AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Kişiye ırkı için değil insanlığı ve kişiliği için aşık olursun.
+1 :)
Teşekkür ;)
bir insan saygılı , dürüst olursa hiç bir ırk ayrımı yapmam
ne var yani milliyetini seçmek kimsenin elinde değil sevdiysem evlenirim.
no to racism.
teşekkür :)
hayatta evlenmem hele bu zamanda asla düşünmüyorum. Kimse kusura bakmasın ama ülkemi bölmeye çalışanların bu ırk üzerinden siyaset yaptığı bir zamanda kürt olduğum halde bir Türk kızıyla evlenip çocuğumun önündeki bu fitneyi kaldırmak istiyorum. Kürdüm Müslümanım ama Allah görüyor kızım olursa kürtlere vermem
Ben evlenemem aile baskisi var zten son svglmden ayrilma sebeplerinn basindada o geldi.
cok seviyorsan kimseyi dinleme
Milliyetçilikle bir alakası yok ki bunun. Bir insan kendi kültürünü milliyetni sevebilir ve aynı zamanda evlenecği insann da milliyetne saygı duyabilir. Tabi ki evlenilebilir. Aşk milliyet. dil. renk ayırmaz.
helal olsun
ben türküm eşim kürt gayette mutluyuz kürt ü türkü önemli değil önce insan olacak.
+1, allah bozmasin
amin sağol.
Hayır.
Tatıg közre, tikeniğ tüpre.
Farslıya dikkat et, dikeni kökünden sök.
(Divânu Lügatî-t Türk'ten)
zaten evleniyolar kurt turk farketmiyorki, insan olsun, memleketi seven Turklerden daha Miliyetci Kurtlerde var arkadaslarimdan biliyorum. ama ben sahsima azeri, veya tukmen olmasini tercih ederim, irkcilik degil, tercih olayi.
Türk türkle evlenmeli. Biz orta anadolulu kızlara Türk ve soydan bir erkekle evlenmemiz için öğütlerde bulunurlar daima. Bu yüzden'de hayır.
Bide gsli olmasan alirdim seni :)
Kürdistan masalına inanmadığı sürece evlenebilirim ama masallara inanlarla oynayacak yaşı çoktan geçtim.
Kürt olmak ayricaliktir hacı millet hemen teröre bağlıyor gidin doğuya ellerinde ne var ne yok hizmet olarak önünüze sererler
aynen oyle helal +1
Bazilari oyle ama bazilari buldukca bunuyorlar
Bunu böyle sormak yerine acaba kürtler türklerle evlenir mi diye sor bakim !!! Ulan Türk Kızına güven olmuyo aldatyı bir gelenek sanıp kocalrına boynuz takmaktan başka birşey yapmazlar o üzden bir KÜRT Olarak bir türk kızı ile evlenmem !!!
bence kendine gel bre ustelik erkek arkadasimla hemserisin :) soruyu devam ettirmeliydim haklisin ama bukadar milliyetçi olma, aldatma birtek turk kizinda yok, irkla ne alakasi var kisiligine bakicaksin. Bir amedliye yakistiramadim..
Olurmu yoldaş yhaw sen Kürdistan bölgesinde hiç bu olaylarla yüz yüze karşılaştın mı? hayır ama ben türkiyede çok yaşadım ve şahitlik ettim... sadece tecrübelerimi dile getirdim...
etme bre oyle buyuk konusma ask bu:)
Arkadaş ben gavur kızı getiririm ama türk kızı getirmem onun triplerini çekecek kadar aptal değilim...
gerçekten çok ayip. iyi geceler sana
İYİ GECELER YOLDAŞ FAKAT BAZI ŞEYLERİ GÖRMELİSİN !!!
CAHILSIN HRMDE ZIR CAHILSIN. KURTLE EVLENIRMISIN DEMISSIN BIRCOK VATANDAS EVLENIR MILLIYETCILIK KALDIMI DEMISSIN BE M.. L MILLIYETCILIK KURDE KSRSI YAVIR TAKINMAKMI bir SOYLE BAKALIM BOS BOS LAMBIRDIYON ISTE. .
Caps lock tusunu acip nereye varicaksin buyuk merak konusu :)
Aaaaaaaaa... anladin sen umarin
Evet ama yinede türk daha iyi olur safkan türkler lazım bize :ddd
hm tamam
Hayır tabiki Mis gibi Türk kızlarımız var Saf ırkı destekliyorum Ccc
hm tamam
tturk irkiinin yuzde kaci saf? sade yuzde 6 si.. git toroslara oradan bulabilirsen evlen
Irk, Sosyoloji'nin konusudur genetiğin değil.
Babam evlenmiş. İyikide evlenmiş. Neden bende evlenmiyim ki (∩_∩)
Teşekkürler :)
Evet kurt dediğin milletin içinde çok iyi yureklileride var
Pkk'lı bir Kürt ise evlenmek değil arkadaş bile olmam böyle bir gerçek var ama vatanını seven biri olsun, isterse zenci isterse yahudi isterse kürt olsun fark etmez.
Ben sevdiysem olay bitmiştir. Kürt, türk, laz, çerkez, çingen hiç bir ayrım mezhep olamazdı..
helal:)
Fikirlerimiz uyusmussa. Yuregi guzel mert delikanli ise neden olmasin.
kürt çok abim dedigim ve tanıdıgım var gerçekten insanı hayattan sogutan tarzında olanlarda var ama efendi adam gibi adma kendi halinde takılan konuşmasını bilenleride var. içinden seçmek lazım.
kisacasi irka degil kisilige bakicaksin, evet dedigini farz ediyorum :)
aynen öyle ayrım sevmiyorum. hepsiyle selamlaşırım ama muhabbeti efendisiyle ederim bukadar basit :)
helal :)
ben evlenmem ama ırkçılıkla bir alakası yok kültürler yaşayış kafa yapısı tamamen farklı tabi büyük knşmıyım ama istemem
kultur farki diyorsun, tamam :)
evet özellikle inanç konusunda uyum sağlamamız daha rahat olur. dine çok bağlı bir insanla hayat sürdüremem.
peki
böyle daha uygun ve bana yakın özellikte oluyor. milliyetçileri de sevmem zaten.
Miliyetçilik ayrımını şu anda sen yapıyorsun. Farkındamısınız olayın Türk Kürt dediler Ortalıgın anasını bellediler siz burada türkle kürdü birbirine düsürürken kurulmuş kurumlar ticarethanelere bak. Yahudiler çok güzel oynadılar bu oyunu..
Saçmalama kardesim yorumlari oku ahkam kesmeden once
PKk yi desteklemedigi vatan hainligi yapmadigi surece irk ayrimi yapmam nasip kismet
peki
... yapsan evlenmem samımı bır sekılde soyluyorum hayatındaa en cıddı oldugun bır zamanı dusun o sekılde soyluyorum baska bır sey soyleyemem
Evet neden olmasın ki önemli olan içten gelen saygınlık iç güzelliği gerisi fasa fiso...
Evlenen evlenir :D
https://i.hizliresim.com/EEpXvz.jpg
Kurt ya da turk fark etmez Allahtan korkuyosa kim olursa olsun bas taci
Neden Evlenmeyim? Hayat boyunca kacak Elektrik ve ucus kacak Sigaralar. Cekici geliyor dogru düsünürsen.
heheh komik degilsin
Okumuşsa evlenebilirim. Tuncelili kızların büyük çoğunluğu okumuş oluyor :p
Ama biraz fazladan okumuş, yani marjinal yayınları da okumuş olmamalı.
Tunceli degil Dersimli diyelimmi biz buna:)
Istersen dersim özerk bölgesi de diyebilirsin. Akp li olma da, nereli olursan ol.
Kürt ten olmaz evliya evliya olsada sokma avluya :)
Neden olmasın. Türkler ve Kürtler bizi dışarıdan karıştırmadıkları sürece fevkalade bir arada yaşar (yaşıyoruz zaten) evlenebiliriz. zaten sorunda bu bizim dostluğumuzu istemiyorlar
hmm
Evlenmem çünkü en pislik ırk mikrop bir ırk yılışıklık kahpelik namussuzluk şerefsizlik karaktersizlik ve daha fazlası tanrı ibret alalım diye yarattı heralde ne kadar pislik bir ırk sa artık
oha, allahin yarattigi bir topluma böyle birsey diyorsan sen önce kendini dinini sorgula
İlahi kitabı iyi oku değerlendir dünyada güvenilmeyen insanlardır kürtler bunU bana bir kürt dedi bize güvenilmez dedi bende okudum araştırdım bütün işaretler onları gösteriyor
Asla evlenmem. Ama sadece kürtler için değil, bütün yabancı ırklar için geçerli. İnsan kendi ırkını korumalı.
Mantığıma uygunsa olabilir. İrka dine dile göre insan secmiyorum.
guzel cevap
En iyi kurt olu kurt sebebini kurtlere ev veren evsahibi veresiye veren bakkal her yerde kendisine hayvan gibi bakan kadin bilir zararli bir millet yahudilerin gozunu seviyim bunlarin yaninda ayrica giyimi kusami igrenc banyo bile etmez cogu kedi gibi 10 15 kardesleri vardir ve devlet herturlu imkani sagladi hayatlari bedava hala eziliyoruz diyolar nankor iste dedim ya kedi gibi diye
çok ileri gidiyorsun
Ileriyi gormek ve gitmek gerekir biz duygusal davrandikca ileri gidiyolar bunu bildikleri icin apo posterleriyle eylem yapiyolar yasli genc coluk cocuk demeden kesmek gerekir yoksa onune gecemeyiz bu olaylarin
gerzek
Soyledigim seylere cevap veremiyosun demi allahin kurdu sevgilin olsam seni pecete gibi kullanir atar olmayan seref ve haysiyetini ayaklarimin altina alir cignerdim
Ben de kurdum ve bununla gurur duyuyorum dedıgın gibi 10 15 kardes felan de degılız devletten de hıcbı yardım almadan kendi alın terımızle yasıyoruz hayatları bedava dıyosunda sen nasıl vergını veriyorsan aynı sekılde biz de veriyoruz bunu dusunemedın demek yazık, kalkıp ırkcilik yapmadan once bu vatanı sadece turklerın degil kurdun, alevınının de cephelerde savastıgını inkar etmek de senin nankorlugundur.
Bunun cevap verip vermemekle alakası yok senin seviyene dusmemek icın sustuğu bariz ortada, konusma tarzınla karakterini belli ettin ztn kalkıp ta namustan sereften bahsedemezsın seref ya da namus kavramı na gelince bunlar turklere ozel degıldır Türk, KÜRT ayrımı yapıcagina insanların icratına bak derım
Bunun cevap verip verememekle alakası yok senin seviyene dusmemek icın sustuğu bariz ortada, seref ya da serefsızlık kavramına gelince bunlar ırka bakmaz canım kısıye özgüdür. Kalkıp ta ırkcılık yapıcagına insanların davranıslarına+kalbine bakarsan iyi olur
Irkı önemli değil düşünce tarzı zihniyeti önemli kürt olur ama atatürkçü milliyetçi olur sorun olmaz
Kürde türke bakmayacaksın yüreğe bakacaksın. Bir kürt olarak şunu söyleyebilirimki ben hiç bir zaman ayırt etmem yeterki beni sevecek bana değer verecek biri olsun. İnsanları kürt türk diye ayırmak ahmaklıktan başka bişey değildir. Bu arada son sevgilimde Dersimliydi ;)
Biz genel anlamda oyle bir ayrim yapmiyoruz. bence Kürtlere sorman daha mantikli Kürt olmayan biriyle evlenir misiniz diye.
soruyu devam ettirmem lazimdi haklisin
Evlenirim aşk yeterli bir evlilik için. Irk, renk vs hepsi faso fiso
Ben evlenmeye karsiyim ama evlenseydim Kürt Türk Laz Zaza Ermeni farketmezdi. Önce insan
hayır diyenler soy ağacını bir çıkarsın derim ben
bosver
Seviyorsam ve aynı degerleri paylasabiliyorsak, bana hitap edebiliyorsa neden olmasin..
guzel cevap:)
Dersimli himm😊
Evlenirim. Kürtlerle bir sorunumuz yok bence. Sorunumuz ötekilerle. Yani sakınca yok ki genelde Karadeniz insanı buna karşı çıksa da bizde öyle bir düşünce yok.
tabiki de
bu ülkede yetişmiş herkesle evlenebilirim
milliyeti ne olursa olsun
Asla diyenlere aciyorum 😂 Insallah hepiniz bir kurtle evlenirsiniz amin
amin :) +1
Valla bak, ay olmaz ay asla diyorlar, bände turkum ama biraz ayip ediyorsunuz, avrupalilarda bize bu muameleyi yapiyorlar :D yani kimseyi hor görmeyin
https://i.hizliresim.com/PEBmqN.jpg bu cevap yeter galiba
yeterli
Cahilleri kandırmak kolay hemde ünv okuyup o kişileri kandırmak.
Sevdigim, asik olacagim birine etnik kimligini, rengini, dinini, dinsizligini, idolojik kimligini. Hicbirseyini srgulamam beni nekadar sevdigini onu nekadar sevdigimi sorgularim.
guzelmis :)
tesekürler soran
Ya sorumu nederde sorabilirim?
buyur?
burayi mi yazayim?
Bu cok kisiligime ters birsey oldugunun farkindayim bunu kabulenemiyorumda. Ben evliyim ve 38 yasindayim. Ve baska bir kadina deli gibi asik olmusum samki hayatimda ilk defa büyle bir duygu yasiyorum. Sizce bu normal mi?
sor burada sor
bunu cevaplamak icin cok gencim bu bir, ikincisi piskoluga gorunun, olmadi karinizi bosayin aldatmak karsindakini aptal yerine koymaktir ve bu size yapilsa hosuna gitmez. Ayrica niye bana sordunuz orasinida anlamadim da neyse iyi geceler.
Kürtlerin gelenek görenekleri çok farklı şimdi bir kürt kızıyla evlendin oldu ki anlaşamadın olay kan davasına dönüyor. O yüzden büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmem
O eskidendi artik oyle birsey yok.
Ben almıyım ablacım bana uzak allaha yakın olsunlar
peki
oda insan değilmi. insan olsun yeter. kimliği önemli değil.
Gel, gel, ne olursan ol yine gel, İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı
guzel cevap
siz daha güzelsiniz :D
Kürdün gelini v. s gibi türküler zaman içinde kürt kızlarının güzel olduğuna işaretdir dolayısıyla güzel bir kürt gelini ince beli ile neden evlenilmyecek kadar ironi oluşturdu acaba sizde?
Alakasi yok benim merak ettigim cevap hayir ise nedeni nedir, ve cogu kisi kultur farki dedi yani milliyetçilikten degil. Ve bu guzel birsey.
Kürt benliğini kaybetmiş biri olursa o ve tüm ailesi.
Ve Atatürke saygı ve sevgi besliyorsa neden olmasın.
Aksi takdirde ben Atatürkü sevmeyen bir bireyin ırkından bu dünyaya çocuk getirmek istemem.
evlenen bir yakınım var aman uzak dursunlar mümkünse kendi kesiminden birileri ile evlensinler acaip kafa yapası farklı, kuzey ve güney, doğu ve batı gibi ayrılar.
peki
Evleniyimde gece ben uyurken yatağa molotof atsın demi * yok kalsın evlenmiyorum hem ben sarışın ( doğal sacli ) uzun boylu en az 1.77 kiz isterik kürt kizlari esmer ve kisalar ve kezbanlar *
ergen cevap
Işine gelmeyen cevaplari işitince önünden kemiği alinmiş it gibi havliyosunuz hadi hadi git sütünü iç kürt
ben çerkesim ve ailem benim bir çerkesle evlenmemi istiyo fakat onlara insanın insan olduğunu anlatamıyorum
seviyorsam evlenirim ırk din fark etmeksizin ilk sevgilim kürttü
iyimis
Bu eksileyen neyin kafasını yaşıyor
Hayır.
Çünkü kıymet bilmeyen insanlardır kendileri
umarım açıklayıcı olmuştur.
genelleme yapmasak? turklerde fransizlardan italyanlardan azerilerden kiymet bilmeyen çikamazmi?
Orasını bilemicem arkadaşım.
Şimdiki duruma bakılırsa her kürtte bir kürdistan sevgisi
ne oluyor yani bu? Anası babası türkiyede doğmuş büyümüş ama her birinde kürdistan aşkı, kürtçe konuşma merakı, rahatlık batıyor bunlara, kıymet bilmiyorlar çünkü.
ahahaha neyse gene siyasete bağladım mevzuyu. :)
hadi iyi geceler.
Kürt hitabında bulunduğumuz neticede insan değil mi? Olur vesselam.