6 aylık bi ilişkim vardı ama sanki doğduğum günden beri yanımdaymış gibi hissediyorum. onu çok ama çok seviyordum onun sevgisiyle dünyaya çok farklı bakıyordum. o kadar iyi o kadar sevgi dolu biriydi ki beni çok seviyordu kilima bile zarar gelmesine izin vermiyordu. ben büyük bi aptallık yaptım. eski sevgilimle aldattım. ama benim durumum farklı. kendimi bile çözemiyorum bazen. esski sevgilim dediğim kişiyle iki yıl çıkmıştık. ama bu iki yıl azab gibiydi. bana değer vermezdi beni umursamazdı acı çekmemden mutluluk duyardı resmen.her şekilde haklı çıkmayı başarırıdı.böyle bi insanla yan yana olmayı kendime ykıştıramamama rağmen ayrılamazdım. o beni hor gördükçe ben üstüne giderdim kendime saygım kalmamıştı.sonunda ayrılmayı başarmıştım. ve uzun süren aradan sonra tekrar çıkmıştık. o zaman bana yaşattıkları için pişman olduğunu söyleyip iyi davranıyordu. ama yinede yapmacık geliyordu sadece vicdanını rahtlatıyor gibiydi. o bana iyi davrandıkça aslında onu hiç sevmediğimi farkettim ve ve ayrıldım. ama bana ysattığı o acıları bir anda unutup ondan ayrıldığım için üzülmüştüm.çinku gerçekten iyi davranıyordu. aradan yıllar geçti ve ben şimdiki sevgilimle çok mutluydum. gerçek ski bulmuştum ama nedense o eski sevgilimi aradım. buluştuk 3 kez. sevgilim yok dedim. o bana yaklaşmaya çalıştı ama sevgili olmadık. neden buluştuğumu bilmiyorum. sanırım onu bıraktığım için üzüntü ysiyordum ona karşı zaafımı kaybettimmi onu görmek istiyordum.. çünkü onu her gördüğümde eskiden kötü olurdum dayanamazdım.sevgilim bana onu unutturmuştu ama buluşmak istedim.. buluşarak sevgilimi aldatmış olduğumun farkına bile varamıyorudum.çünkü onu çok seviyordum. hatta eski sevgilimin yüzünü gördükçe midem bulanıyordu en ufak sevgi yoktu*3 kez buluştuk. en son sevgilim beni konsere götürdü. ablası bileti ayarlamıştı. biletleri almaya ablasının işyerine gittik. tıpkı filmlerdeki gibi tak eski sevgilim karşım çıktı. meğer ablasının en yakın arkadaşıymış aynı yerde çalışıyorlarmış. çok zor zamanlar yaşadık. ben sevgilimi sevgilimde beni çok seviyordu ama atlatamıyordu bu durumu bi türlü. bide eski sevgilim bana bir sürü iftira atıp ablasını ve sevgilimi inandırmıştı.ablasına kendini çok iyi tanıtmıştı.çok iyi laf yapardı ağzı. beni kötülemiş. ama ablası o kadar iyi ansan ki benden dinledi ve beni affetti sevgilimde.. ama hep içinde bi kuşku vardı sevgilimin. ablası da ne kadar affetsede eski sevgilim onu işliyordu çünkü en yakın arkadaşıydı nerdeyse. sevgilimi de doldurmuştu... ikimizde çok acı çekiyorduk unutamıyordu atltamıyordu ve sonunda benden ayrıldı. biliyorum o bensiz olur bende onsuz. çok aşırı seviyoruz birbirimizi ama unutamıyo bu olayı bi türlü. hep can çekişiyo..onun hayatından çıkarak onu bu belirsizlikten kurtrmanın doğru olduğuna karar verdim.. ama o da bende çok acı çekiyoruz biliyorum..napiçm bilmiyorumofff yardım
Cevabın nedir?
+1 yılBaştan sona okudum. Arkadaşım eski sevgilinle tekrar görüşmen, hele ki başkasıyla sevgiliyken hatta ve hatta sevgilini çoook seviyorken bu çok yanlıştı... Zaten bunun sen de farkındasın ve yaptığına da pişmansın. Pişman olmak daha sonra bunu tekrarlamayacağına dedalettir, tabi kendine bu sınırlamayı koyabilme konusunda yetenekli ve sağlam bir irade sahibiysen.
İkinci söyleyeceğim şey, ben de geçtim bu yollardan, tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, eski sevgilin de yenisi de beş para etmez, üzüldüğüne değmez. İlla ki bunun farkına varacaksın, ha şimdi ha sonra... İkisi de bitecek nasılsa. Ben her zaman kızlardan taraftayım, çünkü ne olursa olsun hep ezilen onlar oluyor, çünkü ilişkilere kalplerini bağlayanlar genelde kızlardır. Erkekler için öyle değil çoğu zaman. Bir de şekil A da görüldüğü gibi erkek ne yaparsa yapsın hep kızlar dile düşer. Eski sevgilin de, seni dinlemeyip ona inanan yeni sevgilin de ikisi de beş para etmez. Yerinde olmuş olsaydım böyle çirkinliğin içinden kendimi sıyırır "Ne haliniz varsa görün lan. Beni böyle haksız yere yerden yere vuranlarla işim yok." der ve ikisini de hayatımdan def edip, kalbim tamamen aşktan uzaklaşana kadar yalnız takılırdım...54 Yorumla- +1 yıl
Bu arada arkadaşım sen harbiden eziksin. Niye mi? Gitmişsin sonda yazacağını başta yazmışsın, millet bir tek başlığı okuyarak sana cevap veriyor, resmen hakaret ediyor, oysa ki o kadar büyütülecek bir durum yok. Sen böyle ezik durursan ezenin çok olur... Yukarıda erkeklerin anlamadan yargıladıkları gibi... Güçlü karakterlileri severim ben, zavallı karakterlere deli olurum. Duruşun sağlam olsun. Kötü bir niyetle yapılmamış şeyler sen kendini cehennemlik işlan etmişsin. Sevgilin seni takmıyor bile
- +1 yıl
Önce insanca konuşmayı öğren öyle gel karşıma ki dikkate alayım lafını.
- +1 yıl
Bitirmekle en iyisini yapmışsın. Çünkü sevgilin devam etseydin daha fazla acı çekerdi. Birde senin durumun varr utanarak hep tedirgin olarak nereye kadar mutlu olup mutlu edebilirdin ki :) üzülme hata olduğunu anlamışsın bundan sonra ki ilişkilerinde aynı hataya düşmezsin :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı şeyi ben de yaptım 3 yıl sevgili ıdık sonra ayrıldık gibi bı evre oldu :( boşluğa düştüm galiba başka biriyle konuştum ve çok pısmanım konuştuğum kişi yanı sonradan konuştuğum kişi aşık olduğum adamla askerde tanışmışlar tanış çıktılar ben bilmiyordum konuşmuşlar sonra konuştuğum un yüzünü hıc görmedim ama bana aşık olmuştu biliyorum :( aşık olduğum adam bunları duydu ve yol verdi bana çok pısmanım o benim aşık olduğum canımdı parcamdı herıfım dıyebıldıgum tek kişiydi canım çok yanıyor cok
40 Yorumla
+1 yılSenin gibi karaktersiz insanlar var oldukça burada daha ne hikayeler duyarız.Aynaya bakabilcek kadar cesaretin var mı senin?Su testisi su yolunda kırılır deriz ya hep,sen başka bir adamın gönlündeyken o masumun haberi olmadan nice yataklardan geçersin bence.Otellerde de kankan çok olur.
51 Yorumla- +1 yıl
bence yaptığın yanlıştan ibaret.eski sevgiliyle görüşmek üstelik hayatında biri varken..aslında buna dar bir pencereden bakarsak evet hatta namusa kadar aşağılanacak söz söylenebilir,karakterine kadar laflar söylenebilir fakat bu çağdaş düşündüğünde sadece buluşmadan ibaret olduğunun farkındasın.üstelik içinde sevgiye dair birşey bulamamışsın.bu bir değerdir ya da yıllarını verdiğin adamı birdaha görme isteğinden daha doğal ne olabilir ? dediğin gibi içinde bir his yok ise..
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazdıklarının özellikle sonunu bir oku be ya ! Kimi sevdiğin ne pok yediğin belli değil.
Aldattığın kim; o bile tereddütlü ! Eskisi mi yenisi mi?
Net olan tek şey şu ki, sen kaşarlaşmışsın.
(Allah, senin gibilerden bizi korusun.)110 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
adama yıkmışsın güvenini sarsmışsın senden sonrakilere de kuşkuyla bakacak artık ben yaşadığım için biliyorum. şimdi seni unutmaya çalışıyor bari gözüne görünme de adam daha çabuk toparlasın kendini
51 Yorumla- +1 yıl
içimde gercekten eskı sevgılıme sevgiyle gittiğimi bilsem ceker giderim. ama o amcla gtmedım yemın ederim.. onu cok sevıyorum sevgılımde benı delı gibi sevıyo.. onun hayatından cıkmak en ıyı dıye defalarca dusundum ama o bıle dıyo. benım ıcın mucadele etmıyecekmısın. tamam sen yanımdyken kötuyum ama sen gıdersen ıyımı olucam zannedıyorsun daha beter olucam unuttur bana dedi. ona rgmen yapamıyorum dedı en son. ama benı görse arasam yıne dayanamaz. htta aramamı ıstedıgını çok ıyı bılıyroum. offf
+1 yılArkadaşlar bu şahıs benimle 2,5 sene beraberdi ya da ben öyle biliyordum herseyi öğrendim beni kullanmış başkasını unutmak için benimlen beraberken sonrada çıkarttım 3 kişiyle para icin beraber olmuş ben par açın değil böyle sizi gidi siziler vicdan namuz haysiyet şeref bilmediği için üzülüyorum bana derdi sen hastasın sen ruh sağlığın yerinde degil sen bana laf atacak son kışınsin
10 YorumlaAldattımdan sonrasını okumadım
inşallah donarak can verirsin.12 Yorumla- +1 yıl
Okumazsan boşa beddua edersin ve o beddualar da sana çarpar... Ne kolay be şak diye hükmü koymak... Zamani tembel insanları, biraz zahmet edip okuyup anlamıyorlar..
- +1 yıl
@suskun_deli okudum, beddualara sonuna kadar katılıyorum. hüküm koymak kimsenin haddine olmadığı gibi masumca seven birine ihanet edip yanında bir saniye bile nefes alıp onu hiçe saymak da kimsenin haddine değil. şimdi 'kız olmayan anlamaz'cı bir feminist akım doldurur burayı ama onlar da bir erkeğin deli gibi severken üzerine titrerken görmek istediği o bakışları bile başkasının üzerinde görmeye ya da düşünmeye bile dayanamadığını bilmez, anlamaz. kadındır ne yaparsa yapsın haklıdır diyen o yüzde doksanınızı masum olan ve gerçekten tertemiz sevebilen erkeklerden uzak tutsun Allah, başka birşey dilemiyorum
+1 yılOk yaydan çıkmış bir kere , ayrılığa hazırla kendini
00 Yorumlaafedersin ama senin beyin.exe error vermiş heralde psikoloğa götür bir format atsın ;))
10 YorumlaHak etmişsin. Kendini üste çıkarma o çocuğa yazık etmişsin. Yazık sana yazık. Eskisi biraz yüz verince böyle bir şey yapılır mı ?
117 Yorumla- +1 yıl
ben ona karsı bulusrken gercekten bir sey hissetmedım. hatta ne yapıyorum ben deyıp mıdem bıle bulçanıyordu. ama ona ragmen bulustum bılmıyorum... nasıl böyle bi enkaz bıraktım ardımda ınananamıyorum... onu çok sevıyorum... ne sekılde olursa olsun kazanmak ıstıyorum onu kaybedemem. hemde böyle bir hiç ugruna.off naptım ben
- +1 yıl
biliyorum artık atlatmak ıstıyorum unutmak ıstıyorum dıyor...ama süreklı durgunlasıyor en ufak boslukta yapamıyorum dıyor ve ben baslıyorum yalvarmalara sonr tekrar kötü tekrar iyi.. oda cok yıprandı bende.. ben razıyım hersey duzelsın yeter kı ama en son artık ben yapmıyorum atlatamıyorum dedi ve gitti. arasam yalvarsam yıne barısırz sonra yıne kötu böyle böyle gecıyodu gnler... artık onun hayatından cıkıp rahat bırakıyım deyıp aramamayı sectım. ama bılıyorum o da ölüyo bende. aramalımıyım offf
- +1 yıl
birlikte bı kursa gıdıyoruz... hergun yanyanayız... birbirimize her baktıgımızda gözlerimiz doluyo.. sarılıp aglıyo ve barısıyoruz hatta bana diyo ki. sana nasıl böyle acı cektırdım özur dılerım senı aglatıyorum oysa kı bnde senı ıstıyorum falan dıyo o an. ama sonr eve gidince yıne kötu oluyo yıneayrılmk ıstıyo. snra kurst görunce tkrr aynı durum. bugün sabaha gectı benı görmemek ıcın. ama aramam sormm ıcın ölüyo bılıyorum. ama arayarak kötuluk ypıyorum dyorum. bı yandan ıkımız de acı cekıyoruz
- +1 yıl
hayır hatta ablası barıstrdı bizi nerdeyse. eskı sevgılım benım ıcın bırsuru ıftıra atmıs yuzyuze konustular.. herseyı gectı bana böyle bı acıyı nasıl yasatırsın sırf bunun ucun affedemıyorum senı herseyı bı kenara bıraktım falan dıyo. bu olay 9 hazırand oldu. dun tamamen bıttı. bugunde sabaha gectı kursta
- +1 yıl
köpek gibi pişmanım...ayrılık ıkımız ıcınde dayanılmaz.. gercekten onu sevmekten vazgecmedım
.ve bide onu ıkna etmk ıcın bana yalan söyledım:S o bana zamanında cok acı cektırdı ondan ıntıkam almak ıcın bulustum dedım. benı görup üzülsün bana yasattıklarını anlasın dıye bulustum dedım... oysaki nıye bulustugumu bılmıyorum. ama sevgı yoktu buna yemın ederım... bide bunun vıcdan azabı var sımdı. eger dönerse sırf ıntıkam ıcın gtmıs dıye affeecek benı. - +1 yıl
çunku ben bıle kendıme acıklayamazken bulusma nedenımı ona nasıl acıklayabılırdım.. o da sizin gibi herkes gibi sevdıgımden gıttım zannedecektı. oysakı gercekten sevdıgımden gtmedım. zamanında ona ezılen ben sımdı sevgılımle askımızı arkama alarak ona tepeden baktıgımı görmek ıstedım belkı.. bunu sevgılıme anlatamam dıye söyleyemedım. tam olark yalan da degıl yni. bide bunun vıcdan azabını yasıyorum.ilerıde duzelırsek bunu soylemelımıyım. bn cıdden kımseyı kırmamıs bırıydım bugune kdr napcm of
- +1 yıl
ınsanın kendını anlatabılmesı cok zor.. çok yanlıs anlasıldım burda . kımseyede anlatamıyorum patlayacaktım artık.. gercekten ufak noktamı dıye dusunuyorsun. çnku hafıften söylemeye calısmıstım nasıl yanı dedı sırf sen nefret ettıgın ıcın acı cektırıp ıntıkam almak ıstedıgın ıcın ben kendımı susturabılıyordum. bide öyle degılse ben ölürüm gibi şeyler söyledi ben sonra toparladım ama içimde hiç rahat deıl. bunu söylrsem hiç dönmz. söylemesm vıcdan var.ve bana buyukmus gbı gelıyo ilrdr desem mı of
- +1 yıl
oh gercekten cok rahatlattın.. bu bıle benım ıcımı kemırıp duruyordu.bu küçük gibi görünen buyuk bı yalan aslında. dönerse buna guvenerek döner. ömür boyu bu yükü nsıl tasırım diye dusunuyordum. ama aslında onu severek gitmediğim için yalan da sayılmaz bi anlamda. söylersem açıklayamam bu durumu ona... şimdi gitti. arasam barısırz ama hemen sonra tkrr kötu oluyo. ne yapmalıyım bi süre hiç aramayıp onun mu gelmesını beklemelıyım. ama o gelmezkı bu yukle. bende çok yıprndım cok kararsızım
- +1 yıl
Para için geldin para için yatağa girene ne derler bayburt da bizim orda bacım derler sende tanıdığım en buyuk sizi gidi siziler dansın 3 erkekle gang bang yalandan sana hayır gelmez burakk kardeş 20 Euro sokso çeken derlermiş offenbach da buna hepsini geç öğrendim maalesef
Çok saçma konuşuyorsunuz. Kız belli ki pişman ta buralara kadar içini dökmüş belki kimseye söylememiş. Aptal olmayın bu kadar bence. Tamam hatalı hemde çok. Ama pişman da. Sevgilisi kaderinde yokmuş yapacak bişey yok
10 Yorumla
+1 yılkarektersiz kisiliksiz embesil birisin daha da kotusu kalitesizsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni sevene niye bunu yaptın ki , sevenin kıymeti bilinmiyo ya.en iyisini yapmışın sensiz daha mutlu olur o bence
22 Yorumla- +1 yıl
ben hem yaptıgımın hemde onun gibi harıka bi ınsanın hayatını mahvetmenın vıcdan azabını yasıyorum.. butun planlarını benım uzerıme yapmıstı bende onun.. gercekten bende onu sevmekten vazgecmedım. neden gittim eskı sevgılıme bılmıyorum içimdekileri bi türlü gösteremiyorum. şimdiye kadar tek bir kimseye kötülük etmedim. kımseye kızmadım kımseyı kırmadım.böylesine büyük bir acıyı hem kendıme hem baskasına nasıl yasattım diye kendıme sasıyorum. baskası degıl ben kendımı öyle bir cezalandırıyorum ki
- +1 yıl
Sen kendini para için satan bir köpeksin laylaylom önde gidenisin babanın yaşımda evli adamla ilişkisi olan salakin tekisin neden beraber oldun parası için
+1 yılseni benden başkası anlamaz dostum sonucunda nereye vardınız düzelebildiniz mi aranizda güven problemi kalktı mı
10 Yorumlacidden bir insan kafası bazen hiç çalışmıyor sanırım, daha fazla eziyet etme verdiğin kararı uygula bir an önce
00 YorumlaHerkesin ayıbı günahı kendinedir. Herkes kendi yaptığından yargılanır yüzü kızarır.
20 Yorumlaşu an bende aynı durumdayim malesef nasıl effeder bilmyrm
00 YorumlaSeni çok iyi anlıyorum ben buluşmadım fakat 2 3 kez çok kısa mesajlaştm
00 Yorumla
+1 yılOff okurken kafam karıştı vallahi.
00 YorumlaPardon ama hak etmişsn .
13 Yorumla- +1 yıl
çok pişmanım onsuz ölüyorum neden bulustum eski sevgilimle bilmiyorum onsuz yasayamıcakmısım gibi geliyo hatamı biliyorum ama gercekten cok sevıyorum ve eskı sevgılıme karsı birşey hissederek gitmedim sadece onu en son bıraktıgım için vicdan azabı cekıyordum bulusmak ıstedım sadece. o bana onca kötulukler yapmasına ragmen onu bırakarak kötuluk yaptım zannedıyordum.. oysa en büyük kötülüğü kendime yapmısım haberım yokmuş. çpk pişmanım
- +1 yıl
evet bunu o kadar iyi anladım ki... şimdiye kadar hep kendımeydı zararım kımseye kötuluk etmedım... bunu yaptıgımı aklım almıyo. gözümün önunde aglayışı unutmak ıstıyorum bana nolur herseyı unuttur dıye yalvarısı bi an olsun gitmiyo önümden..çok pişmanım gerccekten çok pişmanım
+1 yılüşenmedim hepsini okudum doktora git
13 Yorumla- +1 yıl
daha yazacagım anlatacagım öyle çok şey var ki. yanlıs yaptıgımı bile bile gittim bulustum. ama gercekten ıcımde sevgi yoktu ona karsı. neden böyle birşey yaptım bılemıyorum onu unutmus oldugumumu knıtlamak ıstedım kendıme yoksa en son onu ben bıraktım dıye vıcdan mı yapmıstım bılmıyordum ama ona bırsey hıssederek gıtmemıstım... sevgılım bana her fedakarlıgı yaptı. bende ona. ablası benı oyle çok seviyordu ki.. böyle bi ablayı ve böyle bir sevgılıyı kaybettıgıme çok üzülüyorum..
- +1 yıl
demekki bişeyler varmış ama sen kaçmışsın unutmaya çalışmışsın
- +1 yıl
gercekten hiçbişeyden emn olmadıgım kadar emınım bu konuda. ancak nefret hissederim o ınsana karsı... asla sevgı beslemedım asla bana oyle acılar ysattıkı zamanında. hemde sevgılıme ne ıftıralar atmıs benım hakkımda. bunlara ragmen sevgılım ona degıl bana ınandaı hersey onun lehine olmasına ragmen bana ınanda. ama hep şüphe kaldı ıcınde biliyorum... hep bugulu hepp donuk baktı bana... bunu atlatabılecek kdar sevgımız buyuk bılıyorum ama bi yndan sevgımız buyuk oldugu içinde unutamıyo bir türlü..
Kendinden utan
18 Yorumla- +1 yıl
utanıyorum.. yerım yokmus gibi hıssedıyorum.. hiçbiyere sıgamıyorum.. böyle bırsey yaptıgımı aklım bile almıyo.. onu aldatma fıkri bile iğrenc gelıyo. öyle birşey oldugunun farkında bıle degıldım. hatta onun sevgısını arkama alıp eskı sevgılımle bulustum. ondan nefret edıyordum bana çok acı cektırmıstı. bir zamanlar boyun egdıgım ınsana unutmus olrak bakmak ıstedım belkıde bılmıyorum. ama asla severek bırsey hıssederek gtmedım.
- +1 yıl
haklısın...ve bide onu ıkna etmk ıcın bana yalan söyledım:S o bana zamanında cok acı cektırdı ondan ıntıkam almak ıcın bulustum dedım. benı görup üzülsün bana yasattıklarını anlasın dıye bulustum dedım... oysaki nıye bulustugumu bılmıyorum. ama sevgı yoktu buna yemın ederım... bide bunun vıcdan azabı var sımdı. eger dönerse sırf ıntıkam ıcın gtmıs dıye affeecek benı. oysa bu da yalan napmalıyım bılmıyorum
- +1 yıl
herseye ragmen çok pişmanım çok sevıyorum.. o da beni.. onsuz ölücem o da bensız.. sla böyle bir hata yapmam ılk ve son hatam bu benım dersımı onu kaybetmenın acısını yasayarak aldım.. ıkıncı bir şansa degmez mi? affettıremezmıyım kendımı ona... bensız cok kötu olacak bılıyorum
- +1 yıl
Tahminen bu şahıs mimarlık okuyan kubra hanım Allah senin belanı verecek daha 6 hafta öncesine kadar yatağıma giren laylaylom önde gidenisin ne için para için yanıma geldin bizim orda para için kendini satana bacım derler bayburt da ne derler bilmem ben herseyi kabullendim sen insan değilsin ven allahin adaletine güveniyorum snin belani verecek burakkk kardeş bu laylaylom yalandan başka birsey bilmez babası yaşında adamla beraber olan kişi daha 4 ay öncesine kadar kurtulduğunu sevin keşke seni tanısaydım önceden anlatırdım gösterirdim nasıl bir adı insan olduğunu benim 2,5 senemi çaldı ne içi para için tarih 02.06.2021
- +1 yıl
Kardeş daha 6 hafta öncesine kadar yatağıma girerdi bu yorum 1 sene önce açılmış benimlen beraberken senlen başlamış Allah belanı verecek bacım kubossss
+1 yılsenin yatacak yerin yok be insafsız
10 Yorumla
+1 yılAyıppp beee yuhhh .
11 Yorumla- +1 yıl
Gelelim yanlış yaptığın kısma ; sevgiline söyleseydin de gitseydin daha iyiydi ama bir de şu faktör var aramızdan kaç kişi bunu olgunca karşılayıp gitmene göz yumar ?
Kısaca ; arkadaşım dar kalıp düşüncenden çık.Sen sevgilini ne yaptın da aldattın ? Öptün mü ? Elini mi tuttun ya da vs vs vs.Aldatmaksa fiziki evet affı olmayabilir.Eğer ki hissiz gittiysen sadece yanlışın vardır.O da dürüst davranmadığındandır.Sen sen ol ! Bu tarz davranışlardan bilakis düşüncelerden kaççç..
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası