Sevgilimi aldattım, çok pişmanım haberi yok?

Beni uzun zamandır seven ve benimle olmak için çok çabalayan biriyle beraberdim yaklaşık 2 aydır ama uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz ve çok şey paylaştık benim en kötü zamanlarımda yanımda oldu sonunda ben de kalp bu onun ilgisine karşılık verdim ve onu sevdim, ama ondan önce birlikte olduğum erkek gerçekten hayatımda çok büyük iz bırakmış ve bana aşkı yaşatmış biriydi şiirler yazdım ona kimseyi onun kadar istememiştim, onu hiç bir zaman silemedim sevgilimle beraberken ve sevgilime aynı anda iki kişiyi sevdiğimi söyledim biriniz ağır basamıyorsunuz bu senin elinde düzelt lütfen dedim ikisi de birbirine çok zıt ve ikisinde hoşuma giden şeyler buluyorum aradan 6 ay geçmesine rağmen hiç görüşmediğim bu eski aşkımla buluştuk bugün saatlerce beraberdik sohbet ettik sarıldık bana öyle bir sarıldı ki onun çok özlediği belliydi birkaç kez de öptük birbirimizi, sevgilim aradı meşgule attım, yaklaşık 1 haftadır ayrıydık sevgilimle ama benimle bugün konuşmak isteyeceğini biliyordum barışma ihtimalimiz vardı şimdi ne yapıcam bilmiyorum söylesem vicdanım rahatlar ama tamamen ayrılırız ve o çok saf iyi niyetli biri bu ona çok dokunur söylemesem bin pişmanlık nasıl bakıcam yüzüne
Sevgilimi aldattım, çok pişmanım haberi yok?