AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Önce slylle bir suzerim begenirsem semsiyeyi alirm teskkur. ederm begenmezsem ay gerizekali salak sapik diye terslerim:)))))
:D Şemsiyeyi alırım derken? :D
E ne isim var elin adaminin semsiyesinin altnda Allah bilir niyetine. cok centimlemse semsiyesini vetsin :))))
Sen o adamın centilmenliğini hak etmiyosun ama böyle düşünerek :D Ben olsam vermem, bana ne :D :D
yav birak aallasen. centilmenlikmis. yemezler. Hem guzl bir kza semsiye verilir zaten. ;) basnda deski buyrn semsiye sizn islayn on kalbimi calar yok yemsynin altna gel derse hadi be ordan baska ism terslrm :)
Kısaltmayaymışsın iyiymişti :D
idare et sende ;)
Anlamadım ki bir şey :D :D
yav birak Allasen centilmenlikmis. yemezler. Hem guzel bir kiza semsiye verimez mi? ;) basinda deseki buyrun semsiye siz islanmayin ben islanayim o ann kalbimi calar. yok semsiyenin yav birak Allasen centilmenlikmis. yemezler. Hem guzel bir kiza semsiye verimez mi? ;) basinda deseki buyrun semsiye siz islanmayin ben islanayim o ann kalbimi calar. yok semsiyenin altna buyrun falan derse hadi be ordan baska ism yok terslrm ve semsiyeyi kafaya indirirm:)
altna buyrun falan derse hadi be ordan baska ism yok terslrm ve semsiyeyi kafaya indirirm:)
yav birak Allasen centilmenlikmis. yemezler. Hem guzel bir kiza semsiye verimez mi? ;) basinda deseki buyrun semsiye siz islanmayin ben islanayim o ann kalbimi calar. yok semsiyenin altna buyrun falan derse hadi be ordan baska ism yok terslrm ve semsiyeyi kafaya indirirm:)
yav birak Allasen centilmenlikmis. yemezler. Hem guzel bir kiza semsiye verimez mi? ;) basinda deseki buyrun semsiye siz islanmayin ben islanayim o ann
bu seferde doznu ayarliymdm :)))
Ahah tamam sakin ol :D Sen öyle mutlu olacaksan, öyle olsun tamam :D
yok kopyala yapstir kurbani oldum :)))
Üşengeçlikten hep... Üşenmesen yazsan... Sorun yok =)
Teşekkür ederim ama kabul etmem herhalde yağmurda ıslanmayı seviyorum çünkü :)
Peki teşekkürler ;)
Merak etme, bulutların renginden yağmurun yağacağını anlayan 2 tl lik şemsiye tüccarları o sokakta da vardır.
:D Doğru diyosun da her yerde olmuyor. Daha çok merkezi yerlerde oluyor o tür şeyler.
ıslanmak istiyorsam kibarca reddederim ama ıslanamayacak bir durumdaysam kabul ederim.
Peki, teşekkürler...
kabul ederım. Cunku oyle bırsey oldumu bende cagrıyorum kadın erkek fark etmez yeterkı düzgün oldugnu anlıyım yeter
Ne güzel işte, takdir ettim ^^ Teşekkürler...
Olması gereken bu :) rıca ederım
İstanbul'da bir çok kez yapıp ters tepki almadığım durumdur.
Teşekkürler =)
Tanıdığım biriyse olabilir ama tanımıyorsam Olmaz =D
Yahu yolda yürüyosun tanıdığın adamı nerden denk getireceksin :D Teşekkürler ;)
Ohoooo her gün bir sürü arkadaşa rastlıyorum ben =D
Ya bu durum tamamen benim hayal ürününüm parçası :D Orda sana yağmurlu havada su yok -_- Bırak yolda denk gelen arkadaşları :P
Kadınları şemsiyemin altına aldığım çok oldu da erkek olmaz =D zaten ben güneşli günlerde bile şemsiye taşıyorum boşuna tartışıyoruz şu an =D
:D :D Tamam o zaman baştan söylesene :P Feminizme gerek yok -_- Teşekkür ederim ^^
eger cok ıslanmadıysam kabul ederım ve benı en yakın kapalı mekana goturmesını rıca ederım :)
Yeterince ıslandıysan, yattı balık yan gider, diyeceksin herhalde? :D
aynen ole :)
:D En azından bir parça mantık barındırıyor içinde... Teşekkürler =)
ben teşekkür ederim :)
Kabul ederdim galiba ya o an islanmadigim iciin memnun olurdum, bence boyle cool insanlar daha fazla olmali semsiyenin altina cagirmanin arkaisinda farkli dusunceler degilde o an sadece islanmamani istemesi
Yok yok az olalım ki, değerimiz bilinsin bence ^^ Teşekkür ederim...
Bizim türk kızlarının kabul etmeme ihtimali var ne yazıkki
Öyle öyle ;) Cevaplara bakarsan anlarsın zaten :D
Hayır kabul etmezdim. Ama sapıklık yaptığını da düşünmezdim. Sadece gerek yok ya ıslanırım ben :-D
Peki, teşekkürler ;)
Bilmem ki şartlara bağlı saçlarımdan o an memnnsam bozulmasın diye kabul ederim diğer turlu saldım çayıra mevlam kayıra
Saçınız bizden değerli ya... Helal olsun :D Teşekkürler =)
Ne olcakki. Ay ne centilmensiniz der teşekkür ederdim. Islanmaktan nefret ederim çünkü :))
Tamam gel o zaman :)
:))) hani şemsiye @ksalper ;))
Şemsiye yok ceketim var gel :)))
Ceketin kesmez sen şemsiye ayarla :D
Değer bilen bir insan işte... Teşekkürler =)
Rica ederiz :)
Kabul ederdim cunku saclarimin islanmasini sevmem aslinda yagmuru sevmem :/
Al benden de o kadar... Teşekkürler =)
Teşekkür ederim, sonrada kabul ederim, şimdi hiç naz yapıcak değilim panpa yağmurda ıslanmaktan nefret ederim..
Aynen... Teşekkürler =)
Tek başımaykende şemsiye kullanmadığım için, kabul etmezdim. Sevmiyorum bu şemsiyeleri.
Peki. Teşekkürler =)
Ne demek :DD
ya şimdi sapığı var hırsızı var ne gerek var maceraya.. hem erimem ya ıslanırım en fazla ne olacak.
Hasta olabilirsin mesela... Pislik yapacak adam her türlü yapar. Şemsiye altında olmanıza gerek yok bence ;) Yine de Teşekkürler =)
Islanmayi seviyorum semsiye altina gircek olsam yanima alirdim ztn der redderdim :)
Peki. Teşekkürler =)
insanın niyeti belli olur ya düzgünce söylerse neden kabul etmiyim çok hoşuma gider hatta bu kibarlığı
Di mi, halinden tavrından anlaşılır bence de... Teşekkürler =)
rica ederim :)
-Ay hoş ulaaaan aa...
Hehe şaka şaka :) Kibarca teşekkür ederek , reddederim.
Git ıslan tamam :D Teşekkürler =)
Erimem bişey olmaz ıslanmayı tercih ederim böyle bir şey yaşadım zaten şakır şakır Islandım pişman değilim
Peki teşekkürler...
Kabul ederim sorun yok sonuçta yiyecek değil ya ama ben sagnak yağışada islanmayi cok seviyorum o yüzden şemsiye kullanmam :)
bir de ıslanmayı sevenler çıktı ya :D Hasta olacaksınız hasta =/ Teşekkür ederim paylaştığın için ^^
Ben okumadım yorumları çıktı mı bilmiyorum ama ben sağanak yagdimi bilerek dışarı çıkıyorum yağmur gibisi var mı ya , rica ederim
Aşağı yukarı 3 kişiden 1'i ^^ Ne var ki bunda sevecek =/
Bilmiyorum değişik bir duygu benim için rahatladigimi hissediyorum sende denemelisin
Aslında çocukken top oynardık... Yağmur başlayınca daha zevkli olurdu =) Hatta yağmur yağınca topu alır koşardım, o an top oynamıyorsam bile ^^ Ama artık sevmiyorum pek. Yine de tavsiye için teşekkürler =)
Rica ederim :)
teşekkür eder kibarca reddederim heralde. normalde de şemsiye kullanmayı sevmem zaten :)
Peki, teşekkürler =)
rica ederim :)
Hemen fesat düşünülmesin. Yardım etmek istemesi insanlığını gösterir.
İşte kişi kendinden bilince işi, öyle sonuçlar çıkıyor ortaya napalım -_-
Ruh halime göre ya, yani karşımdaki sevecen ve samimiyse neden olmasın. Belki yakışıklıysa şansı artar :))
Ahah başı tamam da, sonu hiç olmamış o cevabın :D :D Ama dürüst bir cevap olmuş, teşekkürler ;)
Semsiyenin altina girerdim semsiyenin altina cagirdi diye beni yiyecek diye bir sey yok ya
Di mi onu diyorum ben de :D
Yaniii
^^ Teşekkürler...
Biraz tedirgin olurdum iyi birine benziyorsa gülümseyip kabul ederdim yürüdükten sonra teşekkür ederdim
Daha ne olacak zaten di mi ^^ Teşekkürler...
Rica ederim :)
Kufur ederim icimden, "yok tesekkurler" derim distan.
Yagmur yagarken semsiye kullanmak... Cik cik! Cok itici.
Daha neler duyacam ya :D
Ne söverdim benim orda g*tüm ıslanırken bir kıza zorla vermeye çalışırken görünce seni... Gel gardaşım beraber ıslanmayak.. Olmaz mı
Eyvallah haklısın da. Şimdi bu teklifi bir kız yanlış anlasa en fazla sapık der... Erkek yanlış anlama, kan çıkar :D
teklif ederken "Merhaba ıslandığınızı gördüm beraber kullanabiliriz" dersen gömerim kafayı da... "Gardaş sucuk gibi olmuşun zatürre olcan ıslanmışın gir la şunun altına" Koşaraktan gelirin...
Ahah dikkat ederim eyvallah :D
Kızlar kabul etmemiş.. EİC seçde ıslanmayak
Ahah inşallah inşallah :D
Seçmedi ya la..
ne münasebet ben böyle iyiyim sen yoluna devam ettt derim hatta sırnaşık tipse bozmak amaçlı abi dayı falan derim:)
Ne var yahu bunda :/
çokkk o yağmurda ıslanmaya razıyım ki severim bir erkekle şemsiye altında yürümem evliyim eşime karşı haksızlık olur bekar olsamda fark yapmaz
Pekala o zaman... Teşekkürler :)
rica ederim sakın sende böyle teklifde bulunma o ıslak şemsiyeyle kız girişir sana kafanda kırar
İnsanlık yaptım diye mi? Helal olsun :D
kardeşim senin niyetin alnında yazmıyor kimse niyetini bilemez hemde yakışmaz bence
Haklısın. Yakışmayan ne tam olarak?
hiç münasebetleri olmayan iki kişi akrabalık falan yok senin kız kardeşin bir erkekle bu şekil yürüse tepkin ne olur
Sorarım ne oluyor diye açıklar. Samimi bulursam teşekkür ederim. Ne var bunda.
kendin şu an öyle düşündüğün için bu cevabı veriyorsun sanırım neyse
Kız kardeşim yok. Belki o yüzdendir. Ama kuzenlerime falan karışmam. Yani bilmiyorum :)
kardeşin olsa anlardın
Bilmem belki... neyse teşekkür ederim ^^
Imm teklifi de güzel olurdu hani.
- Benimle bu şemsiye altında yürümek / ıslanmamak ister misin <3
+ bu bi' çıkma teklifi mi?
- Hayır çakma teklifi =(
Valla teşekkür edip gelen de olur, teşekkür edip gelmeyen de, ters ters bakan da olur, yok istemem diyen de olur ama yine de nezaketen teklif etmek gerekir :)
Doğru diyosun =) Teşekkürler =)
:))
Ben insanlığımı yaparım, kabul eden eder etmeyen etmez. Çünkü insanlara yaranmak zor;teklif edersin sapık olursun, etmezsin düşüncesiz öküz olursun. Ben üstüme düşeni yaparım gerisine karışmam.
En güzeli valla :D
Yorumları okudum şok oldum, kızlarda da kekolar çokmuş :D
Ne sandın kardeşim boş veeer :D
Aynen, ıslansınlar üşütsünler :P :P
kızlar size şemsiyeyle her yaklaşan kişi sizi yatağa atmayı düşünmüyor bence ön yargılarınızdan uzaklaşın çok enteresan yorumlar gördüm birisi şemsiyeyi kıçına sokarım falan demiş o kadar değil
Ruh hastası birader bunlar :P
kardeş hayır diyenlerin hiç birine inanma adam yakışıklı olsa şemsiyenin altına girmekle kalmaz sımsıkı sarılır. bilmiyo musun türk kızlarının ne mal olduğunu?
Ahah garezleri bana diyorsun :D
evet kızların bana karşı aşırı derecede garezleri var yakışıklı olmadığım için bugüne kadar bütün kız beni itti. tük kızlarının hepsi mal ve gerizekalı. onların Allah bin belasını versin.
Tamam sakin ol. Eyvallah
nası sakin oliyim ya sen benim durumumda olsan sakin olur muydun daha demin kezbanın teki yakışıklı değilim diye bana sövdü sonra engelledi gitti.
Şimdi sen de kendi arabalarına, benim arabalarıma falan beddua ediyorsun. Demek insan saçmalayabilir. Sakin olmak lazım.
araba derken? ben kızlara beddua ediyorum bana haksızlık edip sürekli dışladılar. nası beddua etmiyim hee? Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye bir atasöz var. hepiniz bilir.
Araba değil akraba. Tel öyle değiştiriyor
doğru akrabaya da beddua etmek kötü bişi ama tekrar söylüyorum sen de benim durumumda olsan sen de herkese beddua edersin. ztn hiç bir kız beni iyi insan olarak görnüyor hep kötü hep kötü haksız yere sürekli dışlamalar aşağılamalar ama bir gün o amerikalı psikopat gibi ben de patlicam bir gün ama ne zaman işte bilmiyorum. silah ta var nası olsa.
Tabiki kabul etmem. Teşekkürler ama gerek yok derim:)
Teşekkürler =)
Rica:)
Gecen ay İstanbul da feci yağmur yagmişti o gün şemsiyesizdim ve ayiptir söylemesi iç camaşirima kadar islandim o zaman kabul ederdim
İşte bunların başına gelmediği için boş boş atıp tutuyorlar :D Mantıklı olanı yaparsın bence. Hasta olmadın di mi?
Hasta oldum hem de hastanelik :D
Tüh, geçmiş olsun =/
Sağol :)
tesekkur eder, reddederim.
cekingenim olm ben :) utanirim
Cimbomlu utanacak ne var? :D El ele göz göze yürümeyeceksiniz ki :D Yan yana sadece =/
Kabul ederim ne olacak ayni semsiyenin altinda olunca tecavuz mu edecek
Var demek ki öyle olacağından korkan insanlar :D Cevaplara baksana ^^
semsiyeyi bana verip sen ıslancaksan olur derdim sonuçta o kaşındı
Yok ya :D Hepiniz mi uyanıksınız nesiniz...
Yaşasın feminist olmak şuna bak be :D
Hadiyin ordan :D
Cok bilmis senii :D
Çok bilmişlik mi yaptım şimdi :D Ne alaka? :D
Utanirdim ama reddederdim snrm ssgolun ben giderm yakin zten gidecegm yer galan bahaneleri..😜
İyi bari rencide etmiyosun :D Teşekkürler ;)
Sıyrıldıklar ıslanırım daha iyi tanımadığım erkeklerle muhattab olmam
Ahh iPad ahh gen düzeltmiş :D sıyrıldık değil sırılsıklam
Anladım ben anladım :D peki eyvallah :)
;)))
Şemsiye büyüklüğü ikimizi de ıslatmıycak şekildeyse tabii ki. Ama sadece kendini kurtarıcak kadarsa, rahatsız etmek de istemem.
Ne kadar da düşüncelisiniz ^^ Teşekkürler =)
Teşekkür edip kabul ederdim birazcık onla yürüsem birşey olmaz heralde ıslanmayı hiç sevmem kotu niyeti yok sonuçta :)
Bence de... Niyetinde pislik varsa, halinden tavrından anlaşılır zaten :) Teşekkürler =)
Aynen. Rica ederim :)
bazı kızları hiç anlamıyorum.
çocuk eve çağırmıyo ki, şemsiyenin altına gel ıslanma diyor.
bunda bu kadar triplere giricek ne var anlamadım.
Manyaklık parayla mı :D
Teşekkür eder ve kabul ederim.
Seni niye çekemiyorlar bu insanlar ya :D Kıskanıyorlar bence ^^ Ayrıca teşekkür ederim ^^
Wuhuuu 5 kişi tarafından eksilenmişim abrek :)
Canım, çıldırmış insanlar :D O 5 pembe kıskan... O 4 mavi de onların değil de, benim şemsiyemin altındasın diye yapıyor herhalde bilemedim :D
eğer fotodaki sensen seni yaz kış şemsiyeme davet ederim farketmez yazın da güneş çarpabilir çünkü.
Sakin ol şampiyon ya :D Rosebud güneşten daha şiddetli çarpar dikkat et ;)
ben sakinim. rosebudu ben senden daha iyi tanırım.
Peki. Plaketini şimdi mi istersin? Eve mi göndereyim?
al g#tüne sok
Çolukla çocukla muhattap olursan böyle olur işte =) Sen de haklısın hata bende sevgili ergen. Sevgiyle git ;) ;)
Senin şemsiyenin altına gireceğime yağmurun altında yürüyüp zatüre olup ölürüm daha iyi asasadafafa :D elbette kabul etmezdim
Beter ol -_- :p
Asadafada :D
davet etmesin ya. gelsin şemsiyesiyle depemde dikilsin, yağmuru kessin öyle tebessümü teşekkürü alır!
Ahah peki, teşekkürler :D
Tabi ki de kabul ederim ıslanacağıma. Valla yağmurlu havalarda benim otostop yapıp geçen arabalara bile binesim geliyor...
Ahahpeki, teşekkürler ^^
güzel bir bayan ve yalnizsa davet ederdim şemsiyemle yürümek icin :D
Güzel olması zorunlu mu yani :D
evet :) cunku iki kişi aynı semsiyede yürümesi zor :D
Peki... Teşekkürler =)
rica ederim :D siyah bir adam ile yürümek pek istemez sanirim turk kadinlari :D
:D Öyle düşünme abi ya. Bizim kızlarımız bu ks dekilerden ibaret değil ;) Sen bakma bunlara. Koşullar uygun olunca bol keseden sallıyorlar :D
tesekkurler teselli icin :D
Teselli değil aslında, gerçek ;) Ama yine de rica ederim =)
yakısıklı biri ise o semsıyenın altına gırerdım. :)
Teşekkürler =)
Nazik yaklasimli biriyse tabiki kabul ederim, çoçuk centilmenlik yapıyor derim.
Yani... Teşekkürler =)
o anki ruh halime ve adama dönüp baktığımda aldığım enerjiye göre değişir.
:D Teşekkür ederim...
Islanmayı sevmem tavır be hareketlerine göre kabul ederim bence ederdim ıslanmaktan iyidir :)
Bence de ^^ Teşekkürler =)
Ya benden kısaysa.. neyse problem değil Şemsiyeyi ben tutarım;)
Ahah öylesini hiç düşünmedim vallla :D Ama olsun sen tut ^^
Centilmenlik takdir edilmesi gereken birşeydir her kula nasip olmuyor... kıymet bilinmeli tabii.
Ahah karın doyurmuyor işte :D Gelen cevaplara bir bakarsan, anlarsın ^^
Bilemiyorum kendilerine göre doğruları vardır illaki... yagırgayamam.
Haklısın =) Teşekkür ediyorum ^^
Ricalar:)
Bugün şemsiyenin altına giren yarın yorganın altına girmez tabii ki
Ne dedin yani :D :D
yağmurda da bir yere kadar ıslanılır
kabul ederim
Olması gereken bence... Teşekkür ederim ;)
hemen yanına gelir ve kabul ederim. şemsiyeyi alırım.
Tahmin edeyim, sonra kaçacan dimi -_-
İslanmayi tercih ederdim bosveerr kimseye guven olmaz bu devirde
Peki... Teşekkürler ;)
adamın ciddiyetine bakarım kaşı gözü ayrı oynuyosa kabul etmem sagolun gerek yok der geçerim :D
Yok yok öyle değil sıkıntı yok ^^ Teşekkürler...
Tanımadığım kişiyle beraber yürümem teşekkür ederim kibarca reddederim
Yahu hepi topu yürüyeceksin, ne var bunda anlamış değilim... Neyse teşekkür ederim ;)