Tesekkurler
Benden yaşça küçük birisi bana aşık!
Tesekkurler
yaşlarınız kaç peki ? 4 sene bıkmadan koştu he peşinden bence öyle biri olmalı hayatında öyle seven. Küçük ama yaşları söylersen ona göre birşey söylerim hem ayrıca senden küçük olması ilişkinizde hep canlılık katar kendini daha genç hissedersin. Eğer işi gücü elindeyse nden olmasın
Ben 25 yasindayim o 21 heralde91 dogumlu
benim bir arkadaşım 5 yaş büyük kızla sevgiliydi. 2 sene sevgili oldular çok da iyi anlaşıyorlardı. Şimdiki sevgilisi de büyük kendimden 1 yaş. Ama tabi senin acından nasıl onu bilemem. Senin acından neden olmaz? Sırf 4 rakam senden küçük diye mi? Yoksa aklı mantığı hayat görüşü de mi küçük senden ? Bu arada ikiniz ne iş yapıyorsunuz bu da önemli çok önemli
O sevgili olalim demiyor evlenelim diyor. Benim icin fazla tanimiyorum ki hic konusmadim dogru durust 4yas buyuk bi rakam benim icin benim e kucu kardesimle yasit o itici geliyor
umarım daha sonra sevgilisiz yaşı ilerlemiş kadın olarak kalmazsın. Belki sevgili olmadan arkadaşça konuşabilirsiniz birsüre sonra kafalar uyup uymadığını görürsün. Eğer efendi biriyse şans ver derim. Kim ne der düşünme derim. Ama yok illa olmaz diyorsan sen benim kardeşim yaşındasın falan de hatta hiç iletişim kurma
:)) evde mi kalacaksin diyorsun :) valla dedim onuda da bin turlu sey soylemisti ama artik vazgectigini soyluyor. Hic konusmuyordum zaten irtibatim yok hic
:)) evde kalmam heralde . Tesekkurler yorumlarin icin :)
bu kadar seviyorsa deneyedebilirsin ama yaşta sorun olabilir ama daha once erkek arkadaşlarıjn olduysa bu denenemeyecek kadar imkansız mı kır zincirleri ve dene. anlaşamazsanız zaten oda bunu gorecektir ve bitecektir.
Erkek arkadaslarim olmadi birtek sevgilim oldu onuda evlilik dusundugum icin .
gorudğum kadarıyla 25 yasın ustundesin. onun imkanları neler evlenmeye gucu yetecek pskolojisi hazır halde mi ordan vurabilirsin evlenmeyi dusunduğunu falan soyle imkanlar uyuşmayacağından olmayacağğını anlamalı
O ztn sevgili olalim demiyorduki direk evlenlim diyordu . Ama artik anlamis sanirim olmayacagini vazgecti bu fikriden
evlilik için gerekenlerden bahset o kadar basit olmadığını gorsun dicektim ama madem anladığını soyluyor guzel. yarın tekrar eskisi gibi konusursa sozunu gosterir fikirleri bu kadar kısa surede değişen biriyle yapamam dersin bu ona yeter :)
:)))) dogru simiden hazir cevabim :)) tesekkur ederim
rica ederim :) her zaman bir sozum vardır :)
-4 yaş abartı bi fark değil anlamadım neyi sorun ediyosun. ilgilenmiyorsan sevgilimi seviyorum de kapansın.
Sevgilimin oldugunu soyleyemem cumle alem duyar :) bizimki gizli cunku
nan bana 9 yşında veledler sarkıyor ben ne yapayım :)))
Hahahah;))))
Cevap
9Cevap
O senden 4 yaş küçük arkadaştan beyin olarak daha çocuksun kanımca. İlgisizse sevgilin ondan ayrıl 4 yaş küçük elemanın da kalbini kırarak yol ver kafan rahat olsun. Egonu tatmin etme sağla solla.
Oyle yapacam sanirim. Ne egosu yahu.
yaşa bakma çocuk harbi sağlammış bu devirde 4 sene bıkmadan usanmadan sevdiğine yazmış helal olsun derim ben
Bende aslinda oyle dusunuyorum yasi buyuk olsaydi kabul edebilirdim ama benim kardesimle yasit
Evlenecek diyemi ayrildiniz?
Ask degil, takıntı olmustur, taktıkları zaman da gencleri ikna etmek daha zor.
Bencede olabilir .
Haklisin aslinda ama bu cocuk benim n.kucuk kardesimle yasit o bana itici geliyor.
sevgilin ilgisizse tavsiye 4 yaş küçükse garanti seni mutlu eder.
Bilemiyorum
yanlış anlamadıysam 2 kişiyi aynı anda götürüyorsun?
Yav ne alakasi var konusmuyorum ben onla hic faceden yazmis gene arkadas olarak ekle beni diyede
baksana svgilin eilgisizmiş ztn dha ne bkliyosun aşkın yası yok koss bnce..
Evet aramiyo sormuyo umursamiyo .
Evet cok sabrettim bile en
;)) hayirlisi olsun bakalim ben kolay kolay birakamam ama ilk sevgilim onida evlenecegim diye dusunmustum onunla yani bilmiyrm nasil olacak
Bende oyle dusunuyorum super kiz ;)
madem sevgilin ilgisiz sana ilgi gosteren -4 yaş kişiyle devam et. bu kadar basıt bir şey
Valla yas onemli hani ben onu coxuk gibi goruyorum bilmiyorum fikir uyusurmu ?!
sen kaç o kaç
Ben 25im oda 21 heralde
Bence sessiz kal ve cevap verme,
Evet hatta engellemistim yine nasil oldu anlamadm yine engelleyecegm
çocukluk işte geçer gider
Bencede cocukluk
bu çocuk 20 nin üstündeyse sorun yok
Ustunde evet
eğer bir erkek olgun davranıyor düşünceleri sana uyorsa yaşını takmamalısın ama senin sevdiğin var bu durumda zaman lazım onu seni bıraak ması için
canın ne yapmak istiyor peki ?
Su an hic kimseyle ilgilenmek istemiyorum tek tabanca takilmak istiyorum :) zaten hayatima bugune dek tek şu anki sevgilim girdi o da deger kiymet bilmedi
Ozaman biran önce istediğini yap ciddiyim daha sonra cok pişman olursun. hayat zaman geri gelmiyor :) istediğini yaşa
Dogru nedn kendimi derde boguhorumki sanki ayril kurtul kimsnin derdini cekme :)
Sana değer vermeyene ve sana yetmeyene değer verme sakına. :) ciddiyim bu konuda
Oyle tabiki aslinda ama oda eskiden boyle degildi ne oldu bisey oldu ama bilmiyorum ya.
ozaman ögrenceksin ilk önce. Sorunları asla duyguların ile çözemessin duyguların ile çözmeye calısırsan hep üstünü kapatırsın nokta koyamazsın. mantık ile hareket etmeye calıs
Valla cok dogru bir soz soyledin ben aslind mantikli dusunurum hep ama son zamanlarda duygularimla hareket ediyorum yanlisi burda yapiyorum.
ozaman sölicek başka birşey yok cevabı kendin verdin :) bol şans sana inş dogru olanı yaparsn
İbsallah tesekkurler silenttnigth:) mantikli insansin vesselam :)
rica ederim :)
"Ne istiyorsun sen benden ablacım he?" de
Bu tam uygun olur :))
2side olmaz!
Dogru bu :)
tamam sorun yok düzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar