AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
nasrani ve yahudi olmayan her insanla iyi anlaşabilirim :)
peki:)
İnsan olsun, yaşadığı, karnının doyduğu toprağa ihanet etmesin tabiki olur.
peki
evlenmem büyük ihtimalle.
çünkü en moderninin bile hayat tarzı ve algısı bana uymuyor.
...
Hayir. Bizde kurtlere kiz vermezler ya da kacarlar :/
hmù
Yıllardır bu soru yüzünden bu halde değilmiyiz? Kürt mü? Türk mü? Bunun yerine o kişiye insan gözüyle baksak belkide bu tür sorulara bile gerek kalmazdı..
Iste bu cevabi ariyorum ben, irkindan dolayi degil de bir çok kürt kizi/oglani tanidim hepsi ayni çikti deseler tamam diyecemde tanimadan etmeden asla demek akil mantik isi degil.
bütün ırklar dikkatimi çekmiyor o sebepten kürt - ermeni ya da diğer bütün ırklardan birisiyle evlenebilirim. Sonuç olarak gönül ve fikir birlikteliği önemlidir.
helal:)
Eşim Diyarbakırlı deliler gibi aşığım ona ben ise İzmirliyim. Aşk bu kürdü lazı çerkezi mi var?
Birlikte oldugum cocukta amedli:) ve haklisin kardesim ask bu:)
Ben evlenmem ha bir kürt ben türkle evlenmem derse oda zoruma gitmez pkk lı olmayan kürtlere ayrımcılık yapmamalıyız ama bunuda söleyebilirim
Kişiliği düzgünse ve türkçeyi düzgün kounuşuyorsa elbette. (benim tercihim)
peki:)
milliyetçiyim ama seversem evlenirim kürt olması bişe değiştirmez yeter ki terörist olmasın ;)
peki
kürdüm
türk -kürt kardeştir lafına inanmadığm için evlenmem NET.
tebrikler
Kader kismet bisey diyemem ama kultur farkliligi algi farklilgimiz cok olur
hmm
İki şeyi sevmiyorum..
1- Irkçılık
2- Kürtler
Asdfghjlksajfaslf
git bir kopruden atla bence
bu espriyi çok severim öyle deme ben de kürdüm.. Ardahanlıyım kurmancım :D
espiri anlayisin kotuymus
Bende merak ettim milliyetçi kürtler olmuyormu orada milliyetçilik kaldımı demişsinde
Haklisin kardesim, ve tam tersi yazmaliydim. Af buyur.
Ben kürt değilim ama soruyu tek taraflı sormuşsun milliyetçileride tek taraflı yapmışsın yani asıl hakaret eden sensin belirtiyim burada milliyetçi kürtlerde vardır emin olabilirsin.
ben türküm ve emin olun insanların ırkı umrumda değil ermeni veya yahudi olmayan herhangi birini seviyorsam evlenebilirim :)
peki
sen?
benimde umrumda degil, yeterki anlasabilelim, gerisi umrumda degil :)
cansın ;)
Hayır zaten ürüyolar bazı mal kızlar yüzünden bide bende yardımcı olmiyim çocuğum yarı kürt olmasını kabullenemem
irkçilik bu, neyse tamam
gonuller bir olsun yeter sonuçta muslumanız genel olarak duşuncem bu ama ben pek duşunmem iki taraf için de kotu olur en ufak şeyde bunlaar bahene edilebilir
Kürtlerle arkadaş filan olurum hatta çok iyi kürt arkadaşlarım var ama ne biliyim o kadarına içim ısınmıyor.
olabilir
almanla fransız la italyanla evlenirken bir sorun yok da neden kürtle evlenirken sorun olsun
şaşkın
benim için bir mahsuru yok ki :)
boyle bir soruyu sorarak zaten kurtleri asagiladin... kurtler niye dagda. hic sasirmiyorum.. sizin gibiler yuzunden
o dağdakiler çoğu mülteci kürdüz diyorlar kandırıyorlar kürtçe bilen herkez kürt değildir unutmamak lazım
cogu kurt birader
. ve temel gerekceleri bu ayrimcilik.. dialog kapisini kurtleri asagilarak kapatanlar silahli mucadeleyi baslattiklarinin farkinda degiller mi? bbunu anlamayacak kkadar aptal olan insanlar var
Alakasi yok kardesim, ben hiç bir irki asaglamadim simdiye kadar, ne haddime?
Ben cogu kisiden hayir cevabini duydum ve nedenini bilmek istiyorum, cevaplar gayet mantikli , miliyetcilikten degil de kultur farkindanmis cogu kisinin dusuncesi.
kulturden dolayi hayir diyebilirler bu dogal... fakat sordugun soru yanlisti. bir turkle evlenirmisiniz diye sorsam heralde insanlar tarafından garipsenir
Latin hayranıyım ama yine birbirimize kalcaz sonuçta.
Milliyetçilik adını ağzına alma senin sorduğun soru tamamen ırkçılık.
Yorumlari okuyup oyle cevaplarsan sevinirim kardesim.
Kes. Bana kardeşim falan deme ben kürt falanda değilim safkan türküm türkmenim. Beni başkasının yorumu ilgilendirmez senin sorun ilgilendirir. Benim soyumu kullanıp ırkçılık yapma buralarda biz hiç bir zaman ırkçı olmadık. Sen şu an kürtlerin tamamını hedef haline getiriyosun söylediklerinde sen kimsin ki böyle bir kanaate varabiliyorsun? Sana benim soyumu bu tür konularda kullanma hakkını kim verdi? Milliyetçilikmiş milliyetçilik kürt düşmanlığınamı deniyor? Sorduğun soru tamamen etnik ayrımcılığa yönelik bir soru Allahtan korkun biraz.
Bilip bilmeden ahkam kesmeyi biraksan iyi olur. Iyi gunler.
burada insanları resmen nefret söylemine tahrik ediyorsun sorunla ! Kaç işiniz gücünüz kaçmak gerçek türkleri görünce... Bu yaptığınız ırkçılığın bedelini ödeyeceksiniz bu sözümü unutma.
Yaw he he..
Cevap verecek yüreğin yok mu sorularıma? ya da bilgin? Bana haksızsın diyemeyecek kadar acizsin şu an sana sadece acıyorum...
Yorumlari okuyup öyle üste çikmaya calissan?
Acincak biri varsa oda sensin, bilip bilmeden suçluyorsun, az oku cevaplarimi, gelip burada bosu bosuna lak lak aetme! Irkcilik yapicak en son kisiyim ben. Her neyse iyi gunler.
Guncelleme yapmani gerektirecek kadar hakli oldugumu ispatladigin icin tesekkur ederim :)
Evlenirim her kürt terörist değildir.
ama benim askerime kurşun sıkan itlerin adını ağzına aldığı anda s*ktireder kovarım!
ben üllkücüyüm sevgilim tuncelili tkp/bdp karışımı bir görüşü savunuyor aşırı solcu deist ama aşkımızın önüne hiçbir engel geçemez umurumuzda değil siyaset.
helal olsun sizde yanlis tunceli degil dersim diyelim biz buna:):) Allah bozmasin.
ben tunceli diyorum o dersim diyor zaten diyoz bierbrimize biz numunelik insanlarız diye :D.
dersim o kardes sevgilini kirma bence:))
hozata gidicez bu yaz acaba orada ülkücüyüm desem ne yhaparlar beni aha :D:D.
ahah:))
hayatta vermezler kızı dimi :DF.
aynen:))
ozaman bende komünist takılırım sol havada :D
hozat yolu yokuştur
orakları tokuştur
komünizme laf eden
ya kapitalist ya liboştur :D:D:D.
Milliyetçilik vatan perver olmak mı yoksa kürt düşmanı olmak mı?
her ikiside.
milliyetçilik farklı ırkçılık farklı faşizm farklı ohoooo daha hala bilmeden konuşuyorsak bu millet tayyipe oy veriyorsa bize herşey müstehaktır...
Simdi evlenmem dersem yalan olur cunku aski milletlerde aramak sacmalik karsina biri cikar seversin evlenirsin aslinda basit yani
ben bununla ilgili bir paylaşım görmüştüm. soru başlı başına kürt ırkçılığı buda empati olsun dedim
Ne yani irkcilik yapana sendemi yapiyosun?
Pkklı olmadığı örgütçü olmadığı sürece evlenirim kürdü de allah yaratmış türküde
peki
Bu dünyada ermeni ve rus hariç, seversem herkesle evlenirim
ilginç:) peki:)
İlginç değil khpe bir halkla hiç bir zaman evlenmem olayım bu :)
oda insan seviyorsam evlenirdim
+1 :)
ne var yani insan sonuçta kürt türk ne fark ediyor çok önemsiz şeyler bunlar önemli olan benim sevmem :D
Hala ırkçılık yapiyorsunuz burada ayiptir. Kürtlerde insan degil mi? Siz. bu kafayla cok yaşamazsiniz.
insan tabii ki de bende kürdüm, sormamin sebebi irkçilik hala devam ediyormu bilmek istedim. Yanlis anlasilmasin
Sevdiğim kız kürtse evlenirdim tabi.
neden kürt dediğin bir insan değilmii ben şahsen kürt sevgilim olsaa ona sırtımı döner arkamı emanet ederim hiç korkmadan.
Zamaninda savaşlarda öyle olmuş. Şimdi bdp akp chp mhp rant sağlıyacak diye birbirimize düşman givi bakıyoruz. Ne yazik ne kadar kötü.
helal olsun
ben bir türküm ama ayrımcı değilim ülkem ne kadarda tc olsada ben toprağa gidecem onlarda toprağa girecek ne fark edecek kii yanii güzel insan..
Bir Türk olarak bir Kürt ile evlenirim. Kültürleri oldukça hoşuma gidiyor. Keşke bulsam da evlensem :))))
insallah bulursun kardesim:)
Eyvallah. ;) Hiç kürt arkadaşım yok valla. :D
Sorduğun soru hakaret doluyken lütfen hakaret etmeyin diyorsun. Ben bir insanın içinde dogdugu kültür. din ya da milliyet nedeniyle aşşağı gören insanı çocuk olarak değerlendiririm. Hadi canım sen yoluna devam et.
Yorumlari okumadan cevaplamissin, sen bilirsin gule gule.
çok açık ve net söylüyorum asla !
Gün gelir bilmeden bir kürtle konusursun ve asik olurusun ozaman görürüz.
hayatta olmaz öyle birşey, o kadar ucuz değil bu işler
Hmm tamam
Ya milliyetçilikle alakası yok ama aileler arası kültür farkı oluşabileceğinden dolayı nötr yaklaşıyorum bu duruma.
hmm
Hayır evlenmem. Yok öyle bi' dünya.
biji serok rose
ghjklş :D dsdsssd
Profilinde kullandığın nazi gamalı haç'ından nasil bir dünyada olduğun belliki burada kürtler için yok öyle bir dünya derken almanya da her sene naziler tarafindan saldiriya maruz kalan türklerin (ki kimisi ölümle sonuçlanan) katili nazilere ise hayranlık beslersin..
Harbiden yeni farkettım o işareti vay @brüdermartin %100 hak vermiyorum
@MichealSikkofielld brüder hak veriyormusun vermiyormusun ~) ki vereceksen hakkı kime veriyorsun ,)
Valla veriyorum yazdım sandım bu ıpad ak 😄vermiyorum Yazmış
Guru r lu
selam muhtemelen tuncelilisin benayrım yapmam ama aşırı milliyetci bir krtlede evlenmem
peki
kürt demiyorum hangi ırk olursa olsun ben aşırı milliyetci ile evlenmem kürttür ama insan gibi insandır seve seve mardin tunceli benim sevdiğim yerler
evlenmem diyebileceğim tek ırk arap onun dşında evlenirim ama düşünceleri önemli gidipte pkk sempatizanıyla da evlenmem yani
Kardeş, kardeşle evlenmez...
Sanırım bu cevap ziyadesiyle yeterli...
Azeriylede evlenmezsin ozaman?
Ben nerdeyim, sen nerdesin...
kürt de sorun yok ama aleviyle ne kürt nede türk evlenirr
Alevilik ne alaka? alevilerin nesi var?
kendimce fikrimi söyledim. peki sen neden kendince milliyetçilik yapıyon
Harbi alevi ne alaka. Ben aleviyim ve alevilere karşı olanlar kurban olsun bize. Sırf alevi diye birine karşı olanlar insan değildir zaten.
bütün müslümanlar kardeş. ama aleviler kardeşimiz değildir sadece arkadaşımız ola bilirler. al sana alaka. birde kendince milliyetçilik yapmış dersim felan işiniz gücünüz fetbazlık. tabi azınlıklara insan muamelesi yapınca böyle oluyo
Aleviler hristiyan mı?
müslümanlı mı değilmi o önemli. cami ve cemevi gibi bişey
Camiye gitmem diyen çakma yüzkarası alevilere bakıpta yorum yapma kardeş değiller diye. Gerçek alevi camiyede gider cem evinede.
siz istisnasınız ozaman. benm tanıdığım aleviler ateistliğe yakınlar
Evlenmem çok kültür farkı var. Anlasabilecegime inanmıyorum. Kürt kelimesini duydukca ölen askerlerimiz geliyor aklıma. Arkadaş bile olabilmem mümkün değil.
tabii ki evlenirsin insan olduktan sonra :D
Ben bir kürtle evlenmek istiyorum
insallah bulursun :)
inşAllah:)
assagilayici kelime kullanma diyosunda kurtlerle evlenilirmi deyip kurt kardeslerimizi assagiladiginin farkindamisiz acaba guzel kardesim?
Yok kardesim olayi yanlis anladiniz. Bir çok tanidigim hayir dedi ve nedeni irkçilikti. Arapla olur ama neden kürtle olmazdi.
Bende herkes aynimi dusunuyor yoksa nedeni hayir ise baska sebepleri var mı diye dusundum.
Hiç bir sekilde kendi irkimi asaglamadim. Ve hiç bir irkide asaglamam. Ne haddime.
Hristyanla oda insan deyip evleniyoruz millet olarak katılıyorum buna tamamen sonuc olarak evlenmenin dini dili ırkı yok bence bazı kardeşlerim vardır der onada saygı duyarım sonuç olarak yetiştiği toplum ve kültür ona bunu öğretmiştir ama benim görüşüm insanlar arasında en ufak ayrım yapan insan bence ahlakını sorgulamalıdır.
Ben hayrimcilik yapmadim, oyle anladiysan benim yapabilecegim bisey yok kardesim. Sorum gayet net, ve hata ettim, devamini kürtlere sorup turkle evlenirmisiniz demeliydim. Benimki merak sadece.
Insan olsun anlasabileyim ben için farketmez. Ayrimcilik yapmadigimin kaniti olsun :) Iyi geceler.
Bende seni kastetmedim zaten yanlış anladın sen seni gayet anladım ben merak etme amacınıda anladım aslında çok çeşitli taraflara çekilebilecek bir soruymuş bu bunu farkettik :) sende beni anlamışsındır umarım.
anladigina sevindim
türk vede sunni olmasi tercihimdir napim Allahn gavurunu uzakdan hos gelir tabi farklilikda illeri yönelik bence uygun değil
Evlenicegim kişinin renk din ırkı ile ilgilenmiyorum. gereksiz takıntılar. cevabım evet evlenirim kürtdeolsa
helal kardes :)
Sagol
Ben Kürt bir kızla evlenmezdim ama Milliyetçilikten degil kültür ve düşünce farkından
Peki :)
Hayır. asla kürtleri sevmem zaten hiçbirini varsın ırkçı olalım
temiz bakımlı güzel bir kürt kızıysa tabi neden olmasın
Annem kürt olmasına rağmen evleneceğim kişinin ailesini iyice tanımadığım sürece hayır
Kürt laz gürcü çerkeziyle ne mutlu türküm diyen herkesle evlenirdim.
Çelişkiye bak 😄
çerkez kızları çok güzel :)
Bir kez yaptım o hatayı zor geri döndüm hatamdan, bir daha asla, Kürt'mü? Allaha yakın bana uzak olsunlar...
Ben diyarbakırlı biri ile evlendim ailesi 10 numara insanlardı ama evlendiğim kişi dengesizin biri çıktı ve ayrıldım. Birdahada bir kürt ile evlenmem..
Kisilik meselesi diyelim
bilakis özellikle kürt olmasını isterim dersimli :)
seninki degisik ozaman, Türkle evlenirmisin? :)
Kafa yapıma uyarsa ırkçı değilse olur olabilir, ama ihtimal vermiyorum :)
peki
olabilir hayat bu. insanlar neleri kesinlikle yapmam deyipte yapıyor ;)
hmm
ailem izin vermezdi problemler çıkar kesin. Yinede büyük konuşmamak lazım.
hmm
Bunu eksileyen i*ne niye eksiliyorsun?
Evlenilir fakat kültür farkı olacağından pek tercih etmem açıkçası😐
peki :)