Zaten olması gereken budur
Bir kürtle evlenir misiniz sevgili olur musunuz?
Zaten olması gereken budur
Olmam kültür farkı çok fazla, tamam Türkçemizi ortak kullanıyor olabiliriz, ama onların farklı bri yaşayış tarzları var, özellikle çok akrabacılar ve kendilerinden olmayanları düşman olarak görüyorlar. Ben bekar öleceğimi bilsem yine de kürt tercih etmem.
Irkçı olmayı keser misiniz? yıl 2026 millet yapay zeka çip lityum otomasyon sanayi4.0 konuşurken biz burada hala eski türkiye'nin sorunlarını çatışmalarını konuşuyoruz
atatürk ve atalarımızın bu ülkeyi bu durumda görseydi emin olun yüzünüze tükürürdü
Bu yorumunu senin bı yerine sabitlemeden terket burayi Atatürk bugün kurtardığı vatanın meclisine bebek katillerini teröristleri soktuklarini görse mezarında kemikleri sizlardi ırkçıyım faşistim kürtlerden nefret ediyorum hadi şimdi uza
@Pınar25252525 iç sesimi yazdın
@Axetyhact 🇹🇷🇹🇷😏
@Axetyhact biraz oku okula git tek yaptığın şey tiktokta kurtluk nasıl yapılır hakkında videolar izlemek olmasın canım Allah beyin vermiş, kullanmayı bilelim tm mı?
dna yapsan her b0k çıkarsın türkten başka. hatta kürt bile olabilirsin. çok kürt gördüm kendini avutmak için, asimile etmek için kendi ırkına b0k atanlar, onlardan birisin muhtemelen kara tenli koyu kaşlı fadime :)
@Efteliia Sen sajlak misin mk gözüm kara değil mavi slavım diyorum sana sen bana hırt mısın diyorsun? Kusura bakma herkes senin sülalen gibi yanık tenli kara değil. Ayrıca üniversite Mühendislik bölümünde olan bir öğrenciye TikTok kaydırma reels falan demen de aşırı gereksiz ve boş şayet ömrümde ne uygulamayı kullanmadım ne de indirdim. Kişi kendinden bilir işi herhalde çok tiktok vs. gezdiğin için popülerite algoritmasına çok hakimsin kendi hırt köküne istediğin boku katıp istediğin boku atabilirsin zerre Umurumda değilsiniz. Sizden hepinizden nefret ediyorum.
@Axetyhact mavi gözlü kürt yok mu
@Axetyhact Şimdi Slav olduğun için gurur duyuyorsun ama Türk milliyetçiyim diyerek Kürtlere sallıyorsun ülkenin özetisin
@Efteliia Başarısız bi bk becememiş insanların çamur atmasına alışkınız genellikle bunu hırt kızlar yapar. Aynen knk reşit değilim gece ballı sütümü içip sana bunu ilkokuldan yazıyorum. Başarısız bi bka yaramayan hemcinslerimden nefret ediyorum bu arada öğrenciyim henüz mezun olmadım. Şimdi elinle gtünü kaşıyıp başkaları tıp müh mimar okurken sen evde annenle esra erol izleyip yargılabilirsin.
Site kuralları gereği buna cevap veremem, Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
Cevap
26Cevap
evlenirim evet
O sirada sirf kurt diye istemmeyen ve ayrildigimiz sevgilim
Seni mi istemesi sen mi istemedin
Babana selam söyle
Kurt erkek arkadasım oldu bana katsı oldukca saygklı ve efendıydı ama aıleme karsı degıl o yuzden ayrılmıştık
Irk önemli değildir ama ailesi sorun olabilir, o sebeple temkinli davranırım
İrk önemli amca
N alaka
Saçma canım konuşma amcam olacak yaştasın diye amcam dedim
Allah aşkına terket surayi
Sevdikden sonra ırkı beni bağlamiyor , putperest bile olabilir kenyalıda olabilir
Bir Kürtle flört bile etmem
Kesinlikle hayır
Yaşasın TÜRKçü TÜRKİYE
Evlenmem ırk konu degil evlilik bana ters
ırkçılık olur yokkkkk
Irkçıyım
işte bu
Büyük konuşmayayım yine ben
Uzat etsin Allah
Bu nasıl soru insan mısnız siz
Evet insanız
İnsan olsan böyle ayrıştırıcı soru sormazsın
Ayrıştırıcıyiz ırkçiyiz faşistiz milliyetciyiz başka soru?
Olurum düşüncesi önemli olan
Zaten düşünceleri bok
@Hunza aynen
Olmayan da vardır
İlk öncekiğim her zaman türk olur
Evett neden olmasın
Olurum ayağını bile yalarım
Olur ya zaten yaşadığım bölge de Kürtlerde yaşıyor
Karşılıklı sevgi ise neden olmasın
Evlenirim tabii ki ben de kürdüm.
@Hunza öff bi git şurdan
Hayır
Hayır
Hayr
Olmam aşağılık bir ırk çünkü
Evet yani neden olmasın
Müslümansa neden olmasın
Olmam
İstemem.
Evet neden olmasın
hayır
Hersey nasip kısmet
Olurum sen olma ama
Olmam
Sen sevgili olacak gibisin
Son olanlardan sonra ben ırkçı bir faşistim hepsinin canı cehenneme
Bence de bende sana katılıyorum sen nerelisin
Sence
Edirne olabilir mi
kurt insan degil mi bu nasil bir soru
hayir tabi ki
Olabilirim
Yok deli gibi yaparlar
Canlari imraliya
Sen kürt musun
Sence kürt müyüm
Bilmem
Profil fotona bakarken anirdim o ne lan yeryüzüne düşen son testestoron tanesi misin☹️☹️
Hayır da estetik var yani 😃
Bı boş ver git
Hayır olmam
Neden olmasın
Eevettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?