AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
bir zamanlar dersimli bir kız bulim evlenin diye düşünüyodum :) bulamadım henüz :D
bulursun insallah:)
aslında buldum gibi :P
Hakkimda hayirlisiysa evlenirim tabiki. Iki erkek evleniyo bu dünyada iki seven neden evlenmesin...
Ayrıca böyle sorular mide bulandirici Türk kürt laz cerkez alevi diye ayirdim mi var gönül bu ask bu sevda bu kimi seversem onunla evlenirim tabiki
yanlis anlama kardesim ayrimcilik etmem, sorunun altinda oku sadece hala milliyetçiler var mı merak ettim. Ayrimcilik yapicak en son kisilerden biriyim. Ve cevabin fayet guzel tebrik ederim.
Kardeşim bunlarin yaptığı milliyetçilik degil kafa tasi milliyetçiliğidir. her bayanin fahise olmadigi gibi her erkekte gay değildir. Yani her kürt pkk değildir. Ki gönül sevdigi zaman ferman dinlemez. Şöyle örnek veriyim ; canın elma çektiği zaman kırmızı veya beyaz diye ayirt etmezsin buda böyledir.
Genel olarak evliliğe karşıyım desem ırkçı sayılırmıyım?
seninki degisikmis biraz :)
Nereli olduguna değil, nasıl yaşadığına bakarım.
+1 :)
adamına baglı ama kürtlerde ben o meziyette bir insan göremedim şimdiye kadar melesef
Kurt diye tabir ettigin mevlamizin kulu degilmi
helal +1
ben ayrimcilik etmiyorum ki.
Tamamda ne cevabi almayi bekliyorsun
seninki soruma güzel bir yanit oldu
Aşkın renk dil din ırk farkı yoktur.
teşekkür
EvLenirim. 1 ŞartLa :D
Pkk (ACılımı) Ponpon KızLar KuLubünü DestekLemezSe :D
Bu yoruma eksi koyanin anasini avradani...
(: Aynen Bende Kardesim Onu Dicektim Aqzina SagLık
Yazik yaa hala ve hala o serefsizleri savunuyorlar.
Kurt Türk kardestir yani evlenmelerin senin sordugun mahiyette sikinti yoktur, pkk sempatizani olmasin yeter
peki
Kürtlük lazlikvs disonda olay kafayapisi ve insanlikla alakali bisi diğer tarz ayrimciliklar bize gore degil nasip kismet isi
peki :)
evlenmezdim. çocuklarımın melez olmasını istemiyorum
peki
abuk subuk bir soru daha.. neyse.. dedem kürt nenem çerkez. annem çerkez. eşim arap. mutluyum. huzurluyum. önemli olanda bu.
allah bozmasin :)
amin :)
Her Türk 4-4lük mü ki Kürtlere mana bulalım
helal +1 :)
evlenmek istemem ama hayatta neler olacağı da belli olmaz
en gerçekçi cevap :)
Bu vatanı sevdikten sonra Kürt Türk hiçbir önemi yok. Yeter ki Cumhuriyet düşmanı olmasın.
Evlenmem sadece kürtler için demiyorum başka bir milletten de olabilir bu kişi
peki
Hayır evlenmem. Sebebi de kürt olması.
Guzel :)
insan dışı bir varlık mı o?
elbetteki hayir, cevabini çok begendim +1 :)
Milliyetcilik sokmez asik olursan
helal :) +1
neden olmasın ben kürtüm
ozaman degisik soralim, turk istermisin? :)
ewet
2 saattir bu soru çıkıyor karşıma ya evlenirim
teşekkür :)
Kim evlenir evlenmez kendi bilir bana her yol Paris
evlenirim çevremde de çok öyle türk kürt evliliği var
Kalabalığı seviyorsan sorun yok... oturmalar yemek misafirlik bolca olur...
hmm
Şırnaklı bir sewgilim vardı. D evlenirim aşk tanrmı kurt turk din ırk babamı satarm. D. D
hmm:)
Evlenmem bana kardes mardes demesinle onlarin kardesi değilim ben asil bir irkin kanini tasiyorum kürtlerle kardes olacak değilim evlenemem zaten kulturel acidand bana ve aileme cok dusukler
hor görmek müslümanliga yakismaz ama neyse.
Yahudi arkim var hristyan arkim var ateist arkim var her dinden arkim var cerkez avsar her kesimden arkadaslarm var ama kürtleri allah dusmanimin dahi basina vermesin
Ben dunyaya hukmetmis osmanli atalarim kan tasiyorum kusura bakma kalkipta dah devlet daha kuramamis nankörlere kanimi pisletmem umrumda degil herkesi seviyesini bilecek kürt kürtle evlensin
helal olsun reis
Türkler sivasi marasi corumu dersimi katletti ve hala kanimiz temiz diyorsun. Buna ragmen ben her Türkü ayni kefene koymuyorum, ayrimcilik yapma!
Mantıken hayır ama aşık olursam belkı ama aılem ıstemez.
Bende kürdüm ama bir kürtle evlenmem acik ve net. Buyuk konusmayayim yinede
Atma kardesim bosuna provoke etme insanlari.
Allah belami versin kardesim. Ben pkk dan dolayi demedim bunu. Aile yapisindan dolayi. İcindeyim biliyorum.
Evlenmem demıyorum. Ne zaman buyuk konussam basima gelmiştir.
Milliyetcilik degil bu olay. Rumla ermeniyle arapla evlenirim arkadasim olur ama bu ülkede yük olan bir kürtle evlenmem. Çünkü bu ülkede terorist, hirsiz gaspci sokaklardaki apaci laf atan. Yollardaki travestiler hep kürt. Çocuklarıma geni bozuk dedirttirmem
@dersim624 amed demissim dersim demissin oralar neresi ayrımcınin önde gidenisin. Kürtlerle birak evlenmeyi senin gibilerin suratina isenir
kürtçe konusmak ayrimcilik etmekmi kardesim?
Evlenirim Kürt kızları daha sağlam oluyo fiziki olarak :))
Turkiye ile, Mustafa Kemal ile, Cumhuriyet ile sorunu yoksa kalbimde tasirim
Kürtlerden başka koca kalmadıki. bir etrafınıza dönüp bakın suriyedeki kürtlerde geldi. kaç tane türk vea laz kaldıki?
Fark etmez insan olsun düşüncelerimiz uyuşsun yeter.
peki :)
Hayır evlenmem kimseyi aşağılamıyorum kişisel tercihim
asaglamadigin süreci sorun yok arkadasim dedigin gibi kisisel tercih.
Bazı bakımsız kürtler oluyor. Bazıları ise kürt olduğunu belli bile etmiyor bakımlı yakışıklı yani evlenilebilir.
Ulu kelileme kökü ulumaktan gelir. bravo köpek ırklarına
Hayır. Kesinlikle. Net yani.
hm tmam
İnsan olduğu sürece herkesle evlenebilirm
iyimis:)
buyuk konusmak ıstemıyorum ama dusunmezdım :D
Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur
o zaman neden dışarıya bağlı bir ülkesiniz
Küreselleşme ile tüm dünya ülkelerinin zorunlu olarak yaptığı bir durum. Kişisel bir cevap verme imkanım da yok buna malesef. Devlete ve politika uygulayanlarda cevap aramak daha doğru olur.
Türk olmadan önce ne vardı?
Öze bakınca herkes insanca kardeşce yaşamalı çünkü hepimiz dini inançlarımız doğrultusunda adem ve havvadan geliyoruz. evet keşke böyle olsa keşke fesatlık girmese araya.. ama günümüz şartları ve bir çok etkinin yanında malesef kendinden olan dışında kimseye güvenemiyorsun. tıpkı ailenden başka kimseye güvenememek gibi..
İnsanın insanlardan başka dostu yoktur diyeceksin. şu an senin yazdığın cümle, kendi cevabınla çelişiyor. :)
Aslında Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur demek halklar için değil devletlerarası ilişkiler için kullanılması gereken bir cümle o zaman. neticede Kürt-Türk diye bakmayalım bir tek olaya. Ben Türk Hükümeti olsam elin avrupalısına ne güvencem. Fırsatını bulduğu an zaten beni devirmenin peşinde. ama ilişkileri insana indirgediğimizde evet HAKLISIN insanın insandan başka dostu yoktur. Ama Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur cümlesini devletler arası ilişkilerde hala SAVUNUYORUM. beyin fırtınası için teşekkürler iyi geceler.
Asla evlenmem asla
Şimdi bunun Paris hilton olmakla ne ilgisi var? Kendi resmini koyda gorelim millete laf atmadan önce. İlk başta kendi soruna bir bak sonra millete b*k at. Guzellige cirkinlige göre sormamissin soruyu. Ben çirkin bir adamla evlenmem demedim kürt biriyle evlenmem dedim. Soruyu sorduysan cevaplara saygı duymayi bil sacmalamadan önce.
Pardon ben soruyu soran cevapladı sandim. @mochealsikkofielld valla nolur benle evlen diyen olmadı senle dimi?
Benım resmim var zaten profile bak görürsün, ondan sonra soruyu ben sormadım beynın bir algılasın soruyu sormadığım için cevaba saygıda duymuyorum vesselam "asla evlenmem asla"deme yerine kültür farkımız uymuyor uyuşamıyor tarzında desen binevi daha iyi. sanki öyle bir diyorsunki asla asla ne var karşında düşmanmı önce yazdığın kelimenin içeriği ne yönde etkiler onu öğren sonra bana cevap yazma tamam mı canım.
Cevap yaz pardon 😄
Ingliz atasozu : never say never :)
Benim için evet düşman. Soruyu soran kisiye fikrimi beyan ettim. Asla kelimesinin anlamini biliyorum çok şükür
Senin gibi ayrımcı yapan insanlardan midem bulanıyor ben mesela Türk'üm ben neden düşman kabul etmıyorum her Kürtü sizin gibi PKK saymıyorum vesselam benle evlen diyen olmadı ben erkeğim benım demem Lazım 😄 ondan sonra kendını güzellik kraliçesi mi sanıyorsun sana evlenmek teklıfı edılınce o ifadeyi ettiğin için şahsen" inek görse seni sütten kesilir"😄😄😄😄
Bu duruma geldik artık. Ben de pkkyla kürt ayrimini yapabiliyorum tabiki ama görus irk dil ayrimindan ve son yillarda olan olaylardan dolayı asla dedim. Sen düşman kabul etmiyo olabilirsin gorcez bikaç yıla bakalim kimi ne kabul etceksin. Of vala cok cocuksun ya. Herkes kendini bilir başta ettigin laftam senin de belli oldu zaten çocukluğun. Begenen beğeniyo koçum seninki emin ol umrumda diil
PKK Kürt ayrımı yapabiliyorum diyorsun, görüş ırk dil ayrımı dıyorsun sen burada Ayrımcılık yapmıyormusunz ya neyse Aga bana çocuk diyorsun neden yazdıgımı alttakı cevaplara baksınlar anlarlar yavru senı beğeneni düşünemıyorum Allah ona sabır versin şimdi bişey derdim zoruna gidecek demıyorum 😄
Ben soruya cevap verdim ister asla derim ister evet derim, sen bastan hakaret ederek belli ettin zaten kendini. Valla seviyesiz insanlara muhattap olmicam. Saygın yoksa ki yok bosuna tartismayalim. Benim gorusum bu ha ayrıca senin ettigin laflar koymaz ciddiye bile almam
Özgürsün cevap yazmada ama Irkçı sözler gibi Ayrımcılık sözler yazamassın benım kendi dünyamda yanlış çünkü hepimiz insanız biz Türkler'de kötü var kürtlerdede kötü var. Seviyesiz insanlarla, muhattap olmıcam dıyorsun yazdıklarıma cevap verdin demekki seviyeli bir insanmışım, sana saygım var mı tabiki asla olamaz çünkü kurduğun kelimeler saygı kavramını aşıyor. görüşler insanları Ayrımcılık Irkçılık şekilde kelimeler türetip yazılmaz. Sen ciddiye almam dıyorsun cevaplarında ciddiye alır gibi imâlar kullanıyorsun Velhasıl kelam mevlânın sözünü kelam edim.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına. Hadi şimdi az ötede oyna 😄
Neden
@spyzewich
Mümkünse ben almiyim :D
Bilemicem.
Türk erkeği istiyorum.
Yok ben almim türk kadını başka hiç bir kadına deyismem, turk te deyilim bu ara yanlış anlasilmim
Büyük konuşmamak lazım 😉
Asla deme, sadece simdi ki fikrini merak ediyorum
Çiftleşince verimli yavrular oluşuyorsa evlenebilirler :)
Irkci biri degilse olabilir; yoksa olmaz.
Irkçı biri değilse sorun olmaz.
peki
eger asiksam cok seviyorsam evet
Kurt = Türk (bazıları hariç onlar tam OÇ) & aşk bu ota da konur bokada
Evlenmem boşanmaya kalksak kurşuna dizerler *mk :D
saçmalama
Sen dersimlisin kürt dilsin yani takma o yüzde :D
anlayamadim
Acaba Kürtler turklerle evlenirler miydi
sorunun sonun ve tam tersi olarak ekleme yapmaliydim haklisin :)
Ben kişiyi kürt-türk diye ayırmaz kaderime razı olurdum:) Bir kürt olarak evet.
Hmm anladım peki. Ben evlenmezdim içim gitmez yani dürüstçe söylüyorum :/ çünkü düşünce açıları bana çok ters geliyor. Laz Ermeni vs. Vs. Farketmiyor ama Kürt bir farklı düşünüyorlar özgürlük bağımsızlık özerklik vs. Pek evlenmek istemem yani. Ha Aşık olursam başka tabi
katiliyorum:)
Türklere, Türkiye'ye düşman bir kürtse hayır
Kurte bagli. Ama sivesi oraya kacik kimseyle zannetmiyorum. O siveyle sabah size gönaydın arkekim dedigini dusunsene. Dogan gunese ayip
hor görmek iyi birsey degil. Ona bakarsan lazlarin siveside degisik.. egelilerin..
Günaydun aşkum var dogru gayet guzel. Hor gormuyorum benim dusuncem bu
Hayır çünkü bu eşekle evlenmekten farksız.
beyinsiz
zekasız
kalp sevince dil din ırk ayırmaz.
Büyük konuşmım da hayır
peki
Hayır / kürt kızlar çok kıllı oluyo :D
tamam
Ben karadeniz kızı seviyommmmm
allah kavustursun diyelim ozaman :)