Valla onu bunu bilmem ama bir anımı paylaşayım..
taksimde oturduğum zamanlar, -ki daha gençken- en sevdiğim etkinlik yağmur altında istiklal caddesini boydan boya arşınlamaktı...
Bir gün gene yürüyorum böyle, Hanfendinin biri benimle aynı hızda yürüyüp yanıma yanaştı,"Islanıyorsun" dedi ve şemsiyesini tuttu.. Teşekkür ettim...
"Nereye gidiyorsun" diye sordu... "Sizin gittiğiniz yere kadar" dedim.. "Nasıl yani" Dedi.. "Hanfendi ben sadece caddeye boş boş turlamaya çıktım, severim yağmur altında yürümeyi, yüksek ihtimal siz dükkanlardan birine gireceksiniz ama ben Tünele kadar yürüyüp oradan geri taksime döneceğim" dedim.. Güldü öylede yürüdük tünele kadar, sonra geri taksime döndük bu arada muhabbete devamda ettik..
O ara mesela tünele yaklaşırken arada boy farkından dolayı sen daha rahat tutarsın diye bana tutturduğu şemsiye için neden şemsiyesiz dışarı çıkıyorsun diye sorduğunda ise "Çünkü şemsiye taşımaktan nefret ediyorum" dediğimde çok gülmüştü.. zira o sorana kadar şemsiye hakkında ki rahatsızlığımı hiç söylememiştim..
İyi bir insandı kulakları çınlasın.. boş boş cafede oturup kahve içmeye çıkmış, benim caddede turlayacağımı anlayıncada benimle turlamaya karar vermişti. Hala şemsiye görünce aklıma gelir bu hanfendi...23 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkegin soyledigi ;
-Merhaba islanma istersen gel beraber yuruyelim ikimize de yer var.
Kadinin anladigi ;
+ Merhaba cok guzel memelerin ve kalcalarin var seni eve goturmek istiyorum.
Iste fark tam olarak budur.151 Yorumla
+1 yılKaranlik ve issiz bir yerde olmadigim veya kötü bir niyet sezmedigim surece kabul ederdim. Manyak miyim o yagmurda (sağanak yagdigini varsayiyorum) inadim ugruna islanip hasta olayim. Ayni inceligi ben de gosteririm. Insanlik olmedi ya! Ayrica, kadin arkadaslar; evet, biliyorum, ortalik abazad kayniyor ama size incelik gosteren herkese sapik muamelesi yapmaniz hos değil. Ayni inceligi biz gostersek, karsimizdaki adama is atiyor mu olacagiz yani? En kotu ihtimalle sikacaksiniz biberi, tekmeyi gecireceksiniz çadırına, tentesi yamulacak; adem elmasina da gecirdiniz mi, semsiyeyi de alip topuklayin oradan ve bir ambulans cagirin... :))
14 Yorumla- +1 yıl
Tabi canim, islanacak olduktan sonra anlami kalmaz; adami dovdugumuzle kaliriz :))
- +1 yıl
:))
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cok kromastik biri degilse kabul ederim yururuz bir muddet. Daha once olmustu sorun olmadi. bir cocuk cok islaniyodu gel metroya kadar demistim.
164 Yorumla- +1 yıl
helal olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Diğer konusunda 605 cevap paylaştı. O , davet eden erkekleri reddeden hanimlar , hani sapigiz ya biz , beni gecen sene , aniden bastiran saganak altinda oylece birakmayip , semsiuesinin altina davet eden genc kiza tesekkuru borc bilirim.. bu su demektir , şırk olsak biz , insan gibi islanmayin diye cagirmazlar bizleri bu kizlar , kiymetli srnsiyelerinin altina.. hoslandiklari cocuk olsa , yagmir yagsa da semsiyeme cagirsam diye dua ederler onlar iste.. kimse merak etmesin , buradaki en odun dediginiz erkek bile , semsiyesine davet ettigi bir kiza asilmaz ya da sarkmaz.. biz buna insanlik diyoruz..
210 Yorumla- +1 yıl
Valla bazi yorumlar gercekten cok acayip.. bizi resmen gordugumuz her kiza sarkan ya da taciz eden insanlar gibi goruyorlar demek.. valla kimse kusura bakmasin , saganak altinda islanan erkek de olsa kiz da , hic ayirt etmeden alirim semsiyemin altina , hadi be salak fakan diyecek odun kizlar bile var burada :))
- +1 yıl
Basit bir soru gibi duruyor disaridan ama , inan bana bu sitede gordugum en duzgun bir kac sorudan bir tanesiydi adamim.. tesekkur ederim gercekten.. iki cinsiyetin birbirini ne kadar yanlis tanidigini ve birbirine yabancilastirildigini gosterdi.. iyy aman istemem pis erkegin kici kirik semsiyesini diyen zumreden biri , ayagi takilip yere kapaklansa , yine o pis erkekler kosar yardimina o kizlarin, bir yerine birsey oldu mu acaba diye , ve tamamen saf niyetle.. ne gogus ne kalca dusunmeden.. neyse..
- +1 yıl
Abi öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum... Çok haklı olmanla birlikte bir şeyi söylemek istiyorum. Fesatlık gerçekten insanın kendisinde oluyor... Senin niyetinin ne olduğunun bir önemi yok. Bak güzel bir şey söyledin bana mesela, sağ ol var ol. Ben desem ki; hı bak bu bir şey istiyor, o yüzden bana işte böyle şeyler söylüyor... Senin niyetinin ne önemli kalıyor, benim fesatlığımdan sonra? =) Bunlar kendileri fesat... Suçu bize yıkıyorlar, o kadar basit.
- +1 yıl
Bazi insanlar , karsi cinsi , herseyden once insan olarak gormeyi unutmus.. ya ne bileyim , bir genc kizi birileri rahatsiz ediyor olsa disarida bir yerde , yine baska erkekler araya girer ne oluyor burada diye.. ve bunu o kiza kendim sarkayim diye yapmayiz bunu.. demin bir yorum vardi , yari esprili akgilamak istedim , diyordu ya , beni goturup tecavuz ederse diye. Hepimizi potansiyel sarkan , tacizci ve tecavuzcu olarak gorenler var.. bu kadar oldugunu ben burada gordum.. tuhaf..
Yağmurlu günde su bile vermicen onlara. Neyse de geçen gün otobüste düşmekten korkup bana sımsıkı sarılan kız çocuğu burada değil demek ki, o iyiydi diğerlerine göre. Bunlar olsa sen bana sarıldın deyip basardı çığlığı, o kız ise utandı özür diledi defalarca.
53 YorumlaKarsmdakinin tipi bakışı hoşuma gittiyse bnde iyi izlenimler uyandrdiysa Nrdn grmeyeym ki semsiyesinin altina? :)
Alt tarafi beraber yürüycez dmi ama...
"Beraber yürürüüüz biz o yollardaaaa
Beraber islaniriiiiz yağan yağmurdaaa"
:) hem sonra bakarsin aşk olur hoş olur güzel olur..31 Yorumla
+1 yılKabul edemem, once sakin davranirim duymamis gibi, sonra inat etse sag olun efendim, gerekmez, teklifiniz icin sag olun derim, yine inadla soylerse, hizla yuruyup uzaklasirim, yine de olmasa belanimi ariyorsun kardesim evliyim derim, olmazsa hastanelik ederim, zaten evli olmasam da kabul etmezdim, korksun diye derdim, ama gok yuzunde siyah bulut varsa eger, cantamda semsiye vardir mutlaka, simdi bile. size katiliyorum, yasasin odun olmak, bize iyilik de yaramiyor.
27 Yorumla- +1 yıl
Adam yilisik biriyse eger diye devam etdim, ben soruya yorum yazdim, karakterim icin yorum istemedim. ego dedidiniz lafin e si bile bende yok.
- +1 yıl
Komik olsun, bazen erkeklerin kibarligi bile hala kizlara yaramiyor diye erkeklerin feministlik yapmadim aldigim yorumlara bak:)
- +1 yıl
Cok tesekkurler, kardesim, eskiden biliyorum cok ilginc ve guzel sorular sordunuz hep, anlayisiniz icin sagolun:)
+1 yılDurum aynen son güncellemende yazdığın gibi kardeşim kibar erkek ince erkek diye ortalıkta gezerler sen bir Kibarlık yapinca da sapık yerine koyarlar. Bizim kızlarımız reddederek bir taraflarını kaldirmayi ve kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetmeyi çok seviyolar hani hepsi "Ben bildiğin kızlardan değilim" triplerine girmeyi pek bir seviyolar
21 Yorumlaöyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Ama karşılaşsaydım uygun bir şekilde reddederdim sanırım. Bunun yabanilikle veya erkeklerin sapık odun olmasıyla bir alakası yok. Tamamen güvenle alakalı bir şey. Şu da bir gerçek ki genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu erkeğin niyeti maalesef farklı oluyor. Keşke sadece kibarlık yapıp teklif etse de kabul edebilsem. :)
18 Yorumla- +1 yıl
davet etmesinin nedeni ıslanmasın diye. spontane gelişen bir durum. şu an benim kabul etmem derdim. fakat bir randevum, toplantım vardır ve ıslanmamam gereken bir durumdur. durumu kurtarmak amaçlı kabul ederim. ama normal bir gün eşofmanlarımı giymişim yürüyüşe çıkmışım yağmur yağıyor ve bir beyefendi bana şemsiye uzatıyor nezaketen. ben zaten eve gidiyorum ıslansam nolur ıslanmasam nolur o nezaketen şemsiyeyi uzatsa bile iki kişi olduğumuz için ıslanacak. demem o ki uygun bir şekilde reddederim. o kişi de bunu anlayışla karşılan herhalde. şemsiyenin altına gel niye ağlayacak hali yok. dediğim gibi bunlar şu an sadece bir düşünce yapardım belki gibi. ama o an spontane geliştiği için ne yapacağım belli olmaz. çok uzattım.:) rica ederim :)
Ben kabul ederdim tabi bu kişiye bağlı centilmence sorarsa gelir misin diye kabul ederdim yok sarkıyor gibi yapıp ya da odunca gelioon mu karı gibi bir şey söylese gitmezdim maalesef ki türkiye de kibarlık kavramı yok o yüzden belki de aşk filmleri bize hayal gibi geliyor
11 YorumlaBen yanlış anlamazdım. Eğer bir yerde duruyorsam ve şemsiyeli kişi de yanımda duruyorsa teklif ederse teşekkür edip kabul ederdim-ki daha önce de yaşamıştım bunu- Ama yürürken yoldan gelen biri bunu teklif ederse teşekkür edip kabul etmezdim. İkimizin yolu da ayrıysa niye benim için yolunu değiştirsin ki.
11 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Teşekkür ederim ancak kabul etmem ıslanmayı tercih ederim.
134 Yorumla- +1 yıl
ıslan sen
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞeker miyim de eriyorum olmaz bir şey... (Bu arada şeker erimez, atıldığı sıvı içinde çözünür...)
205 Yorumla- +1 yıl
Kimya bilgim o kadarcık zaten çaktırmayın... @w8forrme
Bu arada yakın geçmişte ıslanmayayım diye böyle bir davet aldım ve evet daveti kabul ettim... Davet edeni uzaktan da olsa tanıyordum çünkü... Diğer türlü bilmiyorum eder miydim... - +1 yıl
Sen çok zeki bir kızsın :D sabunmusumda köpürücen
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa onu bunu birakinda erkekler bir kizi guzel bulmasa hicte semsiye falan teklif etmezler kizlarda o erkegi yakisikli bulmasa bu teklifi kabul etmez kimse kimseyi kandirmasin yani yagmur bahane.. Tabi her turlu tesekkur ederim ama karsimdaki erkege gore kabul ederim 😁
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKabul ederim 👍😹 @ersin_
Cevap sahibi+1 yılEvet 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanımadığım bir erkeğin neden şemsiyesinin altına gireyim ki? hem o kişinin niyetini de bilemem. genelde fırat kolluyorlar kızlarla arayı yapmak için. ayrıca her şeyi üzerinize alınmayın. belki benim sevgilim var ve bu tarz şeyleri sevmiyorum. tabi siz davet eden he kızı reddetmeyeceğiniz için kızları da öyle düşünüyosunuz.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfarklı nokta yok. sorunuzun cevabı benim için böyledir. siz farklı düşünürsünüz biz daha farklı ;)
Cevap sahibi+1 yıladdo musun nesin bu benim düşüncem, seni ilgilendirmez! ayrıca hemcinslerini çok iyi biliyoruz. kimi kime savunuyosun?
Çocuk yakışıklıysa garanti kabul edilir. Ortalamaysa da %60-70 ederler. Ama diğerlerine sapık muamelesi yapılacağı garanti :D
82 Yorumlaburada kizlarim cogu tipine bakip cevab verecek yakisikliysan yuzde 80 evet der birde Guzel bit ses tonu masum bir gorunus, Isi yuzde 90 garanti yapat. AMA herzaman yuzde 10 ihtimalde vardir) Benim basima geldi ama Bu sefer kiz zorla benom semsiyrmin altina girdi😁 geldi dotek semsiyrmin altina daldi😁
11 Yorumla
+1 yılİstanbul'da yaşarken viaport avm de çalışıyodum yağmurlu bir günde dolmuş durağına doğru gidiyodum bir bayan arabasına aldı beni avm ye kadar bıraktı o günden sonra gözüm hep o bayanı aramıştı :D Yaşı 25 rahat vardı bankacıymış manitanın yanınamı gidiyosun diye sormustu yok be ablacım işe gidiyorum demiştim :)
11 Yorumla
+1 yılfbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../...387522_n.jpg
Şaban: Biraz yürüyelim mi?
Kız: Ama ben bakireyim !35 Yorumla- +1 yıl
görmemişim. evet ama bunu biz yaptık. milletce.
- +1 yıl
saygılar
+1 yılsorma şekline bağlı serseri bir tip. ''yavrumm ıslanma yağmurda gel beraber yürüyelim'' dese topuklardım. ama birisi yavaşça şemsiyeyi benim başıma doğru uzatsa birde tebessüm edip '' ıslanmayın yağmurda üşütürsünüz'' dese kabul ederdim.
33 Yorumla- +1 yıl
emin ol o kadar öküz olanlarınız var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSemsiyesiz yakalandigim durumlarda basima geliyo. Bu sapiklik degil yardimlasmadir. Yeri geldi bayan teklif etti yeri geldi erkek teklf etti yaslisida gencide ayni seklde bende yardm etmisimdr. Sapik yapacagni her sekilde yapar semsye altina girmenze hc grek yk.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmasi gereken bu bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılEve dönüş ise kabul etmem. Çünkü ıslanmayı seviyorum ve nasılsa eve gidicem diye sorun olmaz o yağmur:) Ama bir yerde işim varsa, gülümser ve utangaç bi' şekilde giderdim şemsiyenin altına:/ Gittiğim yerde ıslanmış, dağınık vaziyette bulunmamak için. Haliyle gayet insani, olabilir^^
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElbette:)) Ayrıca belirtmeyi unutmuşum, her zamanki gibi sana yakışan çok ince bir davranış bu aslında:)
Cevap sahibi+1 yılŞaka olduğunu düşünüyorum ben boşver:)
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse de, klavye başından pek rahat oluyor belli ki bunların işi:)
Cevap sahibi+1 yıl:)) Ben de bu aralar kemik atmadan yorumlarıma salça olanlara basıyorum engeli. Saygısız ve hazımsızlara. İlla küfür etmeleri gerekmiyor malum:)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Kızların genelede teklif etmemesinin ne deni dış baskılar biri gorur vs bu zamana kadar hiç denk gelmedim tam tersi arabayla ıslattı gitti böylelerini de zincire vurmak lazım nazikçe teklif edeni de geri çevirmek yağmur bu yağmur yüzünden astım oldum geçen sene :/
13 YorumlaAllahim ne romantik keske olsa ya yokki oyle cesaretli erkekler sans iste sansli kizlara ayiciktan yuzuk cikar benim gibi sanssiz kizlara erkegin icinden ayi cikar: )
46 YorumlaHay yarabbim ya :D bu bazı kızlar ah ahh :D neyse :D ben gideceğim yer uzaksa ve sığınacak dükkan yoksa kabul ederdim tabikide teşekkür ederim tabi önce :) yaptığınız şey çok hoş ama işte bazı kızlarımız böyle anlayıp saçma cevap vermese ne güzel olucak :)
11 Yorumla
+1 yılŞimdi canım.. Bu durum benim başıma gelse , ortama göre değişir. Eğer evime yakın veya tanıdım insanlara yakın bir yerdeysem kabul etmem. Birileri görüp olmadık şeyleri söyler. Diğer türlüyse kırmam tabiki , iyilik yapıyo sonuçta :)
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
Bir şemsiyede iki kişi yürümek güçtür, bu yüzden en yakın kuru yere kadar centilmen beyefendiye eşlik eder teşekkür edip ayrılırım.
Altında başka bir amacı varsa zaten, o insanlığından utansın, ne diyeyim :D21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyağmurda ıslanmayı seven bir bayana şemsiye tutmak hiç akıllıca bir davranış değildir.
+ ıslanmayın, buyrun geçin altına.
- ya salak! yağmurumu kapatıyossunn!! * ıslanmak istiyorum zatennn!
+ beraber ıslanabilirik! *
- git başımdann!
+ lesbian! bitch!21 Yorumlakız üşüyünce ceketini veren centilmen erkek, nasıl ki o ceketin tek koluna kendisi de giriyor değilya.. nasıl ki soğukta üşüyor.. yağmurda da öyle ıslansın:) işte öyle bir incelik yapsın şemsiyeyi versin:)
23 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözlerinin içine bakıp sağ gözümü kısarım ve elindeki şemsiyeyi alıp gel beraber ıslanalım bebem derim?
nasıl?
farklı bir cevap olsun istedim:D
ciddi cevap verecek olursam önce tipine bakarım eğer kamilimsi bir tipse korkarım bahane bulup arkama bakmadan kaçarım. eğer düzgün biri gibiysen gene felaket senaryoları yazarım derim ki melek yüzlü şeytan olmasın bana mendil koklatıp böbreklerimi çalmasın. falan falan:D13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhadi ya tüh... neyse ya hayır size değil çevreye güvenmiyoruz:D
Kabul etmezdim bir markete filan atardım kendimi dinene kadar...
1510 Yorumla
+1 yılÖnce tipine bakarım adam mı diye sonra yağmura bakarım diner mi diye ona göre bir karar verirdim 😃 💦💧💦💧🌂🙋🚶🏃🏃
62 Yorumla- +1 yıl
hahahah
+1 yılbir kere yağmurda şemsiyeli kızın birinin yanına gidip ver birazda ben tutayım demiştim ardından şemsiyeyi kapadı ve ıslak şemsiyeyle girişti bana
51 YorumlaBenimde basima geldi yagmurlu bir günde duraga yürürken yolda bir adam semsiyesini uzatti bende teşekkür ettim ve birlikte otobüse kadar yürüdük. Gayette efendice bence ^^
21 YorumlaIslanmayı severim ben. Bazen bilerek ve isteyerek semsiyesiz çıkıp ıslandığım olur. Cevaba gelecek olursak o gün ki ruh halime bağlı. Belki kapat semsiyeyi birlikte ıslanalım derim kim bilir ^,^
26 Yorumla- +1 yıl
Ahah :D Benden etkilendi diye düşünür bence erkek... Ama bu romantik bir davet değil mi? Şemsiye altında yürümek bir zorunluluk olarak görülebilir. Nihayetinde ben başta olmak üzere yağmurda ıslanmaktan nefret eden bir sürü insan vardır... Kaldı ki hasta da olabilir insan =/ Ama birini birlikte ıslanmaya çağırmak... Daha romantik bir davet gibi gibi...
+1 yılTesekkur ederim ve kabul ederim yicek hali yok sonucta insanlik yapiyo cocuk
304 Yorumla- +1 yıl
Aman bosver insanlar boyle :D
- +1 yıl
Ne yaptim ki. Onemsiz:)
Ben tesekkür ederdim fakat ihtiyacimin olmadigini da söylerdim. Amacinin yanlis anlasabilecegini eklerdim. Baktim hala tutuyor semsiyesini alip bir tarafina s... m...
21 Yorumla- Diğer konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılKesin bir şey söyleyemem. Kişisine göre muamele. Yaklaşımı düzgün ise ve normal bir tip ise teşekkür eder ve kabul ederim. O an beni iten bir durum olursa yine teşekkür eder ve bir yere sığınırım.
21 Yorumla kabul etmiştim. sınava yetişmeye çalışıyordum halime acıdılar :) bence çok insani bir hareket. hem yapışıp yürümüyosun. otobüstekinden daha uzaksın
34 Yorumla
+1 yıl2 Yıl önce izmir'de vahşet bir yağmur vardı ege kampüste 2 kız sırılsıklam olmuş bir vaziyette yanlarından geçerken benden şemsiyemi istemişlerdi aslında tatlı şeylerdi ama yağmur o nezaketi gösteremeyeceğim kadar şiddetliydi (=
12 Yorumla- +1 yıl
Demi :)
+1 yılenayi değilim diğer ergenler gibi ay yağmooor ıslanmak çok güzeeeeeğl diyemem üzgünüm benim canım kıymetli hastalan yataklara düş amaaan uzun lafın kısası kabul ederim kapüşonum ya da şemsiyem yoksa
11 YorumlaÖzel hayatımda biri yoksa kabul ederdim ama varsa düşündüğü ve teklif ettiği için teşekkür eder ıslanmayı tercih ederdim :)
* Sevgim varken bırak bir erkeğin şemsiyesi altında yağmurdan kaçmayı, gölgesinde dahi serinlemem ;)11 Yorumla
+1 yılTeşekkür eder ve kabul etmeyeceğimi söylerdim. Düşünsene babam beni görecek hayal etmek bile kötü :D Hem tanımadığım bilmediğim bir erkek sonuçta niye kabul edeyim ki
14 Yorumla- +1 yıl
nasıl ne var tanımadığımız bir erkek sonuçta
- +1 yıl
rica ederim :)
Yaklaşım meselesi ben birkaç kez teklif ettim 1 tanesi dışında kabul ettiler oda "zaten sırıl sıklam oldum gerek yok, teşekkürler" demişti. (sırıl sıklam durumunu anlatmaya az bile kalırdı orası ayrı konu)
14 Yorumlabiraz önce bende çok ıslandım ve yoldaki herkes ayıydı :D
çok ıslandım ya şimdiden boğazım şişti
sende gözünün centilmenlik görsün diyorsun :D e milyonda 2-3 kişi en fazlacık :D13 YorumlaZaten iyice ıslandım bende boşverdim iyice yağmurun keyfini çıkartarak eve geldim. Bir erkek böyle bir teklifte bulunsa teşekkür eder yoluma devam ederdim ederim... :))
12 YorumlaTeşekkür eder teklifini geri çevirirdim şemsiye kullanmam zaten hiç ıslanmaktan zarar gelmez çok aşırı yağıyorsa da bir kenarda beklerim azalmasını.
22 Yorumla
+1 yılyani çock insanlık ediyo centilmen bir davranış benim hoşuma giderdi açıkçası kabul ederdim heralde.
22 Yorumla- +1 yıl
rica ederim ^_^
Davete icabet etmek gerek. Sonuçta ortada bir insanlık söz konusu.. Eşlik eder ve ardından minnet duyduğumu belirterek yoluma devam ederdim.
21 YorumlaSorardm Eger kabul ederse beraber yururduk Kabul etmezse ozaman beraber ıslalım der yıne beraber yururduk :D
24 Yorumla- +1 yıl
Yaptığın bencede çok hoş birşeymiş insanların kınamak amaçlı baktığını sanmıyorum
ben şemsiyenin altına girerdm ıslanmaktansa sanki ne olucak bir duraga kadar felan öyle giderdim
32 Yorumla
+1 yılYani Baktm Düzgün Biriyse Neden Olmasın Ki Sadece Yürüyecez Sorun Olmaz Bence Hatta Hoşnut bile duyarım Böyle Kişiler Kaldımı diye :D
23 Yorumla- +1 yıl
Sadece Şemsiyesni paylaşıcak ne var bunda :D
+1 yılyatacak yerim de olmasa adamın tekinin yatağında mı uyuycaksınız yani edepsizler
37 Yorumla- +1 yıl
Müslümanşikizm kafası budur
- +1 yıl
Zekasının acizliğiyle hakaret yemeyi zevk alıyor bence.
+1 yılteşekkür ederim ama ıslanmaya razı olurum aynı şemsiye altında bir erkekle yağmurdan korunmaktansa ateşlenip hasta olmak daha iyidir :D
14 Yorumla- +1 yıl
ya bilmem ben karşı cinsle iletişemiyorum :D çok heyecanlanıyorum falan bana göre değil başkasının şemsiyesinin altında başkasıyla ıslanmamak :D
- +1 yıl
.:D evet öylede ne bilim işte ben kabul etmezdim yinede
+1 yılbu ince bir davranıştır. altında art niyet olup olmadığı zaten anlaşılır halinden. duruma göre ben kabul ederdim. adam bir insanlık yapıyor sonuçta
16 Yorumla- +1 yıl
milletimizin saçma görüşleri işte malesef...
- +1 yıl
yoruma +1 veremiyor muyuz :D
- +1 yıl
:)))
Diğer konusunda 515 cevap paylaştı. Ben hic semsiye tutmam. Yagmurlu montumun sapkasi var.
Cok yagiyorsa bir kenarda durulsun. Herkez kendi semsiyesini kullansin11 Yorumlavala tipini bepenirsem uygunsa bide kabul ederim :) çok seviyorum yağmuru helede yağmur altında romantikliği :)
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo an ben :D
https://i.hizliresim.com/Vyr9Xv.jpg66 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhehehe :D gerçekler acıdır :S
Cevap sahibi+1 yılKiz milleti temsili diyim o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Yağmur çok yağıyorsa ve adamdan sapık imajı yayılmıyorsa ve de gideceğim yer çok uzak değilse kabul ederim. Onun dışında yağmurun geçmesini beklemem daha iyi:D
11 YorumlaBoğaziçi üniversitene işim düştü bir ara, tam kapıdan girdim yağmur var.. kız yanımdan şemsiyesiyle koşarak gidiyoo. ops dedim, beraber gidelim yapıştım kıza girdik içeri, hadi eyvallah :)
11 YorumlaNazik bir dille davet ettiyse kabul ederim. Ayaküstü muhabbet eder, sonrasında teşekkür eder ayrılırım.
11 Yorumla
+1 yılhayatımda birisi varsa kibarca teşekkür ederim ve uygun bulmadığım için kabul etmem. hayatımda biri yoksa böyle centilmen bir davranış aklımda kalır
11 Yorumla
+1 yılkimseyi cagirmam banane alsalardi yanlarina semsiye:D
ben bir odunum hemde katiksiz:D21 Yorumla- Devamını Gör (259)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar