap sahibi+1 yılEvet güzel olmuş
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. yanmışız biz ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. değişikmiş
00 Yorumla
+1 yılsenin kariyer ne?
01 Yorumla
+1 yılyok
00 Yorumlaben önem vermiyorum.
10 Yorumla
+1 yılNormal birşey
00 YorumlaEn önemli şey.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yıltabıkı önemlı
00 Yorumla önemli
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri