+1 yılYorum yapan herkesin aksine bence hiiç iğrenç bir durum değil.
3 yıldır birliktelermiş, belli ki birbirlerini seviyorlar, değer veriyorlar.
15-16 yaşında ufacık kızlar bile sevgilisiyle cinsellik yaşarken annenin yaptığı iğrenç gelmemeli.
Koskoca kadın, nerde ne yapması gerektiğini emin ol biliyordur.
Burada sana saçma sapan yorum yapanlar acaba annenden daha mı tecrubeli, annenden daha mı akıllı?
Ben annenin tarafındayım, olabilir şok olabilirsin, tabiki annene kızabilirsin ama yapılacak birşey yok.
Sırf boşandı ve çocukları var diye bir ilişkisi olamaz mı annenin, başkasını sevemez mi, ondan çocuk yapamaz mı?
Bana gore asıl igrenclik ne olur biliyormusun; sırf annen hamile kaldı onu hayatından cıkarman.
Koskoca bir kadın yanlıs bir hareket yapmamıs sonucta, babası cocugu sahipleniyorsa cocuguna bakıcaksa evlilikten ne farkı var sence?
burada cevap veren arkadasların yaptıgıda cok ayıp, bir anneye igrenc, cin mali, şöyle böyle gibi yorumlar yapılamaz!!
Kimseden saklamamış kadın, paşalar gibi soylemiş, saklanmadı gizlemedi, ee kötü olan nedir? Sen bu zamana kadar hata yaptıgında, yanlıs yaptıgında annen seni bırakıp gitti mi? Ya da yapsan gider mi?
Hemen anneni ara, ya da bir çiçek alıp git.
Doğacak çocuk senin kardeşin.. böyle mi ablalık yapıyosun?420 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın ama ne bileyim insan şok oluyor bir anda. Keşke evlenme ama çocuk olmasa yaşı genç değil 39 yaşında
- +1 yıl
Olsun, 39 yaşlı mı? Oldukca genc.
- +1 yıl
@Hülyalı hah aynen, onlar yapsa normal, bizim halktan bir kadın yapsa ooo dul kadın neler yapmış olur.. Kaç yaşında doğum yapanlar var, ha ayrıca doğum yapmak kadın rahmini yeniler, daha sağlıklı olur.
- +1 yıl
@hülyalı tabiki evlense iyi olurdu, ama baba sahiplendigi surece bence problem yok, 10 yıl evli kalıp bosanıp cocugunu birdaha gormeyen babalar var mesela, bence bu olaydan kat kat beter..
Sırf anne oldugu icin kadın degilmis gibi goruluyor. Annelerimizinde kadın oldugunu unutuyoruz bazen.. - +1 yıl
@canemreee bilemem, vardır muhakkak bir sebebi. çok onemli bir unsur degil, cocugun annesi babası belli olduktan sonra problem yok, isterlerse yapabilirler.
- +1 yıl
@canemreee ee ne olmuş, her yaptıgımız dogru olmak zorunda degil, annesi hamile diye ne yapsın, terkmi etsin annesini napsın yani olmus bitmis
- +1 yıl
Hayatımda 3 yıllık biri olsa, bu adamla birbirimizi sevsek ve deger versek evet yaparım.
Anneside var babasıda var.
İlla nikah olmak zorunda mı, belediyeden izin mi alıcam cocuk yapmak icin, bir imza mı garantilicek benim bebegimin gelecegini..
Yahu olmuş bitmiş, olmasaydı demek degil kızın sorunu.
Kız bize ben sizce ne yapayım diyor, sen ona olmasaymış hata yapmış diyorsun..
Sorunun cevabını birdaha veriyorum; hayatımda guvendigim sevdigim bir adam varsa evet onun bebegini dogururdum. - +1 yıl
o zaman düyün nikah işlemleri kalksın
ben anlatamadım galiba
bu bayan kocasıylada uzun bir evlilik süresi geçirmiş ayrılmış
sonra bu adamı sevmiş neden resmiyet yok çokmu zor yapmak
herkes neden nikah tercih ediyorda sen istemiyorsun
yorumlarda herkes karşı birtek sen diilsin
demekki çoğunluk istemiyor siz bir kez daha düşünün
bu çoçuğa resmiyette bir baba lazımm - +1 yıl
@canemreee bak dikkatli oku ben resmiyet olmasın demedim, karşı degilim, olsa iyi olur, ama olmasada olur !
Arada resmi nikah olmadan da bu cocugun babası resmi olarak bayanın sevgilisidir. Cocugun nufus cuzdanında baba adı olacaktır. Yani degisen birsey yok cocuk acısından..
İyi oku, 1 ay icinde nikah yapacaklarmıs zaten, hesapta olmayan bir hamilelik belliki, ne kadar korunursanız korunun olabiliyor sonucta..
Kadın evlenmis bosanmıs, dili yanmış degil mi bir kere, birdaha bu kadar cabuk evlenmek istememis belliki once resmiyet olmadan tanımak iliski yasamak istemiş.
Her sevdigimizle resmiyete dokemeyiz işi, siz nikahı basite alıyorsunuz belli ki, bayan 1 kez yanlış evlilik yapmış, gardını almış belli ki..
40 yaşında kadın bizden iyi biliyordur ne yapması gerektigini..
Evet herkes benim dedigimin aksini soylemis, cunku beyefendicim burası turkiye, en fazla cahilin yobazın oldugu turkiye, essege tecavuz, kopege tecavuz burda. Oturmuş milletin nikahını sorguluyosunuz sonra. - +1 yıl
@canemreee ben bu ülkenin ferdi degilim, sadece annemin yanından ayrılmak istemedigim icin bu ulkede yasamak durumundayım, cogunluga gore bu kızın annesinin bidaha yuzune bakmaması lazım, terkedip gitmesi lazım..
Peki annesi hakediyor mu?
Evlatlar en buyuk hatayıda yapsa anne baba her turlu kucak acmıyor mu..
Benim bahsettigim aslında bu nokta.
Nikahmış falan onları kadın dusunsun, ama bu kızın annesinin yanında olması şart, yarın obur gun annesini kaybettiginde ne denli pisman olabilicegini dusundunuz mu? - +1 yıl
Rezil avukat bu sayfayı terk et düşüncelerinide başkalarına sakla terbiyesiz evlilik dışı nikahsız kimseyle yatılmaz günahtır ALLAH tan kork o cocuk direk veledi zinaya yani seytanın cocugu oluyor nikahsız birleşmelerde seytanda o kişilerle birlikte birleşiyor o cocuk seytanın cocugu oluyor hiçmi ALLAH kitab bilmezsiniz demekki aynısını sende yapıyon normal karşılıyon terbiyesiz
- +1 yıl
@lgoemonl ya bir git şeytanda birleşiyomuş, sanane hee yapıyorum aynısını allahımda yok kitabımda, sana mı düştü tasası? Varsa bir allah hesabını ona veririm, bas git arabistana hadi.
Dur hemen terkediyorum sayfayı, sen simdi boyle dedin ya korkudan dizlerim titredii bidaha giremem bu siteye - +1 yıl
@igoemoni
En İyi Cevaplar
+1 yılcanını sıkma, annenle babanın ayrı hayatları var üstelik bir kardeşin olacak belki bu senin için güzel bişey olur ne dersin? kardeş gibisi yok bu dünyada.
önemli olan her koşulda ve şartta annen ve babanın sana karşı olan davranışlarının değişmemesi. bak annen bunu seninle paylaşmış bu güzel bişey. belki kendisi de istememiştir ama olan olmuş. anneni de babanı da üzme sen de üzülme inan bana çok gereksiz üzülmen89 Yorumla
Soran+1 yılBelki de şok geçiriyorum bilmiyorum yani utanç verici bir şey aslında.. Annem iki kez aradı mesgule attım üstelik şu an evde yanlız
- +1 yıl
belki o da şaşkındır onun ne hissettiğini ne yaşadığını biliyo musun canım. belki üzgündür ya da senin için endişeleniyordur. ara konuş bence. ayrıca bu utanılacak bir durum değil
- +1 yıl
teşekkür ederim @lgbtgenci
- +1 yıl
yasak ılıskıden cocuk olmus sen uzulme dıyordu olacak ıs mı @yagmurrgozlumm
- +1 yıl
herkesin kendi hayatı kendi seçimleri bir herkes herkese saygı duymak zorunda terbiyesizce yorumlarınızı kendinize saklayın burada üzülen bir genç kız var kardeşi olacağı için sevinmesi gerekir üvey değil öz kardeş oluyor bu... ayrıca annesi bekar istediği gibi yaşar kime ne? ahlak bekçiliğini kendinize yapın bu konuşma üslubuyla ahlaksızlığın en alasını yaptınız zaten terbiiyesizler.
Eski kız arkadaşımla aynı durumu yaşıyorsunuz.
Üzüleceğin bir nokta varsa o da şudur; babanla ilişkileriniz limonileşebilir.
Ama sana söyleyebileceğim tek şey o minicik bebeğin sana hayat ve mutluluk vereceği..
Hem unutma, ne olursa olsun onlar senin anne ve babaların.. artık duyguları uyuşmadığı için ayrılmış olabilirler ama bu onlarında kendi hayatlarına devam etmiyrcrkleri anlamına gelmez. Böyle bir ayrılıktan sonra annenin bir eve kapanıp ölümü beklrmrsi daha mı sağlıklı olacaktı sence?
Hem sende bir bayan olduğun için annenin yaşadıklarını bu kadar iyi biliyor ve etkileniyorsun. Sence şimdiye kadar baban bu türlü bir olay yaşamamış mıdır? Muhakkak yaşamıştır ama kız olduğun için sana yansıtmamıştır ve haberin olmamıştır.
Gözlerinin içine bakıp senden şefkat ve sevgi bekleyecek bir bebek var artık hayatında.. benim abim ablam da var erkek bir kardeşimde var. Şunu net söyleyebilirim ki "abi/abla" olmak, kardeş olmaktan daha güzel :) sende bòylesi güzel bir duyguyu yaşayacaksın. Bundan daha iyisi mi var?
Sebebi ne olursa olsun sakın üzülme...00 Yorumla
Bulunduğunuz yaş itibariyle durumun sizin açınızdan kabul edilebilir olmadığını anlaya biliyorum. Ama anneniz cephesinden düşündüğümüzde toplum normları açısından sıkıntı olsa da, yaşanılan bir hayat kapsamında olağan ve olması muhtemel bir olay. Şimdi siz haklı olarak ona karşı öfkelisiniz. Şok geçirdiniz. Annenizin size durumu anlatmak için ne tür sıkıntılar içerisine girmiş olduğunu göz ardı etmeyin. Olayın sıcaklığında kafanızı toparlamanıza ihtiyaç var ve bunu annenize ifade edin. Emin olun o daha karmaşık bir süreç ve bilinmezlikler yaşıyor şuan. Bu sıkıntılı sürecin en mantıklı ve hasarsız atlatılması için şu an onu desteklemesenizde en azından aradığında veya arayıp yaptıklarını suçlama yerine şu an içinde bulunduğunuz durumu anlatıp belli bir süre düşünmeye ihtiyacınız olduğunu belirtmenizin uygun olabileceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
annene kızgın olaman için bir sebeb göremiyorum ve hakkında yok oda senin gibi bir insan ve yetişkin ve yetişkin bir kızı var bunları dert etmeyecek etmemesi gereken 3 senelik bir yetişkin birlikteliğinden böyle bir sonucun çıkacağını biliyor olman gerekirdi ve zamanla bunu aşacaksın göreceksin hatta kardeşini çok seveceksin onların en doğal hakkı bu sadece senin 19 yaşında olmanın toplumun nasıl bir gözle bakacağı arkadaşlarının ne diyeceği gibi konulardan kafanı arındır derim annen kaç yaşında? 40 yaşların başındaysa sorun yok annen sevgilisi ile evlenecekmi? çocuğu aldırmayacağına göre sana söylemiştir annenin yanında olup ona destek olman gerekir diye düşünüyorum tabi senin fikrin düşüncen neticede
00 YorumlaBu aslinda anneni hep "anne" rolüyle görmenden kaynaklaniyor. Ama annelikten de once o bir kadin ve su an onun en yakin arkadasi sensin. Soka girmen cok dogal ama onun da bir kadin oldugunu, hamile kalabilecegini unutmamalisin. Olabilir boyle seyler. Yasi da geçmiş degil ustelik 39 yasinda. Nice anneler var 45inde hamile kaliyor, kalabiliyor. Ayrica kardesin dogduktan sonra eminim o melek yuzu gorunce her şeyi ve herkesi affedeceksin ama olan o 9 ay boyunca annene olacak. Yalniz kalacak. Bence tez elden git bir saril yanaklarindan op. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma bu hiç normal birşey değil bu sitede herkes namus bekçiliği yapardı şimdi hepsi melek olmuş. Boşanmış bir kadın istediğini yapabilir ama çocuğu varsa yapamaz üstelik boyuna gelmiş bir çocuğu varsa hiç yapamaz evlensin tamam o zaman yapsın diyelim 19 yaşında bir annenin üç yıldır erkek arkadaşı olması birlikte olmaları ve hamile olması hiç güzel bir örnek değil o yaşta bir annenin kızıyla ilgilenmesi lazım eviyle ilgilenmesi lazım çıtır liseliler gibi davranması çok yanlış çok. Ben kendi adıma konuşuyorum annemi kesinlikle hayatımdan silerdim ona ne kadar tapsamda olmazdı bir daha yüzüne bakamazdim. Bence babanda kal annen zaten herşeyi göze almış.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet uzun süre konuşmucam annem arayip duruyor ama biraz beni de düşünsün. Sevgilisi oldu sustum
Babamın yerine oturttu sustum. Evlenmeyi düşünüyoruz dedi sustum ama bu kadarı fazla.. yaşını bilmeliydi
Zor bir durum olsa gerek. Bilemiyorum yani 3 yıldır beraber olduğu adamdan hamileyse neden ortada evlilik yok? Çok yanlış bir durum bana göre. Ama @yagmurrgozlumm ablamızın da dediği gibi, hayatta mutlu olacak şeyler aramamız lazım ve ne anneye ne de babaya karşı asla hayal kırıklığı yaratacak hareketlerde bulunmamak lazım. 19 sene boyunca sana bakmış seni büyütmüş bir insanı yüz üstü bırakmak bence dünyada yapılan en kötü şeydir. Bu şu an için sana ters ve kabullenilemez bir durum olarak görünebilir ama muhakkak annenle bağını güçlü tutmalısın.
00 YorumlaNe analar var vay be.. Normal karşılardı ama arada nikah yok.
lh3.googleusercontent.com/.../R-WK1ZZGmaK2BL9HUs_BD1G6NSSAtdwx443EdqIVbse45IH7LKBqQ4sf59OfTWCgViB0Tk6CUVDvkro4Ujt4W06E6KydDbxo0JDV3r43ThxsJsELM6rC2Myp-ZTkzg7lARtN8AdRHa2tKY0IoL14tSQ=w571-h459-nc00 Yorumla
+1 yılŞimdi o kadın babandan ayrıldı ve bir kızı var diye, tüm ömrünü yalnız geçirecek değil elbette. Evlenecek de, sevgilisi de olacak, çocukta yapacak. Bu kadar sorun yapmamalısın. Kendini annenin yerine koy. Düşünsene mutsuz bir evlilik yaşamışsın eee sonuç, kendini mahkum etmek mi? Asla..! O zaman bırak kadın da yaşasın yani...
10 YorumlaValla ben ki zinanın dibini yaşamış biriyim, 19 yaşında kızım olsaydı kesinlikle dikkat ederdim. Hayatıma da birini soksaydım sırf kızım için 3 yıla kadar uzatıp o yaşta sevgili şeklinde gezmezdim.
Umarım annen üzülmez. sen annene sırt çevirme. Ana gibi yar olmaz. Biraz kafanı dinle babanla, sonra her şeyi konuşursunuz.00 YorumlaSenin hiç beklemediğin bir anda kardeş haberi geldiği için şok olman normal ama birde şu yönden düşün annen aynı zamanda bir kadın yani kadınsal ihtiyaçlarının olması normal. Bu doğal bir şey sevgilisi olmuş ve şimdi bebek bekliyor onuda anlamaya çalış. Erkeklerin ihtiyaçları olur da kadınların olamaz mı? Neden dul bir erkeğin çocuğu olunca bu kadar büyütülmüyor da dul kadınlarda tam tersi oluyor. Eğer en yakını yani sen ona sırtını dönersen el ne yapsın değil mi ama. Biraz empati yapmaya çalışmalısın.
00 Yorumla
+1 yıl3 yıldır aynı evde kalmışlar tamam nikah yok ama baya karı koca olmuşlar, çocuk olunca olayı garipsemen, kabullenememen, annene kızman, durumdan utant duyman çok normal ama sonuçta annen o senin, evlenirler, evlenmezsede dünyanın sonu değil ya aldırır ya da o şekil büyütür. Sonuçta tersi olsa babana kızmazdın birde öyle düşün.
00 YorumlaŞimdi çocugu isteyip istemediğini bile bilmiyoruz yani sen kendini onun yerine koy öyle düşün annenin duygularını hissetmeye çalış ve konuşmaktan zarar gelmez silip atamaz sın şimdi olmasada yıllar sonra eksikliği hissedilir özlenir aranır hak verilir o nedenle artık çok geç demeden önce geç kalma yanında ol
00 YorumlaCanim benimde annem babam ayri hemde çok uzun senelerdir. Ayrilik sebepleri babamin şu an ki esiydi. şu an ordan bir kizi var ve canimi verecek kadar cok seviyorum onu. Diyeceksin ki o babandan ama annenden degil. Keske anneminde olsa. Hayatinda bir insan olsa yanliz kalmasa bak ben nisanliyim evlenip gittigimde bu kadincagiz ne yapsin tek basina. Bencil dusunme. şu an soktasin ve annene yakistiramiyorsun. Sakinles mantikli dusun sonra anneninde gonlunu al hamile kadin yazik
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle en iyi kendileri bilirler ama bizimle paylastigi icin ona yorum yapabiliriz. Evlilik kolay degil ama gercekten sevgi saygi sadakat anlayis varsa cift tarafli bence o zaman muhtesem. Tanimadan cocuk yapmis diyorsun canim insan var gorucu evleniyor evlendigi kizi dugununde goruyor kimi var yillarcaaa gorusuyor. Ama ikisininde ayrilma ihtimali ayni ikisininde mutlu olma ihtimali ayni. Bu kadin daha ne kadar tanisin bu adami hem 3 yil olmus.
Değerli kardeşim kusura bakma biraz ağır konuşcam. Bu soruyu okurken bile hiç normal karşılamadım. Annen bahsettiğin adamla evlimi ki böyle bir şey yapmış, ikincisi senden demi utanmamış. Ben kendi adıma konuşayım ben bir daha bakmam öyle annenin yüzünde. Böyle saçmalık mı olur yahu?
00 YorumlaEvlenmeden cocuk yapması iyi birsey degil ama yapicak birsey yok olmus bir kere ben 19 yaşında iken benim de oldu kardeşim tek farkiz öz olmasi annem de annenden bir yas büyüktü gelen cocuk evin neşesi oluyo şu an anneni uzdugune degmez bnde zmanin da burnunsan getirdim ama kardeşim şu an birtane annenin yaninda ol hamileligi zor gecebilir yaninda ol annenin
00 YorumlaNikahsiz birisinden olmasi yanlis tabiki bunu desteklemem asla ama sonucta o da bir insan ve duygulari var babanla ayrildi diye bidaha hic kimseye ilgi duymayacak degil ve ne guzel ki bunu gelmis seninle paylasmis empati yap birazda anlamaya calis anneni
00 Yorumla
+1 yılbişey yapma, babanın sevgilisi hamile olsaydı babanı terkedip annene gider miydin? annen koskoca bir kadın senin bişey yapmana gerek yok o kendi kararlarını verir, ne yapacağını bilir.
11 Yorumla- +1 yıl
çok doğru söyledin.
Babandan ayrılmış ve sana tutunmuş şimdi ise bir adam var ve ondan aşkının meyvesi olacak, haliyle senle ilgi ve lakayı kesecek. Yol yakınken mesafe koyman iyi olmuş.2 secenek sun ya evlenirsin ya da beni kaybedersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ile eskisi gibi olamam artık zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. o kişi evli değilse tek yapılacak şey evlenmeleri. annen doğru ile yanlışı ayırt edeblecek yaşta. senin yerinde olsam bende annemin yanından ayrılır ve görüşmezdim.
00 Yorumla
+1 yılİşin çok zor annem ve babam ayrı olmamalarına rağmen 20 yaşımdayken kardeşim oldu. Uzun zaman kimseye söylemedim bile.
10 Yorumlaannen evlimi? sevgilimi beraber demişsinde eğer evliyse ablalık yapmaya ne dersin ne olursa olsun sen abla oldun sende yapabilirdin bir hata annen evli değilse annene anlayış göster bence sonuçta annen
03 YorumlaDurumu kabullenip yeni doğacak kardeşine patik veya kazak örebilirsin. Eminim annen çok sevinecek ve büyüyünce kardeşin de çok sevinecek. 😎
10 Yorumla
+1 yılannen babandna ayrıldıo diye ilişkisimi olmayacakmı bence tamam evlenmden anneyin baskaıs ile seks yapıp hamile kalmaıs doğru değil ama evlenırlerse sıkıntı olmaz ya da çocuğu aldırır sonucta seks anneyınde hakkı
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem aldırmak istese bana hamileyim demedi
- +1 yıl
öyle ozaman sende bırka bir kardesin olsun insnaın basıan geli böyle seyelr sonucta anne ve babn ayrı anneyınde babayında hayatında biri olacka basıma çok seyler geld demişsin merak etme ama benım kadar gelmemiştirgüzellik oluruna bırak
+1 yılAnnen Ayrı Olduğu İçin Doğal Bişey. Ama Seninde Böyle Bişey Olmadan Haberin Olsaydı İyi Olurdu. Yaşın 19 Bir İki Sene Daha Bekle Yalnız Yaşa. Anne Baba'na da anne baban oldukları için arada git. Hayat Bu Herşeyi Var
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlız yaşayamam yani tek başıma kalamam ben
- +1 yıl
Başka Bir Kız Arkadaşınla Yaşa. ya da Üniversiteye Gidiyorsan Ordan Başlaya bilirsin. Yoksa Arada Kalmak kötü
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisini yaptında annenin yaptıgı o... luk bana göre tamam evlenip başana bilirsin defalarca o önemli degil ama 3 yıl biriyle takıl üstüne hamile kal
18 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecek ler
Cevap sahibi+1 yılYa tamamda bana göre evlenmeden biri ile cinsel birliktelik yaşaması yanlış
Soran+1 yılBence de ama ne diyebilirdim ki.. Annem sonuçta sorulmaz yani
Cevap sahibi+1 yılBu saatten sonra sorulmaz zaten iş işten geçmiş yani
- +1 yıl
benim anneme o* diycekler varya...
Cevap sahibi+1 yılanlamadım banamı varya diyosun
- +1 yıl
Zihniyetine tukureyim senin!
Gerizekalı adam, orospulugun anlamını biliyormusun sen? Anası 3 yıldır AYNI adam ile birlikte, adam kadını kadın adamı seviyor. Bahsettigimiz kisi 15 yasında bakire kız değil, hergun baskasının kucagında kimden hamile kaldıgı belli olmayan biri degil.
19 yaşındaki kızla 40 yaşındaki kadın bir mi?
Kadın senden benden tecrubeli, kaç yaşına gelmiş, nerde ne yapacagını kızından ya da senden mi ogrenicek?
Sizin gibi insanlar olmaz olsun be ! Birinin annesine o* demek ne demek ya.
Benim anneme 1 allahın kulu bu lafı kullanmaya kalkısacak, 24 saat icin kapısının onunde bulur beni !
Cevap sahibi+1 yılDüzgün konuş benm düşüncem bu 3 yıldır birlikteyse düşüncek ozaman gidip altına yatmıycak
Annen için yapılacak birşey yok... Sen babamla yaşa bence bundan sonra.
21 YorumlaAnnen sana dobra dobra söylemiş söylemiş olsaydi ozaman sıkıntı derdim zir durum ama anneni dinlemeni tavsiye ederim anne tektir başka biyerde onun sevgisini bulamazsin ona gore kararini ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 3 ayda hemen cocuk yapayım da ayrılmasın benden kafasına mı girmiş? Neyse, birşey demeyeceğim.
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi oku soruyu
+1 yılabi nasıl bir sorumsuzluk bu yaa böyle annelere çok kızıyorum
20 Yorumla
+1 yılHiç kızma benimde annem babam ayrı üvey kardeşim var ama seviyorum onu çok hemde. herkesin kendi hayatı var.
09 Yorumla- +1 yıl
@lgbtgenci annemin mi kardeşimin mi?
- +1 yıl
erkek 7 yaşında :)
@lgbtgenci - +1 yıl
@lgbtgenci annem ayrılsa derken? :)
- +1 yıl
@lgbtgenci babanla ne zorun var?
+1 yılBu şekilde olmaz madem birlikte yaşıyorlar bebek için evlenmeleri gerek, bu şekilde hem sana, hem babana, hem doğacak bebeğe haksızlık.
13 Yorumla
Soran+1 yılevlenecekler zaten ama öyle dugunlu filan dğil aile arasında nikah
- +1 yıl
Zaten düğün bu durumda yakışmaz, en azından nikahı biran önce yapmalılar.
Soran+1 yıl1 ay içinde..
senin yapabilcegin bir şey kalmamıs artık ya durumu kabullenceksin ya da babam bana sürekli bakar diyosan babanın yanına geçceksin gerçi ne yapman gerektiğini burdakilerden daha iyi biliyosundur
00 Yorumla
+1 yılCanını sıkma bence. Yani sonuçta olan olmuş önemli olan bundan sonrası. Emin ol ki annenin bu dönemde sana ihtiyacı vardır. Bence kızgınlıkla hareket etme. Annene destek olmaya çalış. Zor olacak ama imkansız değil. Allah yardımcın olsun.
20 Yorumlane bekliyordun ki. o yaşta sevgili olacaklar ve birlikte olmayacaklar. en başında taviz vermişsin zaten. artık ne yapsan da boş.
00 Yorumla
+1 yılen güzelini yapmışsın.
babanda kal biraz bundan fazla yapacağın bir şey yok.
koskoca kadın hiç bir şey yapamazsın.00 YorumlaCanını sıkmak istemem kardeşim ama öyle anne olmaz olsun babana daha ilgili ol artık sadece babam var gibisinden düşün
12 Yorumla- +1 yıl
Delimisin sen? Neden olmaz olsun? Babasıda belki başka kadınlarla oldu nerden biliyosun? Bir anne evladını tüm hatalarına rağmen canından çok sever onlara neden aynısını biz evlatlarda yapamıyoruz? ama unutmayınki o annede olsa oda bir kadın bir insan. Uzaktan konuyu tam bilmeden etmeden saçmalıyosun.
- +1 yıl
Ya sen ne sacmalıyosun 19 yaşında bir kadının cocugu var elin adamıyla nasıl yatarda hamile kalır İslam dininde var mı böle bişey asıl sen sacmalama yorumlarınla kirletme burayı ben kendi düşüncemi söyledim öyle anam olsa yüzne bakmam s.. cekerim herkez düşüncesinde özgür cocugu var kaıdn yaşına başına bakmamış hamile kalmış cocugunu düşünse böle birşey yapamaz baksana cocuk buraya atmış kendini dertini anlatıyor kardeşim benim yazımı okuyosan sil derim ben yinede kendin bilirsin
Sana ne canısı hayat onun hayatı seni ne ilgilendiriyo acaba :D
00 Yorumlahmm ya anana babana karışma kendi hayatını kendi aileni kur.
00 YorumlaAnne sen bunu yaparsan ben napayim de..
Annenin yaninda olsan iyi olur ama sonucta yardima ihtiyaci olacaktir. Kardes kardestir.02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum kardes filan 19 yaşındayım belki ilerde ben evlencem benim çocuğum olacak aynı yaşta olsunlar o zaman birde
Eğer evlilik dışı hamileyse misilleme yap. Sende hamile kal demiyorum. Bende hamileyim de bakalım ne yapacak.
Ama annen evliyse yapacak bişe yok karışamazsın.00 Yorumla
+1 yılbabanla annen ne zaman ayrıldı yanı ayrılalı ne kadar oluyor
00 Yorumla
+1 yılneden annene kızdın ki. kadın senden izin lacak değil yani. onun hayatı
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada skemaliydi
+1 yılevlilik dışı çocuksa sıkıntı bence
ama evlendilerse yaparlar ya kime ne.
en iyisini yapmışsın dostun hll spr dvm00 YorumlaEvet onlar senin ebeveynin ama unutma lütfen onlar yetişkin insanlar.
Onları oldukları gibi kabullen.10 YorumlaZor bir durum.
Geçen gün bir soru vardı burada.
Neden dul ayanlara kötü bakılıyor diye.
Bu olay onun cevabı olmuş.033 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var? Anası onunla bununla birlikte mi oluyor, milletin kocasına goz mu dikiyor. Sizin zihniyetinize baslarım artık, ne kadar ayıp be, bir anneye edilen lafa bakın !
Kadın sırf boşandı diye aşık olmaya sevmeye hakkı yok mu, 3 yıldır aynı adamla edebiyle birlikteymis, ne sakıncası var?
Soran+1 yılSakıncası yok ben sevgilisine karşı değildim ama bebek olmamaliydi 39 yaşında yaşında uygun yaşamasını isterdim.
- +1 yıl
Hayır gayri meşru değil.
Babası nüfusuna aldıgı surece boyle bir durum söz konusu dahi olamaz. Ayrıca anası belli, babası belli..
Kimsenin dini ya da ahlakı kimseyi alakadar etmez, sadece kişinin kendisini ilgilendirir. - +1 yıl
Yalnız soru sahibi hukuki acıdan sormamıs, bende size hukuki acıdan cevap vermedim, istediginiz şey hukuki acıdan bunun nasıl olduğu ise buraya sayfalarca yorum yapayım..
Cevabınız cok igrenc, dul bayanlara bu yuzden mi kotu bakılıyor, keske butun dul bayanlar bu kızın annesi kadar namuslu olsa, 3 senedir aynı insanla hayatını paylaşıyor, hamile kalıyor, ve bu cocugu istiyor, ha ayrıca evleniceklermiş..
Bu olayda dul bayanın kötü yanını acıklarmısın?
Bu kız evlenip gittiginde o kadın neden yalnız kalsın, bak en ufak olayda annesine yüz çevirmiş, çoğu evlat nankördür..
Ayrıca annesi 40 yaşında bir kadın, emin ol ahlakı, dini senden daha iyi biliyodur..
Bu işin hukuk boyutu sadece formalitedir, çocuğun babası sahiplendiği baktığı surece ne gibi problem olabilir, bahsettigimiz cocugun anasıda var babasıda var..
Eee aykırı olan nedir? - +1 yıl
@Avukathanım1 hakkımda bildiğiniz "0"(sıfır) bilgiye rağmen.
Dinime, imanıma, ahlakıma dil uzatma cürretinde bulunacak kadar hukuki anlamda normatif olarak düşüksünüz.
Bu kadar alçak profille eğer bir de gerçekten avukatsanız. Sisteme yazıklar olsun.
Avukat değilseniz yine yazıklar olsun. Kendimden hiç bir iey anlatmama rağmen hep aleyhimde yazmışsın.
Bu kadar bilinçsiz ve şuursuzca tutum sergilemeyi kendinize hak görüyorsanız yazıklar olsun.
Evet "dul bayanlar" hakkında sonra "neden böyle düşünülüyor" demeyin dedim. Çünkü bu sadece 1 örnek. Toplumda sayısız örnek var.
Muhakkak ki edepli, namuslu, ahlaklı tek bayan bile kalsa onu korumak adına genelleme sarmalına girmemek lazım.
Ama yazdığım da da zaten sadece tespit var.
Yani böyle düşünenlere done veriyorsunuz deniyor. - +1 yıl
Kesinlikle ve kesinlikle bilinçsiz tutum sergilemedim.
Siz benim uslubumun sertliğinden yanlıs anladınız.
Sizin ahlakınıza, dininize ya da imanınıza dil uzatıcak tek bir cumle kurmadım.
Aksine kimsenin dini, ahlakı kimseyi alakadar etmez, sadece kişinin kendisini ilgilendirir dedim.
Belkide dini, ahlakı senden daha kuvvetlidir derken, yaşı gereği tecrubesinden bahsediyorum, sonuçta 40 yaşındaki bir kadın, evlilik geçirmiş, 19 yaşında boyu kadar kızı var...
Nerde ne yapılıcagını benden, senden daha iyi biliyordur muhakkak.
Sizinde yukardaki yorumunuz ayıp olmuş, buda genellemedir..
Keşke butun dul bayanlar boyle tek kisiyle kalsalar.
Milletin kocasına el uzatanlar, ya da hergun baska kisilerle olup cocugunun babası belli olmayanlarda var mesela.. bence asıl bu yuzden kotu bakılıyor dul bayanlara..
Mesela sizinde benim profilime alçak deme lüksünüz yok, hakkımda en ufak birşey bilmeden. - +1 yıl
Bunların kalpleri zina yapıyor avukat hanım. Bunlarla muhatab dahi olmayın. Toplumun yüz karaları bu zihniyet. Benim annem 30 yaşında dul kaldı. Abimde bende yalvardık evlensin diye. Ama kendisi istemedi. Ebeveynler çocukların kölesi değildir onlarında bir hayatı vardır ve paşa paşa saygı duyacaksın. Bu kadar basit. Bozuk çarpık zihniyetler şu adamın zihniyetine bak gayri meşru diyor hangi yüzyılda yaşıyorsa
- +1 yıl
Yahu 40 yasında kadın, boyu kadar kızı var.
Kızı 3-5 yaşlarında değil, ilgisine alakasına eskisi kadar ihtiyacı yok, bir annenin aynı zamanda bir kadın oldugunu unutuyorsunuz gercekten.
Neden kadın kendi hayatını feda etsin?
19 yıl boyunca kızına bakmıs, sacını supurge etmis, yıllarca altını temizlemis, yemegini suyunu vermiş.
Bir sekilde eşinden ayrılmış, neden yeni bir hayatı olmasın bu kadının?
Eşşek kadar kızı var, kendisinin sevgilisi oluyordur, arkadaslarıyla gezip egleniyordur, annesinin neden hakkı olmasın? Anne oldugu icin mi?
@zemem annelerimizinde birer kadın oldugunu bilmiyorlar, gercekten.. ben anlayamıyorum anne deyince aklımıza gelen sey neden temizlik, cocuga bakmak ve yemek yapmak oluyor, anneligini de yapar hayatını da yaşar bir insan. ne guzel bu yaşında iyi bir adam bulmuş, seviyorlar, adam sahipleniyor, gurur duymak yerine anneyle gorusulmuyor. - +1 yıl
@zerem
- +1 yıl
Kesinlikle öyle avukat hanım bencil olduklarından kaynaklanıyor bu sadece kendilerine ait ömür boyu kendilerine köle olduklarını düşünmelerinden kaynaklanıyor. Yok böyle bişey benle abimin hala annemize içimiz parçalanır keşke deriz evlenseydi hah şimdi 60 yaşına geldi hala dinç maşallah yine istiyoruz bir hayat arkadaşı olsun o kadar üzülüyoruzki onun kendi hayatı var ama o tüm hayatını bize vakfetmiş ve bizim içimiz acıyor buna. Hepimiz kendi hayatımızı kurduk o ise yalnız iyimi oldu şimdi? Bu kızımızın annesi daha 39 yaşındaymış gayet tabii hayatında biri olacak. E yarın bir gün yaşlanacak hepsi kendi hayatını kurunca bu kadın yalnız başına kalacak. Kimsenin yanına sığmaz. Bunu idrak edemiyorlar.
- +1 yıl
Ben sorun degil demiyorum, anası babası cocugu sahiplendigi surece sorun yok.. Devlet onaylı olmasına luzum yok diyorum, annesi babası beraberse yine evlilik gibidir zaten, ha bir imza atmışsın, ha atmamışsın.
Aradaki fark nedir?
Sevişmek için belediyeden izin almak mı asıl olay?
Evli olsalardı da ayrılabilirler mesela? Soran kızın babası ile ayrılmıslar bak?
Cok düz mantık birisiniz.
Direk gayri meşru diyip geçemezsiniz, annesi ve babası belli, babası sahip çıkan bir çocuğa gayri meşru denemez.. - +1 yıl
Cinselligi içleri rahat yaşasınlar, aman gunah olmasın, aman zina olmasın, elalem ne der diye yapılan nikah şekli..
Dini kullanmaktır. - +1 yıl
@Avukathanım1 o kadar tezat bir insansınız ki.
Az önce evlilik dışı gayri meşru hayatı savunan özgürlükçü kadın gitti.
Imam nikahı deyince yerine yobaz, dar görüşlü, konuşurken ağzından salyalar akan bir cahil geldş.
Ibsanın duruşu ilkesel olur, eylemsel değil.
Her duruma göre menfaatine ya da siyasi görüşe göre girdiği kabın şeklini almak size yakılıyor mu?
Ya özgürlükçüsünüzdür ya değilsinizdir.
Her konuda özgürlükçü olanların dini konulaeda bu kadar sığ, katı ve yüzeysel olması;; hiç sanmıyorum ki tesadüf olsun.
Insanların ilkeleri olur, eyleme göre şekil alan düşüncelrri değil. - +1 yıl
Sen ne diyosun yahu. Millete din diye sattığınız şeye bak evde 4 tane avratla at koşturup zina yapmayı helal sayan bir zihniyetsin sen. Bide üstüne sayısız cariyelerle zina yapmayı helal sayan bir zihniyetsin kalkmış 2 kişi arasındaki bir aşkın ürününe mi laf atmaya çalışıyorsun? Madem mesele dine geldi buyur tartışalım Kuranda kesinlikle böyle sapıklıklar yoktur.
- +1 yıl
Evlilik dışı gayri meşru hayat diyor asıl sen tezatsın be adam Sen imam nihakı ile 4 kadınla evlenebiliyor musun? Eee daha ne? O dört avradı aynı eve tıkabiliyormusun? Heee... Yapıyosun yani... Napalım? bir imam bulalım 4 avradı okuyup üfleyip evli kılsın sizle, o zaman dördüyle de yaşarsın aynı evde veledi zinalarında olur boy boy. Buna sesin çıkıyormu? Yok. Hoca efendi yirmi saniyede karıyı helal eyliyor ha. O zaman istdiğin kadar hatunla resmi nikahsız oluyon Aynı evde yaşıyon. Seviyorum bu hacı/hoca/imambayıldı tayfasını valla oh ne ala.
- +1 yıl
@Zerem bu üslup ile muhattap olamayacağım içün sana iyi günler diledim.
Küfür ile kendini savunuyorsun.
Küfür scizlerin işidir sende baya acziyet içerisindesin.
Aynı şekilde "gayri meşru" ilişki in özgürlükçü iken.
Imam nikahı deyince sığ ve yobaz bakıyorsun.
Seviyene inmeyeceğim yazma. - +1 yıl
İmam nikahı gibi birsey yapmak yerine tamamen nikahsız sekilde sevdiğim kişi ile istediğimi yapabilirim..
İşin içine imam nikahı karıstırınca dini kullanmış olmuyormusun?
Sırf sevişmek için imam nikahı sana hoş mu geliyor gerçekten?
İlla nikah olması gerekmez, arada aşk gibi buyuk bir bağ varken, basit bir imza kimseyi bağlamaz..
İmam nikahında imam seni okuyup ufleyince oluyor mu yani istediğim kadar sevisebiliyormuyum?
Sevişmek için imam nikahı kıydırmak dini kötülemektir ! Aşağılamaktır, zinaya ortak etmektir.
Bir kere dinine azıcık saygısı olan insan yapmaz bunu..
Ha ayrıca konuşurken saygısızlaşan biz değil sizsiniz, cahil, ağzından salyalar akıtarak konuşan, yobaz ne demek yahu? Sen hiç tanımadığın bir bayana karşı bu sozleri nasıl sarfediyorsun? var mı senin o çok bağlı olduğun dininde kadına hakaret?
@zerem sizi ayakta alkışlıyorum. - +1 yıl
Ayrıca @zerem kufur etmemis, siz nerede gordunuz anlamadım, aksine siz bana hakaretler ettiniz. Ben hala saygımı koruyup sizli bizli konuşuyorum.
- +1 yıl
Evet benim seviyemdeki bir insanla tartışamadığınızı anladım zaten, nezaketen yazdım.
Hoş gerçi size nezaket gosteremem daha fazla.
Size çevrenizdeki ağzı salyalı yobazlarla bol tartışmalar.
Yalnız bu çocuğa ' gayri meşru ' dediğiniz anda ben anladım sizin bilgi ve yobazlık seviyenizi.
Googledan bakarsanız gayri meşru çocuğun anlamını ogrenebilirsiniz..
Saygılarımla
İyi gunler. - +1 yıl
@avukathanım1
Isterseniz araştırın
Gayri meşru çocuk: evlilik dışı çocuk demektir.
Evliliğinde şekli ve kanuni tutumu bellidir.
Yazık ki ne Atatürk ün "medeni bilgiler" kitabını okumuşsunuz, ne de Atatürk ün getirdiği Türk Medeni Kanunundan haberdarsınız.
Resmi nikah olmadan hayat sürenlere bu kadar hoş baktuğınızın 10 da 1i imam nikahına tahammülünüz yok.
Resmi nikah olmadıktan sonra hepsi hatalıdır.
Tazık ki aynı ülkenin eşit iki vatandaşıyız.
Hakkınızdır sıkıntı yok ama; düşenebiliyor musunuz? Benim oyum ile sizin oyuuz bir sayılıyor.
Bence herkese eşit hak vermek eşitsizliğin kendisi.
Nice kadınlığı ve kadın hakkını savunan bayanlar var elimde olaa 10 oy hakkı veririm.
Ama elimde değil. Sadece yaşadığınız içün bu hakka sahipsiniz.
Lütfen artık yazmayın.
Birbirimizi ikna etmek zorunda değiliz.
Yazmayın.
Açık söylüyorum "yazmayın".
Son kez tekrar ediyorum. Yaz ma yın. - +1 yıl
Senin oyun ile benim oyum diye bir durum yok, ben tc vatandaşı değilim, ingiliz vatandaşıyım. Benim geldigim yerde, benim guzel yurdumun insanında senin bu yobaz anlayışının çeyreği bile yok..
Aynen guzel arkadasım, ben Atatürk ün medeni kanununuda pek iyi bilirim, bakın kullanıcı adım da ne yazıyor? O sizin dediginiz kanun kitaplarını 1 günde bitiren birisi var karşınızda :)
Kiminle tartıstıgına dikkat etmek lazım, benim oyum ile senin oyun asla bir değil, sen bu yobaz ülkede oy kullanıyorsun, ben ise insanların birbirine saygı duyduğu modern bir ülkede, ingilterede oy veriyorum :) oyumuzun bir olmadıgı konusunda oldukca haklısın bu yuzden..
Yetişme ve yaşantımız birbirinden tamamen farklı bizim, işte turkiyedeki bu kafa yapısı yuzunden yıllaaaardır bu ülkede bir gelişme olmadı, aksine Atatürk gibi bir adam geldikten sonra gelişmesi gerekirken, sene 2014 ve kafa yapısı rezaaaalleeettt !
Bir imza olmadan yaşadıkları için ne kadar basit insanlara yakıştırmalar yapıyorsunuz.. - +1 yıl
Yorumlarımdan bu kadar rahatsız isen bak orada engelle butonu var, haksızlıgı hazmedemeyenler için konulmuş, ona basman yeterli olacaktır.
Senden izin alacak değilim ya, istediğim her boşluğa yazabilirim..
Aaa yoksa bunun içindemi imza falan atmam gerekiyor?
@zerem :))) teşekkur ederim, bu kafa yapımız ile gurur duyuyorum. - +1 yıl
@Zerem @avukathanım1 cevapsız kalınca ne kadarda saldırgan oluyorsunuz.
Sizi anlıyorum konuşabilseniz çok şey ifade etmek istiyorsunuz eminim.
Ama kendinizi düzgün savunacak kadar bile ne bilgi birikimine, ne de kültüre sahipsiniz.
Üstelik laftan ve durdan anlamayacak kadar sığsınız.
Sizi üzerinize yüklediğiniz bu kutlu yalnızlıkla başbaşa bıralıyorum.
Işte bu kadın sizi düşününce hayal ettiğim, insanınıza, milletinize o kadar yabancısınız ki...
Yazmayın Türkçe yazıyorum yazmayın...
https://m.youtube.com/watch?v=hnqDtiKOZ0w
Annen o adamla evli değilse durum fena, evliyse sorun yok, sen kendi hayatına bak
00 Yorumla3 yıldır beraberken sorun olmadı hamile kalıncamı sorun kafam karıştı
00 Yorumla
+1 yılBu annenin hayati bunu o belirler istedigini yapar senin ona sinirlenmen bir seyi degistirmez
01 Yorumla
+1 yılneden kızgın olduğunu eminim sen de bilmiyorsundur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılseks sağlıklı her insanın gidermesi gereken bir ihtiyaçtır..
00 Yorumla Annenin boyle bir zamaninda bence yaninda ol derim..
00 Yorumlaşu ülkenin geldigi duruma bak kardeş ya benim gibi yak bir sigara boşver herşeyi!
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenin yaptığı çok yanlış. 3 Senedir beraberler tamam da ya bu adam bebek olduktan sonra anneni bıraksa? Annen bunu düşünmemiş mi? Böyle annelere çok sinirleniyorum. Babanın yanında kal. Ben olsam böyle annenin yüzüne bakmam.
00 Yorumlabence babanın yanında kal annen evlenmeden çocuk yapmak gibi bir ayıbı gerçekleştirmiş göz yumma bence ;)
00 Yorumla
+1 yılBenmkiler de ayri babamn bir çocuğu oldu benm de dunyanin en tatlı seyi resmen ♥ dogana kadar sevmezsn belki ama dogunca cok sevceksn o bebegi
00 Yorumla
+1 yılBeraber olduğu bir adam var dedin. Bu adamla sevgililer mi yoksa nikahlılar mı?
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır sevgililer arda sevgilisi yemeğe gelirdi ama benim evde olduğum zamanlar kalmiyormus demek ki..
- +1 yıl
Nikahsız ise annen büyük bir günah içerisinde. Bu konuyu oturup konuşmayı denedin mi neden böyle bir şey yaptığını senden habersiz?
Soran+1 yılPek hir şey demedim biraz zaman geçsin gitcem yanına zaten
+1 yılBen kesinlikle sevinirdim. İnsanın kardeşinin olması bambaşka bir şey. Hem evleneceklermiş, biraz olgun olup annene destek ol.
12 Yorumla- +1 yıl
ne kadar namussuz insanlar var sende onlardan birisin , annen evlenmeden başkasıyla ilişkiye giriyor ve hamile kalıyor bunu nasıl mideniz kaldırıyor sizin cümlelerinizi görünce midem alt-üst oldu..
- +1 yıl
O sizin dusunceniz beyfendi, saygi duyarim.
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Birşey yapmana gerek yok çocuğun babası kimse annenle o düşünsün... Ennihayetinde kocaman kadın kendi yolunu çizmiş.. Sen bununla strese sokma kendini
00 Yorumla
+1 yılzor bı durum burada yapacagın tek bır sey kendı hayatını kurmak ve bunlardan kendıne bı ders cıkarmak yanı ılerde bu hataya senınde düşmecegın bır hayatı kurmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan ders al canım evlilik dısı kimseyle birlikte olma sen.
10 Yorumlaolan olmuş artık en güzeli kardeşine elbiseler almak kızmı erkekmi onuda sor
00 Yorumla:) yapacak bir şey yok gibi.. durumu anlayışla karşılamak gerek.
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar