Sevgilimi aldattım, ama çok pişmanım?

Biliyorum başlık sizlerde şimdiden bir ön yargı oluşturdu ama hikaye şöyle ben sevgilimle geçen yıl tanıştım fakat o farklı bit şehirde yaşıyor aynı memleketkiyiz ben gidince tanıştık oradayken güzel vakitler geçirip eğlendik 1 ay orada kalmıştım fakat sonra yaşadığım şehire dönmek zorunda kaldım o sıralarda da sevgilimi çok seviyordum. Sonrasında ben işe girdim ve iş yerinde kendime çok yakın görüp değer verdiğim abi dediğim biri vardı. Bir gün moralim aşırı bozukken gel sahile gidelim derdini anlat dedi bende canım gibi kabul ettim ama sonrasında gittiğimde bana aşık olduğunu sevdiğini falan söyleyip birde üstüne birden öptü işin kötü kısmı işten de çıkamazdım ve her gün yüzünü görüyordum sevgilimle ayrı şehirlerdeydik ve bu olay aşırı canımı sıkıyordu sonrasında sevgilimle defalarca kez buluştuk hatta evlenme teklifi aldım kabul ettim sözlendik. Tekrar memlekete gidip uzunca kaldım işten de çıkmıştım bu olaydan 2 ay sonra ama şimdilerde ölesiye pişmanım içimde aşırı derece de vicdan azabı suçluluk pişmanlık bütün duygular var çünkü ben sevgilime git gide daha da bağlandım ve uzakta olmasına rağmen ona körü körüne aşık oldum ama onunla az bir şey mutlu olsam bana iki güzel bişey söylese aklıma bu olay geliyor ve kendimden hayattan her şeyden nefret ediyorum ciddi anlamda ölmek istiyorum biliyorum yaptığım aşırı derece de yanlış bunun çoktan farkına vardım zaten nolur ona bahsetmemi istemeyin çünkü biz sözlüyüz ve seneye düğünümüz olacak benimse tek istediğim onunla mutlu bir hayat geçirmek. Gerçekten aşırı aşırı pişmanım çünkü sevgilim bana böyle bir şeyi asla yapmazdı onun saf masum sevgisine karşı benim yaptığım cidden berbat ve ben tüm bu duygulardan nasıl kurtulucam asla bilmiyorum. Geriye bakıp bakıp pişman oluyorum. Lütfen bana yardım edin. Ama onu bırakmamı istemeyin dediğim gibi sözlüyüz ve tüm aile 2 tarafında ilişkimizi biliyor
Sevgilimi aldattım, ama çok pişmanım?