benden 2 yaş küçük biriyle sevgili olabilir miyim
23 yaşınayım 21 yaşında
23 yaşınayım 21 yaşında
olursun ama bu tarz ilişkiler uzun sürmüyor.
bilimsel araştırmalara göre erkeğin 5 yaş büyük olduğu evliliklerde boşanma oranı çok az.
o yüzden erkekle kadın arasında 5 yaş olduğu ilişkiler tavsiye ediliyor.
ben kendi hayatımdan da örnek verecek olursam.kızlar kendilerinedene büyük olduğunda kendisinden büyük olmasından kaynaklı bir saygı ve hürmetleride oluyor...kendielrinden daha büyük birinin otoritesini daha kolay kabul ediyorlar..buda ilişkinin devamlılıüğına olumlu etki saüğlıyor...
ilişkilerde otorite erkek olmalı..doğanın kanunu bu.olmazsa ilişki yürümüyor.
kendinden 2 yaş küçük birinin otoritesi altına girmekte zorlanırsın.
Eğer ciddi bir şey düşünülüyorsa olmamasından yanayım. Elbette duygu ve düşünceler önemlidir ama bu erkek için sürekli bir eziklik olur, ayrıca eğer ciddi boyutta olursa senin de onu küçük görmeni, bu durumda söylediklerini yapmamana sebebiyet verir. Yani bunlar olası doğal şeylerdir. O yüzden eğer ilerisi için bir şeyler düşünülüyorsa, 3 defa daha düşünmek gerek diye düşünüyorum.
Cok sacma düşünceniz var ben 25 erkek arkadaşım 23 yaşında çok iyiyiz de yakinda aileler tanisacakda
Tabiki olabilirsin yaş sadece rakamdir bu rakamlar yüzünde neden iyi insanları kaybedelimki. Benden 2 yaş küçük erkek arkadaşım var ama yanımda benden büyük duruyor yani önemli olan yaş değil akıl yaşı ahlaki edebi saygısı bunlar varsa yaşı boş ver ben oyle yaptım send yapp :)
Hala berabermisiniz ve mutlumusunuz bana yardımcı olurmusun kafam çok kariştı
Birbirinizi sevdikten sonra ne önemi var tabiki olabilirsin. Olumsuz cevap verenler falan olmuş ama bence sorun olmaz. 2 yaş sonuçta siz söylemediğiniz sürece kimse anlamaz bile. Gerçek aşkı bulduğuna inanıyorsan böyle basit şeylere takılmak aptallık olur.
Cevap
22Cevap
benim erkek kardeşimin karısı kocasından 4 yaş büyük. birşey olmaz. hem avantajlı duruma geçmiş olursun özel geceler için.hem sözünü dinemesi açısında ufak bir avantajın olur. birçok insan size imrenir.bence bu zamanda normal bir durum.evlilik öncesi ahlaksızlık yaşamayın yeterki.
birbirinizle geçiniyorsanız yaş hiç önemli değil, mesele mahalle baskısı. Kızın yanında ufak erkek görünce sübyancı derler, bir de kızların "olgun erkek" merakı vardır ya, kendilerinden 5-10 yaş büyüklerle birlikte olmaları standart oldu artık. Bu kalıbın dışına çıktın mı anormalsin, burası Türkiye, mahalle baskısı bol
Çok notmalolarak olabilirsin. Ben benden büyük biriyle evliyim mesela. Eski kız arkadasımda 3 yaş büyüktü. Önemliolan yan yana geldiginizde yaş farkı belirgin bir sekilde ortada olmasın. Malum kadınlar erkeklere göre daha hızlı gelişiyor.
Cok ama cok dogru diyosunuZ yaş sadece bir rakam dan ibarettir asıl akıl yaş ahlak Edep yaşı olmali
Takılma yaşa anlaşabiliyorsan sevgili de olablirsin evlenebilirsin de , 3 günlük dünya takılma böyle teferruatlara ...
demi ama :D
Aynen balım , bu yaşlarda zamanın değerini anlamıyorlar işte ...
Erkekler bayanlara göre daha geç olgunlaşıyor erkeğin kızdan büyük olması daha iyidir bence ama eğer çok istiyorsan ilişki içine girebilirsin...
çITIR SEVGİLİDEN zarar gelmez , ayrıca cildi güzelleştir :)
sevgili olabilirsin sorun olacagını zannet miyorum ama çok uzun ömürlü olmayacagını düşünüyorum denemekte fayda var
O yaşta pek sorun olmaz bence. Eğer sakalı falan da varsa daha yaşlı gösterir, sorun olmaz.
Neden olmasın :).Ey gide ey millet 10 yaş küçüklerle oluyorda o nedirki.Hakkında hayırlısı :)
birbirinizi seviyor hoşlanıyorsanız yasın ne öenmi var canım
olabilirsin. madem sordun bence hala olmadıysan boş ver ama...
Birisiyle ilişkiye başlamak içinde bize mi soruyorsunuz artık pes.
yaşla alakalı bi soru sordum
2-3 yaş erkek yada kız için sorun değil
önemli olan birbirinizi taşyabilmeniz
anladın sen onu :)
bu sitede 3 yaş küçükle olana onay verdik sana neden vermeyelim ki :)
Erkeğin olgunluğuna bağlı. Eğer birbirinize uyuyorsanız olursunuz tabi.
önemli olan sevgidir,yaş değil.ama ciddi değilsen eğer çocuğu oyalama sakın.başıma geldi çok kötü bir durum.
olursun ben 4 yıl olmuştum pek bi sıkıntı olmuyo erkek taşıyabildiği sürece tabi
kanunen yasak değil bu fakat olmasan daha ıyı olur (= abısı varsa onlaa beraber ol
olur olur bi sorun olmaz. evlenem teklif ettiğim kız 2 yaş büyüktü benden yaş farkını hissetmiyorsun bile.
olursun ama ilişki zor yürür gibi.
olmasan dahaa iii..olsanda olur.
neden olamayasın ki...
olabilirsin neden omasın.
Bilmem.Olabilir misin?
Olabilir.
Dinen caiz değil
Dinen caiz degil mi ? Ne saçmaliyorsun be, Efendimiz Hz Hatice Validemizden 15 yas kuçuktu, lutfen saçma sapan bilgiler verme insanlara gunahi boynuna olur !
olabılır
olablrsn
olabilir ..
Ne var bunda ya
olamazsın
olabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar