Evi var, arabası da var, öyle lüks değil arabası, normal bir şey. Kendisi düz işçi. 20 bin tl maaşı var. Olsun evlenirim bende çalışırım, geçiniriz mi dersiniz, yoksa, olmaz ille maaşı yüksek olsun, bana baksın mı dersiniz?
İkimiz çalışır geçiniriz. Evi olsun yeter
Ben çalışsam bile, benim elime bakmasın, o evi geçindirsin
Ben çalışmam o çalışsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ah güzel kardeşim bunlar normal işçiye bakarlar mı hiç
Haklılar aslında, çok çalışan bekar kızlar var, maaşları onlara yetmiyor, bekar oldukları halde.. Birde ev geçindirmeye ortak olmamak istemeleri normal. Çalışırım param bana kalır, makyaj malzemelerime, gezmeye, elbiseye harcarım. Kocam eve baksın diye düşünebilirler
Ben bizi biz olduğumuz için sevmelerinden bahsediyorum.
Kadınlar sevmeyi bilmez reis. Sevmeyi bildiklerinden şüpheliyim en azından.
ben eğitimli olmasına bakarım. maaşı yüksek olsun beklentim yok. yüksek de olsa düşük de olsa ben çalışırım, eşimin eline bakmak istemem.
Giderlere ortak olur musun peki? Diyelim kiraya, gerçi kira derdim yokta, elektirik faturaya. Falan
evet zaten. kazandığım tek bana kalsın gerisini eşim halletsin diyecek halim yok
Ozaman seni alan yaşadı desene 😅
olması gereken bu bence. senin benimi yok. ama insan belli bir yaştan sonra en yakınından, babasından para almaya bile çekinir. ben eşimden 'harçlık' alır gibi bir konumda olmak istemezdim. gururuma yediremezdim birine muhtaç olmayı o öyle düşünmeyecek olsa bile. ki karısının başına kakanlar da var bunu. hem o yönden istemezdim hem de yük oluyor gibi hissederdim.
Eğer kalbimde x olmasaydı işsiz birisiyle bile evlenirdim çalışılırdı ve emeklim de yeterdi ek olarak
Oha, sen çalışcan, bide emekli maaşın var. O yatacak öyle mi?
Yok:) öyle değil
İkimizde çalışırdık
Birde senin emekli maaşın mı var? Yaşın kaç. Doğru mu burada yazılan yaş. 36 ? Emekli olmak için erken bi yaş şaşırdım
öyle ama.. hastayım nesi anormal
Normal olsaydım 3:14 de burada ne işim olurdu
Geçmiş olsun. Oyüzden erken emeklisin anladım
Evett
Çünkü bugüne kadar değer verdiklerini den hiç bişey istemediklerimizden ne gördük erkekler ya terk eder ya aldatır en azından parası olsun bari kalpsizsiniz ya
😅 aldatırsa, paralı biri aldatsın. Diyorsun yani 😄
E canım mıyız canım bizde sevgini ver canım gibi itaat et sonu aldatılma olsun tabi ki paralı istiyçez bundan sonra 😂
Yoruma ne oldu anlamadım ben 😂😂
E canım mıyız canım bizde sevgini ver itaat et sonu aldatılma olsun tabi ki paralı istiycez bundan sonra 😂
Belki fakir aldatmaz, terk etmez? Gidecek birini bulmaz falan?
Valla en son köle gibi peşinde koştuğum adam terk edip gitti ne sevmeyi bilirler ne sevilmeyi fakirlikle zenginlikle bi alakası yok adamlıkla alakası var madem sevmiyorsun oyalama kardesim demi ne bekletiyorsun iki gündür ask acısı çekiyorum
Stresten yüz felci geçiriyodum sevince biraz fazla kaçıyorum galiba
Valla seni merak ettim. Çok tipsiz bişeysindir kesin 😅
İnanki çok güzelim bunu sana ispatlamak zorunda değilim ama ego kasmış gibi olmim göörsen ağzın açık kalır sorun var güzellik değil insan çok sevginin nankörü oluyor beni seveni de ben sevemiyorum
Maaşı orta derece olsun yüksek olmasına gerek yok. Gerekirse bende çalışırım ama çocuk falan olunca zorluk olur biraz
Yapmayı ver çocuk. Yapacaksanız kocan emekli olunca yaparsın bi tane
Niye evleniyorum o zaman? Yok çocuk istemeyen adamdan olmaz zaten
daha iyi secenek olmadikca
Mesleği de önemli.
İkimiz çalışırız, kirada bile geçiniriz diyen kızlar bile var. Bi arkadaşım, düz işçi, eşide çalışıyor, kirada kalıyorlar. O alıyor 20 bin, eşi alıyor, 20 bin 10 bin kira veriyor, geçiniyorlar
Benim en azından kira derdim yok