Satış danışmanı olarak çalışıyorum müthiş bir teklif aldım ne yapmalıyım?

Merabalar arkadaşlar.24 yaşındayım.Renault-Dacia Bayisinde sıfır araç bölümünde satış danışmanı olarak çalışıyorum.Bizimle çalışan kurumsal büyük bir firma var.Araç filolarında Renault ile çalışıyorlar.Firma ortaklarından birinin genç bir oğlu var 25-26 yaşlarında.Şuan kendi şirketleirnde Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyor.Onun dışında 2-3 tane daha genel müdür yardımcısı falan var.Bunlar genelde alımları satış müdürünün odasında gerçekleştirir.Ama bu çocuğun araçlara acayip ilgisi var yeni bir model çıkarsa gelir bakar.Test sürüşlerine katılır vs.Bu çocuk her alım veya değişimde gelmez ama o geldiği zaman benim masama oturur.Yakışıklı biri böyle bana hayran hayran bakar aracı anlatırım hiç kesmeden dinler sonra aynı şeyi tekarar sorar.Ama dinlemiyor sanırım sadece bana bakıyor öylece.Tokalaşırken elimi acayip kavrar ve eli titrer.Geçen otururken araç bröşürü verdim verirken elim eline değdi broşürü düşürdü elinden :D Bugün geldi gene kendileride bir galeri açıyormuş Hyundai'ye keşif yaptırmışlar plazayı kabul edilmiş bayilik talepleri bana sizi satış müdürümüz olarak görmekten çok mutlu oluruz dedi.Bu benim için bu yaşta müthiş bir yükseliş.Sizce kabul edeyim mi? Ve gerçekten seviyor mu beni?
Satış danışmanı olarak çalışıyorum müthiş bir teklif aldım ne yapmalıyım?