Sevgilimi aldattım anlatılmaz derecede pişmanım...

6 aylık bi ilişkim vardı ama sanki doğduğum günden beri yanımdaymış gibi hissediyorum. onu çok ama çok seviyordum onun sevgisiyle dünyaya çok farklı bakıyordum. o kadar iyi o kadar sevgi dolu biriydi ki beni çok seviyordu kilima bile zarar gelmesine izin vermiyordu. ben büyük bi aptallık yaptım. eski sevgilimle aldattım. ama benim durumum farklı. kendimi bile çözemiyorum bazen. esski sevgilim dediğim kişiyle iki yıl çıkmıştık. ama bu iki yıl azab gibiydi. bana değer vermezdi beni umursamazdı acı çekmemden mutluluk duyardı resmen.her şekilde haklı çıkmayı başarırıdı.böyle bi insanla yan yana olmayı kendime ykıştıramamama rağmen ayrılamazdım. o beni hor gördükçe ben üstüne giderdim kendime saygım kalmamıştı.sonunda ayrılmayı başarmıştım. ve uzun süren aradan sonra tekrar çıkmıştık. o zaman bana yaşattıkları için pişman olduğunu söyleyip iyi davranıyordu. ama yinede yapmacık geliyordu sadece vicdanını rahtlatıyor gibiydi. o bana iyi davrandıkça aslında onu hiç sevmediğimi farkettim ve ve ayrıldım. ama bana ysattığı o acıları bir anda unutup ondan ayrıldığım için üzülmüştüm.çinku gerçekten iyi davranıyordu. aradan yıllar geçti ve ben şimdiki sevgilimle çok mutluydum. gerçek ski bulmuştum ama nedense o eski sevgilimi aradım. buluştuk 3 kez. sevgilim yok dedim. o bana yaklaşmaya çalıştı ama sevgili olmadık. neden buluştuğumu bilmiyorum. sanırım onu bıraktığım için üzüntü ysiyordum ona karşı zaafımı kaybettimmi onu görmek istiyordum.. çünkü onu her gördüğümde eskiden kötü olurdum dayanamazdım.sevgilim bana onu unutturmuştu ama buluşmak istedim.. buluşarak sevgilimi aldatmış olduğumun farkına bile varamıyorudum.çünkü onu çok seviyordum. hatta eski sevgilimin yüzünü gördükçe midem bulanıyordu en ufak sevgi yoktu*3 kez buluştuk. en son sevgilim beni konsere götürdü. ablası bileti ayarlamıştı. biletleri almaya ablasının işyerine gittik. tıpkı filmlerdeki gibi tak eski sevgilim karşım çıktı. meğer ablasının en yakın arkadaşıymış aynı yerde çalışıyorlarmış. çok zor zamanlar yaşadık. ben sevgilimi sevgilimde beni çok seviyordu ama atlatamıyordu bu durumu bi türlü. bide eski sevgilim bana bir sürü iftira atıp ablasını ve sevgilimi inandırmıştı.ablasına kendini çok iyi tanıtmıştı.çok iyi laf yapardı ağzı. beni kötülemiş. ama ablası o kadar iyi ansan ki benden dinledi ve beni affetti sevgilimde.. ama hep içinde bi kuşku vardı sevgilimin. ablası da ne kadar affetsede eski sevgilim onu işliyordu çünkü en yakın arkadaşıydı nerdeyse. sevgilimi de doldurmuştu... ikimizde çok acı çekiyorduk unutamıyordu atltamıyordu ve sonunda benden ayrıldı. biliyorum o bensiz olur bende onsuz. çok aşırı seviyoruz birbirimizi ama unutamıyo bu olayı bi türlü. hep can çekişiyo..onun hayatından çıkarak onu bu belirsizlikten kurtrmanın doğru olduğuna karar verdim.. ama o da bende çok acı çekiyoruz biliyorum..napiçm bilmiyorumofff yardım
Sevgilimi aldattım anlatılmaz derecede pişmanım...