Kızlar sizin için kariyer önemli mi çok yakışıklı ama fabrikada vs işçi olarak çalışan biriyle evlenir miydiniz? Tabi kızımıda üni mezunu
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Of ask dediğin şey ne tipe bakıyor ne yaptığı işe. İki çift laf etmeyi bilmeyen mühendisle mi olmayı tercih edersin fabrikada alın teriyle çalışan biriyle mi? Yakışıklı ama sana ilgi göstermeyen birini mi istersin yoksa daha az beğendiğin ama seni bebeği gibi seven bir adamı mi? Cevaplar net bence
Tabikide bebeği gibi seven zaten bir yandan insan düşünüyor yaşlandığındada tip kalmıyor zaten sevgi baki kalıyor
Öyle ya. Date e gitmiştim ve adam tanıştığım en yakışıklı erkekti daha üstünü bulamadım ama enerjimiz krisnlikle tutmadı mesela hiç görüşmedik. Sonra bir mühendisle görüştüm işi iyiydi ama muhabbeti hiç sarmıyordu direkt eliyosun. karsina doğru kişi çıkınca bunları düşünmezsin zaten
Kesinlikle katılıyorum size. Çok mükemmel söylemişsiniz. Yani ben de mesela tip olarak ortalama, belki biraz altı... ama boy pos vermiş yaratan maşallah, 193. iş olarak da ortalama bir derecedeyim diyelim.
Ama en önemli özelliğim kesinlikle ve kesinlikle karakterim derim.
Aşkın ve ilişkilerin bu karmaşık dansında, bazen gerçek duygularımızı ifade etmek zorlaşabiliyor. Romantik bir ruha sahip olmak, bu duygusal yolculukta beni hem umutlandırıyor hem de ara sıra hüzünlendiriyor. Belki de seninle paylaşacağım düşünceler, hislerimi daha iyi anlamanı sağlar.
Ben, her zaman kalbimin sesini dinleyen biriyim. Etrafımda gördüğüm ilişkilerdeki samimiyeti, derin bağları ve paylaşılan mutlu anları özlemle izlerim. Bu yüzden, hayatıma giren ve hoşlandığım insanlara karşı içtenlikle yaklaşırım; onlara olan ilgim tamamen gerçektir. Ancak bazen, bu ilgiyi gösterdiğim kişilerden aynı sıcaklıkta bir yanıt alamamak, kalbimi derinden yaralayabilir.
Bir yandan, bana ilgi gösteren kişilere karşı duyduğum çekingenlik var. Onlar da tatlı, temiz yüzlü ve kibar olabilirler; fakat nedense, aramızda o beklediğim kıvılcımı hissedemiyorum. Bu durum, onlara karşı adil olamayacağım korkusuna yol açıyor ve bu yüzden ilişkiyi sürdürmekten çekiniyorum. Bu, ne kadar istesem de, kalbimde hissetmediğim bir bağa zorla yön veremem anlamına geliyor.
Muhabbetime doyum olmaz ama nedense konuştuğum kızlar genelde sus pus oluyorlar ya... Yani kötü konuşuyorum desem yalan demiş olurum. Çoğu kadınla oturup saatlerce günlerce konuştuğum oldu ama nedense ilgilerini çekmemiş gibi oluyorum. Bir bakmışım sadece soru sorup duruyorum sonra da tek kelimelik cevaplar veriyorlar.
Yahu kızım ben quiz yapmaya gelmedim ki. Tanışıyoruz burada. Birbirimizi öğreniyoruz. Bana evet hayır diyeceğine kendinden bahsetsene biraz?
@thewalkerist bu yazdığını yapay zekaya mi yazdırdın
Nasıl yani? Yok ya. Bunlar benim dürüst tecrübelerim ve karakterim.
Gerçekten kalbimin sesini dinleyen biriyim. Hayatımda her zaman samimiyeti, derin bağları, aşkı, dürüstlüğü, iyi niyeti önemsemişimdir. İnsanlara hep sıcakça yaklaşıp onlardan aynı sıcaklığı bulamamışımdır sadece.
Aynı zamanda bana biri ilgi gösterdiğinde ise biraz utangaç oluyorum. Çok güzel olanları vardı, kibar olanları vardı fakat nedense o muhabbeti yaşayamadık. O bağlantıyı bulamadık. Zor maalesef ancak kalp arıyor, ve kalp aradıkça ben de onunla beraber bu süreçte devam ediyorum.
Genelde duygularımı kağıda dökmeyi seven bir insanım. Kendi kendime mektuplar yazmış, belki bir gün olurda sevdiğim kadına veririm diye. İçim kıpır kıpır olur. Kendime hayal kurarım. Ona verip şu güzel sözleri söyleyeceğim.
"Bak aşkım bunları daha senle buluşmadan senin hayalini kurarak yazdım"
İyi günler dilerim efendim.
Benim için karekter önemli kızda
Ya ne kariyeri ne tipi olanlar ne yapsin
İkiside biraz olmalı
Of hiç öyle olmuyo biliyor musun ya çok yakışıklı mesleği kötü oluyo ya da tam tersi ortası gelse okumuş falan orta tipte biri direk kabul edicem
Aynen caniko zor
Kas...
O da önemli tabii😁
Bicepsime dokunnn
İkisi de