Merabalar arkadaşlar.24 yaşındayım.Renault-Dacia Bayisinde sıfır araç bölümünde satış danışmanı olarak çalışıyorum.Bizimle çalışan kurumsal büyük bir firma var.Araç filolarında Renault ile çalışıyorlar.Firma ortaklarından birinin genç bir oğlu var 25-26 yaşlarında.Şuan kendi şirketleirnde Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyor.Onun dışında 2-3 tane daha genel müdür yardımcısı falan var.Bunlar genelde alımları satış müdürünün odasında gerçekleştirir.Ama bu çocuğun araçlara acayip ilgisi var yeni bir model çıkarsa gelir bakar.Test sürüşlerine katılır vs.Bu çocuk her alım veya değişimde gelmez ama o geldiği zaman benim masama oturur.Yakışıklı biri böyle bana hayran hayran bakar aracı anlatırım hiç kesmeden dinler sonra aynı şeyi tekarar sorar.Ama dinlemiyor sanırım sadece bana bakıyor öylece.Tokalaşırken elimi acayip kavrar ve eli titrer.Geçen otururken araç bröşürü verdim verirken elim eline değdi broşürü düşürdü elinden :D Bugün geldi gene kendileride bir galeri açıyormuş Hyundai'ye keşif yaptırmışlar plazayı kabul edilmiş bayilik talepleri bana sizi satış müdürümüz olarak görmekten çok mutlu oluruz dedi.Bu benim için bu yaşta müthiş bir yükseliş.Sizce kabul edeyim mi? Ve gerçekten seviyor mu beni?
Cevabın nedir?
+1 yılhyundaiye ceo yapsalar nolacak ya.
HYUNDAi.
kariyer anlamında bir improvement olmaz ama herifi kalesinde daha iyi kafalarım diyosan girebilirsin işe. seni gerçekten müdür yapcaksa zaten abayı yakmıştır zor olmaz işin. hem mabence dediğin doruysa sadece skoru artırmak için peşine düşmemiştir. +1 için bayinin dengesini bozmaya değmez
güzel hatunları vitrine koyarlar satış temsilcisi en fazla. genç güzel müdür düzeni bozar(eğer öyleysen)00 Yorumla
+1 yılbılemıyorum ama zengın sonucta senı yataga atabılır serı ye gırebılırsın dostum :) ama evlenırsende kurtulursun calısmazsın gezersın :) hayat bır kumar gıbıdır karar senın :)ama ben zengın cocuklarına pek guwenmem uzak dur derım sanada yasam tarzları bu yonden cok degısık:)
00 Yorumla
boşver be ne sevgisi önce kariyer yap sevgili olcaksan müdür olma oraya aşkla iş aynı anda yürümez.
00 Yorumla
Kabul et kesinlikle. Sevdiğini şimdi anlayamazsın bir iletişim olması gerek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
+1 yılSen kariyer odaklı akıllı bir kadın olsaydın bu olayı buradan paylasmazdin adamın amacını zaten biliyorsun otomotiv sektöründe patronlar ve genellikle genel müdürler çalışanlardan dost sevgili yapar bunu sektörde çalışan herkes bilir sende o yolda kariyer yapacaksın gibi görünüyor
10 YorumlaVay be..
Biz de aşağıda, yağ-pas içinde bakım yapıp, şanzıman söküyoruz anasını satayım..54 Yorumla- +1 yıl
yorum budur adaletsiz dünyanın boktan oyunları mk.
Soran+1 yılHhahha ne bu hasetin disco yoksa servistemi çalışıyosun sen :D
+1 yılseviyo mu bilmiyorum ama kabul etm3elisin güzel fırsat
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 394 cevap paylaştı. Hemen de sevgiye yordun ya bravo valla. Belki de Adam gucunu kullanarak skor yapmaya calisiyor. Bu kadar basin donmesin.
00 Yorumla
+1 yılEğer seni sevdiği için böyle bi teklif verdiyse sevgi biter iş de biter sonra kaz yoluna tavuğu da kaybetme?.
00 Yorumla
+1 yıl2 tane parçayı söküp takamazlar gelir başımıza müdür olurlar parsayı toplarlar vay be bizde o kadar uğraşalım ...
biraz daha çıtayı yüklsetmek lazım sabır edip uğraşcaz yapcak bişey yok ...12 Yorumla
Soran+1 yılSendemi serviste çalışıyosun :) biliyosun galerilerde 3S kuralı var biz müşteriye dönük çalışıyoruz Buda bizim avantajımız ne yapalım yani :)
- +1 yıl
servisteyim evet araç bakım teknisyeniyim müdür var hiç bişeyden anlamaz gel sunu yap bunu yap hay böyle işin adaletini diyorum ya işte .itayı yükseltmek lazım çalısıp ;)
yada böyle zengin artist tipler işte adamı ayar ediyo paraları var diye her kızı elde etceklerını sanıyolar ama tabi düzgün karakterde olanları da var
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullan at modeli dediğimiz olay budur. sonuçta bunu isteyen de olabilir; bile bile lades de diyebilirsin. karar senin
00 YorumlaBu soru bir ay önce filan yine sorulmuştu :S Buna çok çok benziyordu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBileiyorum benle ilgisi yok ben ilk kez sordum :)
Merhaba otomobil sektöründe satış danışmanlaırın maaşları be primleri hakkında bilgi verebilir misiniz kurumsal bir firmanın şartları nasıl bilgi verebilir misiniz rica etsem
00 YorumlaRenault a yeni başladım. Yardımınıza ihtiyacım olabilir nasil ulaşabilirim size
00 YorumlaValla bence seni müdür değil eskort yapmaya çalışıyor uyandırıyım :)
00 Yorumlaseviyormu bilemem ama bence kabul et
00 Yorumla
+1 yılvay be para var para huzur var
00 YorumlaDiplomanda ne yazıyor?
00 Yorumlaanasını babasını alıp gelsin seni istemeye:))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam seni yatağına almadan bırakmaz bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılTemkinli ol.
00 Yorumla
+1 yılSonuc nedir ?
00 Yorumlakabul et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Satış danışmanı olarak çalışıyorum müthiş bir teklif aldım ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat