Yardımcı olanların aşk hayatları düzelsin inşallah eğitim hayatları pürüzsüz geçer inşallah :D
kibar ve tatlı bir kız olmak istiyorum nasıl olabilirim
kibar ve tatlı bir kız olmak istiyorum nasıl olabilirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce konuşmadan başlar erkekler çok kibar kızları sever yani yuzde 80 i boyle diyelim . yani her konuşmanda kırılgan olduğunu belli et yani alınganlıkla değil ancak konuşmalarınla işte. fazla sesli gülme çok şirin gül . sonra kelimeleri mesela abartmayacak şekilde sonlarını uzatabilirsin mesela '' şuraya gidelim yaa '' gibi çok kibar şekilde soylersen erkekler bndan çok hoşlanır. sonra asla topuklu ayakkabı giyme 18 24 yaş arasıysan asla giyme itici gelir . yani bu şekilde çok dikkat ve ilgi gorursun :)
zaten tatlı bir kızsın :)
eğitim hayatları pürüzsüz geçer lafına çok güldüm :)
Öncelikle kendin ol.
Zaten kibar olmayı düşündüğüne göre kibarlığa önem verirsin.
Sanatçılar gibi şan dersi almana gerek yok.
Kızlar kibar nazik olur zaten genelde.
Öncelikle amin diyorum :) nazik konuşmaya özen göster ama çıtkırıldımda olma gülüşünle çek kendine insanları abartı kahkaha atma genelde güler yüzlü olmaya özen göster oturmana kalkmana dikkat et sevimlisin sanırımn bence azcık çabalarsan herşey daha mükemmel olabilir :) yaşına uyan şekilde giyin tarzını belli et dışardakilere göre havalı görün ama yakın arkadasların bilsin senin ne kadar samimi sıcak kanlı oldugunu. şu an başka şeyler gelmiyor aklıma :) Umarım yardımcı olabilmişimdir hoşçakal :))
sıcak kanlı samimi ve kendin gibiol. şu cümleleri uzatan kızlardan hiç hoşlanmaz erkekler ama kızların bazıları onu şirinlik sanır tamam bebebbbbbbbbb kalıyiiiiiiii geliyiiiiiiiiiii arım balım böreemmm gibi saçma konuşmayı yeni öğrenmiş türkçe si sıfır türlerdensen hemen bırak o tarzı. kibar olman için saygılı olman yeter kibarlık ve sevimlilik özel eğitimle olmaz. sade doğal ve özenti olmayan biri ol yeter
Cevap
16Cevap
Minyonsan, jest ve mimiklerini yeterli derecede kullanabiliyorsan ve konuşmana dikkat ediyorsan olur. Genelde budur :)
utangaç ol göz temasından sonra hafifce kafanı yere eğ konuşurken direk gözlerini bakma. bu arada amin
Bunu istemek bile olmaya başlamış demekdir.Gerisi yaşam ve çabadır.Herşeyden değerli ve kendine özgün yapını unutma bu yeterlidir gerisi gelir.
mikrofon yutmuş gibi yüksek sesle ve abartılı gülme yolda sokakta olur olmaz yerlerde olur olmaz şeylere küfretme. ağır makyaj yapma saçını abartılı yapma. naif bi görüntü sergile :)
neden, olduğun gibi olsana. çok mu kabasın ne yani.
genetiğinde yoksa yapaylıkdan uzak dur..
ama tatlı kız olmak ıcın helle kıty e özenmelisin:(
içten gülümse ama harbiden içten gülümse gamzen varsa ortaya çıkar felan :)
minareden atlarım herkesi selamlarım tarzınla gayet tatlısın
iyi birşeydi bu galiba teşekkürler :D
sonuna gülücük eklemedim ki bakalım yanlış anlayıp ta çemkirecek mi acaba diye bence kibarsın da tammdır bu iş :))
haha testi geçtim yani :D
evet ağzını ayırarak da gülmezsen geçtin :) bu gibi sade bi gülücük yeterli :))
anladımm :)
link buna benze:)
Öncelikle lanı lunu bırakcaksın:) Diksiyon kursuna gidiceksin :) Sonra da belli başlı birkaç yüz kriter daha var :)
Şuan mesela kıbar ve tatlı bır kızsın olmususn yani :D Aminnnnn
hahaha çok teşekkür ederim o zaman :D
kibarlığı bilmem de tatlılık için doğal olman yeterlidir..
eğitim hayatım için dua et yoksa ahım seni kovalar haaaaa:D
hahaha ediyorum şuan :D
eğitim hayatı duan için burdayım leydi.
şöyleki bol bol erik ye kırmızısından.
o biraz mizaç özelliği..mesela bende kaba olamıyorum..genetik galiba.
tatlım hiç bir erkek seni ilk gördüğünde iç dünyana hayran olmaz bu yüzden önce dış görünüş topuklu ayakkabı giy ama çok abartı yükseklik olmasın. Her zaman yüzün güleç olsun. Çok sert bir ses tonuyla konuşma. Kontrol manyağı olma yeter...
mantıklı aslında :d ben hiç topuklu giymedim beceremiyorum ya :D
öncelikle amin diyorum:D konuşmalarını kibarlaştır ssempatik ol yeterli olucağını düşünüyorum
Saçını yandan iki örgü yap Cadde'de kafanda kitapla yürü. Tamamsın!
hahahahh
şimdi olduğun gibi rahat ol yeter.(Amin :)
ahaha yeterince tatlısın bence böyle :)
hahah teşekkürler :D
yolun yarısnı tepmişssin.
olunmaz doğulur...
minyonsan tamamdır
huhu oleeeey :D
insanın hevesi nasıl kursağında kalır bu güzel bir örnek oldu yani :D
bi sevgili bul, :)))
istemekle olunmaz.

En İyi Cevaplar